KERESÉS search-close

autóversenyző

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "autóversenyző"

Meghalt a legendás Forma 1-es pilóta

70 éves korában meghalt Niki Lauda háromszoros Forma-1-es világbajnok. A legenda már 12 évesen a volán mögött ült, annak ellenére, hogy szülei egyáltalán nem támogatták a döntését. Első hegyi futamán 1968-ban már rögtön a második helyen végzett. 71-ben került a Forma 1-hez, 4 évvel később pedig világbajnok lett.

Elhunyt Niki Lauda, a Forma-1 háromszoros világbajnoka

70 éves korában elhunyt a háromszoros világbajnok osztrák Forma-1-es autóversenyző Niki Lauda. 

Kesjár Csaba, autóversenyzőre emlékezünk

A mai napig keresik érthetetlen halálának okait. Kesjár Csaba autóversenyzés közben vesztette életét, a pályán, ahol briliáns tehetségét végre meg tudta mutatni. Ő lehetett volna az első magyar Forma-1-es pilóta, legendája ma is él, iskolát neveztek el róla, szobrot állítottak az emlékére. Huszonhat évet élt.

Autóval vontattak el egy lerobbant trolit Budapesten

Autó vontatott odébb egy lerobbant trolit Budapesten. A nem mindennapi esetről videó is készült. A troli az egyik zuglói kereszteződésben vesztegelt és feltartotta a forgalmat. Egy autóversenyző éppen arra járt és felajánlotta a segítségét, amit a troli vezetője elfogadott.

A tehetséges és szemtelenül fiatal pilóta

Nagy Norbi már túl van a wuhani WTCR első szabadedzésein, hétvégén pedig megpróbál a szlovákiai versenyhez hasonlóan a dobogóra állni! Mi arra voltunk kíváncsiak, mit csinál az autóversenyzésen kívül, hogyan kezeli a rajongóit és hogy van-e barátnője.

Kínai kalandok!


szerző:
2018.10.04. 16:20
Kínai kalandok!

Ma és holnap a Zengő motorsport két versenyzőjét mutatjuk be: elsőként ismerjék meg a szemtelenül fiatal Szabó Zsolt Dávidot. A mindössze 22 éves autóversenyző szerint rá leginkább a szorgalmas, tudatos és önzetlen jelzők illenek.

 

A két magyar autóversenyző elindult meghódítani Ázsiát

Nagy Norbert és Szabó Zsolt Dávid elindult meghódítani Ázsiát! A két autóversenyző Kínában bizonyíthat a WTCR következő futamaiban, a Story Extra stábja pedig végig követte őket, kezdve rögtön az első megpróbáltatással: a készülődésükkel!

Magyar autóversenyző lányba szerelmes Schumacher unokaöccse

A világ egyik legfiatalabb női gyorsasági autóversenyzője. Emellett sportkövet és közben helikopter pilótának tanul. Keszthelyi Vivienről pedig most már rendszeresen cikkeznek a német bulvárlapok is, mióta kiderült, hogy Michael Schumacher unokaöccsével, David-dal egy párt alkotnak.

KESZTHELYI VIVIEN:

Keszthelyi Vivien a világ egyik legfiatalabb női gyorsasági autóversenyzője. A 17 éves lány rendkívül szűkszavú, ha szerelméről kérdezik, most a Fókusznak azonban kivételt tett. Elmeséli, milyen érzés egy kicsit a Schumacher családhoz tartozni.

Első nőként a világelitben!


szerző:
2018.04.09. 08:30
Első nőként a világelitben!

Tavaly beválasztották a Forbes 30 legsikeresebb harminc év alatti fiatal listájába, sikert sikerre halmoz, és idén a legfiatalabb női autóversenyzőként egy világhírű külföldi kupán is elindul. A Reggeli vendége volt Keszthelyi Vivien, túraautó-versenyző.

Pumped Gabóból még autóversenyző is lehet?

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy erre nem lesz a válasz, hiszen Gabo már a Budapest-Bamako Rally első pár kilométerén lerobbant. Kíváncsi vagy, mi történt? Akkor most megmutatjuk!

Hihetetlen felvétel!


szerző:
2018.01.09. 19:40
Hihetetlen felvétel!

Egy kolumbiai profi autóversenyző új szabadesés világcsúcsot állított fel. A férfi egy 1110 méter magas norvégiai hegy tetejéről vetette magát a mélybe, 425 méternyit zuhant szabadesésben. Eközben szinte meg sem rezdült!

Michelisz lett az év pilótája

Sportújságírók és a közönség már harmadik alkalommal állította össze a legjobb 50 autóversenyző listáját.

György Anett egyedüli lányként versenyez a túraautó Európa-bajnokságon!

György Anett először 2011-ben járt a F1-en, és ott tetszett meg neki az autóversenyzés. Jelenleg az Európa Bajnokságon versenyez, és az a célja, hogy idén további pontokat szerezzen.

Fókusz 2017-05-11


szerző:
2017.05.11. 17:25

Újra versenyezni akar


szerző:
2017.05.07. 18:30
Újra versenyezni akar

Pár hete még az életéért küzdött, most pedig azt tervezi, hogy ismét versenyautóba ül. A 18 éves brit fiú, Billy áprilisban szenvedett súlyos balesetet egy angliai, Forma 4-es futamon. Térdtől lefelé mindkét lábát amputálni kellett. Barátai, sőt Forma 1-es sztárok is biztatatták, hogy ne adja fel.

Michelisz Norbi kiveszi a részét a gyereknevelésből

Peller Anna és Lukács Miki vendége volt az autóversenyző. A házigazdák kíváncsiak voltak, hogy milyen érzés Norbi számára apának lenni, és hogy hogyan alakulnak majd az idei versenyek.

Rosberg gyermekkori álmai


szerző:
2016.07.22. 18:00
Rosberg gyermekkori álmai

Németország egy exkluzív parti keretében néhány órára beköltözött az egyik budapesti luxus szállodába, amit óriási sajtóérdeklődés kísért. Ez nem véletlen, hisz az eseményen jelen volt egy német autóversenyző, Nico Rosberg is. Akivel többek között gyermekkori álmairól és a versenyzés utáni életéről. No, meg persze a divatról is beszélgettünk.

Először ült versenyautóba, első lett

Életében először ült versenyautóban, végül mindenkit megelőzött egy fiatal magyar pilóta-jelölt. Molnár Bendegúz egy nemzetközi tehetségkutatón indult el, és hatvan induló közül lett a leggyorsabb. A 18 éves középiskolás eddig csak szimulátoron vezetett versenyautót, első helye után viszont egy egész szezont végigversenyezhet az áprilisban induló Európa-bajnokságon.

 

Betonoszlopnak csapódott Szabó Krisztián autóversenyző

Betonoszlopnak csapódott az amerikai ChampTruck World Series idei ötödik állomáshelyén Szabó Krisztián, aki szerencsére épségben megúszta a balesetet. Hogyan indult el így mégis a versenyen és pontosan mi is történt, elmesélte reggel.

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

Sztárjaink meséltek gyermekkori nyári élményeikről. Kocsis Dénes egy múlt heti színházi próbán eszméletét vesztette, Gubik Petrával számoltak be a történtekről. De Szabó Krisztián autóversenyző is vendégünk volt, aki különleges meglepetéssel lepte meg párját. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

A pályán lepte meg párját Szabó Krisztián autóversenyző

Különleges meglepetéssel kedveskedett Szabó Krisztián, háromszoros autocross Európa-bajnok szerelmének a születésnapján. De, hogy mi is volt pontosan ez, és vajon nem félti-e szerelmét Krisztián barátnője, azt ők maguk mondták el.

Michelisz: a leggyorsabb magyar

Ha autóversenyző akarsz lenni és nincs pénzed, kezdd szimulátorral – legalábbis így kezdte Michelisz Norbert, aki a hétvégén már másodszor nyerte meg a túraautó világbajnokság magyar futamát és egy évente megrendezett közönségszavazás alapján ő a legnépszerűbb magyar sportoló.

Michelisz Norbert lesz Baló György vendége

A legsikeresebb magyar autóversenyző már másodszor nyert futamot a Hungaroringen, pedig nem gyári csapat áll mögötte. Vendégünk lesz Michelisz Norbert. Aztán: Kokainbotrány - két klasszis kajakos szervezetében kokainnyomokat talált egy edzőtábori rutinvizsgálat. Nevük kitudódott és törvénysértően nyilvánosságra került, elvették támogatásukat, és noha feljelentés nincs, a rendőrség is érdeklődik.

Fókusz 13-02-18


szerző:
2013.02.18. 20:50
Fókusz 13-02-18

Fókusz: Ébredj fel Cipő! - Egy ország szorít a Republic frontemberének. Bódi László előre látta a bajt. Csúcson az LGT - A négy nap alatt csaknem 50 ezren látták a koncertmaratont. Mi Presser öltözőjébe is bejutottunk. Beismerte - ..., hogy ő ölte meg Bándy Katát. Elindult Péntek László büntetőpere. Események percről percre.

Amit eddig nem tudtunk Szalay Balázsról

Forma 1-es autóversenyző akart lenni, de kora miatt inkább a Dakarral próbálkozott. Szalay Balázs a félelmetes Dakart 8-szor teljesítette már, ő mesél hihetetlen életéről a Portréban.

Havazin 13-02-03


szerző:
2013.02.03. 13:10
Havazin 13-02-03

Havazin: Autós száguldás a hóban Michelisz Norberttel. A legnépszerűbb autóversenyzőt, privát túraautó-világbajnokot a Havazin az ausztriai Obertauernbe vitte, ahol a félméteres hóban egy négykerék-meghajtású autóval mutatott be látványos technikai bravúrokat. Az extrém autózás után Obertauern lejtőit vettük célba. Norbi 7 év szünet után síelt ismét, de a sípályán is megmutatta, hogy a sebesség igazi megszállottja.

Reflektor 12-12-06


szerző:
2012.12.07. 00:30
Reflektor 12-12-06

Reflektor: Sztárok a volán mögött! Kozák Danuta, Kiss Ramóna és Vastag Csaba is vette a bátorságot, és beült a Dakar-ralin induló Szalay Balázs autójába, hogy megtudja, milyen érzés keríti hatalmába az autóversenyzőket a féktelen száguldás közben. Farkasházi Réka a gyerekeivel forgat.

Kisbetegek nagy mosollyal rallyztak

Beteg gyerekek ülhettek a profi versenyzők mellé egy debreceni autóversenyen.

Reggeli 10-09-07


szerző:
2010.09.07. 09:05
Reggeli 10-09-07

Reggeli: Eljött hozzánk Valentin Titánia, akit Európa legszebbjének választottak egy internetes szavazáson, de lehullt a lepel Kamarás Iván nagy álmáról is.

Autómánia 10-07-17


szerző:
2010.07.17. 12:45
Autómánia 10-07-17

Autómánia: Teszteljük a BMW ActiveHybrid 7-est, megismerhetik Kiss Pál Tamás autóversenyzőt, majd keressük a választ a kérdésre, hogy vajon milyen egy nap a betondzsungelben a Toyota Avensis-szel.

Reggeli 10-07-01


szerző:
2010.07.01. 08:57
Reggeli 10-07-01

Ma reggel bemutatkoztak a főiskolák szépei, Itt volt egy ifjú autóversenyző, aki már szinte a Forma 1 előszobájában van, és Müller Attila is megmutatta különös képességű kutyáját, aki malacokat utánoz.

Portré 10-03-28


szerző:
2010.03.29. 01:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való