KERESÉS search-close

autóbaleset

96 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "autóbaleset"

Hátulról csapódott autójába egy részeg sofőr, mégsem ő felel a balesetért

Török Bálinttal alig fél éve forgattunk egy lőrinci roncstelepen, megmutatta használhatatlan autóját. A férfi kocsijába hátulról csapódott egy részeg sofőr, aki jócskán túllépte a sebességhatárt - 165-175 km/órás sebességgel ütközött Bálint autójának -, mégsem ő felel a balesetért. A férfi ügyvédje szerint érthetetlen, miért kezelik Bálinték ügyét másként, mint mondjuk Eva Rezesováét.

Elnézést kért Fülöp herceg!


szerző:
2019.01.27. 18:26
Elnézést kért Fülöp herceg!

Elnézést kért Fülöp herceg a tíz nappal ezelőtt okozott autóbalesetéért. A brit uralkodó 98 éves férje egy kereszteződésben hajtott ki az útra, ahol összeütközött egy szabályosan haladó kocsival.

 

 

Ép bőrrel úszta meg a balesetet Fülöp herceg

Autóbalesetet szenvedett Fülöp herceg. II. Erzsébet, angol királynő 97 éves férje maga vezette az autót, ami a sandringhami királyi birtok közelében ütközött egy másik kocsival, felborult és lesodródott az útról. Az idős hercegnek az ijedtségen kívül nem esett baja. A másik autóból egy kilenc hónapos csecsemőt sértetlenül emeltek ki, egy idősebb nőnek a csuklója tört el. A harmadik utas csak könnyebben sérült meg.

Survivor Alexandrát lassítás nélkül ütötték el

A Survivor játékosa zöld lámpánál, zebrán ment át, amikor jobb oldalról beleszaladt egy autó. Az ütést a táskája tompította, de így is megsérült.

SZEKÉR GERGŐ: Eleinte titkolták, hogyan halt meg édesanyja!

Szekér Gergő, az X-Faktor versenyzője egy újságból tudta meg, hogy édesanyját meggyilkolták, ugyanis családja féltésből azt mondta az akkor még gyerek Gergőnek, hogy autóbaleset történt. A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Magyarázatot vár fia halálára

Fél évvel a tragédia után sem kereste meg a sofőr, aki fia halálát okozta - ezt mondta Híradónknak az autóbalesetben meghalt fiatal váci focista édesanyja. A 17 éves Molnár Erik május elején vesztette életét Veresegyházon, miután egyik ismerőse elvitte őt és két barátját egy körre új kocsijával. A sofőr viszont – valószínűleg részegen – korlátnak ütközött. Az Újpest tehetséges focistája azonnal meghalt. A rendőrök továbbra is nyomoznak.

Gyűjtenek a kómában fekvő 13 éves focistának

Licittel próbál segíteni egy autóbalesetben megsérült ifjú focistájának az egyik pécsi sportegyesület. A 13 éves játékost edzésre menet ütötte el egy autó még szeptemberben, azóta kómában fekszik a kórházban. A licitre egy Dárdai Pál által dedikált mezt ajánlottak fel, az árverés bevételét a család kapja meg.

Totálkár: ittasan, a megengedettnél gyorsabban vezetett, mégsem ő a hibás

Török Bálint elmesélte, hogyan tarolta le az autóját egy BMW az M3-as autópályán. A kocsit egy 30 éves nő vezette, aki 165-175 km/órás sebességgel csapódott a férfi Fordjába még 2016-ban. A baleset után kiderült, hogy a nő részeg volt. És azt is lehetett sejteni, hogy jócskán túllépte a megengedett sebességet. A rendőrség szerint a balesetet mégis Bálint okozta.

Miért nem kért még bocsánatot M. Richárd?

Megszólal a brutális Dózsa György úti autóbaleset egyik áldozatának családja, és a gyanúsított M. Richárd is.

Hogyan előzzük meg a baleseteket az utakon és otthon?

Idén második alkalommal rendezik meg a Biztonság hetét. A legnagyobb veszély a gyerekekre leselkedik, erre is szeretnék felhívni a figyelmet és megelőzni a bajt.

Horányi Juli autóbalesetéről beszélt a Reggeliben

Az énekesnő és jelmeztervező egy díjátadóra tartva borult fel az autópályán figyelmetlenségből, mellette ült az anyukája is.

Danit egyenesen a műtőbe szállították a balesete után

Miután Lili egész nap hiába várta Danit, felhívta őt, a fiú helyett azonban egy rendőr vette fel a telefont…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Pszichológus segít a csapatnak a tragédia után

Pszichológus foglalkozik a balesetben meghalt újpesti focista csapattársaival. A 17 éves fiú vasárnap vesztette életét autóbalesetben, társai még szinte fel sem fogták, hogy többé nem lép velük pályára. A szakember szerint fontos, hogy a fiúk minél többet legyenek együtt, hogy feldolgozhassák barátjuk elvesztését.

„Fényes jövő állt előtte”

Gyertyagyújtással emlékeznek csapattársai az újpesti sportközpontban arra a 17 éves fiúra, aki tegnap halt meg egy autóbalesetben Veresegyházon. Molnár Emánuel Erik két éve játszott az újpest csapatában, edzője szerint fényes jövő állt előtte. Édesanyja sírva nyilatkozott Híradónknak.

Xantus Barbara szabadulna autójától

Xantus Barbara autóbalesetet szenvedett és sokkolta az eset. Szerencsére nagy baj nem történt, de mivel a színésznő ült a volán mögött, sokkolták a történtek. Úgy fogalmazott, hogy kiábrándult a viszonyból autójával, ezért túladna rajta.

 

Robotok segítik Vanessza gyógyulását

Rehabilitációs robotok segítésével gyógyul a tavaly júliusban súlyos balesetet szenvedett Burkus Vanessza. A 19 éves lány hetekig volt kómában, majd hónapokig kórházban, miután Bulgáriában autóbalesetük volt.

Fókusz 2017-09-01


szerző:
2017.09.01. 17:20

Fókusz 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 17:20

Fókusz 2017-08-22


szerző:
2017.08.22. 19:00
Már reagál az ébresztésre Vanessza

Mozgatta kezét, lábát, kinyitotta a szemét és reagált az édesapja hangjára Burkus Vanessza. A 19 éves lány csaknem egy hónapja szenvedett balesetet Bulgáriában, múlt héten hozták haza az ottani kórházból. Azóta folyamatosan ébresztik a Szegedi Idegsebészeti Klinika intenzív osztályán. Szülei egyre bizakodóbbak, egy MP3-as lejátszót is vittek be neki, amin ők mondanak régi meséket a lányuknak.

Fesztiválozás kerekesszékkel


szerző:
2017.08.10. 09:16
Fesztiválozás kerekesszékkel

Magyarországon mintegy 250 ezer mozgássérült él. Egyikőjük Csángó Dániel, aki egy évvel ezelőtt két társával közösen álmodta meg a Mozduljunk ki! Egyesületet. A tavaly indult kezdeményezés célja, hogy a mozgássérült fiatalok közül minél többen át tudják élni a társas események, koncertek, fesztiválok nyújtotta élményeket. A kampány egyik idei helyszíne a Sziget Fesztivál, ahova 25 kerekesszékes fiatal és segítőik mennek el bulizni, és ahol további önkénteseket is toboroznak.

A bíróság elítélte Gesztesit!

A színművész novemberben okozott autóbalesetet. A büntetés súlyossága annak is köszönhető, hogy ittasan ült a volán mögé.

Mindketten szörnyethaltak


szerző:
2016.12.10. 20:53
Mindketten szörnyethaltak

Mindkét sofőr szörnyethalt, amikor összeütközött két, egymással szemben haladó autó a nyolcas főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán szombaton.

Gyerek is megsérült a balesetben

Két busz és egy vonat is karambolozott néhány órás eltéréssel egymástól mindössze néhány kilométerre Vas megyében. A három baleset közül a legsúlyosabban hárman is megsérültek, köztük egy gyerek, aki biztonsági öv nélkül, az anyósülésen utazó felnőtt ölében ült. A buszok és a vonat utasai közül senki sem sérült meg.

 

A Robotlány, akinek teljesebb az élete, mint valaha

Lukoviczki Réka, a Robotlány. Ő maga találta ki ezt a becenevet. Két éve veszítette el az egyik lábát egy autóbalesetben. Most protézissel teljesebb az élete, mint valaha. Fellendült a modell karrierje, úgynevezett „lábatlan” blogot ír, és előadásokat tart.

9. évad, 17. rész - A cselszövők

A laborba ezúttal egy egész szennyvízülepítő tartály érkezik, benne egy bűnöző, Benny Jerguson maradványaival. A nem éppen hálás feladatokra Bones az új gyakornokot, a Kubából disszidált Dr. Fuentest jelöli ki, aki véleménye szerint eszes, de túlzottan magabiztos. Kiderül, hogy Bennyt, aki a börtön után behajtással foglalkozott, halála előtt többször megverték, majd autóbalesetbe hajszolták. Booth feladata kideríteni, hogy vajon kinek állt érdekében megölni a férfit: a főnökének, egy csalódott adósnak, netán a volt cellatársának?

Rékasi Károly: Folyamatos antibiotikum-kúra!

Rékasi Károly lába nagyon lassan gyógyul. Az autóbalesete óta folyamatosan gondot okoz neki a lábába műtött vasszerkezet, ami a csípőjétől a térdéig ér. Az amúgy szövetbarát fémre, Rékasi szervezete rosszul reagált és súlyos fertőzést kapott. Most újra kórházban kezelik, jelenleg egy 3 hétig tartó gyógyszeres kúra van soron.

Így nézne ki az ember, ha az autóbalesetek túlélésére tökéletesítették volna

Ő itt Graham, akit az ausztrál közlekedésvédelmi hatóság alkotott meg. Szerintük így kellene kinéznie egy emberi testnek, ha azt az evolúció az autóbalesetek túlélésére tökéletesítette volna. Az agy a túlélés szempontjából a legkritikusabb, ezért az ideális autóbaleset-alkatnál a fej formája olyan, mintha a koponya egy bukósisak lenne.  

Vége Taylor Swift és Calvin Harris kapcsolatának!

Épp, hogy összebútorozott a hollywoodi álompár, máris hiba csúszott a gépezetbe? De vajon mi okozta a bajt kettejük között?

Villanyoszlopnak csapódott, meghalt a sofőr

Két órán belül két sofőr is meghalt autóbalesetben. Egyikük, egy kétgyerekes anya a Bács-Kiskun megyei Csengődön csapódott villanyoszlopnak szombaton késő délután. Nem volt bekötve a biztonsági öve. A másik baleset a Pest megyei Dabasnál történt egy vasúti átjáróban. Egy autós a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre. A vonat száz méteren át tolta a kocsit, a fiatal sofőrön már nem tudtak segíteni.

Családi karambol - meghalt a vőlegény

Egy család szenvedett tragikus balesetet Berentén vasárnap délután. Autójuk lesodródott az útról, és többször megpördült, majd az árokban landolt, egy fiatalember szörnyethalt. A kocsit a családfő vezette, aki a rendőrök szerint ivott, mielőtt az autóba ült. Hátul három lánya utazott, köztük egy hat és egy tizenkét éves kislány. Mindannyian megsérültek. Úgy tudjuk, hogy az a fiatal, aki meghalt, a legidősebb lány vőlegénye volt.

21 év után újra lát


2016.05.08. 18:35
21 év után újra lát

Újra lát egy amerikai asszony, miután 21 éven át sötétségben élt. Autóbalesetben megsérült a gerince, majd lassan felépült, ám eközben látása romlani kezdett, végül megvakult. Nemrég elesett, megsérült a nyaka, ezért ismét meg kellett műteni. Amikor felébredt, a látását visszanyerte.

Lali végleg kiköltözött az albérletből

Joe nem volt hajlandó megbocsátani Lalinak, aki teljesen magába zuhant a lelkiismeret furdalás miatt. Mivel Joe a fejébe vette, hogy eladja az albérletet, a lakók külön utakon kezdtek el járni. Lali volt az első, aki elindult a sok szép emléket őrző lakásból. 

Négy súlyos baleset másfél óra alatt

Alig másfél óra alatt négy súlyos baleset történt kedd este Budapesten. A 6-os főút fővárosi szakaszán egy Suzuki borult fel, miután a sofőr áthajtott a piros lámpán, de már nem tudta bevenni a kanyart. A XI. kerületben villamos ütközött kocsival, amit csaknem harminc méteren át tolt maga előtt. Kerepesen parkoló autónak csapódott egy kocsi, Józsefvárosban pedig egy autó három másikat tört össze.

Cobra 11 2015-09-06


szerző:
2015.09.06. 18:50
Cobra 11 2015-09-06

Ben és Semir szeme láttára elrabolják a fiatal Melanie-t, akit hamarosan sikerül kiszabadítaniuk, de a lány nagyon furcsán viselkedik. Hol egy kislányt játszik, aki egy pingvint szorongat, hol egy kamaszfiút, hol egy kötögető anyukát, és nagyon meggyőzően alakít. A nyomozók rájönnek, hogy egy autóbalesetben meghalt családtagjai bőrébe bújik ilyenkor, már csak azt kell kideríteniük, miért üldözik.

Előzetes: Árván maradt a testvérpár

Két fiatal testvér maradt magára Sárazsadányban. Három hete autóbalesetben meghalt az édesanyjuk és harmadik testvérük. Autójukkal kamionnal ütköztek. Három napja pedig édesapjuk szenvedett súlyos balesetet. Életveszélyesen megsérült, a miskolci kórházban küzdenek az életéért. Tragédiájukról nagynénjük beszélt híradónknak. Részletek hat órakor.

Fának csapódtak, három fiatal meghalt

Hárman meghaltak szombat reggel Siófoknál, a 7-es főúton egy autóbalesetben. A sofőr túlélte, vérző fejjel szállt ki a roncsból és megpróbált elmenekülni a helyszínről. Öten utaztak az autóban. Előbb fának ütköztek, aztán egy beton villanyoszlopnak csapódtak.

19. évad, 6. rész - Régi idők


szerző:
2015.06.04. 21:20
19. évad, 6. rész - Régi idők

Az autópálya-rendőrség két régi tagját mutatja be Krüger a kollégáknak, akik a 30 évvel korábban, a kezdetekkor az őrsön dolgoztak. Semirt felhívja fiatalkori nagy szerelme, Sina. Amikor találkoznak, Sina azt mondja, mindenkit meg akarnak ölni a régi társaságból. Mielőtt a részletekre térne, őt is meggyilkolják. Semir és Alex eleinte arra gyanakszanak, hogy egy régebbi autóbaleset áldozatainak fia a tettes.

Meghalt a csodálatos elme


szerző:
2015.05.25. 19:00
Meghalt a csodálatos elme

John Nash, Nobel-díjas tudós, akinek az életéről készült az Egy csodálatos elme című többszörös Oscar-díjas film, autóbalesetet szenvedett. A 86 éves tudós mellett ült felesége is, ő is meghalt. A filmben Russel Crowe alakította a skizofréniával diagnosztizált zsenit, a színész az egyik közösségi oldalon fejezte ki részvétét.

Előzetes: Gyászol Nagytevel


szerző:
2015.05.10. 16:08
Előzetes: Gyászol Nagytevel

A Veszprém megyei faluban lakott az a három fiú, akik vasárnap hajnalban meghaltak egy autóbalesetben. Információink szerint a sofőr nem volt ittas, viszont túl gyorsan hajtott. Hogy miért, azt megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

Előzetes: Volt barátja ölhette meg a lányt

Édesanyjával beszélt telefonon utoljára a Zalaegerszegen szombat éjjel meggyilkolt lány. Azért hívta anyját, hogy megkérje, jöjjön el érte autóval, mert már indult volna haza. Az anya negyed órával később hiába kereste lányát, nem vette fel a telefonját. A rendőrség biztos abban, hogy a volt barátja ölhette meg, aki aznap szenvedett súlyos autóbalesetet. A nyomozók úgy vélik, hogy a 21 éves fiú nem tervezte el előre a gyilkosságot. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Valóban meghalt Angelique Boyer?

A Teresa sztárjáról nemrég rémhírek kaptak szárnyra. Vajon tényleg elhunyt a fiatal színésznő? Utánajártunk!

19. évad, 7. rész - Az áruló


szerző:
2015.03.29. 18:50
19. évad, 7. rész - Az áruló

Semirék egysége amerikai kommandósokkal gyakorlatozik. Épp egy túszdrámát modelleznek, amikor Jessie észrevesz egy menekülő férfit a bámészkodók között, akire egy terepjáróval vadásznak. Kiderül, hogy a férfi három éve halottnak hitt férje, aki beépült egy drogügylet felderítése során, és a vizsgálat szerint meghalt egy robbanás során. A felfedezés után Jessie élete is veszélybe kerül.

Mel Gibson szeretné, ha nem lenne ismert

Az ötvenkilenc éves Mel Gibson a Malibu-i háza közelében autókázott, mikor neki ment egy tizenhárom éves parkoló autónak. 

Még nincs felelőse a hétvégi balesetnek!

A szombat hajnali halálos baleset, amelyben két rendőr meghalt az Üllői úton továbbra is téma az interneten. A kommentelők között sokan a 130 km/ órás sebességgel száguldó rendőröket hibáztatják, miközben a frontális ütközés körülményei egyelőre tisztázatlanok. A taxi sofőrjét továbbra intenzív osztályon kezelik. Egyelőre tehát nem tudni miért mentek százharminccal a rendőrök megkülönböztető jelzés nélkül, és az sem, hogy a feltételezések szerint eléjük szabálytalanul kanyarodó corzás valóban részeg volt-e.Czakó József riportja.
 

Egy autóbaleset miatt lett mentős, mentősként szenvedett autóbalesetet

Három és fél éve történt a baleset, amely Szabolcs életét megváltoztatta. A mentősként dolgozó férfi éppen szolgálatban volt, amikor egy volánbusszal ütköztek. Szinte semmire sem emlékszik arról a napról. Polyák Alexandra riportja.

Felépült a lány, akinek visszavarrták a karját

Leszakadt a karja, de két hónap után szinte teljesen felépült az a lány, aki augusztus végén autóbalesetet szenvedett Nagyigmánd közelében. A kocsi teljesen összetört, amikor a szalagkorlátnak csapódott.
 

Orvosi bravúr: Kata csodálatos gyógyulása

Kata szeptember elején szenvedett súlyos autóbaleset Nagyigmánd közelében. Jobb karja leszakadt, és súlyos koponya és mellkas sérülésekkel vitték a győri kórházba. Az orvosok 6 órás műtéttel állították helyre a végtagját. Mostanra pedig tele életkedvvel és mosolyogva adott interjút.
 

Előzetes: Orvosi csoda!


szerző:
2014.10.20. 14:26
Előzetes: Orvosi csoda!

Leszakadt a karja, de két hónap után szinte teljesen felépült az a lány, aki augusztus végén autóbalesetet szenvedett Nagyigmánd közelében. Az RTL Híradóban 6-kor a lány maga meséli el, hogyan emlékszik a balesetére.
 

Orvosi bravúr: Kata csodálatos gyógyulása

Kata szeptember elején szenvedett súlyos autóbaleset Nagyigmánd közelében. Jobb karja leszakadt, és súlyos koponya és mellkas sérülésekkel vitték a győri kórházba. Az orvosok 6 órás műtéttel állították helyre a végtagját. Mostanra pedig tele életkedvvel és mosolyogva adott interjút.

 

Nem voltak bekötve, kizuhantak a kocsiból

Felborult egy autó hajnalban a Heves megyei Maklár közelében. Úgy tudjuk, hogy a kocsiban fiatalok utaztak, hárman közülük nem voltak bekötve, amikor az út menti bokrok közé csapódtak. Információink szerint a sofőr ittasan ült a volánhoz. Sok baleset történt az utakon.

FELBORULT: Szétszóródtak az autó alkatrészei

A gépjármű Szentkirály határában sodródott át a menetiránnyal szemközti sávba. Végül a kerekén, de keresztbe fordulva állt meg az út és a szántóföld szélén. Az ablakai mind betörtek, a visszapillantó tükre leszakadt.

Gyerek is megsérült a felborult autóban

A Kocsér felé tartó autóban négyen utaztak, köztük egy 9 éves kislány. A férfit, aki az autót vezette, csigolyatöréssel vitték kórházba Kecskemétre. Az autó valószínűleg azért borult fel, mert a férfi túl erősen ellenkormányozott, hogy az úton maradjanak.

Két nap alatt két baleset a gyorsforgalmin

A ferihegyi gyorsforgalmi úton csípőjét törte egy ember hajnalban, amikor egy furgon és egy autó ütközött a Határ úti felüljárónál. Péntek reggel pedig szintén egy autó és teherautó ütközött Kőbánya-Kispestnél.

Visszavarrták a fiatal nő kezét


szerző:
2014.09.04. 13:39
Visszavarrták a fiatal nő kezét

A szinte felismerhetetlenségig roncsolódott autóból élve sikerült kimenteni azt a fiatal nőt, aki balesetet szenvedett Nagyigmánd közelében. A hölgy jobb karja leszakadt és súlyos koponya és mellkas sérülésekkel vitték a győri kórházba.

Mi a teendő, ha balesetet szenvedünk az autópályán?

A napokban tragikus hirtelenséggel elhunyt Mohay András, a Budapest Jazz Orchestra énekese, amikor megállt segíteni egy autóbalesetnél. Egy vezetéstechnikai oktató adott tanácsokat, hogyan kerülhetjük el az ehhez hasonló szerencsétlenségeket

Fókusz 14-06-10


szerző:
2014.06.10. 19:30
Fókusz 14-06-10

Fókusz: Halálos száguldás - Három fiatal életét oltotta ki az újvidéki fiatal, aki 160-nal ütközött autójuknak. Ment már 290-nel is. Hasra gyúrt a bajnok - Katának 13 kilót kellett leadnia a győzelemért, szerelme közben a konyhában nasizott. Van, aki forrón szereti? - Hogyan védekezzünk az embertelen hőség és szúnyogok ellen? Megmutatjuk a leghatásosabb praktikákat.

Dögös csajok futama


szerző:
2014.05.21. 17:00
Dögös csajok futama

A Német Túraautóbajnokság, a DTM egyik betétfutamán hölgyek is lehetőséget kaptak, hogy rajthoz álljanak és megmérkőzzenek egymással. Az egykori Miss Universe, Bende Adrienn és Marenec Fruzsina is a versenyzők között voltak.

Felébredt a kómából, más ember lett

Arany-Tóth Zita egy súlyos autóbaleset következtében 10 hónapig volt kómában. Balatonalmádiból elindulva az úton egy kamionos rohant az autójukba. Azt mondja, valószínűleg egy angyal vigyázott rájuk, hiszen mögöttük egy mentőautó volt.

Fókusz 13-12-02


szerző:
2013.12.02. 19:55
Fókusz 13-12-02

Fókusz: Férfias könnyek - Az igazi dráma a színfalak mögött. Hogyan viselte a testvérpárbajt Tóth Gabi? Halálos iramban - A szenvedélyük lett a végzetük. Kik azok a sztárok, akiknek a nyomába lépett Paul Walker? Kíméletlenül - Az ovisok a mentorokat, Erdei Zsolt pedig Sebestyén Balázst osztotta ki egy-egy jól irányzott pofonnal.

Paul Walker: a szenvedélye lett a veszte

A halálba száguldott a Halálos hajsza és Halálos iramban című filmek sztárja. Magyarország 2002-ben körülbelül 1400-an vesztették életüket, 2012-re ez a szám kevesebb, mint felére csökkent.

Fókusz 13-07-02


szerző:
2013.07.02. 20:55
Fókusz 13-07-02

Fókusz: Az életét áldozta - Először áll kamera elé a hegymászó Kiss Péter édesapja. Szívbemarkoló felvételek és az édesanya búcsúlevele elhunyt fiának. Diadalmenet - Hogyan élte meg a család az Attraction sikerét? És miért indul a csapat Las Vegas helyett Kazahsztánba? Búcsú a barátoktól? - Ki éli túl a tragikus autóbalesetet? Esélylatolgatás a Barátok közt szereplőivel.

Fókusz 13-06-03


szerző:
2013.06.03. 19:50
Fókusz 13-06-03

Fókusz: Csípős válasz - Beszólt Szikorának? Sikertelen az élete? Keresztes Ildikó most válaszol a rosszindulatú pletykákra. Törnek-zúznak - Dzsudzsák már a másodikat töri össze. Sztárfocisták és a luxusautós balesetek. A nagy titok - Miért jött hozzánk a világ egyik leggazdagabb embere? Mark Zuckerberg és a nagy pulivadászat.

Fókusz 12-08-23


szerző:
2012.08.23. 20:20
Fókusz 12-08-23

Fókusz: Határtalan boldogság - Balogh Edina visszatért nászútjáról, bensőséges házi videó a Maldív-szigetekről. Visszaesők - Nem ez az első halálos autóbaleset Eva Rezes családjában. Áll a bál Szlovákiában is, csütörtök délután az egyetlen túlélő is meghalt. Őrült vakáció - Család, koncertek, botrányok és turnék. Mozgalmas volt a mentorok nyara, de mindjárt indul az X-Faktor.

Rém sötét vidék


szerző:
2012.07.25. 00:00

Reflektor 12-06-19


szerző:
2012.06.19. 23:55
Reflektor 12-06-19

Reflektor: Judy megbékélt egykori groovehouse-os zenésztársával. Esztergályos Cecília halálos betegségen esett át.

Fókusz 12-06-06


szerző:
2012.06.06. 20:55
Fókusz 12-06-06

Fókusz: Falnak csapódtak - Ákos amszterdami koncertjén árulta el, hogy nemrég súlyos autóbalesetet szenvedett. Sztárbúvóhelyek - Budapest, ahogy a hírességek szeretik. Hol esznek, alszanak vagy varratnak maguknak, amikor nálunk járnak? Tiltott mondatok - Hogyan ne fegyelmezzük gyermekeinket! Híres szülők és csemetéik mesélnek arról, náluk milyenek a nevelési módszerek.

Magyar munkás halt meg Ausztriában

Autóbalesetben meghalt egy magyar idénymunkás vasárnap este Ausztriában, egy másik megsérült.

Megússza a műtétet Gáspár Győző lánya

Nem kell megműteni, és valószínűleg teljesen felépül Gáspár Evelyn, aki két napja sérült meg autóbalesetben.

Fókusz 11-09-26


szerző:
2011.09.26. 20:20
Fókusz 11-09-26

Fókusz: Bevetésre készen - Felvállalták szüzességüket a ValóVilág-jelöltek. De hogyan viszonyul a környezet a későn érőkhöz? Alma a fájától - Családi fotók is bizonyítják, hogy az X-faktoros Maria Bartók Béla rokona. Vele vagy nélküle? - Hova tűnt Bruno Senna? Kiss Ramóna erről és legújabb szenvedélyéről is mesél.

Autóbalesetet szenvedett Gáspár Győző lánya

Evelyn a hétvégén árokba borult az autójával, és eltörött a csigolyája. A salgótarjáni kórház intenzív osztályán kezelik. A lánynak mindössze két hete van jogosítványa. Hogy mi történt pontosan, és mit lehet tudni az állapotáról, maga az édesapja mondta el a Fókusznak.

Ketten haltak meg az utakon


szerző:
2011.07.24. 10:50
Ketten haltak meg az utakon

Összesen 125 közúti közlekedési balesetnél intézkedett a rendőrség az elmúlt nap 24 órájában.

Jobban van a belga kislány


szerző:
2011.07.14. 09:42
Jobban van a belga kislány

Levették a lélegeztető gépről a Bábolna mellett múlt szombaton történt balesetben megsérült ötéves kislányt.

Forgalommal szemben haladva ütközött

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki személygépkocsijával a forgalommal szemben hajtott fel az M0-ás autóútra.

Várakozó járművekbe rohant egy autó

Egy ember súlyos, öt könnyebb sérülést szenvedett a Röszke Autópálya-határátkelőhely közelében történt balesetben.

Rendőrautó karambolozott mentővel

Rendőrautó ütközött mentőautóval szerdán a fővárosban.

Tinédzser halt meg a fának ütközött autóban

Meghalt egy tizenéves gyerek, amikor fának csapódott egy autó hétfőn.

Stohl András megváltozott


szerző:
2011.06.14. 20:40
Stohl András megváltozott

Már csak 1 hét van hátra Stohl András tárgyalásáig, ahol jogerős ítélet várható, a színész mindent átgondolt.

Kutya okozott közúti balesetet


szerző:
2011.06.09. 15:30
Kutya okozott közúti balesetet

Két sérültje van annak a balesetnek, mely Kunszentmiklós és Kunbábony között történt.

Kiadta Brazília Hégető Honorka barátját

Hazahozták Brazíliából azt a férfit, aki az RTL Klub fiatalon elhunyt riporterének, Hégető Honorkának a haláláért felelős.

Fókusz 10-11-18


szerző:
2010.11.18. 20:40
Fókusz 10-11-18

Fókusz: Dráma hajnalban - Elhibázták a sávot, 3 fiatal táncos vesztette életét, Jászberény gyászba borult. 17 ezerből ők voltak a legjobbak, de útlevelet még nem kaptak! Jönnek a lehetséges villalakók! Egyszer már visszatért, de újra összeomlott. Bajor Imre most azt állítja, erősebb, mint valaha!

Két sofőr halt meg Kecskemétnél

Először egy kisteherautónak ütközött, majd belerohant a mögötte érkező kocsiba egy autó a régi 5-ös úton kedden, Kecskemétnél.

Két ember életét vesztette Jakabszállásnál

Ketten meghaltak, hárman könnyebben megsérültek, amikor két személyautó ütközött frontálisan az 54-es főúton, Jakabszállás közelében, a 16-os kilométernél, kora délután. A baleset miatt teljes útzár van. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a két autó hogyan ütközött össze.

Megrendezett autóbalesetekkel csaltak

A csalók színlelt baleseteket rendeztek, a kártérítéseket pedig hamis okiratok alapján fizettették ki. A kár csaknem 400 millió forint.

Elsodorta a kisfiút a határátkelőnél

Súlyos az állapota annak a kisfiúnak, akit egy autós ütött el édesapjával együtt a kiszombori határátkelőn.

Autóbalesetek sokaságát hozta a hétvége

Több baleset is történt szombaton az utakon, valószínűleg a hőség, a figyelmetlenség és a nagy forgalom miatt.

Fókusz 10-06-16


szerző:
2010.06.16. 20:45
Fókusz 10-06-16

Fókusz: Teljes az X-Faktor csapata! Rúdtáncrekord Pirner Almával. Végignézte barátai halálát. Kulka János Dustin Hoffman nyomdokában.

Baleset érte a Monokra vonuló tűzszerészeket

Több száz szárnyas aknagránát miatt hívták ki őket, de útközben egy másik autó beléjük hajtott.

Balesetben meghalt a FALCO játékosa

Autóbalesetben meghalt Horváth Zoltán, a szombathelyi kosárlabda csapat válogatott játékosa.

Forgalommal szemben az M7-es autópályán

Zamárdinál ment fel a sztrádára a 84 éves férfi, de rossz oldalt választott.

Három halott a 8-as főúton


szerző:
2009.07.17. 14:35
Három halott a 8-as főúton

A balesetet okozó autó sofőrje elhajtott a helyszínről.

Halálos baleset a 7-es főúton


szerző:
2009.06.12. 07:20
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való