KERESÉS search-close

autósüldözés

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "autósüldözés"

Látványos: ámokfutó autóst üldöztek egy dél-afrikai autópályán

Ámokfutó autóst üldöztek többen egy dél-afrikai autópályán. A történet úgy kezdődött, hogy a száguldozó sofőr nekiment hátulról egy autónak, amely a tetejére borult. A balesetet okozó férfi, mintha mi sem történt volna, megkerülte a felborult autót és elhúzott mellette.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Autósüldözés és lövöldözés Arlón

Autósüldözés, lövésekkel - megpróbált elmenekülni a rendőri ellenőrzés elől egy autós Arlón. A rendőrök kilométereken át üldözték. A sofőr Ózdon összetört két rendőrségi kocsit, kis híján elgázolt egy rendőrt, majd megpróbált elmenekülni. A rendőrök két lövést adtak le a kocsira, mielőtt megállították az ámokfutót. Kiderült: a 22 éves férfinak nem volt jogosítványa.

Kilőtték a kocsi kerekét

Kilométereken keresztül, szirénázva üldöztek egy lopott autót a rendőrök Hajdú-Biharban. Kilőtték a kocsija kerekét, de így sem állt meg a sofőr. A terepjárót két napja lopták el Hajdúszoboszlónál. A sofőrt, aki kábítószer hatása alatt állhatott, végül egy szántóföld közepén fogták el, miután elakadt a kocsival.

Tragikus és “nevetséges” üldözések

Két autós üldözés is volt az Egyesült Államok nyugati partján. Sajnos az első tragikus véget ért. A másik - ahogy egy helyi rendőr fogalmazott - nevetséges volt, amilyet csaknem öt évtizedes szolgálata alatt még sosem látott.

Autós üldözés után kapták el a rablókat

A bandatagok Veszprémben, Szentesen, Salgótarjánban és Nyíregyházán is loptak. A sorozatos betörésekben több mint két millió forint volt a zsákmány. Hármat budapesti rejtekhelyükön, kettőt pedig autósüldözés után fogtak el. Ők egy hónapja az M3-ason akartak elmenekülni, de a forgalommal szemben hajtottak a pályára.

Lopott autóval menekültek


szerző:
2015.06.24. 18:00
Lopott autóval menekültek

Szemtanúk szerint 100-zal száguldva menekült valaki elől, és egy gyereket is majdnem elsodort az a kocsi, amelyet kedden végül egy villanyoszlop állított meg Kerepesen. Az autó annyira összetört, hogy a tűzoltóknak kellett kivágniuk a négy sérültet.

AUTÓSÜLDÖZÉS: Így állt meg az autó

Levágták az ajtókat, szétfeszítették a lemezeket, csak így tudták kiszabadítani a roncsok közül a tűzoltók a sérülteket. Az autó a felismerhetetlenségig összetört, keresztben állt meg az úton az ütközés után. A baleset kedd este történ Kerepesen, a Szőlő dűlőben. A környéken élők csak egy hatalmas csattanást hallottak, a kocsi ekkor sodródott le az útról, majd nekicsapódott egy villanyoszlopnak.

Előzetes: Autósüldözés Kerepesen

100-zal száguldva menekültek valaki elől annak a kocsinak az utasai, amelyet kedden végül egy villanyoszlop állított meg Kerepesen. Az autó annyira összetört, hogy a tűzoltóknak kellett kivágniuk a négy sérültet. Hogy mit mond a rendőrség, és milyen állapotban vannak a sérültek, az kiderül este hatkor az RTL Híradóból.

Hatszor lőttek a menekülők autójára

Betöréses lopásokkal gyanúsított bandát próbáltak megállítani a rendőrök Zalaegerszegen, miközben sokan iskolába vagy dolgozni siettek. A menekülő gyanúsítottak a kocsijukkal kis híján fához préseltek egy nyomozót, egy másikat pedig elsodortak.

LÖVÖLDÖZÉS: Hat golyó az autóban

A menekülő gyanúsítottak autójának bal első gumiját szinte szitává lőtték a rendőrök, egy töltény pedig az ajtóba fúródott.  

Előzetes: Autósüldözés és lövöldözés Zalaegerszegen

Több betöréses lopással gyanúsítják azt a bandát, amelynek tagjait rendőrök próbálták megállítani reggel. A filmbe illő akció részleteit elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban és megmutatjuk a szétlőtt autót is.

Előzetes: Elfogták az egyik drogdílert

Autósüldözés után fogták el a rendőrök a bajai drogdíler testvérpár egyik tagját. Igazoltatni akarták, de gázt adott, és elmenekült. Az elfogás képeit láthatják az RTL Híradóban 6-kor.
 

Benzinkút WC-jébe menekült a barátja elől

Autójában tartotta fogva és többször megütötte volt barátnőjét egy férfi. A nőnek végül csak csellel sikerült elmenekülnie.

Fejvesztve menekült a csempész


szerző:
2011.06.28. 12:53
Fejvesztve menekült a csempész

Mintegy tíz kilométeres autósüldözés után fogtak el egy csempészt.

Autósüldözés trükkös tolvaj módra

Útbaigazítást kértek egy román férfitól, egyikük ezalatt lopta ki a táskát a kocsijából.

Autósüldözés után fogták el a betörőket

A kocsiban rengeteg cigarettát és szeszesitalt találtak, utasait előállították.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való