KERESÉS search-close

atrocitás

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "atrocitás"

Egyre több atrocitás ér pártszimpatizánsokat és aktivistákat

Egyre több atrocitás ér pártszimpatizánsokat és aktivistákat politikai véleménykülönbség miatt. Másfél hete egy volt fidelitasos férfi ütötte meg a jobbik egyik szimpatizánsát, egy nőt. Néhány napja Miskolcon vittek kórházba egy kormánypárti támogatót, mert a nőt megtámadta egy férfi a Fidesz aláírásgyűjtő standjánál. A pártok azt közölték, elítélik az agresszió minden formáját.

ATROCITÁS: „Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne álljunk ki a gyengébbekért”

Hangosan szidalmaztak egy fekete kislányt egy buszon, Budapesten. Csepregi János, Junior Príma-díjas író állt ki mellette egyedül a buszon, ám ekkor a lányt szidalmazó nő őt nevezte hazaárulónak.

Nem jelenti fel támadóját, és nem is haragszik rá

Ezt mondta az RTL Híradónak az a nő, aki szombaton sípszóval igyekezett megzavarni Orbán Viktor beszédét Tusnádfürdőn. A közönségből többen rátámadtak, egy fotós a hajánál fogva földre rántotta, végül kivezették a rendezvényről. Ladó Andrea azt mondja, számított atrocitásra, mert szerinte már Tusnádfürdőn sem tűrik az ellenvéleményt. A nővel készült hosszabb interjút itt találja.

TUSVÁNYOS: Számított rá, hogy atrocitás éri

Nem jelenti fel támadóját, és nem is haragszik rá. Ezt mondta az RTL Híradónak az a nő, aki szombaton sípszóval igyekezett megzavarni Orbán Viktor beszédét Tusnádfürdőn. A közönségből többen rátámadtak, egy fotós a földre rántotta, végül kivezették a rendezvényről.

Csúnya atrocitás érte ÉNB Kristófot!

Hiába, bizony még azokat az embereket is utoléri a csúfolás, akikről azt gondolnánk, sosem volt bajuk a külsejükkel. Az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja, Kristóf elmesélte, nem volt mindig ilyen izmos, és kiskorában hangot is adtak ennek.

Baltát vágott a villamosba

Baltát vágott az induló villamosba egy szegedi férfi. Az 57 éves ember élvédő és zsák nélkül szerette volna felvinni a baltát a villamosra, ezt azonban a sofőr nem engedte és leszállította az utast. Az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke azt mondja, egyre több támadás éri a tömegközlekedésben dolgozókat, ezért szerinte szigorúbb büntetésekre lenne szükség hasonló esetekben.

A metrón szedi áldozatait a férfi, az anyja szerint beteg

Kern Barbarát az M3-as metrón, minden előzmény nélkül bántalmazta egy férfi, még múlt hét csütörtökön.

A metró réme: több utast is bántalmazott ez a férfi

Kern Barbarát az M3-as metrón, minden előzmény nélkül bántalmazta egy férfi, még múlt hét csütörtökön.

„Azok jönnek, akik ellen oltanak minket”

A menekültek ellen és mellett is tüntettek péntek este a Keleti pályaudvarnál. Egy kisebb csoport később a Nyugati pályaudvarnál masírozott és kiabált. A menekülteket segítő önkéntesek szerint félelmet akartak kelteni. A Helsinki Bizottság azt mondja: a gyűlöletkeltő erőszakos fellépést csak a kormány tudja megelőzni. A kormányszóvivő szerint a józan ész és a határozottság vezet majd eredményre a menekültkérdésben.

Sokkoló sérülések: megverték a fiút a lakóotthonban?

A Fókusznak írt levelet az az asszony, aki szerint múlt hét csütörtökén olyan atrocitás érte az értelmileg sérült, vak fiát az őt ellátó lakóotthonban, amit nyilvánosságra szeretne mielőbb hozni.

Balhéval terhelt visszatérés Gyöngyöspatán

Hazatért a romák egy csoportja Gyöngyöspatára.

Erőszak a VPOP-nál?


szerző:
2010.03.31. 18:15
Erőszak a VPOP-nál?

A VPOP szóvivője elismerte, hogy belső vizsgálat folyik egy bizonyos atrocitás miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való