KERESÉS search-close

anya és lánya

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "anya és lánya"

Isabel az édesanyját választotta Bécy helyett?

Tamara felkereste Isabelt, hogy jobb belátásra térítse…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara: „Hol volt Teó, mikor szükségem volt rá?”

Tamarát sokkolta, amikor reggel megtudta, hogy Gyöngyi Teó miatt kapott szívrohamot. Súlyos szemrehányásokkal illette a barátját, mivel nem tudta megbocsátani neki, amit az anyjával tett. Amikor azonban maga is megtapasztalta, hogy az anyja és a barátai milyen mértékben támadják Teót, ő is rettenetesen felháborodott.

ANYA&LÁNYA: együtt érettségiztek

Anya és lánya együtt érettségiztek a csornai Hunyadi gimnáziumban. Hogy az édesanya, miért vállalta be 25 év után az érettségit? És, hogy ment a felkészülés? Kiderül az interjúból!

A Barátok közt Lucáját ezzel a külsővel meg sem ismeritek!

Mint minden anyuka, Aliz is átélte azt a helyzetet, mikor lánya elkezdett kamaszodni. Hiába hitte azt Aliz, hogy Lucával már jól alakul a kettőjük kapcsolata, mert azt egyik pillanatban olyan külsővel állít haza a fiatal lány, hogy mindenkinek eláll a szava.

Emília: „Tőlem ne számíts anyagi támogatásra többé”

Úgy tűnik, Natasa döntését nem képes elfogadni az édesanyja, és a vita hevében borzasztó dolgokat vágnak egymás fejéhez.

Ti mit tennétek Aliz helyében?

A féltő anyuka éjjel-nappal Luca nyomában van…

Ági: „Nem történt semmi, csak egy kis nézeteltérés”

Sajnos bekövetkezett az, amitől Ági a legjobban félt. Ludwig újra erőszakoskodni kezdett vele, aminek véletlenül Liza is a tanúja volt.

A Barátok közt Illés Júliája óriási hibát követett el!

Öt éve már, hogy a híres Barátok közt sorozatban egy anya és lánya kapcsolata vált instabillá. Júlia és Vanda viszonya csúnyán elromlott akkor, mikor kiderült, a fiatal lány rászokott a drogokra. A probléma okát kellett volna megkeresni, ehelyett Juli sajnos a bizonytalankodó és a szigorú anyai szerepet választotta.

Hatalmas meglepetés – Berényi Áginak hazatér a lánya!

Egy édesanya bármit megtenne gyermekéért, viszont sajnos vannak olyan élethelyzetek, mikor már semmit sem tehet egy szülő. Ágnes és lánya, Liza borzalmas időszakon mentek keresztül, és úgy tűnik, most végre újrakezdhetik.

Hanna súlyos titkot árul el

Hanna kifejezetten mérges Zsófira, talán még jobban is, mint Tóbiás. Szép lassan kiderül, miért ilyen dühös a fiatal lány. 

Megdöbbentő hasonlóság


szerző:
2016.07.13. 18:00
Megdöbbentő hasonlóság

Az, hogy egy családban anya és lánya külsőleg hasonlít egymásra, nem ritkaság. Reese Witherspoon-t és lányát viszont gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni egymástól. A 16 éves Ava Elizabeth minden vonását örökölte a színész mamának. A 24 év korkülönbség pedig csak papíron létezik, a mosoly pontosan ugyanolyan jól áll mindkettőjüknek.

Aliz csalni próbált


szerző:
2016.07.03. 06:17
Aliz csalni próbált

Pontosan két éve történt a Mátyás király téren, hogy a papírgyűjtő versenyen Aliz nem játszott tiszta lapokkal. Természetesen a jószívűsége vezérelte, hogy kislánya, Luca legyen az első. Sajnos az események rossz fordulatot vettek.

Aliz kikutatja Luca táskáját és talál is benne valamit

Az aggódó édesanya oldalát szúrja a kíváncsiság, vajon miért titkolózik Luca. Vajon mi lehet a baj? A kamaszlány táskáját rendesen fel is túrja, és a kezébe akad valami érdekes dolog. 

A Szulejmán sztárja olyan képet posztolt, amitől leesik az állad

Meryem Uzerli tipikusan az a sztár, akinek a magánélet szent, és sérthetetlen. A minap viszont egy rendkívül kedves ajándékkal lepte meg rajongóit.

Anya és hétéves kislánya halt meg a balesetben

Hétéves kislány és édesanyja halt meg egy balesetben péntek éjjel Püspökladány határában. Egy öttagú család utazott a 4-es főúton, de az egyik kereszteződésnél egy kisteherautó elé hajtottak. A karambolban a személyautó teljesen összeroncsolódott. A család másik gyermeke életveszélyes állapotban került kórházba. Az apa és a harmadik gyermek könnyebben sérült meg.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való