KERESÉS search-close

archívum

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "archívum"

Megmutatjuk népszerű celebjeink első tévés szerepléseit!

Az RTL képernyőjén tűntek fel először, szinte egyik napról a másikra ismerte meg őket egy egész ország. Zséda húsz év távlatából azt mondja, a legnehezebb számára az volt, hogy interjú helyzetekben miről és hogyan beszéljen. És előhúztuk Zimány Linda és Győzike elfeledett felvételeit is…

Így készült: visszaemlékezés az RTL Klub elmúlt 20 évére

A Fókusz szerkesztősége csaknem egy éve dolgozik azon, hogy a jövő héten valami elképesztően egyedi módon ünnepelhesse az RTL Klubbal a közönség a csatorna 20. születésnapját. A riporterek félelmetesen sok interjút forgattak olyanokkal, akikre talán már sokan nem is emlékeznek, pedig nagyon is fontos szerepük volt az RTL életében. Így készült el az ötször egy órányi visszaemlékezés.

 

Lelkes amatőrök mentették az archívumot

Lavórokban, mosogatókban áztatták, majd radiátorokon szárítgatták lelkes amatőrök azt a felbecsülhetetlen értékű fotógyűjteményt, amely másfél hete gyulladt ki egy cég raktárában. A tűzben, majd a lángok oltásakor a rendszerváltás előtti legnagyobb út- és vasúttervező vállalat gyűjteménye került veszélybe. A mentőakció sikerült: az archívum kétharmadát megmentették.

Fókusz 14-03-24


szerző:
2014.03.24. 18:30
Fókusz 14-03-24

Fókusz: Hős, vagy szélhámos? - Újabb részletek Welsz Tamás rejtélyes halála körül! A Fókusz archívumában kincset érő felvételekre bukkantunk. Nincs remény - Ma délután bejelentették: a maláj gép az óceánba zuhant, nincs túlélő! "Hamis bérletet vegyenek!" - Fél áron adják, nehéz leleplezni. Rejtett kamerával a bérlethamisítók nyomában!

XXI. század 13-01-29


szerző:
2013.01.30. 00:15
XXI. század 13-01-29

XXI. század: A zuglói nyilasok pere - borzalmas, kegyetlen és gyomorforgató történetek. Nyilasok idézik fel, milyen kegyetlenségeket követtek el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való