KERESÉS search-close

app

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "app"

Végtagmentő, ingyenes mobilalkalmazást fejlesztettek ki magyar orvosok

Végtagmentő, ingyenes mobilalkalmazást fejlesztett ki három magyar orvos. Az applikáció lényege, hogy a cukorbetegeknek, érszűkületben szenvedőknek és visszér betegeknek segítsen abban, hogy elkerüljék az amputációt. Meg lehet nézni például, mi történik, ha egy cukorbeteg szögbe lép és megmutatja, hogyan kell kötözni a sebeket, mielőtt visszafordíthatatlan bajt okoz a sérülés. Magyarországon évente több ezer végtagot vágnak le, nagyrészt a cukorbetegség miatt.
Az applikációról ide kattintva még többet megtudhat.

Fókusz 2016-07-22


szerző:
2016.07.22. 18:55
Alkalmazásokkal irányítjuk az egész életünket?

Nyakunkon a digitális világ! Az okostelefonok elterjedésével párhuzamosan óriási a fejlődés az applikációk terén, így az alkalmazás fejlesztők szerepe is egyre fontosabb a piacon. De vajon mitől lesz népszerű egy app?

Évente 15.000 kisgyermeket bántalmaznak Magyarországon

Az UNICEF gyermekvédelmi szervezet adatai szerint Magyarországon 15.000 kisgyermek válik évente erőszakos bűncselekmény áldozatává, miközben négyötöde mit sem sejt arról, hogy ez nem normális. Ezért a lehető legtöbb eszköz bevetésével próbál segíteni a gyermekvédelmi szervezet a bűncselekmények megelőzésére.

Praktikus ételszkenner a kalóriák ellen!

Az új esztendő derekán az emberek fogadkoznak, s leginkább a sport és a fogyás szerepel az első vállalások közt. Most egy új találmány segít a diétázni vágyóknak.

Vakok helyett lát a tárgyfelismerő mobilalkalmazás

Az Aipoly egy intelligens app, amely felismeri a különböző tárgyakat, és hangosan felolvassa a nevüket, így könnyítve meg a látássérültek számára a tájékozódást.

Ezzel a mobilalkalmazással végre biztonságban tudhatja azokat, akiket szeret

Ezentúl nem kell annyira izgulnunk, ha a barátaink vagy valamelyik szerettünk egyedül indul el az éjszakában, de nem tudjuk elkísérni. Az okostelefonunk segítségével ugyanis most már nem csak játszani és Instagramozni tudunk, hanem azokra is vigyázhatunk, akik épp távol vannak tőlünk. Bemutatjuk minden idő valószínűleg leghasznosabb mobilapp-ját.

LULU megmondja, hogy milyen vagy az ágyban!

Lulu egy hiánypótló szexalkamazás, amely androidra és iPhone-ra is letölthető. Pontozással lehet véleményezni a férfiak teljesítményét.

Életet mentett az okostelefonos alkalmazás

Életet mentett az okostelefonos alkalmazás, amit néhány hónapja kísérleteztek ki pécsi orvosok. Azt szerették volna, hogy bárki megnézhesse, fennáll-e nála a tüdőrák veszélye. Ez a betegség korai stádiumában még operálható. A közelmúltban végezték el az első olyan műtétet, amikor a beteget az okostelefon figyelmeztette.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való