KERESÉS search-close

aréna

52 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "aréna"

Európa legnagyobb kézilabda csarnoka épülhet Budapesten

Budapesten épülhet meg Európa legnagyobb, 20 ezer főt befogadni képes kézilabda csarnoka, jelentette be Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

 

Ők már kipróbálták az 1 perc és nyersz! játékait

Két évvel ezelőtt ők úgy döntöttek, bizonyítani szeretnének az 1 perc és nyersz! arénájában. Tudták, hogy egyetlen perc kevésnek tűnik, de azt is, hogy emberi sorosok múlhatnak majd a játékon. Nézzétek meg, hogy a harmadik évadban kik voltak az 1 perc és nyersz! játékosai!

Őrült fotózás a Rapülők tagjaival

A Rapülők tagjai stylistok segítségével egy igazán meghökkentő időutazáson vettek részt. Legalább 30 ruha és parókák segítségével képzelték el azt, hogy milyen lett volna, ha tovább zenélnek, és a folyamatos megújulás jegyében évről-évre új stílusra kellett volna váltaniuk.

A bevehetetlen erőd


2016.02.17. 15:12
A bevehetetlen erőd

Kis túlzással órákon át lehetne sorolni azokat a közhelyeket, amelyeket labdarúgóktól szoktunk hallani. Ezek közül az egyik legelterjedtebb, a „bízunk saját szurkolóinkban, és szeretnénk kihasználni a hazai pálya előnyét”. Ez ugyan jól hangzik, ám a gyakorlatban sokszor nem valósul meg, hiszen nem mindenhol rendeznek telt ház előtt mérkőzéseket.

Fókusz Plusz 2016-01-30


szerző:
2016.01.30. 18:50
Szigorú ellenőrzés a stadionnál

A legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett léphetnek csak be a szurkolók a vasárnap esti magyar-norvég Európa-bajnoki pótselejtezőre. A Groupama Arénát délután tűzszerészek vizsgálták át, akik a meccs alatt is folyamatosan a környéken járőröznek majd.

Tízezres teltház, könnyek és látványos buli

50 év legnagyobb Illés slágerei csendültek fel újra a legendás három zenész előadásában, az Arénában.

VASTAG TESTVÉREK:

Csaba és Tamás rendkívül boldogok, amiért felkérést kaptak a legendás Illés tagoktól.

Ákost még az öltözőbe is követhettük kameránkkal

Lehet, hogy a fiatalok az éjszakázás után is pörögnek, a mi zenészeink meg a hátukat fájlalják. Egy biztos: utóbbiak negyed évszázad után is kétszer töltik meg az Arénát. Miben rejlik az erejük?
 

Fókusz 14-12-15


szerző:
2014.12.15. 19:25
Fókusz 14-12-15

Fókusz: Reggeli csúcs - Riporterünk nekivágott Budapest legzűrösebb útjainak, de megúszta a giga-dugót. Mi történhetett? Átalakulás - A Fókusz 5 évvel ezelőtt már forgatott a magyar lánnyal, aki majdnem világszépe lett! Edinára rá sem fognak ismerni! Ákos a csúcson – Dupla teltház az Arénában, a zenészt még az öltözőbe is követthettük kameránkkal.

Egy este Ákos nyomában


szerző:
2014.12.15. 18:57
Egy este Ákos nyomában

Összesen 25 ezren voltak kíváncsiak Aréna-koncertjeire, ezzel Ákos beállította saját nézőrekordját. Riporterünk az estét a zenész mellett tölthette, megmutatjuk, mi történt percekkel az előadás előtt, és közvetlenül utána!


 

ÁKOS: A fiatal zenészek a nők számait cserélik, mi a gyógytornászét

Ákos a dupla Aréna-koncert előtt adott a Fókusznak interjút, melyben több kulisszatitkot is elárult.

Fókusz 13-05-09


szerző:
2013.05.09. 19:50
Fókusz 13-05-09

Fókusz: Vallomás - Már a Szombat Esti Lázban is izzott köztük a levegő. Tóth Gabi és az új szerelem. Kínos baki - Bukarestet köszöntötte budapesti koncertjén. Eros Ramazotti majdnem végzetes hibája az Arénában. Nem csalás, nem ámítás - Van, akinek a kapcsolatát tönkreteszi, másét épp megmenti a megcsalás utáni őszinteség.

Nem csak hangjával őrjítette meg a közönséget a négy macsó

Négy isteni hang, négy kiváló humorú férfi, négy világsztár, akik visszatértek Budapestre. Az Il Divónak állva tapsolt a magyar közönség. A Fókusz stábja bepillanthatott a kezdés előtti utolsó percekbe a színfalak mögé.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-14

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Bangó Margittal egy hamisíthatatlan cigánybálon mulattak a Villalakók a sorsdöntő Aréna után.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-18

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Elérkezett egy újabb megmérettetés ideje: a Villalakók ismét megharcoltak a lila kendőért. Fecóról pedig kiderült, hogy a fenékriszálás nagyon megy neki, Csaba orra viszont nem kompatibilis a vazelinnel.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-21

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Gergő áttörést ért el Seherezádénál, még soha nem kerültek ennyire közel egymáshoz. De Eszter bezavart a képbe, Gergőt kérte karácsonyra!

Budapesti kalandtúra az X-trióval


szerző:
2011.12.20. 19:00
Budapesti kalandtúra az X-trióval

Reggeli a limuzinban, rádióinterjú, dedikálás majd az óriáskoncert próbája – mozgalmas napja volt kedden az X-Faktor győztesének, Kocsis Tibornak, valamint Muri Enikőnek és Baricz Gergőnek.

ValóVilág5 - Kihívás 11-11-30

ValóVilág5 Kihívás: Vera beszédéből kiderült, hogy meg sem fordult a fejében Veronikát kihívni, míg el nem kezdte védeni Attila és Péter. Ez azonban csak még jobban felhergelte az Érzékeny lelkűt, a két taktikus is bekerült a kalapba.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-30

ValóVilág5: A bokszedzések érzelmi viharokat is kavartak, az egy tányérból evés pedig csak tovább korbácsolta az indulatokat. Dr. Eszter rendelt és próbálta békíteni az ellenségeket vagy a vitában álló barátokat.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villa jogász lánya már rutinos párbajozónak számít, de most egy kicsit hátradőlhet, mert az Arénában ő szerezte meg a lila kendőt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-18

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Nem unatkoznak a Villalakók: közeledik a Párbaj és a ValóVilág nagy táncversenyének döntője, ráadásul egy újabb szerelmi háromszög kavarja fel a Villa mindennapjait.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A csütörtöki adásban kiderült, melyik három párnak sikerült bekerülnie a Villabeli Szombat esti láz döntőjébe, kik tanulhatnak egy új koreográfiát és küzdhetnek tovább azért, hogy megnyerjék a versenyt és találkozhassanak a családjukkal.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Péter egyre messzebb merészkedik Veronikával, miközben Vera forrong. Csaba továbbra sem tud nőként nézni Annamarira. Kinga nemcsak Attilánál, Fecónál is kihúzta a gyufát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-09

ValóVilág5: Megküzdöttek a védettségért a Villalakók, emellett már javában működik a Villarádió, sőt: elindult a háziasszony verseny is! Szívügyekben viszont egyáltalán nem békés a helyzet.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-27

ValóVilág 5: A csapatok Esztert és Verát nyugodt szívvel elcserélték, Vera és Dya egyre nehezebben viselik egymást, Annamari pedig jó cél érdekében meztelenkedett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-26

ValóVilág5: Minden játékos elégedett volt a Megmérettetés végeredményével, de ez nem hozta össze az ellenfeleket. Folytatta ádáz harcát a csíkos és a kockás csapat.

Ákos retróra vált


szerző:
2011.10.20. 14:43
Ákos retróra vált

Az énekes-dalszerző jövőre egy egészen új produkcióval áll elő.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-12

ValóVilág5: A Villalakók Fecó és Attila ellen fordultak az ágyfoglalási vita után, a harci helyzetet Péter továbbra is meg akarja lovagolni. De leginkább Csabát szeretné kiejteni a Valóságshow veterán.

Eszter Cristofel elől happolta el a lila kendőt

A Villalakók Fecó és Attila ellen fordultak az ágyfoglalási vita után, amit Péter továbbra is meg akar lovagolni. De leginkább Csabát szeretné kiejteni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-05

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Aréna: Elérkezett az Aréna és az őrült féltékenykedés napja a Villalakók életében.

Fókusz 11-10-05


szerző:
2011.10.05. 20:20
Fókusz 11-10-05

Fókusz: A verseny szelleme - Ahogy még sosem láttuk az X-Faktort - egy induló szemszögéből! A Fókusz riportere végigforgatta saját továbbjutását. Vízre szállt - Janics Natasa egy hónappal szülése után máris elkezdte az edzéseket. Stohllal a kocsiban - Csak a Fókusz utazhatott a színésszel egy autóban a börtön felé.

VV Aréna, ahol a lét a tét


szerző:
2011.10.05. 18:50
VV Aréna, ahol a lét a tét

Alig néhány nap alatt épült fel a VV5 küzdőtere. Az ötödik széria szabályainak változásával a lila kendő megszerzéséért mostantól az Arénában is meg kell küzdeni.

Ördöngös légimutatványok kosárlabdával

Végy egy nagy lendületet, bátran ugorj el, majd repülj szárnyak nélkül egy kosárlabdával összenőve 7,5 métert, és a legvégén pedig zsákolj egy hatalmasat egy nem mindennapi világrekord felállításához.

Cristofelnek bejött az, ami Fecónak: a leghangosabb nyert

Nem sejtettük, hogy látunk keményebb harcot az eddigieknél. De a Skalpvadászok rácáfoltak. Márkó és Szili nehezen jutott szóhoz. Mostantól ezt a Villalakók fogják elszenvedni.

ValóVilág 5 - Beszavazó show 11-09-13

ValóVilág5 - Riszaviadal, szócsata és pikírt beszólások. A ValóVilág második beszavazó showjának a szereplői még a műsorvezetőt sem hagyták szóhoz jutni.

ValóVilág 5 - Beszavazó show 11-09-12

ValóVilág5 - A villa készen áll. Új külsővel várja az új játékosokat. Elsőként az Alfahímek küzdenek meg egymással: az egyszerűen kőkemény Viktor, a meglepően macsó Beló és a hátborzongatóan férfias Gergő.

Várja új lakóit a megújult Való Villa

Az ágyak már be vannak vetve, és hogy kik hajtják majd rajtuk álomra a fejüket, ismét a nézők dönthetik el. A fantomképeket és a 14 kategóriát, amit majd a leendő villalakók képviselnek, már láthatják a VV honlapján. Inkognitójukat hamarosan felfedik.

Ígéret maradt a 10 milliárdos aréna?

Kevés esély van arra, hogy a DVSC-TEVA labdarúgócsapata az új stadionban ünnepelje a klub 110 éves fennállását.

Tombolt a tömeg az X-Faktor koncerten

Először érezhették az X-Faktor énekesei, hogy milyen érzés többezres közönség előtt énekelni.

Teltházas X-Faktor koncert az Arénában

Több mint 12 ezer rajongó előtt búcsúztak az X-Faktor tizenkettes mezőnyének énekesei tegnap este.

Nikolas a csúcson


szerző:
2010.12.22. 19:03
Nikolas a csúcson

Egy napot töltöttünk az X-Faktor döntősével, aki körül nem csitult a rajongás. Elmesélte, hogyan dolgozta fel a végeredményt, és mire készül ezután.

1,6 millió jelentkező Jackson búcsúztatására

Számítógéppel sorsolják ki azt a 8750 szerencsést, akik mind két-két belépőt kapnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való