KERESÉS search-close

bár

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bár"

Zoltán felfedte titkát Roland előtt

Zoltán meglátogatta Rolandot a bárban…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hogyan boldogul egy magyar lány bártulajdonosként Laoszban?

A siófoki lány, Erzsi útja hosszú volt Laoszig, ahol a város egyik legjobb bárját viszi és a közösség csak Lisaként ismeri. Luang Prabangig, ahol semmi sem olyan, mint otthon. Ahol még mindig aknákat rejt a közeli dzsungel, ahol egymás érik a robogók és bárhol, bármikor felbukkanhatnak békésen sétálgató buddhista szerzetesek. Lisának azonban nemcsak a magyarországitól eltérő "furcsaságokkal" kellett megküzdenie új otthonában, hanem egy komoly betegséggel is.

Másodjára összejön Rolandnak a bár megnyitása?

Az előző napi katasztrofális megnyitó után Roland ismét megpróbálta sikerre vinni a bárt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi Tamásnak: „Te elajándékoztad a kutyánkat?!”

Roland minden energiáját a bárba ölte. Tamás megelégelte Pamacsot. Milánnak gondjai akadtak az új munkahelyén.

Katasztrofálisan sikerült Rolandék bárjának nyitóbulija

Rolandék bárjának megnyitóján minden elromlott, ami elromolhatott…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland mindenkit kidobott a bár megnyitójáról

Evelin a bűntudatával küzdött. Elérkezett Rolandék bárjának a megnyitója. Szofiék csapatépítő napot tartottak.

Bence Rolandnak: „Segíteni akartam, de te tényleg egy s*****j vagy!”

Bence segíteni akart Rolandnak a bárban, aki azonban flegmán kioktatta a fiút…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Rolandék egy mulatós bárt vettek meg?

Rolandék rájöttek, hogy a bár, amit megvásároltak nem épp az ő stílusukat képviseli…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland és Teó csúnyán felsültek a megvásárolt bárjukkal

Karesz képtelen volt egyszerre dolgozni és gyermeket nevelni. Rolandék úgy érezték, megtalálták a tökéletes bárt. Joe újra megkereste Renit.

Roland és Evelin rátaláltak álmaik bárjára?

Egy szerencsés véletlennek köszönhetően Rolandék találtak egy eladó bárt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Milyen egy sztriptízbár igazából és milyen ott dolgozni?

Amire minden férfi kíváncsi, sokan mégsem mernek elmenni. A hollywoodi filmek sztriptízbárjai után megnéztük, milyen az élet egy magyarországi szórakozóhelyen. Egy sztriptíztáncosnő elmesélte nekünk, hogy ő miért csinálja és mi motiválja ebben. Az éjszakai élet tabui, a valóság és tévhitek.

Volt katona lövöldözött egy kaliforniai bárban

Tizenegyen meghaltak köztük a helyi seriff helyettese, amikor egy férfi lövöldözni kezdett egy kaliforniai bárban, Los Angelestől 65 kilóméterre. A szórakozóhelyen csaknem 200 ember, főleg egyetemisták voltak, amikor a 28 éves, fekete ruhát viselő fegyveres füstgránátot dobott közéjük majd rájuk lőtt. Sokan az ablakokat kitörve menekültek. A támadó, egy egykori tengerészgyalogos meghalt, valószínűleg öngyilkos lett.

Tamarát durva zaklatás érte a bárban

Tamara mérges volt, amikor Szofi Gyöngyivel és Tivadarral kérdőre vonta őt és aggódva azt állítja, hogy Teó miatt teljesen kifordult önmagából. Tamara megsértődve felmondta az állását a fodrászatban, és teljesen bele akarta vetni magát a kocsmai munkába. Ám ott egy szörnyű dolog történt, amikor Tamara egyedül maradt a kocsmában: egy vendég zaklatni kezdte őt. Tamara pánikba esve elmenekült és szorult helyzetében az albérletbe menekülve Joe-nál keresett védelmet. Ám Joe már a repülőn ült Spanyolország felé, így Tamara számára világossá vált, hogy most már nem számíthat Joe-ra, ha szüksége lenne rá.

Roland képtelen Anna és Bori között választani

Roland és Anna kapcsolata tovább komplikálódott. Tamarát zaklatta egy vendége. Lili és Karesz összevesztek a babán.

Teó Tamara kihasználásával szerzett újabb vendégeket a bárba

Teó és Tamara átköltöztek az új bárba, ahol Teó beállította Tamarát egy dögös ruciban pincérkedni, hogy a vendégek legeltethessék rajta egy picit a szemüket. Valóban sikerült több vendéget becsalogatni a bárba, viszont Gyöngyi felháborodott azon, hogy a lánya mit el nem tűr. Gyöngyi, és később Joe is megpróbáltak hatni Tamarára, hogy ne alázkodjon meg ennyire Teó kedvéért.

Roland újból megcsalta Borit

Roland és Bori közös programra mentek Annával és Sanyával. Teó Tamarát kihasználva akarta beindítani az új bárt. Laura és Gábor randira mentek.

Teó baseball ütővel fenyegette meg Joe-t

Joe-nak már korán reggel rosszul indult a napja, amikor találkozott Orsival és Marcival, a fiú pedig ügyetlensége miatt letörte a motorjának az egyik tükrét, ami miatt Joe kénytelen volt Teóval is konfrontálódni. Elment Tamás lakására, hogy beszéljen Teóval, ahol megtudta Tamástól, hogy Tamara a korábbi intelmei ellenére továbbra is vakon mindent annak rendel alá, hogy Teó kedvében járjon. Joe ezen felbosszantva magát elment a bárba, ahol a saját szemével is meggyőződött róla, hogy milyen a viszony Tamara és Teó között. A két férfi összeveszett, és egészen odáig fajult a dolog, hogy Teó felajánlotta, hogy ökölharcban rendezzék a dolgot. Később azonban Teó nem ment el a megbeszélt helyre, Joe viszont észrevette, hogy a másik tükör is hiányzik a motorjáról. Ezután Joe kérdőre vonta Teót, aki elvesztette a fejét, és egy baseball ütővel rátámadt Joe-ra.

Teó kidobta Tamara édesanyját a bárból

Tamara nagyon megijedt, mikor Teó visszautasította a reggeli közeledését. Meg volt róla győződve, hogy ő már nem kell Teónak azok után, hogy ekkora csalódást okozott neki a kocsmával. Tamara úgy érezte, nem csak a kocsma, de a kapcsolatuk is veszélyben van. A fodrászatban felbukkant Gyöngyi, hogy helyszínt keressen a barátnője születésnapi bulijához. Tamara hirtelen jött ötlettől vezérelve Teó bárjában rendezte meg a szülinapi bulit, ami a bulizó kedvű hölgyeknek hála, jól is indult. Tamara ezt meglepetésnek szánta, azt remélte, Teó örülni fog, ám a férfi kiborult, amiért Tamara nyugdíjas találkozó helyszínt csinált az ő bárjából.

Teó Tamarát hibáztatja a bár veszteségeiért

Teó azzal lepte meg Tamarát és a többieket, hogy még ma megnyitja a bárt, hogy pénzhez jusson. De a megnyitó szembesítette a rideg valósággal: csak néhány bunkó vendég tévedt arra, és egyáltalán nem jött be az a bevétel, amire Teó számított. Teó már fel akarta adni a dolgot, majd amikor Tamara megérkezett, hogy megnézze, hogyan megy az üzlet, Teó minden csalódottságát a nyakába zúdította, és őt okolta a helyzetért: ha nem ígérte volna meg neki Joe pénzét, nem számította volna ennyire el magát!

Roland képtelen kiverni a fejéből Anna csókját?

Roland megpróbálta kiverni Annát a fejéből. Teó megnyitotta a bárt. Evelin szülinapi bulit szervezett magának.

Joe és barátai visszatértek az albérletbe

Joe megpróbálta visszaszerezni az albérletet. Tamara és Teó szembesültek azzal, hogy nem kapnak kölcsön Joe-tól. Ayse kiállt testvéreivel szemben.

Bence Teónak: „Pontosan ezt mondtad. Hogy bárcsak meg se születtünk volna…”

Teó barátokkal és a családjával a bárban akarta megünnepelni az üzlet bérleti szerződésének aláírását. Ám Teó elüldözte Tamást és Szofit azzal, hogy meghívta Márkot és közölte, hogy fel fogja venni a fiút. Később Bence durván beolvasott Teónak, aki mit sem sejtett arról, hogy mi bántja a fiát, és amikor Bence elment, Marci és Tamara vigasztalták őt.

Orsi Marci testvérével vesztette el a szüzességét

Joe randira ment Emmával. Orsi szembesítette Evelint a róla terjedő pletykával. Teó a bár megnyitását ünnepelte.

Bianca Péter ágyában fog kikötni?

Szilvia megelégelte hű udvarlójának közeledését, ezért faképnél hagyta az étteremben. Péter azonban nem kesergett sokáig, megtalálta a kínálkozó lehetőséget.

A teljes adásért kattints IDE!

Roland: „Valahogy le kell róla imádkozni azt a melltartót”

Bécy furcsa kihívás elé állítja Rolandot, azt ígérve, hogy visszakaphatja a régi munkáját. Roland minden fortélyát bevetve megpróbálja teljesíteni a feladatot, ami nem más, mint egy melltartó megszerzése.

Utolsó lehetőség! Dolgozz együtt Pumpedékkel!

Szexi csajok és kigyúrt srácok, figyelem! Már csak néhány napotok maradt, hogy jelentkezzetek pultosnak a Pumpedék Bárba. Pumped Gabo és VV Soma most megmutatja nektek, hogy mi lesz a feladatotok! Ha kedvet kaptál, írj egy e-mailt a fényképeddel a pumpedek@pumpedek.hu e-mail-címre!

Álommelót hirdetett Pumped Gabo és VV Soma!

Pumped Gabónak, VV Somának és Sebestyén Áginak szuper ajánlata van számodra! Ha túl sok a szabadidőd és szívesen dolgoznál a nyáron, akkor jelentkezz a Pumpedék Bárba!

Bezáratták az Auróra két bárját

Az Auróra mellett és ellene is tüntettek a VIII. kerületi önkormányzatnál, miután a hivatal váratlanul bezáratta a közösségi házban működő vendéglátóhelyeket. Az Aurórában közösségi programokat szerveznek fiataloknak, ezekre a bárok bevételéből volt pénz. A tulajdonosok azt mondják, minden engedélyük megvolt, és fellebbeznek. Az egyik bárban egy razzián korábban drogot találtak, az önkormányzat szerint ezért a rendőrség javaslatára zárták be.

A bártulajdonosok célja: békében együtt élni a lakókkal

Csontos Aladár és Fazekas István arról beszéltek, hogyan lehet megoldani, hogy a buli zaja ne zavarja a lakókat. Szó esett Marika néniről, aki nehezen bírta a hangzavart, ezért a tulajdonosok egy üvegfalat húztak fel a hang tompítása miatt.

Kristófék komoly feladat elé állítják Rolandot

Amikor Roland készen van a hajó lomtalanításával, Kristóf és Tamás este tovább szívatják, és megbízzák, hogy csapjon fel Rocky kutyaszitterének.

Nem láttak, nem hallottak a szerelemtől

Mindent legyőz a szerelem - így írt Vergilius, az ókori római költő. Egy amerikai pár azt is bebizonyította, hogy a szerelem vakká és süketté tesz. Egy bárban csókolóztak, amikor maszkos rablók jelentek meg.

Szexi állás, sok pénzért - mi az?

Tom Cruise bemixerkedte magát a retinánkba, itt az ideje, hogy képét egy magyar fiatalemberére cseréljük. A huszonöt éves Molnár Balázs a világ legjobb bárjában dolgozik, ott ahol egy koktél legalább nyolcezer forint és ott, ahol a leghíresebb sztárok mulatnak, de soha sem veszítik el a tartásukat.
 

Felgyújtották a mulatót


szerző:
2015.12.04. 18:30
Felgyújtották a mulatót

16-an meghaltak, amikor ismeretlenek felgyújtottak egy bárt az egyiptomi fővárosban. A hatóságok először iszlamista támadásra gyanakodtak, de aztán kiderült, hogy bosszú állhatott a molotov koktélos támadás mögött.

Regina hajóján nyitnak vízipipa bárt Milánék?

Amikor Kareszék a vízipipa bárról álmodoznak, Vanda azt tanácsolja, hogy keressék fel Reginát, és legyen a bár a lakóhajón. Regina nemet mond, de Milánék a háta mögött szervezkedésbe kezdenek Dáviddal, és a srác eladja Milánéknak a részét,Reginának pedig be kell ismernie, hogy ez a hajó már elment.

Zach Galifianakis visszatért a gyökereihez

Mielőtt híres lett, a színész egy bárban dolgozott pultosként. Most visszatért egykori munkahelyére és elvállalta az egyik műszakot.

Romkocsmatúra 2013


szerző:
2013.07.25. 19:00
Romkocsmatúra 2013

A 60-as, 70-es évek katakomba hangulatú bárjai köszönnek vissza a zegzugos, évek óta egyszerűen csak hungarikumként emlegetett budapesti romkocsmákban. De vajon meddig húzzák még egyeduralkodóként a bárpiacon?

Budapesti helyek az angol toplistán

A világ is felfigyelt a budapesti helyekre. Különleges magyar szálloda és speciális bár is szerepelt egy tekintélyes angol lap top 100-as listáján. Megmutatjuk, mitől lehetünk büszkék rájuk.

Felrobbant egy bár Kenyában


szerző:
2011.10.24. 11:58
Felrobbant egy bár Kenyában

A detonációban tucatnyian sérültek meg - ketten életveszélyes sebesülést szenvedtek.

„Bolondos dallamok” Berlusconi módra?

Visszakaphatja sanzonénekesi állását az olasz miniszterelnök, ha visszavonul a politikából.

Budapesti bárba kísértük Stinget

Magyar zenekarral adott teltházas koncertet Sting csütörtök este. A koncert után a zenész egy luxus szálloda bárjában Nyári Károllyal, az X-Faktorban felfedezett Nyári lányok apukájával beszélgetett.

Enyhébb lesz a dohányzásellenes törvény

A munkahelyeken ugyan tilos lesz rágyújtani, de az éttermek, bárok esetében lesz kiskapu.

Füstölgő lengyel „ellenálló”

Életbe lépett a lengyel dohányzásellenes törvény, amely az európai jogszabályokhoz igazodik.

Bomba robbant egy prágai bárban


szerző:
2009.07.10. 11:46
Bomba robbant egy prágai bárban

A cseh rendőrség szerint az egyik vendég aktatáskája robbant fel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való