KERESÉS search-close

ajándékozás

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ajándékozás"

Mindenki megkapta a magáét - Főleg Lacika!

A Télapó mindenkinek személyre szabott ajándékot hozott a Villába, Lacikáé pedig egész egyszerűen zseniális!

Szilveszter és kakiló figurák Katalóniában

Gyémánt Balázs, hivatásos világutazó számos különlegességgel találkozott már útjain, sokról be is számolt már a Reggeliben. A Szilvesztert és az új év első napjait ezúttal Katalóniában töltötte, ahol azt is kiderítette, miért van tele Katalónia kakiló figurákkal.

Vajon mikkel ajándékozták meg egymást a Reggeli házigazdái?

Anna, Rami, Miki és Tibi elbúcsúztak a nézőktől, de megígérték, hogy jövőre ismét visszatérnek! Sőt, ajándékokkal is meglepték egymást. Nézd meg, mik rejtőznek a csomagokban!

Sok ajándékállat menhelyre kerül

Ne vegyünk kisállatot karácsonyi ajándéknak. Ezt kérik az állatvédők. A tapasztalatok szerint ugyanis a meglepetésnek szánt kedvencek több mint fele az ünnepek után menhelyen köt ki, mert nem tetszik a megajándékozottnak. A győri állatmenhely ezért már évek óta nem ad örökbe karácsonyra kisállatot.

 

Bélának tervei vannak az Erdész nővérekkel

Ha a lányok nevelőapján múlik, biztos, hogy hamarosan fenekestől felfordul az életük. Vajon Ildikó mit szól Béla ötletéhez?

A teljes adásért kattints IDE!

Fókusz 2017-09-20


szerző:
2017.09.20. 17:20
Roberto anyukája Editnek ajándékozta fia sárga zakóját

Edit azért jött az Anikó Show-ba, hogy személyesen is megismerje kedvenc énekesét, Robertót. Edit a találkozáson túl szeretné, ha Roberto elénekelné neki a 'Nokedli' című dalát, és odaadná neki a citromsárga zakóját. Mivel Roberto nem merte édesanyja beleegyezése nélkül elajándékozni a zakóját, Anikó felhívta a mulatós sztár édesanyját, Kati nénit...

Nyári Dia:

A karácsonyt mindig nagymamájánál kezdi a Barátok közt színésznője. Közösen főznek, majd hazamegy a szüleihez, ahol folytatják az ünneplést. Dia elmesélte, hogy mi volt a legemlékezetesebb ajándékozásuk, amire azóta már mosolyogva gondol vissza anyukájával és apukájával.

ISTENES BENCE:

Istenes Bence mióta együtt van kedvesével, Csobot Adéllal azóta teljesen máshogy éli meg az ünnepeket. A Fókusz stábja a legszebb ünnepi élményekről kérdezte a műsorvezetőt.

Csak 4 országban hozza a Jézuska az ajándékot

A legtöbb helyen a Télapó felel az ajándékokért, de egész különös szokások is vannak, Spanyolországban például egy kedves arcú fatörzs az ajándékok felelőse. A Híradónknak nyilatkozó néprajzkutató szerint Luther Márton ragaszkodott ahhoz, hogy nálunk ne a Mikulás, hanem a felnőtt Jézus legyen az ajándékhozó.

ÜNNEPI HAGYOMÁNYOK:

Dr. Tátrai Zsuzsanna, néprajzkutató rengeteg érdekességet mesélt hazánk karácsonyi hagyományairól, az ajándékozás változásairól, és persze a legizgalmasabb külföldi tradíciókról is.

A Mikulás idén is mindenkit megajándékoz

Nagy a sürgés-forgás a finnországi fedélzeten, hiszen a Mikulás nemsokára újra útnak indul, hogy megajándékozzon minden gyermeket a világban.

Nemcsak a gyerekek ünnepét teszik szebbé

Furcsa mikulások ajándékoztak Balassagyarmaton. Az ottani börtön fogvatartottai vittek játékokat a gyerekeknek a balassagyarmati kórházba. A parancsnok szerint a fogvatartottak így nemcsak a kicsik ünnepét teszik szebbé, hanem a sajátjukat is. Egyikük el is érzékenyült, amikor átadták a kis betegeknek a játékokat.

Mit tegyünk, ha ciki az ajándék?

Mindjárt itt az ajándékozás ideje, és lássuk be, nem mindig azt kapja az ember, amit szeretett volna, de minden ajándékhoz illik kedves arcot vágni. Jöjjön most néhány ötlet, hogy milyen trükkökkel rejtsük el csalódottságunkat, ha az ajándékozó nagyon mellétrafált.

Reflektor 2015-12-22


szerző:
2015.12.23. 01:25
Reflektor 2015-12-22

A 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi életében először a családja nélkül karácsonyozik, idén ugyanis nem utazik haza Nagyváradra. A Budapest Bár tagjai úgy döntöttek, idén ahelyett, hogy egymást ajándékoznák meg, egy óvodát lepnek meg az egymásra szánt összegből.

Ne legyen kisállat az ajándék


szerző:
2015.12.07. 18:50
Ne legyen kisállat az ajándék

Senki se ajándékozzon élő állatot karácsonyra. Ezt mondják azok az állatvédő szervezetek, ahol egész évben örökbe lehet fogadni macskákat és kutyákat. Karácsonykor mindenkit óva intenek: csak akkor döntsenek az örökbefogadás mellett, ha fel vannak rá készülve, hogy az állattartás akár 10-15 évig tartó felelősséggel jár. Sokszor ugyanis az ajándékba adott kutyák, macskák, újra menhelyeken kötnek ki.
 

Nincs karácsony Kevin nélkül


szerző:
2014.12.22. 09:26
Nincs karácsony Kevin nélkül

Tavaly elmaradt az ünnepi műsorból a Reszkessetek betörők, ami sok emberben hiányérzetet keltett. Idén mindhárom részt levetíti az RTL Klub, persze ennek a vendégek is egy emberként örültek, és elképzelték, milyen lenne, ha a köztévé is műsorra tűzné a saját rendezését.

Éjjel jön a Mikulás


szerző:
2010.12.05. 09:39
Éjjel jön a Mikulás

Vasárnap éjszaka érkezik a Mikulás a népszokás szerint.

Káosz az új törvények körül


szerző:
2010.08.01. 18:33
Káosz az új törvények körül

Nem lett illetékmentes az öröklés és az ajándékozás, nem lett szabad a pálinkafőzés 50 literig, és nem csökkent a társasági adó sem.

Mindenét odaajándékozta egy idegen fiatalnak

Régi üzletének teljes berendezését elajándékozta egy somogyvári fodrász, hogy így segítsen egy hátrányos helyzetű fiatalon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való