KERESÉS search-close

békemenet

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "békemenet"

Ünnepi programok március 15-én

Körvonalazódik, hogy ki, kivel és kivel nem ünnepel március 15-én, Budapesten. A miniszterelnök a Kossuth téren mond beszédet, az MSZP a Párbeszéddel a DK-val és az Együttel a Fővám téren tart megemlékezést. A többi ellenzéki párt pedig külön ünnepel csütörtökön. És két Békemenet is lesz. 

MVM – ki kell adni az adatokat

Két héten belül ki kell adnia az állami Magyar Villamos Műveknek, hogy mire adtak a békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórumnak több mint félmilliárd forintot. Ezt az Adatvédelmi Hatóság elnöke mondta ki a Jobbik kérdésére. Péterfalvi Attila szerint a támogatás közpénz és az MVM törvényt sértett azzal, hogy nem adta ki az adatokat. A Jobbik szerint végre kiderülhet, hogy ez a pénz tiltott pártfinanszírozás-e. A CÖF és az MVM nem reagált.

Félmilliárd forint közpénz a kormánybarát civileknek

Van egy civil szervezet, amelyik nagyon gazdag. Nemrég félmilliárd forint közpénzt kaptak egy állami cégtől, de ez is csak egy pernek köszönhetően került nyilvánosságra, maguktól nem árulták el. Ez a civil szervezet nagy barátja a kormánynak, ha kell, békemenetet szerveznek, ha kell, plakátokon szidnak ellenzéki politikusokat, ha kell, Brüsszelbe utaznak, hogy Orbán Viktor mellett tüntessenek. A Nem értem című sorozatunk újabb része következik a pénzügyeiről előszeretettel titkolózó Civil Összefogás Fórumról. 

 

Viccet csináltak a Békemenetből

Viccet csinált a kormánypárti Békemenetből, és a kormány szerintük oroszbarát politikájából a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Így most Oroszország mellett tüntetett a viccpárt Budapest belvárosában. Felszólalóik kifogásolták, hogy Magyarországot pénzzel tömik Brüsszelből, ráadásul választásokat is tartanak és vannak még független médiumok. Az LMP pedig péntek este Putyin orosz elnököt vetítette fényfestéssel a Képviselői Irodaházra, ezzel népszavazást követeltek a paksi atomerőmű bővítéséről. A Fidesz szerint az ország érdeke, hogy jóban legyünk az oroszokkal.

Nem tudni, lesz-e újabb Békemenet

Lesz újabb Békemenet, mert az internetadó elleni tüntetésekre válaszul vissza kell ütni. Ezt Bayer Zsolt, a békemenetek egyik főszervezője írta keddi újságcikkében. Orbán Viktor szerint viszont nincs most szükség békemenetre.

Dühös lett, mert az energiacelláról kérdezték

Kizavarta és perrel fenyegette az Index stábját egy vállalkozói fórumon Széles Gábor. A kormánypárti nagyvállalkozó, akit a Békemenetek élén is sokszor láttunk már, azt sérelmezte, hogy nem arról és nem úgy kérdezték, amiről ő szeretett volna beszélni.
 

Ömlik a pénz a Civil Összefogás Fórumhoz

Meghatszorozta a bevételét a Civil Összefogás Fórum mögött álló alapítvány. A szervezet, amely a békemeneteket is szervezte, idén már 310 millió forintból gazdálkodott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való