KERESÉS search-close

aluljáró

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "aluljáró"

Lezárhatják Budapest nagy aluljáróit éjszakára

Lezárhatják Budapest nagy aluljáróit éjszakára- a HVg.hu adott hírt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kidolgozott előterjesztésről. Az ötlet - elmondása szerint - Tarlós Istváné, aki az aluljárók állagát védené ezzel. A Párbeszéd képviselője szerint azonban ezzel is a hajléktalanokat akarják kiszorítani, miközben lakhatásukat továbbra sem oldják meg. A kormány szerint még nem született döntés.

Félreértette a GPS utasítását - majdnem tragédia történt

Aluljáróba hajtott kocsijával egy idős nő Budapesten, miután a navigáció azt jelezte neki, hogy forduljon balra. Ő ezt meg is tette, csakhogy 50 méterrel korábban kanyarodott le, mint kellett volna. Így azonban a gyalogosoknak fenntartott aluljáró felé indult el, végül a lépcsőn állt meg. Csak a szerencsén múlt, hogy senki nem sérült meg.

 

Csöpög a víz a plafonról

Csöpög a víz a peronokhoz vezető aluljáró plafonjáról a frissen felújított székesfehérvári vasútállomáson. A munkák mintegy 33 milliárd forintba kerültek. Az utasok szerint a mennyezetről lehulló víz miatt a padló rendkívül csúszós és ezért veszélyes. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szerint minden rendben van a plafonnal, ami csak a pára miatt vizes, és a járdát takarítani kell. Az MSZP szerint túl sokba került a felújítás ahhoz, hogy ennyire vizes legyen egy aluljáró.

Aggódtak, hogy megfullad

Földre teperték és még rá is feküdtek a biztonsági őrök egy férfira - aki állítólag jegyellenőr és részeg is volt. Az esetről járókelők készítettek felvételt a Határ úti metrómegállónál, melyet először a Blikk hozott nyilvánosságra. Ezen hallható, hogy az arra járók aggódnak, meg ne fojtsák a földön fekvő férfit. A szemtanúk még ma is azt mondták Híradónknak, hogy sokkoló volt látni az őrök akcióját. Hogy pontosan mi történt, arra a Budapesti Közlekedési Központtól vártunk választ, ám eddig hiába.

Kamaszok rugdostak egy járókelőt

Kamasz támadókat keres a budapesti rendőrség. Térfigyelő kamerák vették fel, hogy két fiú egy járókelőt rugdosott meg az Örs vezér téren lévő aluljáróban. Volt két társuk is, őket már elkapták. Ez már a második hasonló eset egy hónapon belül: egy másik járókelőre a Boráros téri aluljáróban támadt rá egy férfi szeptember elején.

Özönvíz lepte el Budapestet


szerző:
2016.07.24. 18:19
Özönvíz lepte el Budapestet

A szombati vihar után a déli kerületekben volt, ahol 49 milliméter eső esett. Vecsésen egy aluljáróban szinte teljesen elmerült egy autó az összegyűlt esővízben, a tűzoltók húzták ki onnan. A katasztrófavédőket több mint 40 helyre riasztották, elárasztott pincékhez, leszakadt vezetékekhez és kidőlt fákhoz hívták őket.

Házon kívül 2016-04-27


szerző:
2016.04.27. 23:30
Kigyulladt az aluljáróban lévő lángosos

Tűz volt Budapesten a Nagyvárad téri aluljáróban reggel. A lángossütő gyulladt ki, a tűz miatt az aluljárót ki kellett üríteni a reggeli csúcsforgalomban. Fél órán át a metró sem közlekedett. A tűzben nem sérült meg senki, azt még vizsgálják, miért gyulladt ki a lángossütő.

Tűzoltók is mentették a beszorult macskát

Napokig volt beszorulva egy két hónapos kölyökmacska a Nagyvárad téri metró-aluljáró egyik falában. A járókelők figyeltek fel a keserves nyávogásra. Elsőként a tűzoltók próbálták kiszabadítani, lyukat vágtak a falba, de nem tudták kicsalogatni a macskát. Végül állatvédők menekítették ki a kölyköt, aki a Bújócska nevet kapta. A cica már jól van, egészséges és örökbefogadót keresnek neki. 

Káosz a Nyugati téren


szerző:
2015.05.11. 18:40
Káosz a Nyugati téren

Káosz a budapesti Nyugati téren. Megkezdték a felújítást, ezért lezárták az aluljáró egy részét, és a buszmegállókat is áthelyezték. A híradó által megkérdezett emberek többsége panaszkodik a sok egyszerre zajló építkezés miatt. A 4-es 6-os villamospálya felújítása még tart, és épül a fonódó villamospálya is. Ezt egy részen már bontani is kellett. A BKK szerint azért, mert a beton nem volt megfelelő.

Újabb nehezítés: átépítik a Nyugatit

Hétfőn kezdődik a Nyugati tér felújítása. Emiatt a gyalogosoknak és busszal közlekedőknek kell változásokra számítani. Lezárják az aluljáró egy részét, és áthelyezik a megállókat. A 4-es 6-os villamospótló buszok a Bajcsy-Zsilinszky út másik oldalán állnak majd meg.

Belehajtott az aluljáróba, elítélték

200 ezer forintos pénzbüntetést kapott és két évre a vezetéstől is eltiltotta a bíróság azt a sofőrt, aki október 23-án hajnalban bezuhant kocsijával a Boráros téri gyalogos aluljáróba. A férfi állítása szerint hat pohár sört ivott a baleset előtt, ennek ellenére úgy gondolta, hogy autóval megy haza.
 

Előzetes: 200 ezres büntetést kapott a részeg sofőr

200 ezer forintos pénzbüntetést kapott és két évre a vezetéstől is eltiltotta a bíróság azt a sofőrt, aki október 23-án hajnalban bezuhant kocsijával a Boráros téri gyalogos aluljáróba. A különös ügy részletei este hatkor az RTL Híradóban.
 

Fókusz 12-06-08


szerző:
2012.06.08. 20:55
Fókusz 12-06-08

Fókusz: Váratlan fordulat - Elsőként a Fókuszban beszél a nagy változásról. Németh Kristóf meglepő bejelentésre készül. Bermuda-háromszög - Mi az igazság az utóbbi évek rejtélyes haláleseteiről? A Hajógyári-sziget titkai. A terrorizmus árnyékában - Bemutatjuk a világ egyik legveszélyesebb munkahelyét, ahol magyarok is dolgoznak. Exkluzív riport Pakisztánból.

Elfogták az aluljáró rablóit


szerző:
2012.06.08. 20:25
Elfogták az aluljáró rablóit

Az ágyneműtartóban találták meg a rendőrök azt a fiatalembert, akit – társaival együtt – tegnap mutattunk be itt a Fókuszban.

Nem szólhat az ének az aluljáróban

Egyelőre nem adnak hozzájárulást azoknak, akik budapesti aluljárókban akarnak utcazenélni vagy szórólapot osztani.

„Lelakatolt” aluljárók, sokasodó zebrák

Ahol lehetséges, éjszakára lezárnák az aluljárókat, mert a legtöbb rongálás ekkor történik.

Gátat szabnának az ételpazarlásnak

Az éttermekben és a rendezvényeken keletkező maradékot szigorú szabályozással ki lehetne osztani a rászorulók között.

Kitiltják a hajléktalanokat az aluljárókból

Az aluljárókból kiszoruló hontalanok ideiglenes melegedőkben és hajléktalanszállókon találnak menedéket.

Szesztilalom az aluljárókban is?


szerző:
2010.12.08. 16:13
Szesztilalom az aluljárókban is?

Megtiltanák a szeszesital-fogyasztást a budapesti aluljárókban 2011. január 1-jétől.

Eltávolítják a hajléktalanokat az aluljárókból

Ha nincs más lehetőség, akár el is távolítják az aluljáróban élőket.

Mégsem füstmentesek a budapesti aluljárók

A szabályozás félreérthető, így még hétfőn is csak figyelmeztették a füstölgőket a közterület felügyelők.

Vasszigor az aluljáróban dohányzókkal

Szerdától akár fel is jelenthetik és 30 ezer forinttal bírságolhatják azt, aki rágyújt a fővárosi aluljárókban.

Életbe lépett a cigitilalom az aluljárókban

Az aluljárókban elhelyezett kamerákkal és a közterület-felügyelőknél lévő minikamerákkal is figyelik, ki gyújt rá a fővárosi aluljárókban.

Csütörtöktől cigistop az aluljárókban

Aki rágyújt, akár 30 ezer forintot is fizethet. A tilalomról táblák figyelmeztetik a járókelőket.

Drága lesz a füstölés az aluljárókban

Csütörtöktől már nem lehet dohányozni a fővárosi aluljárókban. A szabályszegők akár 30 ezer forintos bírságra is számíthatnak.

Forgalmi változásokra készül a BKV

A Duna szintjének emelkedésétől függően változhat a HÉV, a 2-es metró, a 2-es, a 18-as és a 41-es villamosok menetrendje.

Betiltják a dohányzást az aluljárókban

Július közepétől tilos lesz dohányozni 72 budapesti aluljáróban.

Aluljárót rongáltak a falfirkászok

Több mint százezer forintos kárt okoztak a graffitisek, akik csütörtökön összefestettek egy aluljárót.

Kidőlt fák, elárasztott aluljáró

A hirtelen jött péntek esti vihar több helyen okozott gondot a főváros közlekedésében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való