KERESÉS search-close

amnézia

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "amnézia"

Dani minden emlékét elveszítette Liliről

Dani felébredt az életmentő műtétje után, Liliről azonban semmilyen emléke nem maradt meg…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili: „Dani nem tudja, hogy ki vagyok!”

Dani felébredt a kómából. Joe elhanyagolta Orsit. Milán megtudta, ki Ayse új szerelme.

Milán: ˝tudom, hogy csak megjátssza, hogy amnéziás˝

A fiatal fiú nagyon is tisztán látja Miklós helyzetét…

Nóra és Miklós újra közel kerülnek egymáshoz?

Az ügyvédnőt ismét levette a lábáról a cégtulajdonos!

Grétinek lelkifurdalása van

A lányt emészti a bűntudat, de elhallgatja a lakótársai elől, hogy felelős Roland balesetéért. Amikor meglátogatja, a fiút legszívesebben kiöntené neki a szívét, de nagyon fél és sajnálja a fiút.

Roland kórházba került

Reggel mindenkit sokkolt a hír, hogy Rolandot eszméletlenül kórházba szállították. Egy kulcscsonttörést leszámítva jól van, de amnéziás lett…

Emlékek fogságában: hogyan és mikor felejtjük el legelső emlékeinket?

Emlékszik Ön bármire is a születése első három évéből? Ha esetleg nem, akkor eláruljuk: Önnek amnéziája van. Méghozzá gyerekkori amnéziája, mint tulajdonképpen minden embernek a világon. De vajon miért nem emlékszünk semmire, hogyan és mikor felejtjük el legelső emlékeinket?

Fókusz 2016-06-20


szerző:
2016.06.20. 18:55
Mit nézünk ma? - Péntek (03.11.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Jaimie Alexander tetoválásait 7 órán keresztül rajzolják

A Rejtjelek című sorozat egy amnéziában szenvedő nőről szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A művészi rajzokat több, mint hét óra alatt rajzolják fel a sminkesek Jaimie Alexanderre.

Felébredt a kómából, más ember lett

Arany-Tóth Zita egy súlyos autóbaleset következtében 10 hónapig volt kómában. Balatonalmádiból elindulva az úton egy kamionos rohant az autójukba. Azt mondja, valószínűleg egy angyal vigyázott rájuk, hiszen mögöttük egy mentőautó volt.

Te vagy az életem 11-01-12

Te vagy az életem, 135. rész - Az orvosok Martint épp időben látják el. Constanza megtiltja Esperanzának, hogy meglátogassa Martint. Coki rajtakapja Ábelt és Juanitát Martin szobájában, miközben pénzt lopnak. Mindenkinek elmondja, mit látott. Ábelnek sikerül elmenekülnie, Juanitának nem. Coki elmondja Esperanzának, hogy Martin hazatért a kórházból. Amikor Constanza távol van Esperanza meglátogatja. Míg ott van, Martin magához tér. Az orvos leveszi a kötéseit. Mindenki meglepetésére, Martin nem ismeri fel Esperanzát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való