KERESÉS search-close

aligátor

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "aligátor"

Közlekedésbiztonság: a medve, a puma és aligátor is jó útat választottak

Kamerák rögzítették, ahogy medvék, szarvasok, egy aligátor és egy puma is az útkereszteződés alatti területet választja a biztonságos átkeléshez, délnyugat Floridában.

Fejelt, csapott az aligátor

Kiütött egy vadállatbefogót egy aligátor Floridában. A férfi pár másodpercre elvesztette az eszméletét a kétméteres állat csapásától, de komoly baja nem lett.

 

Dinoszaurusz nagyságú aligátor


szerző:
2017.01.17. 18:20
Dinoszaurusz nagyságú aligátor

Gigantikus méretű aligátort filmeztek le turisták egy floridai nemzeti parkban. A több mint négy méteres hüllő a bokrok közül mászott ki egy ösvényre, pár méterre a ledermedt kirándulóktól. Floridában megszokott az aligátorok látványa, de ilyen hatalmas példányt ott is ritkán látni.

Mégis nyomoz a rendőrség az aligátor miatt

Illegális állatkereskedők házalhattak azzal az aligátorral, amit hétfőn hajnalban talált egy autós az út közepén, Hatvan mellett. A közelben lévő cirkusz igazgatója a híradónak azt mondta, nekik nincs is ilyen állatuk, nekik akarták eladni egy román rendszámú teherautóból. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Aligátort találtak az út közepén Hatvanban

Hétfő hajnalban egy autós valami furcsára figyelt fel az úton. Először felfújható állatnak hitte, de amikor közelebb ment, látta, hogy mozog és hallotta a szuszogását is. De nem ijedt meg, azonnal hívta a 112-t. A diszpécser alig akarta elhinni, hogy egy élő aligátort talált. Később kiderült, hogy az állatot Elvisnek hívják. A férfi szerint, aki megtalálta, az állat befogása leginkább egy bohózatra hasonlított.

Aligátor kószált Hatvanban


szerző:
2016.08.29. 17:25
Aligátor kószált Hatvanban

Szabadon kószáló aligátort fogtak az éjjel Hatvanban. Tóth Pál Bence egy esküvőről tartott hazafelé, amikor fél 4 körül megpillantotta az állatot. Azonnal kiszállt, hogy megnézze, a hüllőnek szerencsére be volt kötve a szája. Mint kiderült, egy közeli cirkuszból lépett meg. Azonnal felébresztették az ott dolgozókat, akik a rendőrökkel közösen fogták be végül az állatot.

Megtalálták az aligátor áldozatát

Megtalálták annak a 2 éves kisfiúnak a holttestét, akit egy aligátor rántott vízbe kedd este a floridai Disneyworld egyik szállodájánál. A gyerek szinte teljesen ép tetemére 15 órás keresés után búvárok bukkantak rá. A hatóságok korábban öt aligátort is befogtak, megöltek és felboncoltak, de egyelőre nem tudják, köztük van-e az a hüllő, amely megölte kisfiút.

FURA: Házi kedvencként tartja az aligátort

Simogatja, becézgeti, sőt még motorra is ülteti - úgy bánik egy amerikai asszony a Rambo  nevű az aligátorral, akár egy házi kedvenccel. A nő hiába állítja, hogy védence terápiás állatnak is kiváló lenne, a vadvédelmi hivatal szerint Rambót nem lehet háznál tartani, mert egyre nagyobb és veszedelmesebb lesz.

Megette az aligátor a betörőt

Floridában nem érdemes a bűn útjára lépni, mert veszélyes fenevadakba botlik az ember. Így járt az a szerencsétlen rabló is, aki a rendőrök elől menekülve egyenesen egy hatalmas hüllő kitátott szájába szaladt. :(

Aligátor a házak között


szerző:
2014.11.07. 19:00
Aligátor a házak között

Egy hatalmas aligátor okozott riadalmat Floridában. A hüllő egy külvárosi részen jóllakottan grasszált a házak között. Az egyik környékbéli videót és fotókat is készített a megtermett állatról.
 

Veszélyes ragadozót fogtak

Az aligátorteknős az emberre is veszélyes, ugyanis komoly sérüléseket tud okozni az éles fogaival. Az állat nem őshonos nálunk, így az is kérdéses, hogy hogy került oda. A vadállatbefogó, aki végül elfogta a teknőst, elhozta hozzánk és választ ad a kérdéseinkre.

Csaknem ötmázsás aligátort fogtak

A hüllő egy tóban úszott, amikor az asszony férje segítségével kihalászta, majd lelőtte.

Kutyaevő aligátort keresnek


szerző:
2010.07.29. 08:01
Kutyaevő aligátort keresnek

Élve vagy halva szeretnék megtalálni a floridai hatóságok az aligátort, amely házi kedvenceket eszik.

Aligátor végzett egy kislánnyal Brazíliában

A patakban úszó kislányt egy 5 méteres, 350 kilós aligátor támadta meg, és rántotta a víz alá.

Aligátor utazott a vonaton


szerző:
2009.06.22. 16:36
Aligátor utazott a vonaton

Egy 75 cm-es, élő aligátort találtak norvég vámosok egy Oslo felé tartó vonaton.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való