KERESÉS search-close

alpolgármester

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "alpolgármester"

Miért szavaz az ellenzékkel a szombathelyi alpolgármester?

Szombathelyen néhány hónapja „áll a bál”. Egyik pillanatról a másikra az ellenzék került többségbe a közgyűlésben, egyetlen szavazatnak köszönhetően. Annyi történt, hogy az egyik alpolgármester már nem a fideszes városvezetéssel szavaz együtt, hanem az ellenzékkel. Azóta sorra cserélik le az önkormányzati cégeknél a fideszes delegáltakat…

Ifjúsági ügyekért felelt - pedofília-gyanúba keveredett

Az ifjúsági ügyekért felel Körmenden a pedofília-gyanúba keveredett egykori alpolgármester - értesült a Nyugat.hu. Az 56 éves politikus korábban alpolgármesteri és bizottsági címéről is lemondott, miután felmerült a gyanú, hogy egyik általános iskolai tanítványával túl szoros kapcsolatba került. Rendőrségi eljárás indult ellene kiskorú veszélyeztetése miatt. A nyomozást azóta sem zárták le. Úgy tudjuk, Szabó Ferencet most a polgármester előterjesztésére választották az Ifjúsági és Társadalmi Bizottság tagjává.

 

Az alpolgármester támadhatta meg

Puskával támadt részegen egy gazdára Tordas alpolgármestere múlt csütörtökön a gyanú szerint - ezt az áldozat most mesélte el Híradónknak. Azt állítja, hogy a földjén tartott terepszemlét, amikor az arrafelé vadászó alpolgármester megjelent, kiabálni kezdett, ráfogta a megtöltött puskát, majd a fegyverrel többször megütötte. A gazdának sikerült elmenekülnie. A támadót elkapták, és amikor megszondáztatták, kiderült, hogy részeg volt. A rendőrség eljárást indított.

Segíteni akart, de az alpolgármester is meghalt

Alig indult el a szüret, máris ketten meghaltak hordótakarítás közben. A tragédia pénteken a Bács Kiskun megyei Csengődön történt. Az egyik áldozat a település alpolgármestere. Szerencsétlenül járt kollégáját próbálta kimenteni az 50 hektoliteres, ember nagyságú műanyag hordóból. Valószínűleg nem figyeltek a tárolóban felgyülemlett mérgező gázra, ez okozta a tragédiát. Azt tanácsolják a gazdáknak, hogy használjanak gyertyát, ha az elalszik, akkor biztosan baj van.

„Erkölcsileg megbocsáthatatlan!”

Ezt mondta az RTL Híradónak az a harkányi férfi, aki újra kirobbantotta a város alpolgármesterének 43 évvel ezelőtti nemi erőszakkal kapcsolatos ügyét. Kedden számoltunk be arról, hogy a harkányi alpolgármester lemondott, miután a városvezető felszólította, tisztázza, mi köze van az évtizedekkel ezelőtti bűncselekményhez. A botrányt kirobbantó férfi azt mondta, azért csinálta, mert elítéli az erőszakot.

Lemondott Kiss László


szerző:
2016.04.07. 18:00
Lemondott Kiss László

Lemondott Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya. Két nappal azután döntött így, hogy nyilvánosságra került az ítélet, miszerint 1962-ben csoportos nemi erőszak miatt jogerősen három év börtönre ítélték. Kiss László a százhalombattai alpolgármesteri tisztségéről is lemondott.

Eltérő felvételek a vesztegetési perben

Ugyanakkor és ugyanott készültek, mégis különböző beszélgetések szerepelnek azon a két hangfelvételen, amelyek Hiszékeny Dezső volt 13. kerületi alpolgármester és egy fedett nyomozó találkozásáról készültek. A bíróság ezért szakértőt rendelt ki, hogy megvizsgálják, manipulálták-e valamelyiket. A vád szerint a szocialista politikus 5 millió forint kenőpénzt kért egy kiadásra szánt üzlethelyiségért.

Kilopták a gyerekek ebédjét a menzáról

Nem volt repeta, sőt, volt olyan gyerek, akinek még hús sem jutott a körethez egy XV. kerületi iskola menzáján. Az alpolgármester azután jött rá, hogy a konyhások lopják az ebédhez valót, hogy a szülők panaszkodtak a kevés ételre.

Embertelen körülmények között dolgoztak

Közmunkások Várpalotán, a hőségben, védőital nélkül javítottak egy kőfalat heteken keresztül. Ezt állítják a dolgozók. Amikor jelezték a problémát az alpolgármesternek, fegyelmit kaptak, mert engedély nélkül hagyták el a munkaterületet. A munkavédelmi felügyelőség azóta megtiltotta, hogy ilyen körülmények között tovább dolgozzanak.

Baloldali belharc Zuglóban


szerző:
2015.01.22. 18:41
Baloldali belharc Zuglóban

Fideszes alpolgármestert választott maga mellé Zugló baloldali polgármestere. Karácsony Gergely a baloldali összefogás jelöltjeként győzött ősszel, és eddig a szocialistákkal kormányozta a kerületet. Most viszont az MSZP tiltakozása ellenére, azt a Rozgonyi Zoltánt javasolta alpolgármesternek, aki az előző polgármester Papcsák Ferenc idején is betöltötte ezt a posztot.

Megvonta a kedvezményt a fideszes testület

Megvonta a korábbi szemétszállítási díjkedvezményt az új fideszes városvezetés Harkányban. Az előző független testület mindenkinek 10 százalékkal csökkentette a díjat, a 75 év felettiek szemetét pedig ingyen szállították el. Ezt törölte el a választás után az új vezetés, és közben arról is döntöttek, hogy az eddigi egy helyett két alpolgármester lesz a városban.

Saját kulcsot kapott a strandhoz


szerző:
2014.10.21. 18:40
Saját kulcsot kapott a strandhoz

Zárás után, saját kulccsal járhatott az önkormányzati fürdőbe Orosháza kormánypárti alpolgármestere. A dolgozókat fényképes felhívás figyelmeztette, hogy fokozottan ügyeljenek rá, és „ne bántalmazzák”. Elekes Lajos azt állítja, éppen az ellenzék megnyugtatására végzett ellenőrzéseket.
 

„Őrizetben” a polgármesteri hivatal Vajszlón

Továbbra is biztonsági őrök védik Vajszló polgármesteri hivatalát.

Figyelmeztetés és pénzbírság Zsiga Marcellnak

Írásbeli figyelmeztetést és 150 ezer forint pénzbírságot kapott a Fidesz frakciótól Zsiga Marcell, amiért két helyről is felvett költségtérítést.

Gyanúsított alpolgármester


szerző:
2010.04.06. 20:11

Verekedett az alpolgármester?


szerző:
2009.12.18. 18:18
Verekedett az alpolgármester?

A kecskeméti Sipos László egy karácsonyi bulira akart bejutni, ahová nem hívták meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való