KERESÉS search-close

albérlet

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "albérlet"

Joe Laurának: „Az lesz a legjobb, ha kiköltözöl…”

Evelin balesetét követően az albérlet lakói úgy döntöttek, hogy Laurának nincs maradása az otthonukban…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

SEGÍTSÉG: Még mindig albérletet keres a mozgássérült ikerlányokat nevelő anyuka

Még mindig bajban a mozgáskorlátozott ikerpárt nevelő édesanya. A családot két hónapja mutattuk be az RTL Híradóban. Hónapok óta hiába keresnek, nem találnak új albérletet, mert az anya szerint alig van akadálymentes albérlet Budapesten. Az ikrek kilenc éve csak azért költöztek ide édesanyjukkal, hogy a Pető Intézetbe járhassanak. Ha segíteni szeretne a családnak, az rtlhirek@rtl.hu emailcímre írva megteheti.  

 

 

 

Tamás segített lakást találni Vityának

Tamás felkereste egy ismerősét, hogy lakást találjon Vityának…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Márk bosszúból jegyezte el Karola húgát

Vitya vissza akart költözni Tamásékhoz. Szofi titokzatos levelet kapott Teótól. Evelin kisegítette Laurát.

Havonta 39 ezer forintért lakás a Budai Várban?

Havonta 39 ezer forintért bérel önkormányzati lakást a Budai Várban Rákay Philip a 24.hu szerint. A Fidesz melletti elköteleződését nyíltan vállaló egykori televíziós egy felújított műemlékházban jutott a hatvan négyzetméteres lakáshoz, de állítása szerint havonta 51 ezer forintot fizet érte, plusz cserében egy pesti lakás tulajdonjogát adta az eddigi bérlőnek. Szerinte ezt bárki megteheti, vagyis nem fideszes kiváltságról van szó. A kerület ellenzéki képviselője azt mondja: az ilyen lakásbérlések igazságtalanok.

 

Miskolcon és Nyíregyházán is albérletek gyulladtak ki

Lakástüzek pusztítottak miskolci és nyíregyházi albérletekben. Szerencsére senki sem sérült meg, de az oltás idejére több tucat embernek kellett elhagynia az otthonát. Mára mindenki visszamehetett a lakásába. Úgy tudjuk mindkét tűz milliós károkat okozott.

Akadálymentes lakást keres egy édesanya két kerekesszékes lányával

Alig van akadálymentes albérlet Budapesten-erre panaszkodott az RTL Híradónak egy édesanya. A nő két tizenéves kerekesszékes lányával keres lakást, mert ki kell költözniük jelenlegi albérletükből. Azt mondja, a helyzetük kilátástalan, mert ha akad is akadálymentes lakás, az nagyon drága, az édesanya azonban egyedül neveli a két lányt, alig több mint 200 ezer forintból. Az Újbudai Önkormányzatnál azt írták az RTL Híradónak, hogy jelenleg nincs akadálymentesített szociális bérlakás a kerületben.
A családdal készült beszélgetést ide kattintva nézheti meg bővebben.

Segítség-e a szociális bérlakás, mi lesz az utcára került családokkal?

Hova tud menni - vagy mit csinálhat egyáltalán - egy kétgyerekes család, ha valamiért kirakják őket az albérletből? Horror lakásárak és bérleti díjak mellett hónapokba is telhet újat találni. Irénék ugyanezt élték át, mire nagy nehezen végül rájuk talált a segítség…

Albérlet szexért


szerző:
2019.02.20. 19:30
Albérlet szexért

A Fókusz rejtett kamerával több férfinál is forgatott, akik ingyen albérletet hirdetnek fiatal lányoknak kedvességért cserébe. Amikor álnévvel találkoztunk az ingatlanok tulajdonosaival elég gyorsan a tárgyra tértek és pontosan elmondták mi mindent értenek kedvesség alatt. A Fókuszban utánajárunk, hogy a szexuális szolgáltatásért nyújtott lakhatás bűncselekmény-e Magyarországon és megmutatjuk, hányféle módon eshet bele egy bizonytalan anyagi helyzetű lány a hátsó szándékkal hirdetők csapdájába.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való