KERESÉS search-close

alkalmazás

52 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "alkalmazás"

Apró Anna: „Amikor az üzleti részére tévedtünk a dolognak, akkor megremegtek a lábak!”

Apró Anna és Balogh Péter kiértékelték az Eddie csapatának pitchét! Extra videónkból kiderül, hogy mi az a mondat, amit egy befektető semmilyen körülmények között nem szeret hallani!

Balogh Levente és Apró Anna ajánlatot tett az Eddie alkotóinak!

Az Eddie megálmodóinak Apró Anna egy hat hónapos inkubációs programot ajánlott, Balogh Levente pedig egy jelképes 5%-os tulajdonrészért cserébe megalapítja a Kft-jüket. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Ennek az alkalmazásnak köszönhetően garantáltan szívesebben ülnek az iskolapadba a gyerekek!

A Telekom Tettrekész díjának nyertesei, Kristóf, Alexandra és Konrád egy élmény alapú oktatási platformot alkottak meg társaikkal általános iskolások számára. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Apró Anna 20 millió forinttal szállt be a Mobil Gyógyszerbe!

Apró Anna 20 millió forint befektetést adott a Mobil Gyógyszer tulajdonosának 8% tulajdonrészért cserébe. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Németh Franciska átvette a Telekom Tettrekész díját!

A Gyerekdokik alkalmazás kitalálója, Németh Franciska elnyerte a Telekom Tettrekész díját. Mutatjuk, hogy ez pontosan mit jelent!

A diákok, akik új szintre emelik a tanulást a kiterjesztett valóság segítségével

Az Eddie applikáció megálmodói szerint a 3D-s ábrákkal sokkal élvezetesebbé válik a tanulás. Részletek a Cápák között következő adásában hétfőn 21:40-kor az RTL Klubon!

„Nem nagyon hiszem, hogy ez nekik sikerülni fog!”

Bár a Bulika applikáció kitalálói Balogh Péter és Fehér Gyula szerint szórakoztatóak voltak, befektetést mégsem kaptak.

Ez az applikáció megmutatja, hogy melyik buliban vannak a jó csajok!

Szekeres Bence és Vincze Balázs kifejlesztettek egy telefonos alkalmazást, ami a Bulika nevet kapta. Ez az az applikáció, ami segít eligazodni a bulik rengetegében! A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Gyakran jön rád rosszullét sportolás közben? Itt egy app, ami segít!

Kindl Gábor és Kiss Melinda, a Telekom Tettrekész díjának győztesei az Enduraid alkalmazást hozták a Cápák elé 100 millió forint reményében. Nézd vissza a teljes adást ide kattintva!

Így élte meg Németh Franciska a Cápák között forgatását!

A Gyerekdokik applikáció megálmodója, Németh Franciska elárult néhány kulisszatitkot a Cápák között forgatásáról!

Németh Franciska: „Nagyon-nagyon jól tudunk együtt dolgozni Annával!”

A Telekom Tettrekész díjának nyertese, Németh Franciska a Gyerekdokik alkalmazásról, a jövőbeli terveiről és az Apró Annával való közös munkáról is mesélt a Telekom Székházába vezető úton.

Balogh Péter: „Franciska prezentációja jól manipulált az érzelmekkel!”

Balogh Péter hiányolta a tényszerűséget a Gyerekdokik applikáció megálmodójától. Ha lemaradtál Németh Franciska prezentációjáról, ide kattintva tudod megnézni!

A Gyerekdokik alkalmazás garantáltan a szülők kedvence lesz!

A Telekom Tettrekész díj nyertese, Németh Franciska 60 millió forintot kért 20% tulajdonrészért. Vajon melyik cápa tett ajánlatot, hogy megszülethessen a Gyerekdokik alkalmazás? A teljes adásból kiderül!

Apró Anna jóvoltából megvalósulhat az álma a Gyerekdokik applikáció kitalálójának!

Apró Anna 10 millió forintot ajánlott Németh Franciskának, a Gyerekdokik kitalálójának 10% tulajdonrészért. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Egy új telefonos alkalmazás segít a hallássérülteknek

Mostantól könnyebben kérhetnek segítséget a bajba jutott hallássérültek. A rendőrség olyan telefonos alkalmazást indított, amelynek segítségével pár gombnyomással is jelezhetik a siketek vagy a beszédképtelenek, ha bajba jutottak. Az SOS 112 hallássérülteknek nevű alkalmazás elkészítésébe és tesztelésébe siketeket és nagyothallókat is bevontak a fejlesztők.
Az applikáció működést ide kattintva nézheti meg.

Mesés alkalmazással fejleszthetjük a gyerekeinket

Most áprilisban lett 3 éves a BOOKR Kids Mesetára. Horváth Dorka létrehozhozott egy olyan applikációt, mellyel nemcsak a mesekönyveket hozza közel a gyerekekhez, hanem fejleszti az olvasás készséget és a szövegértést is. 

Kiss Ádám:

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Nagy Ervin segít eldönteni, hogy kire szavazz!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Vajon kire szavazott Dombi Rudolf a Comet jelöltek közül?

Az olimpiai bajnok kajakozó is leadta voksát az RTL 24 applikáción keresztül a Comet jelöltjeire. Mit gondolsz, kire szavazott Dombi Rudolf?

Király Viktorék dala a befutó Gulyás Rolandnál!

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje, Gulyás Roland!

Comet 2017: Melyik Gulyás Roland kedvenc dala?

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje!

Lakatos Márk is leadta Comet-szavazatát az RTL24 applikációval

A stylist már nagyban sürgött-forgott a Reggeli konyhájában, miközben ő is voksolt a legjobb színész kategóriában. Számára nem is volt kérdés, hogy ki a kedvence!

Szoros lesz a verseny az idei Comet-gálán a humoristák között!

A Félszeg, a Laza, az Őrült, a Mackós és a Vidéki értelmiségi. Közülük kerül ki majd az idei Comet humoristája. Hogy melyik meghatározás, melyik stand uposra illik, azt mindjárt megtudhatják. Azt viszont már sokkal nehezebb megfejteni, hogy ki lesz a befutó, mivel Bödőcs Tibor jelölésével nagyon szorossá válhat az élmezőny.

Vajon kire szavazott Vince Aliz Liza?


szerző:
2017.11.23. 10:00
Vajon kire szavazott Vince Aliz Liza?

Decemberben jön a Comet 2017, és miután az énekesnő bemutatta legújabb klipjét a Reggeliben, gyorsan leadta a szavazatát az RTL24 applikáción keresztül a kedvenceire. Szerinted kire szavazott még egykori mentorán kívül?

Anger Zsolt is szavazott az RTL24 applikáción keresztül!

A legjobb színész kategóriában jelölt Anger Zsolt is szavazott a Comet jelöltjeire a Reggeliben. Szerinted kit választott a legjobb színésznő kategóriában?

Vajon kire szavazott Szabó Zsófi a Comet jelöltek közül?

A Reggeli című műsor Kifőzdéjében Szabó Zsófi volt az ízfelelős, azonban mielőtt nekikezdett volna az ételnek, ő is szavazott a kedvenc énekesére. Szerintetek kire adta le a voksát?

Király Peti is leadta Comet-szavazatát az RTL24 applikációval

A Reggeli Kifőzdéjében az Éjjel-Nappal Budapest sztárja mérettette meg magát, aki a nagy kuktáskodás közepette Comet-voksát is leadta. Számára nem is kérdés, hogy ki az abszolút kedvence...

Csobot Adélnak óriási bejelentenivalója van!

A 2017-es Comet egyik műsorvezetője egy igazán jó hírrel indítja a hetet! Csobot Adél ugyanis kihirdette, hogy már több mint félmillió szavazat érkezett a cometlive.hu-n és az RTL24-es applikáción keresztül az idei jelöltekre. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az ötszázezredik szavazó nyereménye, nézd meg a videót!

Ma van a a magyar feltalálók napja!

Dr. Vincze János és Herdon Andrea bemutatták saját alkalmazásukat, amit azért hoztak létre, hogy áthidalják az orvosi képzés során felmerülő problémákat, szerintük ugyanis nagy a szakadék az elméleti és a gyakorlati oktatás között. Alkalmazásukban virtuális betegek jelennek meg, akik valamilyen panasszal és tünetcsoporttal jelentkeznek a “szakrendelőben".

Napi jó hír: Már alvás közben is fogyhatunk!

Egy amerikai két gyermekes anyuka igazán szerencsés, ugyanis  letöltött egy virtuális gyomyorgyűrű alkalmazást, majd lefeküdt aludni - ez idő alatt pedig megszabadult felesleges kilóitól. Azt állította, hogy ennek az applikációnak köszönhetően az éjszaka során egy hang azt mondja a tudata alá szivárogva, hogy "csak akkor egyél, ha éhes vagy."

Sok adatunkat így lophatják el

Telefonszámok, fényképek, videók, személyes adatok. Bármit lelophatnak a telefonunkról egyetlen alkalmazással vagy zsarolóprogrammal pár pillanat alatt. Ehhez nem kell más, mint hogy a telefon használója rossz helyről töltsön le egy alkalmazást, megnyisson egy idegen e-mail címről küldött üzenetet, vagy nem ellenőrzött ingyenes wifi hálózatra csatlakozzon fel. A rendőrség legfrissebb kampányában azt mutatja meg, hogy hogyan lehet kivédeni az ilyen adathalász akciókat.

Az okostelefonok után itt vannak az okosautók!

Sorra rukkolnak elő a nagy márkák a digitális újdonságaikkal, köztük a legkülönfélébb applikációkkal. Most már akár egy alkalmazás segítségével megtalálhatjuk autónkat a parkolóban, vagy leellenőrizhetjük a keréknyomást gépjűrművünkben.

A Te kezedben van a döntés!

Istenes Bence megmutatta a szavazás jelenlegi állását. Ám eddig az applikáció letöltőinek még csak az 50%-a szavazott. Ne felejtsd el leadni a voksodat vasárnapig, hiszen ez rajtad is múlik!

Szavazz az élő finálé alatt a Nyerő Párosra!

Szeptember 23-án egy élő show keretein belül dől el, hogy ki lesz a 2016-os év Nyerő Párosa. A döntés ezúttal a nézők kezében van!

Vedd kezedbe telefonod és a villalakók életét!

Te dönthetsz, és ehhez pedig nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 alkalmazást és szavazni. 

Volt kémelhárítókat alkalmaz az MNB

A kémelhárítás volt vezetője, annak helyettese és a terrorelhárítás egyik volt kommandós kiképzője is a Magyar Nemzeti Bank biztonsági cégeinél dolgoznak – tudta meg az Index. A jegybank elismerte, hogy volt titkosszolgákat alkalmaz. A Matolcsy György vezette intézmény szerint a szakmai tapasztalatukkal segítik a jegybank biztonságpolitikai munkáját. A DK szerint viszont semmi szüksége a jegybanknak ezekre a szakemberekre.

Még másfél hétig működik az Uber

Kivonul az Uber Magyarországról. Ezt a cég operatív igazgatója jelentette be. Az uberes sofőröket reggel e-mailben értesítették, a szolgáltatást jövő vasárnapig használhatják az utasok. Az Uber azt mondja szerettek volna megegyezni a kormánnyal, de ez nem volt kölcsönös. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerint az Uber nem vállalta a tisztességes versenyt és a törvényes működést.

A bevásárlást segíti a diáklány ötlete

Időt és pénzt spórolhat az, aki egy csongrádi diáklány díjnyertes ötletét használja. Bálint Karolnia okostelefonra írt alkalmazást, ami forradalmasíthatja a bevásárlást. A telefonba írt bevásárlólista alapján az alkalmazás megmutatja, melyik terméket hol lehet megtalálni az áruházban. Az ötlet különdíjat nyert a világ legnagyobb, középiskolásoknak szóló innovációs versenyén Amerikában.

Alkalmazásokkal irányítjuk az egész életünket?

Nyakunkon a digitális világ! Az okostelefonok elterjedésével párhuzamosan óriási a fejlődés az applikációk terén, így az alkalmazás fejlesztők szerepe is egyre fontosabb a piacon. De vajon mitől lesz népszerű egy app?

Mégis betilthatják a titkosító appokat

Hiába az ellenzéki kifogások, mégis betilthatják a mobilkommunikációt titkosító alkalmazásokat. Köztük azt a magyar applikációt is, amelynek készítőit két hete még kitüntették a Parlamentben. A cég vezetője megerősítette: ha megszavazzák a törvényt, kivonulnak az országból. A kormány szerint minden eszközre szükség van a terrorellenes harcban. A Jobbik és az LMP szerint alkalmazhatatlan a kormány terve, de nem zárkóztak el a támogatásától, mert több más ellenzéki aggályt elfogadott a kormány. Az MSZP viszont elutasítja a tervezetet.

Kitüntették, majd lehet, hogy betiltják

Kövér László jelenlétében, innovációs díjjal tüntették ki a Parlamentben azt a céget, amelynek nemzetközileg is elismert termékét éppen most akarja betiltani a kormány, ha terrorveszély fenyeget. A cég okostelefonokra fejlesztett alkalmazásával olyan beszélgetéseket lehet folytatni, amelyeket nem tudnak lehallgatni. A vállalkozás azt mondja, ha betiltják őket, elérhetetlenné teszik a szolgáltatást Magyarországon.

Vakok helyett lát a tárgyfelismerő mobilalkalmazás

Az Aipoly egy intelligens app, amely felismeri a különböző tárgyakat, és hangosan felolvassa a nevüket, így könnyítve meg a látássérültek számára a tájékozódást.

Étteremajánlónak indult, jótékonysági akció lett belőle

Mostantól úgy is lehet pénzt felajánlani az éhező gyerekeknek, hogy cserébe bizonyos éttermekben olcsóbban lehet enni. A telefonos alkalmazás eredetileg étteremajánlónak indult, de jótékonysági akció lett belőle, és most gyűlt össze annyi pénz, hogy a rászoruló gyerekeknek el tudta vinni az első csomagokat a Gyermekétkeztetési Alapítvány.

Életet menthet a telefonunk?

2012-ben két megrázó eset történt Magyarországon: az egyik a mostohaanyja által megöletett Szita Bence esete, a másik pedig Bándy Kata pszichológusnő megerőszakolása, és megölése. Bartal Csaba elhatározta, hogy valamit tenni kell ellene. Így aztán kitalált egy okos telefonokon használható alkalmazást. Hogyan működik ez és miért fontos? Elmesélte reggel.

Okoseszközök, applikációk, startupok

A mobil alkalmazás fejlesztés világszerte hatalmas üzlet. Mi várható ennek kapcsán a bankszektorban, egészségügyben? Mennyire nyitnak ezek a területek az applikációk felé? És mi a helyzet a magyar startupokkal?

Életet mentett az okostelefonos alkalmazás

Életet mentett az okostelefonos alkalmazás, amit néhány hónapja kísérleteztek ki pécsi orvosok. Azt szerették volna, hogy bárki megnézhesse, fennáll-e nála a tüdőrák veszélye. Ez a betegség korai stádiumában még operálható. A közelmúltban végezték el az első olyan műtétet, amikor a beteget az okostelefon figyelmeztette.

Fuvarszervezés mobiltelefonos alkalmazással

Magyarországra is megérkezett az Über nevű okostelefonos applikáció, amivel utasok és önjelölt sofőrök találhatnak egymásra. Több európai országban is tüntettek és sztrájkoltak a taxisok az amerikai vállalkozás ellen, mivel féltik a munkájukat.
 

Az e-bankolás helyzete Magyarországon

A bankok egyre inkább igyekeznek fejlesztéseket végezni az internetes és telefonos bankolás területén, hiszen napról napra többen használják a fizetés ezen módját. Az elektronikus bankolás szerepe növekszik hazánkban, de főleg a fiatalabb korosztály körében terjedt el, akik a hétköznapokban is biztonságosan használják az erre alkalmas applikációkat. A Brandmánia adásában az e-bankolás előnyeit és hátrányait derítettük ki.

InfoMánia 12-05-03


szerző:
2012.05.04. 01:20
InfoMánia 12-05-03

InfoMánia: A magazin könnyed, szórakoztató hangvételű, szituációkon keresztül mutatja be nézőinknek az informatikai újdonságokat és más, érdekes elektronikus termékeket.

Okostelefon segíti az eligazodást a Szigeten

Az okostelefonokra telepített új alkalmazással a Sziget teljes területe, és a főváros III. kerülete is feltérképezhető lesz.

iPhone-nal is diagnosztizálható az agyvérzés

Az alkalmazás segítségével a betegek azonnali interakcióban lehetnek a specialistákkal, függetlenül a földrajzi távolságtól.

Sörnyitásra is képes az okostelefon

Egyedülálló mobiltok jelent meg, aminek hátulján és a kameranyílás mellett beépített konzerv- és sörnyitó található.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való