KERESÉS search-close

ausztrália

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ausztrália"

Január óta több mint 1100 elpusztult delfint találtak Franciaország partjain!

A kisodródott állatok többségét a halászok még a vízben megcsonkították. Legtöbbjük véletlen akad fenn a halászhálón, kimenekítésük során viszont levágják bizonyos testrészeiket, hogy a háló ne sérüljön, amit a vízi emlősök nem élnek túl.

Katasztrofális hőhullám

Ausztrália szenved a kontinensnyi országban tomboló hőhullám miatt. Emberemlékezet óta nem volt olyan forróság Ausztrália nagy részén, mint most. Volt, ahol már 50 fok feletti hőmérsékletet mértek árnyékban. A hőség következménye a szárazság, valamint az erdő- és bozóttüzek. Halottakról nincs hír, annál több hír van viszont tömegesen pusztuló állatokról.

Rengeteg aranyat találtak


szerző:
2018.09.11. 18:53
Rengeteg aranyat találtak

Óriási aranylelőhelyre bukkantak Ausztráliában. Egy régi bánya területén találtak arra a rétegre, amely bő hárommilliárd forint értékben tartalmazhat aranyat. Olyan nagy rögök is előkerültek, amikhez hasonlókat sem látott még senki.

Új élet Ausztráliában


szerző:
2017.08.08. 08:39
Új élet Ausztráliában

Sokat hallani róla, hogy rengeteg magyar indul külföldre, hogy szerencsét próbáljon. A legtöbben a közeli Angliába, Németországba vagy Ausztriába mennek. De van egy pár, akik messzebbre vágytak, Ausztráliába!

Tragédia a vidámparkban


szerző:
2016.10.25. 18:20
Tragédia a vidámparkban

Négy felnőtt halt meg Ausztrália legnagyobb családi szórakoztató központjában, amikor az egyik vízijáték kiszállópontjánál felborult az őket szállító csónakszerű hatszemélyes jármű. Ketten beszorultak, ketten kirepültek. Bár a rendőrség egyelőre nem erősítette meg, a szemtanúk szerint a hatüléses járműben volt még egy vagy két gyerek is, akik túlélték a tragédiát.

Papucsával kergetett el egy négyméteres krokodilt

Megdöbbentő videó kering az interneten, amelyben egy nő lazán, a papucsával kerget el egy négyméteres krokodilt. A videót Ausztráliában, egy nemzeti parkban rögzítették, ahol kb. 120 krokodil él. A felvételen jól látszik, hogy a hölgyet nem érdekli az, hogy az életét kockáztatja – kutyájával együtt a rettegett ragadozóktól hemzsegő vízhez megy, és amikor az egyik méretes állat megközelíti, teljes nyugalommal, a papucsával hadonászva ijeszti el a támadni készülő példányt.

Kényszerleszállás egy hajó fedélzetén

Kényszerleszállást hajtott végre egy turistákat szállító hőlégballon egy hajó fedélzetén, Ausztrália déli részén. Erről amatőr felvételek is készültek. A ballon üzemanyaga kifogyóban volt az óceán felett, és a pilóta attól félt, hogy lezuhannak, ezért segítséget kért a parti őrségtől.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való