KERESÉS search-close

bál

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bál"

 Kiderült, ki az Anna-bál szépe

26 éves budapesti lány lett a füredi Anna-bál szépe. Tóth Kinga Zoé most végzett az egyetemen, és különleges ruhájával kitűnt az indulók közül. A bálon a közönség szavazati alapján holtverseny alakult ki, így 15 lány helyett 16 szépség közül választhatott a zsűri, és az eső miatt is változtatni kellett a programon.

 

Roland beteljesítette Anna álmát

Roland egy hatalmas meglepetéssel akart bocsánatot kérni Annától azért, mert kinevette a lány érettségi bálról szőtt álmát. Szerzett egy ruhát estére és egy csak neki szóló érettségi bált szervezett. A bál közben a teljesen megbabonázott Roland megcsókolta Annát. A fiú teljesen bepánikolt, majd Anna kijózanodva elmenekült, miközben Roland győzködte magát, hogy ez csak egy félreértés volt és maga sem érti, hogy mégis hogyan jutott eszébe megcsókolni Annát.

Lilit utolérték a hazugságai

Roland kiengesztelte Annát. Orsi és Marci újra együtt töltötték a napot. Lili hirtelen felbukkanó nagymamája szorult helyzetbe hozta a lányt.

Kabát Petiék szakértővel készülnek az első báljukra

A szerelmeseket meghívták a hétvégén megrendezésre kerülő Story-gálára. A Reggeliben éppen ezért kaptak pár etikett-tanácsot Török Gabriella, protokoll szakértőtől, sőt korábbi táncleckéikről is meséltek Annának és Mikinek.

Csajos készülődés!


szerző:
2017.02.14. 18:00
Csajos készülődés!

Az év legfontosabb gáláján nem lehet akármiben megjelenni: a Story Extra stábja Gál Petra, Kovács Dóri és Nádai Anikó készülődését követte végig.

Vastaps a táncoló tűzoltóknak

Kabátban indultak tüzet oltani, atlétában végeztek. A nyíregyházi tűzoltók egy különleges produkcióval készültek a nekik rendezett bálra. Hetekig gyakoroltak egy tánctanárral. A siker végül nem maradhatott el. Vastaps lett a jutalmuk.Az előadásról készült videójukat pedig már több mint 230 ezren látták.

A villalakók táncban is egymásra hangolódtak

Miután mindannyian felkészültek az első báljukra és kicicomázták magukat a sötétben, jöhettek a közös táncok. A párosok persze változtak, így akadt romantika és ökörködés is bőven.

Mikike kisminkelte Peller Annát

A fiúk azt a feladatot kapták, hogy sminkeljék ki a párjukat, lőjjék be a frizurájukat és öltöztessék fel őket. Ha kíváncsi vagy, hogyan oldotta meg a feladatot Lukács Mikike, nézd meg a videót!

Reflektor 15-02-09


szerző:
2015.02.10. 01:35
Reflektor 15-02-09

Reflektor: Sebestyén Balázs és Vadon Jani lett az év műsorvezető-párosa. Conchita Wurst Budapesten járt.

Miért hódolt be az autós világ a jobb oldali vezetésnek?

A Föld kétharmadán az úttest menetirány szerinti jobboldalán közlekednek, ahogy Magyarországon is – a II. világháború óta. Vagyis a sofőrök a világ nagy részén a gyengébbik kezükkel kénytelenek tekerni a kormányt. Miért álltunk át?

Kivel és miben mulat a celebvilág krémje?

A báli szezon visszavonhatatlanul megkezdődött, az egyik legrangosabb társasági esemény nyitotta a sort szombaton, a Story Gála. Medveczky Ilona esése, furábbnál furább ruhák és érdekes kísérők tarkították az eseményt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 11-11-27

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Véget ért az iskolahét: a vizsgák után az évzáró bálon lazítottak a villalakók. Majd Lilu szólította őket a kiválasztó táblához és kiderült, hogy kivel nem szeretnének tovább együtt élni.

Gönczi Gábor táncolt és táncoltatott

A XIX. század hangulatát idéző tavaszi bált alapított a fennállásának 200. évfordulóját ünneplő Pannon Filharmonikusok zenekar.

Botrányos vendég a bécsi operabálon

Hiába tiltották meg, az operatőrök szinte mindegyike a botrányhős Rubyt pásztázta kamerájával. Ő az a nő, aki miatt Berlusconi bíróság elé áll majd.

Megkezdődött a siófoki Stefánia Fesztivál

Több száz programmal idézik Siófokon a „boldog békeidők” hangulatát négy napon át.

Operabál és ellentüntetés


szerző:
2010.02.13. 18:20
Operabál és ellentüntetés

Komlóssy Ildikó és az argentín származású tenor, José Cura nyitja a tizenötödik budapesti Operabált.

Reggeli 10-02-12


szerző:
2010.02.12. 09:00
Bollywoodi buli az angol királynőnél

Egy estére igazi indiai hangulatot teremtettek a királynő vendégei a palotában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való