KERESÉS search-close

alvás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "alvás"

Szabó Zsófi és Lukács Miki egy ágyban?

A nyugodt alvás titkát fejtegették a Reggeli műsorvezetői, bemutattak egy nyomáspont térképet, ami segít meghatározni, milyen testalkathoz milyen matrac illik.

Életmentő lehet, ha tudunk jól aludni

Egy éve számoltunk be róla: a kialvatlan, fáradt emberek országa lennénk? Miért akkora baj, ha nem pihenjük ki magunkat hosszú ideig? Minden kiderül az alvásról a riportban!

Kialvatlanság: van, akiknek a pihentető alvás csak álom marad

Tudták, hogy aki folyamatosan nem alussza ki magát az szépen lassan meghízhat? Hogy nagyon súlyos betegségekbe hajszolja bele magát? Alvásszakértők szerint óriási hibát követtünk el azzal, hogy a közvilágítás megjelenésével a biológiai óránkat teljesen összezavartuk. A gyerekeknek igenis később kellene reggelente iskolába menni, nekünk pedig időben le kellene kapcsolnunk a villanyt.

Nem fogod elhinni, hogy Vivi mivel töltött el 8 órát a szaunában!

8 óra sok idő! Erről VV Vivi rengeteget tudna mesélni!

Zsuzsu és Greg összemelegedtek?

Mivel a fiatalok nyertek a táncversenyen, meglepetésben részesültek, és a Sufniban egy tál sushi várta őket. De vajon mi történt azután, hogy kihunyt a fény...?

VV Krisztián Zsuzsuval vigasztalódik?

Alig több mint egy hete kezdődött a ValóVilág 9. évada, de vasárnap már el is hagyta az első játékos a Villát. Krisztián nehezen viselte Cintike távozását, de úgy tűnik, talált valakit, akivel együtt töltheti az éjszakát.

Részletek a ma esti összefoglalóban!

Adri és Hunor között csak úgy izzik a levegő!

A legújabb villalakónak Adrira esett a választása, így vele tölthetett el egy éjszakát a Sufniban. Bár Hunor bevallotta, hogy nem szexelni jött a Villába, a takaró alatt azért volt egy kis matatás...

Eltörölhetik az óraátállítást Európában?

Eltörölhetik az óraátállítást Európában és így egész évben a nyári időszámítás lenne érvényes. Az alvás szakértők szerint az óraigazítás eltörlése pozitív fejlemény, de mi magyarok jobban járnánk, ha a nyári helyett a téli időszámításban maradnánk. De vajon miért?

Vajon miért álmodunk?


2018.08.10. 19:55
Vajon miért álmodunk?

Előfordult már, hogy Kabát Peti felüvöltött álmában. Mégsem emlékszik semmire. Sütő Enikő viszont boldogan meséli, hogy ő gyakran repül álmában. Önök szoktak emlékezni az álmaikra ébredés után?  Nézzük, miért is álmodunk!

Mit viselsz alváskor?

A stranddivatról más esett szó a nap kérdése rovatunkban, de mi a helyzet akkor, amikor az ágyunkba fekszünk? Alvás közben páran pizsamára, mások hálóingre valaki pedig a meztelenségre esküszik. Vajon, hogy vélekednek erről szexi sztárjaink?

Mindent megzavar az óraátállítás?

Vasárnap éjjel egy órával kevesebbet aludhatunk, mert hajnal kettőkor három órára ugrik a pontos idő. Nyugat-Európában az emberek 10-12 százaléka fordul orvoshoz az óraátállítás utáni napokban, ami elgondolkodtató.

 

Életeket menthet a jó alvás

A kialvatlan, fáradt emberek országa lennénk? Miért akkora baj, ha nem pihenjük ki magunkat hosszú ideig? Minden kiderül az alvásról a riportban!

 

Nem alszik a gyerek, mit tegyünk?!


szerző:
2018.02.16. 07:35
Nem alszik a gyerek, mit tegyünk?!

Vörös Eszter babaaltatási tanácsadó megosztotta velünk, mi a titka a babák elaltatásának!

Az éjszakai munka akár betegségeket is okozhat?

40%-kal növelheti a rák kockázatát az éjszakai munka, ezt az eredményt hozta a kínai Szecsuani Egyetem egyik onkológusának kutatása. Dr. Vida Zsuzsanna segítésével most utána jártunk, tényleg valós lehet-e ez a félelem.

Pumped Gabo: ˝F***om a lovagiasságba!˝

A lányok kitúrták Gabót a riportszobából, amit a srác nem tudott tolerálni. Mikike próbálta jobb belátásra bírni a tábortűz mellett méltatlankodó számkivetettet.

Brigi éjjel-nappal húzza a lóbőrt

Roland a falra mászik lánybarátja különös hobbijától, Brigi ugyanis megszállott hétalvó. A fiú szerint Brigi nemcsak a munkahelyéről, de még a kozmetikustól is állandóan elkésik, ráadásul nagy alvásigénye miatt alig jut idejük egymásra, pedig Roland többet is el tudna képzelni közöttük barátságnál…

Mit tegyünk, ha nem alszik jól a gyermek?

Az iskola és az ovoda indulása, bizony magával hozza a korai kelést. De mi a teendő ha a gyerkőc nem tud korán elaludni? Dr. Gyarmati Andrea gyerekgyógyász válaszol!

Ki az, aki hajnal kettőkor fát vág?

Feri szörnyű éjszakát tudhat a háta mögött, ugyanis éjszaka arra kelt, hogy valaki fát vág a szigeten. Bianka viszont csak tűz mellett tud aludni, amihez bizony szükség van fára. Ez pedig nem eredményezett mást, mint egy újabb konfliktust, ami egészen odáig fajult, hogy a szigetlakók egy része inkább a védettségi játék elvesztése mellett döntött volna, csak hogy Ferit hazaküldhesse...

Ez okozott álmatlan éjszakát Szabó Zsófinak!

A Story Extra műsorvezetője közösségi oldalán osztotta meg őszinte posztját követőivel. Az biztos, hogy Zsófi az alváshiány ellenére is nagyon csinos fotóján...

Adj egy ötöst!: Íme 5 tömegközlekedésen utazó embertípus

Vannak a reggelizők, a másokat bámulók, a kellemetlen szagúak, a visszaalvók, és azok, akik a tömegközlekedési eszközökön megsüketülni készülnek a fülükben bömbölő zenétől.

Frabato feltárta, mit üzennek álmaink

Frabato azért jött a Reggeli stúdiójába, hogy megválaszolja az álmokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket. Kiderült például, hogy lehet-e befolyásolni az álmainkat, illetve az is, hogy mire utal, ha álmunkban repülünk.

Fókusz 2017-04-26


szerző:
2017.04.26. 17:25
Napi jó hír: Már alvás közben is fogyhatunk!

Egy amerikai két gyermekes anyuka igazán szerencsés, ugyanis  letöltött egy virtuális gyomyorgyűrű alkalmazást, majd lefeküdt aludni - ez idő alatt pedig megszabadult felesleges kilóitól. Azt állította, hogy ennek az applikációnak köszönhetően az éjszaka során egy hang azt mondja a tudata alá szivárogva, hogy "csak akkor egyél, ha éhes vagy."

Bika party volt a Sufniban!

A vesztes csapatnak, vagyis Dávidnak, Atinak és Krisztiánnak a Sufniban kellett aludnia. Krisztián nem bánta a dolgot, csak annyit kért Dávidtól, hogy ne eregessen galambokat.

Mici horkolásán szórakozott Gina és Krisztián

A nappaliban ejtőztek a villalakók, amikor Mici mély álomba szenderült. A szőke bombázó hangot is adott álmainak, amit Gina nem tudott röhögés nélkül végighallgatni.

Vivi és Zsolti visszafoglalták főhadiszállásukat

Mici és Krisztián a Sufniban ébredtek a győztes Párbaj után, azonban amikor bementek a konyhába reggelit csinálni, Zsolti és Vivien berohantak a Sufniba, és visszafeküdtek aludni.

 

Zsolti nem bírja tovább alvás nélkül

A fiú mióta nem alhat a Sufniban, egyszerűen nem bírja kipihenni magát, saját bevallása szerint már az ájulás kerülgeti, olyan fáradt. Vivien próbálta Krisztiánt jobb belátásra bírni, hátha megesik morcos Zsoltin a szíve.

Így kucorodtak össze az ágyban a villalakók

Mi sem kellemesebb, mitn hideg estéken odabújni valakihez, miközben azt hallgatjuk, ahogyan Mici néha eldob egy-egy káromkodást a levegőben.

Vivi:

Vivi nem bírt magához térni, Zsolti próbálta meg kicsalogatni irodalom órára. Csupán egy csoki segíthetett rajta, de azt már nem majszolhatta el. Az óra további része alatt sem találta önmagát...

Vivien:

Talán ez volt Vivien legjobb éjszakája a Villában. A lánynak most szinte minden vágya teljesült...

Soma retteg a meztelen Vivientől

Vivien és Zsolti majdnem összevesztek azon, hogy ki aludjon Somával, de a srác végül úgy döntött, a lánnyal alszik, Vivi persze folyamatosan feszegette Soma határait.

Így szunnyadnak a villalakók

Hiába a sok veszekedés és a pörgés, éjszaka mindenki a legnyugodtabb formáját hozza. Ki hogyan alszik? Megmutatjuk!

Lábszag miatt feszültek egymásnak a villalakók

A pancserek kiszorultak a hálószobából, ugyanis nekik a nappaliban kell aludniuk. A kanapén osztozkodtak éppen, amikor kirobbant a vita.

Alvási szokások a villában

A Nyerő Páros versenyzői közül Dóriék, Gabóék, Eszterék és Gergőék elárulták nekünk, hogyan szoktak együtt aludni párjukkal.

Mit tegyünk, ha nem alszik a baba?

A gyermekek harmadának vannak alvásproblémái. De vajon mit tehetnek a szülők? Mutatjuk a megoldást!

Cintia megkapta méltó büntetését


szerző:
2016.04.29. 19:55
Cintia megkapta méltó büntetését

A Farm bíróság összes tagja bűnösnek ítélte Cintiát, így már csak a kiszabott büntetésre vártak. A levél átvétele után Dia gyorsan felolvasta a fellebezhetetlen döntést, de az álomkóros lány egyáltalán nem bánta, hogy így alakultak a dolgok.

Dia kivételezik Cintiával?


szerző:
2016.04.27. 19:55
Dia kivételezik Cintiával?

A Heti Gazda szeretett volna mindenki igényének megfelelni, és kiskapukat találni, hogy Cintia ne kapjon büntetést állandó alvása miatt. Eleinte úgy tűnt, ezzel képes lesz megőrizni a békét...

Sírva fakadt a Heti Gazda - jó tett helyébe jót ne várj?

Azt azért elmondhatjuk, hogy Dia mindent megpróbált, de sajnos ezt a helyzetet már békés úton nem tudta megoldani. Jót akart Cintiának, aki cserébe csúnyán beszólt, majd visszafeküdt aludni.
 

Döntött a Farm bíróság Cintia-ügyben!

Megkondult a harang, elindult a per. Összegyűlt a farmtársadalom, hogy meghozzák az ítéletet Cintia állandó álomkórjával kapcsolatban. A döntés végleges!

Brigi kidobja Henit az ágyából


szerző:
2016.04.14. 19:25
Brigi kidobja Henit az ágyából

Megérett a gondolat Brigi fejében. Arra az elhatározásra jutott, hogy lecseréli 'ágyasát'. Henit kiküldené a többiekhez, hogy helyet csináljon Gergőnek maga mellett.

Attilánál eltört a mécses


szerző:
2016.04.11. 19:55
Attilánál eltört a mécses

Gyermekeit idézte fel Attila a kis gáymoltalan malacokat látva. Nem okozott neki problémát, hogy közéjük feküdjön a nappaliban felállított ólban; szívesen gondoskodott az apróságokról, míg a többiek az ágyukban aludtak.

Kivel osztja meg ágyát a Heti Gazda?


szerző:
2016.04.11. 19:35
Kivel osztja meg ágyát a Heti Gazda?

Az aktuális főnöknek külön szoba jár. Így most Brigi kapta meg ezt a privilégiumot, amit természetesen megoszthat valakivel. A háromgyermekes anyuka eldöntötte, kivel szeretné tölteni a következő éjszakákat.

Vivi aggódik Sanya közeledése miatt


szerző:
2016.04.08. 19:20
Vivi aggódik Sanya közeledése miatt

A Heti Gazda csalódott alvótársában, Dóriban, aki a leghaszontalanabb farmernek titulálta. Sanya addig hergelte magát, míg ki nem dobta ágyából, és a helyére Vivit invitálta. Dóri szerint a tanyasi edzőterem vezetőnek mindig is ez volt a terve, ráadásul a fitnesslady is tart pártfogója közeledésétől.

Norbi megbüntette Cintiát


szerző:
2016.04.05. 19:55
Norbi megbüntette Cintiát

Nem mindenki szeret korán kelni, ezt viszont nem nézik jó szemmel a dolgos emberek. Cintia sokáig maradna ágyban, ám az új Heti Gazda a lány párját kérdezte meg arról, ő mit tenne a helyében. Norbi pedig előállt a legjobb büntetési javaslattal.

Aludnál egy jót? Megmondjuk, mi a titka!

Az alváshiány nem csak az életminőséget rontja, de komoly betegségek kialakulásához is vezethet. Fontos, hogy gondoskodjuk a megfelelő háló- és fekvőhelyről, és a fényviszonyokról is.

Elővette a lányokat Attila


szerző:
2016.03.29. 19:45
Elővette a lányokat Attila

Vajon tényleg a munkavégzés miatt ébresztette fel a Heti Gazda Laurát és Cintiát, vagy csak hatalmat akarta fitogtatni? A lényeg, hogy a farmerek nem tudtak megegyezni a pihenést illetően.
 

Norbi az ágyába csalogatta Cintiát


szerző:
2016.03.25. 19:15
Norbi az ágyába csalogatta Cintiát

A srác elkezdte faggatni Cintiát, de a lány először nem tudott választani a fiúk között, de azt elárulta, hogy Laura lenne nála egyelőre a befutó. Végül mégis Norbi karjai között találta magát.

A mémcunami újabb áldozata: Kanye West

Kim Kardashian lefotózta férjét Kanye Westet, persze, hogy a legidétlenebb pózban: tátott szájjal, horpasztva. A posztolástól számított hatvan másodpercen belül beindult az újabb mémgyár. Mutatjuk, mindenféle kommentár nélkül.

Szülővel vagy külön szobában aludjon a gyermek?

Egy ágyban a babával? Kiságy az ágy mellett? Esetleg külön szoba? Egy remek vitaindító téma, mert erről aztán tényleg mindenkinek van a véleménye.

Fókusz 2015-12-09


szerző:
2015.12.09. 18:55

Hol aludjon a gyerek?


2015.12.09. 18:00
Hol aludjon a gyerek?

Egy ágyban a babával? Kiságy az ágy mellett? Esetleg külön szoba? Egy remek vitaindító téma, mert erről aztán tényleg mindenkinek van a véleménye!

Valóban nem egészséges hason aludni?

Most mindenki gondolja át, milyen pózban szokott elaludni… Aki hason fekve, az bizony jobb lesz, ha most figyel, mert nem teszi jól, ugyanis hosszútávon több káros hatása is lehet a gerincünkre és az izmainkra. Hogy pontosan mi áll a háttérben, és ha nem hason, akkor hogyan is kell jól aludni. Erről kérdeztük Korponyi János, csontkovács, gyógymasszőrt.

Mindenhol szundikáló gyerekek!


szerző:
2015.10.05. 17:30
Mindenhol szundikáló gyerekek!

Miért képesek a kicsik bárhol álomba merülni annyira, hogy akár ágyút is lőhetnének mellettük? Az alvásszakértő szerint a kicsik négy óra alatt képesek úgy lemeríteni magukat, mint egy felnőtt két nap ébrenléttel. Ezért is fontos figyelnünk arra, hogy mindig ki tudják pihenni magukat!

Fókusz 2015-10-05


szerző:
2015.10.05. 17:25

Álomszuszék gyerekek!


szerző:
2015.10.05. 17:00
Álomszuszék gyerekek!

Miért képesek a kicsik bárhol álomba merülni annyira, hogy akár ágyút is lőhetnének mellettük? Az alvásszakértő szerint a kicsik négy óra alatt képesek úgy lemeríteni magukat, mint egy felnőtt két nap ébrenléttel. Ezért is fontos figyelnünk arra, hogy mindig ki tudják pihenni magukat! 

Milyen pózban alszik éjszaka? Megmondjuk, mit árul el a párkapcsolatáról!

Alvópózok alapján megmondani, hogy milyen kapcsolatban van férjével/feleségével valamennyivel biztosabb, mint a csillagok állásából jósolni a jövendőt...

Hivatalos! Egészségtelen munkába állni 9 óra előtt!

Senki nem szeret hajnalok hajnalán munkába állni. Most viszont már bizonyított, hogy ezzel nem csak kényelmünknek, hanem testünknek is ártunk. Reggel kilenc óra előtt elkezdeni dolgozni ugyanis egészségtelen. Érveljen legközelebb ezzel főnökénél, ha később ér be munkahelyére. 

Nádai Anikó alig alszik, de élvezi

Múlt héten született meg első gyermeke, Patrik. Eddig főleg a bébiről láthattunk sejtelmes képeket, Anikó most azonban megmutatta azt is, ő hogy érzi magát, mióta anya lett.

Nem tud aludni a melegtől? Mondjuk a tuti tippeket!

Az általunk megkérdezett háziorvos szerint ilyenkor létfontosságú lenne a pihenés, ezért összegyűjtöttünk néhány tippet arra, hogyan lehet jól aludni a fülledt meleg ellenére.

Csepregi Éva alvászavarral küzd

Talán sokan nem is gondolnák, hogy az alvászavar mennyire súlyos probléma, mely a sztárokat sem kerüli el. Csepregi Éva is ezzel küszködik. Mióta tart és mi mindent tesz meg a pihentető alvás érdekében?

Tények és tévhitek az álmokról

Mindenki álmodik, csak nem mindegy, hogy mit és mikor. Egy alvásszakértővel beszélgettünk az álmodás folyamatáról, fázisairól és a rémálmok mögött húzódó lelki tényezőkről.

Napi Doktor: Mit okozhat a horkolás?

Számtalan ember életét keseríti meg a horkolás, bár ők maguk nem szenvednek tőle közvetlenül. Minden horkolástípusnak megvan a saját ellenszere, Dr. Noszek László fül-orr-gégésszel ezeknek jártunk utána.

Vicces, meglepő altatási technikák

Az interneten a témával kapcsolatban fellelhető videók gyakran a nehezen elalvó gyermekükkel bajlódó, tanácstalan szülők mentsvárai. Polgár Kriszta elmesélte, neki milyen módszer vált be, Vida Ági babapszichológus pedig tanácsokat adott azoknak a szülőknek, akik tehetetlennek érzik magukat, ha nem alszik jól a gyerekük.

Aludjunk jobban, de hogyan?


szerző:
2015.03.20. 18:00
Aludjunk jobban, de hogyan?

Sokan ébredünk fáradtan és nyúzottan, hiába aludtunk sokat. Nem véletlen, hiszen az éjszakai alvó póz és a párnák sokasága nagy hatással van ránk.

Alvászavart okozhatnak a digitális kütyük?

Sokan nem is gondolnák, hogy a mobiltelefonok és tabletek napi több órás használata bizony kihathat az esti alvásunkra. Egy szakértő, Dr. Németh János gyermekszemész árulta el nekünk, hogy milyen hatással lehetnek szervezetünkre a digitális eszközök.

Az álmatlanság krónikája


szerző:
2015.02.24. 18:00
Az álmatlanság krónikája

Számtalan zavaró apróság létezik, amiről nem is gondolnánk, hogy befolyásolja álmainkat, mégis sokszor megzavar bennünket abban, hogy mélyen átaludjuk az éjszakát. Dr. Tóth az álmatlanság krónikáját fedi fel és sorra veszi mindazt, amit rosszul csinálhatnak azok, akik rosszul alszanak. 
 

Plusz tíz perc alvás használ?

Magyar fiatalok rukkoltak elő egy új applikációval, amelynek az a lényege, hogy ha a felhasználó a szundi gombot nyomja le és így nyer magának még tíz ágyban töltött percet, fizetnie kell egy bizonyos összeget. Hogy valóban jót tesz-e az a pár plusz perc reggelente a felkelés előtt, ezt próbáltuk megfejteni.

Aki a bulin elalszik, ketchuppal a fején ébred

Dani a nagy partizás közben kótyagosan elszunyókált. Öreg hiba. A többiek azonnal kihasználták a helyzetet és mindenfélét az arcára kentek.

Poénkodók vs. álmosak és brutál táncprodukciók a Villában

Kiderült, hogy Fanninak tényleg fontos a teste, a regenerálódásért háborúzni is hajlandó. Egy nem mindennapi táncverseny során pedig azt is megtudtuk, hogy Edinának bejön, ha a fiúk dresszéből kiugrik a nemiszervük.

Ne hergeld fel az alvó Fannit!

Az Édibédi szundikálni akart, hogy megújuljanak a sejtjei, kispajtásai azonban nem hagyták. Háború indult a Villában, és még a "szoli-fegyver" is bevetésre került.

Kőhalmi szemléltette, hogyan alszanak az állatok

Részlet a 14. évad 5. részéből

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Az álmok mindent megkevernek?

Mindenki életében jelen vannak, mégis olyan keveset tudunk róluk. Agyunk sokszor elrejti őket előlünk és a tudósok is vitatkoznak, hogy mi befolyásolja az álomképeinket. Hogy az X-Faktor versenyzője, Tóth Andi mennyire hisz az álmok jelentőségében és neki volt-e már visszatérő jó vagy rémálma, elmondta nekünk, Dr. Vida Zsuzsanna szomnológus, alvásszakértő pedig elárulta, mi is játszódik le az agyunkban alvás közben.

Miért nem alszik a gyerek?

Sok szülő tanácstalanul áll az éjszaka közepén gyermeke kiságya felett, és próbál rájönni, hogy vajon miért nem alszik. Persze nincs két egyforma gyerkőc, így más-más módszerek akár működhetnek is családonként, Csisztu Zsuzsával és egy pszichológussal, Labancz Dániellel a környezeti hatásokról és a befolyásoló tényezőkről beszélgetünk.

Fanniék újra egymáséi lettek?

Dennis és a nagyhajú Édibédi elvonultak aludni. Vajon kibírták, hogy ne essenek egymásnak és csak békésen szunyókáltak? Hamarosan kiderül!

Miért alszik Fanni szemüvegben?

Nem tudtuk nem észrevenni, hogy Fanni a napközben viselt kontaktlencséit lefekvés előtt rendre szemüvegre cseréli, sőt, abban is alszik. Megkérdeztük az okokról, íme az eredmény!

Az a bizonyos kedvenc játék...

Majdnem minden gyereknek van egy bizonyos kedvenc játéka, ami nélkül nem tud elaludni, ami nélkül egy tapodtat sem tehetünk. Sokunkban hagynak mély nyomot ezek a tárgyak, amelyek mindig ott voltak mellettünk. Arra, hogy pontosan miért bírnak ezek a játékok misztikus hatalommal, Vida Ági babapszichológus adott magyarázatot, Polgár Kriszta pedig megmutatta, hogy mi az, ami nélkül az ő kisfia nem tud elaludni.

Szépség-tévhitek nyomában: mi az igazság?

Hajunk valóban képes az öntisztulásra? Ha az oldalunkon alszunk, hamarabb ráncosodunk? És a végleges szőrtelenítés csakugyan lehet végleges? A Fókusz utánajárt a szépségünkkel kapcsolatos hiedelmeknek.
 

Rezes Judit gyakran alszik kisfiával

A színésznő szerint fontos a szülői jelenlét gyermekünk álomba szenderülésénél. Judit sokszor mesél kisfiának elalvás előtt és másnap kikérdezi a lurkót álmairól. Pszichológus szakértőnk a csecsemőkortól egészen az óvodás korig jellemezte az álmok és rémálmok témáit.

Fókusz 14-08-21


szerző:
2014.08.21. 19:30
Fókusz 14-08-21

Fókusz: Megrendítő vallomás - Mellhártyarákot diagnosztizáltak nála az azbeszthulladék miatt. Egy családos férfi megrázó története. Elindult a lavina - Kihívtuk a sztárokat, és ők nyakon öntötték magukat. Friss házi videók Dzsudzsák Balázstól Palvin Barbaráig. Meglepő eredmények - Csak néhány órát alszunk, és mi kelünk a világon a legkorábban? Utánajártunk ennek a különleges kutatásnak.

Az álmok valóra válnak, mint a mesékben?

Lola számára a zuhanás, Antal Timinek pedig az X-Faktor színpadán való éneklés a visszatérő álom. Vajon ezek kihatnak ébren töltött életükre is?

Mit tegyünk, ha a gyermekünk alvászavarral küzd?

Szekeres Adrien kislánya éveken át küzdött alvásproblémákkal. Az énekesnő és szakértőnk adott tanácsokat, mit tehetünk annak érdekében, hogy rosszalvó gyermekeink át tudják aludni az éjszakát.

Reggeli - Csak csajok 12-09-21

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-06-05

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Akiknek még az alvás is veszélyes lehet

Gyermekek, akik nevetés, hintázás vagy éppen evés közben alszanak el. Állatok, amelyek egyik pillanatról a másikra vesztik el az egyensúlyukat. Ugyanez a felnőtteknél is előfordul még, ha nem is olyan látványosan.

Reggeli - Csak csajok 12-04-24

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Amikor az alvás szentségét ünnepeljük

Nélkülözhetetlen része az életnek. Vannak rajongói és „ellenzői” is: Kozsó nem szeret aludni, Zimány Linda viszont annál inkább. Egy viszont biztos: életünk egyharmadában ezt csináljuk.

Fókusz 12-03-13


szerző:
2012.03.13. 20:45
Fókusz 12-03-13

Fókusz: Megőrültek érte - Valósággal szétszedték a nők Cristofelt. Az egykori Villalakót erdélyi szuperturnéjára kísértük el. Szemben a diktátorral - Megszerveztük, és sikerült Tóásó Előd testvérének Morales elnök közelébe jutnia. Becsületbeli ügy - Ügyvéd maradhat vagy sem? Ma VV Esztert zárt tárgyaláson hallgatta meg az Ügyvédi Kamara.

Hol van a baba helye?


szerző:
2012.03.02. 18:40
Hol van a baba helye?

Együtt vagy külön aludjunk gyermekünkkel? Maguk a gyermekpszichológusok sem értenek ebben a témában egyet, van, aki javasolja a közelséget, míg más inkább a szeparáció mellett voksol.

Reggeli - Csak csajok 12-02-20

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

A szívroham és az álmatlanság összefügg?

Aki alvásproblémákkal küzd, hajlamosabb a szív- és érrendszeri betegségekre is, ezen pedig az altatószerek sem segítenek.

A korán kelők boldogabbak


szerző:
2011.09.15. 12:16
A korán kelők boldogabbak

A korán kelő emberek karcsúbbak, boldogabbak és egészségesebbek, mint későn fekvő, sokáig alvó társaik.

Ártalmas a kevés mélyalvás


szerző:
2011.08.31. 06:10
Ártalmas a kevés mélyalvás

Nagyobb kockázattal alakul ki magas vérnyomás azoknál, akik rosszul alszanak éjszakánként.

Áttörés a szörnyek elleni védelemben

A „szörny elleni spray”azokon a gyerekeken segíthet, akik rettegve bújnak ágyba, mivel félnek az ágy alatt bújkáló szörnyektől.

Kevesebbet horkol az, aki többet énekel

Német szakértők szerint teniszlabdával lehet legjobban védekezni a horkolás ellen.

Álmatlan éjszakákat okozhatnak a kütyük

Egy kutatás szerint nehezítik az elalvást, és nyugtalanabb éjszakához vezetnek a lefekvés előtt használt elektronikai eszközök.

Bárkit legyűrhet az álom vezetés közben

A balesetek minimum negyedéért közvetlenül a kialvatlanság felelős.

Félnek egyedül aludni a kovácsvágási idősek

A településen a múlt héten egyik éjszaka megöltek egy 80 éves asszonyt

ValóVilág - Összefoglaló 11-01-16

ValóVilág: Nem sikerült az együttalvás a görög hősnek, amin nemcsak ő, hanem cserbenhagyott barátja is kiborult. Szandikát pedig úgy felbosszantotta Ildi, hogy majdnem megverte, mielőtt a lány kiment párbajozni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való