KERESÉS search-close

ati

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ati"

Tivy szerint lehet, hogy a Föld kocka alakú

Tivy arról mesélt Zsoltiéknak, hogy régen azt hitte, a Föld kocka alakú, most azonban már tudja, hogy a Föld kör alakú.

Zseraldin Micit hívta Párbajra

Zseraldin három dolgot vett figyelmbe, hogy kit visz ki magával, és végül Mici nevét mondta ki. Micit nem lepte meg, hogy őt hívta ki Zseraldin, korábban is mondta már, hogy ő is hasonlóképp döntene egy ilyen helyzetben.

Megkezdődött a cirkusz kiképzés a Villában!

Ati és Tivy megkezdték az első edzésüket, ahol nemcsak az emelgetésekbe kóstoltak bele egy picit, de a bohóc trükkökbe is. A két fiú nagyon élvezte a dolgot.

Krisztián most először hatódott meg a Villában!

Minden villalakó teljes eróbedobással készült Krisztián szülinapjára, mindannyian külön-külön megajándékozták az ünnepeltet. Krisztián pedig mindennek szívből örült.

Zsolti egy beöltözős öltánccal lepte meg a szülinapos Krisztiánt

Nagy nap jött el, hiszen elérkezett Krisztián születésnapja! A villalakók pedig nagyon készültek, hogy meglephessék a srácot, hiszen mindenki nagyon szereti. Zsolti egy külön kis produkcióval is készült.

Vajon ki, hogyan zuhanyozik a Villában?

Győzőék elgondolkodtak rajta, hogy vajon hogyan is tusolnának odabent... végül inkább arra jutottak, megnézik a villalakók tus-stratégiáját. Ki vállalja a pőreséget és ki nem?

Ha rosszul jelented be a sorrendet, Mici balhézni fog!

Már az eredményhirdetésnél felmerült, hogy valami nem kerek a sorrendnél, így is volt, ugyanis tényleg Mici kapta a legkevesebb pontot. Később jött is a veszekedés, hiszen Ati közbenjárásával Mici megvádolta Zsoltiékat, hogy direkt mondták így, hogy még jobban megalázhassák.

Vajon ki lett a csábító táncok királynője?

Vivi fölényes győzelmet aratott a sziluett táncával, mögötte Dina, Evelin, Mici és Zseri jöttek - ebben a sorrendben. Azonban Krisztiánnak már a bejelentés közben feltűnt, hogy valamit elszámoltak, mivel Mici lett az utolsó, nem pedig Zseraldin.

Evelin inkább táncolt magának, mint a fiúknak

Evelin nagy sikert aratott a fiúknál, az egyetlen problémájuk az volt, hogy a lány néha megfeledkezett a vászonról, és nem előtte táncolt, így viszont elmaradt a látvány a pontozók elől.

A fiúk már a vásznat féltették Zseri táncától

A fiúk szerint Zseri túlságosan közel táncolt a paravánhoz, utána pedig még a cipőt is kénytelen volt ledobni magáról, miután picit megbotlott.

Lóri nem is lehetett volna büszkébb Dina szexi táncára

Dina eléggé meglepte a fiúkat a sziluett táncával, főleg Lórit, aki nagy izgatottan figyelte a paraván mögött táncoló Dina mozdulatait.

Mici nem vállalta be eléggé a szexi táncot

A fiúk hiányolták az igazi belevaló táncot Micitől, ugyanis sokkal nagyobb reményeket fűztek a lányhoz. A csalódottságnak meg is lett az eredménye a pontok terén.

Vivi lesokkolta a fiúkat a sziluett-táncával

A lányoknak csábító táncukkal kellett lenyűgözniük a fiúkat, persze nem csak úgy előttük: a sziluettjük volt a lényeg. Vivi kezdte a sort, és eléggé magasra tette a lécet a srácok szerint.

Kiderült, hogy Vivi az utánzás-paródiák hercegnője

A villalakóknak ki kellett figurázni a két párbajozót, Dinát és Dávidot. Vivi Dávid személyiségét öltötte magára, amivel minden társát lenyűgözte, még magát a kiszemeltet is.

Durrantak a lufik, Zsolti pedig mindenki mögé odapattant

Dina és Dávid csapatai körversenyeken próbálták meg legyőzni egymást, aminek az első állomása a lufi durrantás volt. Persze, ez könnyű feladat is lehet, azonban a villalakóknak test a test ellen kellett kipukkasztaniuk a színes gömböket.

Ati babázás közben slágergyáros lett

Hogyan lehet a legegyszerűbben megnyugtatni egy sírdogáló babát? Ati az éneklésre esküszik: nem egy slágerrel megpróbálta elaltatni a csöppséget.

A villalakók szexi naptárfotózást tartottak!

Mindenki megadta a módját, hogy a legjobb formáját hozza a fotókon. A párok egy-egy hónaphoz készítettek kis családjukról képeket: volt, aki szexire, mások szerelmesek csókolózosra vették a figurát.

Édes éjjel: a villalakók álomba ringatták a babáikat

Mindegyik pár cuki altatót írt a saját babájának: volt, aki szívet melengető sorokat, más pedig vicces teremtéstörténetet kreált a kicsi álomba ringatásához.

Pasik kontra csajok: így buliztak az apák!

Miután a nézők a fiúknak adták meg a jogot, hogy egy estét a babák nélkül töltsenek, az apukák elmerültek a férfias kalandokban és nassolva figyelték a meccset.

Jövő-rajzok: így képzelik el a babák életét a szülők

Mindegyik párosnak utaznia kellett egyet gondolatban és el kellett képzelniük: vajon mi lesz a babájukkal, ha felnő. Tersmészetesen mindenki más-más életet és jövőképet álmodott meg a gyermekének.

Egy közös gyerekdallal ringatóztak a villalakók

Az újdonsült szülők egy gyerekdallal is megismerkedhettek, miközben mindenki a saját babáját ringatgatta. Vajon villalakó együttes alakul ezután?

Milyen volt a babázó villalakók éjszakája? Könnyes!

Síró gyerekhangok, gügyögés és még több sírás zengte be a villalakók éjszakáját. Volt, aki békésen továbbaludt, azonban a legtöbben fáradtan megküzdöttek a szülői feladatokkal.

Pucéran rohangáltak a Villában a fiúk

Lóri buliján az összes ruhadarabjuktól megszabadultak a fiúk, és pucéran ugrottak seggest a medencébe. Ati azonban nem érte be ennyivel, tovább folytatta ámokfutását a Villában.

A villalakók egyöntetűen kimondták kit támogatnak

A Kihívás után már biztos volt, hogy kik mennek párbajozni, a villalakók pedig döntöttek, hogy Viki vagy Lóri mögé állnak az összecsapásban. A lakók többsége ugyanazt az embert választotta.

Egy kicsit felkavarodtak az érzések a Kihívás után

Miután Viki meghozta a döntését, és Lórira tette a kék kendőt, mindenki elmerült a jövő latolgatásban.

A medencébe ugrani művészien is lehet, de ki benne a legjobb?

A villalakók felbátorodtak a jóidő miatt, és műugró versenyt tartottak. Mindenki más technikára esküdött, de Vivi volt a leglátványosabb, hiszen ő már a medencén kívül megkezdte a pózolást, a vízbe érve pedig a fehér fürdőruci is teljesen átalakult.

Zseraldinnak ki kellett állnia a furcsa képek útvesztőjét!

Izgalmas feladat várt rá: a társai képeiből készült montázsokról kellett megmondania, vajon kiknek az arcából született meg az új kép. Nemcsak Zseraldin, az összes villalakó hatalmasakat nevetett a fotók láttán.

Zseraldin és Dina hamar egymásnak feszültek

Alighogy Zsófi elhagyta a Villát, máris megérkezett a helyére Zseraldin. A villalakók nem igazán örültek a lány beköltözésének, Dina pedig egyből belekötött az újonnan érkezett játékosba...kétszer is!

 

Tivy: „Szökik a Villa, itt a Való Villa, benne van a 13 trilla killa...”

Krisztián és Tivy megírták a ValóVilág powered by Big Brother első Villa rapjét, amiben minden villalakóról eltoltak néhány sort. Hallgasd meg a két fenegyerek pusztító irományát!

A közös nagy kajálás alatt az egész társaság témája még mindig a Mici-Soma ellentét volt. A fiú kijelentette, hogy békíthetlen, és csak egy párbajon hajlandó pontot rakni a veszekedés végére. A közös étkezés után azonban úgy tűnt, mégis sikerült megbeszélniük a dolgokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való