KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ajándék"

Élő nyuszit ajándékba: tedd, vagy ne tedd?

Megérkezett a stúdióba Dr. Koleszár István, aki elmondta, hogy egyáltalán nem ért egyet azzal, hogy Húsvétkor élő nyuszit ajándékoznak. A kisállatokért felelősséggel tartozunk, így a doktor úr azt tanácsolja, hogy örökbefogadás helyett inkább menjünk menhelyre, és simogassuk meg őket ott.
 

Így fest a Mikivel töltött bárány, és Stohl, a gorilla

Anna és Mikike Húsvét alkalmából megajándékozták Alföldit és Bucit. A két színész akár a gyerekek, úgy estek neki a csomagolásnak, az ízléses ajándékok láttán pedig Robi csak annyit mondott: "ezek rémisztő tárgyak."

Ajándék beteg gyerekeknek

Húsvét a kórházban, beteg gyerekeknek vittek ajándékot a pécsi motorosok. Így akarták szebbé tenni azok hétvégéjét, akik kénytelenek a kórházi ágyban tölteni az ünnepet. Kisebb játékokkal, plüssállatokkal és édességekkel csaltak mosolyt a betegek arcára. A klinika dolgozói szerint az osztályon harmincan vannak, akik húsvétkor nem lehetnek otthon, nekik minden ajándék nagy segítséget jelent.

45. rész - Váratlan ajándék dönti romba a család életét!

Miután Vándorék házassága válságba került, a szülők, Bernadett és Balázs úgy döntöttek, hogy két gyermekükkel vidéken kezdenek új életet. Ám az újrakezdést különös események zavarják meg...

Bódi Sylvi ennél cukibb szülinapi ajándékot nem is kaphatott volna!

A gyönyörű modellről senki se mondaná meg, hogy ma töltötte be a 36. életévét. Természetesen nem maradtak el a köszöntések és a meglepetések sem. Mutatjuk!

Olvastátok már Bódi Sylvi megható üzenetét? – Mutatjuk!

A csinos modell sosem volt ennyire boldog, és hálás, mint az utóbbi időben. A szívében tomboló érzésekről, és a csodákról pedig őszintén vallott rajongóinak.

Így ünnepelte meg születésnapját a Barátok közt sztárja!

Józan László a napokban töltötte be 30. életévét, amit a rajongók természetesen nem hagytak szó nélkül. A színész cserébe pedig egy csodálatos ajándékkal „vágott” vissza.

Este a két barát ott áll Joe előtt egy jelentéktelen ajándékkal, de Barbi megsajnálja őket, és azt mondja Joe-nak, hogy a fiúk segítettek neki átrendezni a lounget: az új edzőterem az ő érdemük is. 

Barbi óriási meglepetéssel készült Joe szülinapjára

Lali és Gábor jobb ajándékot szerettek volna találni Joe születésnapjára, mint Barbi. Kinéztek egy bőrdzsekit, de azt sajnos már félretetette valaki, ezért más lehetőség után néztek...

 

Következő rész (2017. március 13.)

Tamás és Paula egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Lali és Gábor versenyezni kezdenek Barbival. Karesz és Milán megfenyegetik Patrikot. 

Előző rész (2017. február 24.)

Ágnes és Liza ijesztő üzenetet kapnak. Elárulja-e Stella Máténak, hogy milyen titok nyomja a lelkét? Rudi féktelen ajándékozása rossz véget ér. Nóra magányosnak érzi magát.

Ilyen ajándékot még biztosan sohasem kapott Teca!

Laci nem felejtette el Teca névnapját, és egy kis meglepetéssel készült neki. Az ajándékozás annyira jól sikerült, hogy még maga Laci is meglepődött, amikor az ünnepelt kinyitotta a dobozt...

Bálint:

Bálint nagyon kétségbeesett, amikor Zsófi a kezébe nyomta a válási papírokat, és Gabitól várta a megoldást. A nő azt tanácsolta Bálintnak, hogy egy drága holmival bizonyítsa be, hogy bármit megtenne érte. A férfi nem tétlenkedett, egy ékszerészhez rohant, és miután meggyőződött arról, hogy Zsófinak nincs senkije és igazat mondott neki, eldöntötte, hogy gyémánt gyűrűt húz felesége ujjára.

Nagylelkű ajándék!

VV Soma harminchat millió forintot nyert azzal, hogy megnyerte a ValóVilág nyolcadik szériáját. Instagram-montázsa alapján komoly ajándékkal lepné meg édesanyját születésnapja alkalmából. A csokor virág - mondhatni - kötelező ilyenkor, a háttérben lévő autó viszont igen drága mulatság. Azt már korábban is mondta a Story Extrának, hogy a jogosítvány megszerzése után autót is szeretne venni. Ki tudja, talán ez volt az első komoly befektetése.

 

Roland ajándékkal lepte meg Gergőék kisfiát

Gergő csupán egy aláírást kért egy játékbábura, de Roland még meglepte kisfiát egy dedikált mezzel, és az EB-s cipőjével. Biztosan volt öröm, amikor Gergőék hazaértek.

A Ham ko Ham tagjai igencsak meglepődtek ma reggel! – FOTÓK!

A zenekar nemes egyszerűséggel berobbant az X-Faktorba, és onnan már nem volt megállás. A fiúkért azóta is odavannak a rajongók, sőt a minap egy hihetetlenül cuki ajándékkal lepték meg kedvenceiket. 

Meghökkentő dologra szánta el magát Tóth Gabi rajongója!

Az énekesnőt rengetegen szeretik és követik, ám vannak, akik komoly jelüket is adják rajongásuknak. Sőt, akad olyan is, aki a vérét adja szeretett énekesnőjéért!

A külföldön élők is megkapták az utalványokat

Ausztráliába is küldött karácsonyi Erzsébet-utalványt a kormány – tudta meg az RTL Híradó. Az MSZP-nél azt mondják, nem értik, miért kell külföldre kiküldeni az utalványt, ahol nem tudják felhasználni. Az ajándékból több mint 70 országba jutott, a kézbesítés 52 millió forintba került. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a kormánynak az volt a célja, hogy lakcímtől függetlenül mindenki megkapja az utalványt.

Opitz Barbi döbbenetes ajándékban részesült – FOTÓ

Egy ország ünnepli a fiatal lányt, gyönyörű hangja és szerény, alázatos természete miatt. A 2016-os X-Faktor győztesének többezres rajongótábora van, akik nap, mint nap fejezi ki hálájukat és szeretetüket, sőt sokszor különböző ajándékkal lepik meg kedvencüket. 

Hogyan likeol Gálvölgyi János?

A művész úr idén karácsonyra tabletet kapott, amin az egész asztaltársaság jól mulatott, leginkább mikor elképzelték, hogyan is használhatja Gálvölgyi a közösségi oldalakat.

RÚZSA MAGDI:

Rúzsa Magdi már gyerekkora óta szeretne segíteni másokon. A fiatal énekesnő, így az első adandó alkalommal -már középiskolás korában- segítette, azokat az árva gyerekeket, akikhez kijárt gyakorlatra. Azóta sok év eltelt, az énekesnőnek már van egy alapítványa is, ahol a hátrányos helyzetű diákokat segíti, de a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetben is önkénteskedik, amikor csak teheti.

Nyári Dia:

A karácsonyt mindig nagymamájánál kezdi a Barátok közt színésznője. Közösen főznek, majd hazamegy a szüleihez, ahol folytatják az ünneplést. Dia elmesélte, hogy mi volt a legemlékezetesebb ajándékozásuk, amire azóta már mosolyogva gondol vissza anyukájával és apukájával.

A mosómedvének egyből sikerült

A mosómedvének rögtön sikerült, ami a rókáknak nem. Ezek az állatok is ajándékot kaptak a Budakeszi Vadasparkban. Gondozójuk gondosan becsomagolta és feldíszítette a dobozt, amibe finomságot rejtett. A mosómedve azonnal kinyitotta a dobozt, az egyik róka azonban valami egészen mást tett.

CSILI ÉS PARÁZS: Karácsony rókák között

A rókatestvérek, Csili és Parázs eddig még sosem kaptak ajándékot. Most talányos meglepetés várt a két rókára a Budakeszi Vadasparkban.

Mata Ricsi:

Ricsiéknél nem az ajándékozás kapja a főszerepet karácsonykor, hanem a szeretet. Elmesélte, hogy mi volt a legszebb ünnepi emléke, és hogy milyen hagyományaik vannak a családjában.

Nézd meg, mivel ajándékozza meg szeretteit Opitz Barbi karácsonykor!

Az X-Faktor 2016 győztese elárulta, milyen karácsonyi hagyományaik vannak, és hogy mivel készül családtagjai számára kedvenc ünnepén.

A Barátok közt színésznőjének egy álma vált valóra – VIDEÓ!

A művésznő minden évben nagyon várja az ünnepeket, ugyanis ilyenkor végre együtt lehet az egész család. Kiderült, szilveszterkor sem tétlenkednek, férjével mindig évben izgalmas programot szerveznek az óév utolsó napjára. Sőt Ottilia azt is elárulta a sorozat rajongóinak, hogy idén milyen fantasztikus ajándékban részesült. 

Bence nem felejtette el Puskás Peti szülinapját

A műsorvezető készült és egy érdekes ruhával lepte meg jó barátját, az X-Faktor mentorát, Puskás Petit!

Karácsony az állatkertben

Szaloncukor, mandarin, mogyoró, de még joghurt is került a csomagba. Tigrisek és majmok bonthatták ki pénteken a karácsonyi ajándékaikat a veszprémi állatkertben. Kisiskolások készítettek csomagokat az állatoknak, azok pedig szinte rávetették magukat a finomságokra.

MEGHATÓ: Így köszöntötték Puskás Petit a születésnapján

Puskás Peti mit sem sejtve sietett mentoráltjai (Mata Ricsi és Gorbunov Dmitrij) próbájára, amikor is a zongora mögött egy ismeretlen dal csendült fel, amit Dmitrij írt a mentor születésnapjára. Peti annyira meghatódott a kedves gesztustól, hogy nem tudta visszafojtani könnyeit.

A veszprémi állatkertben már elkezdődött a karácsony!

A veszprémi állatkert lakói már egész biztosan ünnepi hangulatba kerültek. A csimpánzok lelkesen bontogatták az ajándékokat. Hogy mit rejtettek a csomagok, és hogy hogyan fogadták a meglepetést, megtudhatják 18 órakor az RTL-Híradóban!

Jégvarázs rajongó vagy? Játssz és nyerj a CinemaKlubon!

Ha igazán szereted a testvérpárról szóló történetet, akkor most tesztelheted a tudásod, ráadásul a legjobbak még különleges Disney ajándékcsomagot is nyerhetnek. Ha érdekel, hogyan, akkor kattints a cikkre!

Karácsonyi költekezés: milyen mélyen nyúlunk a zsebünkbe?

Fantasztikus időszak ez. Csodásan feldíszített fák, gőzölgő ételek, karácsonyi vásárok, meghittség, meglepetések készítése. De ugye önöknek is ismerős a roham, amikor bankkártyával, spórolt pénzzel, netán hitellel a zsebben igyekeznek az emberek gyorsan valami karácsonyi ajándékot vásárolni. Na de: mégis mennyit költünk ilyenkor? Kapaszkodjanak meg, idén 1000 milliárd forint fölé is ugorhat a decemberi bolti költekezés.

Fallosszal kedveskedett Dávid Zsoltinak

A villalakók élete nem csak a vitákról szólt. Sokszor előfordult, hogy kedveskedtek egymásnak. Ez az eset is pontosan ilyen volt...

A villalakók mindent bevallottak a Mikulásnak?

A nagy várakozásnak még nagyobb meglepetés lett a vége: megérkezett a Krampusz, őt pedig a Télapó követte. Ezután mindenkinek vallani kellett: vajon virgácsot vagy csokit érdemeltek?

Jöhet a Mikulás: mindenki kikészítette a csizmáját

Mindenki nagyon izgatottan várta a Mikulást, ráadásul az is komoly dilemmát okozott, hogy hova is kellene tenni a cipőiket. Vivi persze inkább a mamuszát tette ki: több ajéndék fér bele (biztos, ami biztos).

Rászorulókon segítenek

Biciklivel érkező ajándékok, egy régen vágyott találkozás egy ismert fodrásszal, és ajándékcsomagok a rászorulóknak Erdélybe. Ezekben a napokban nagyon sok civil szervezet és magánemberek fognak össze azért, hogy szebbé tegyék a beteg és nehéz sorsú emberek ünnepét.

Soma átverte Vivit: szívből jött az ajándéka

Soma egész nap azt mondogatta Vivinek, hogy nem kap tőle semmit, mert náluk nem ünneplik a névnapokat. Az igazság az volt, hogy igazán meg akarta lepni Vivit, úgyhogy elvonult vele a Sufniba a buli alatt.

Az élmény az igazi ajándék

Hiába próbálkoztak kézműves programokkal, vagy közös énekléssel, alig lehetett lekötni a nevelőotthonokban élő gyerekeket, annyira várták a Mikulást. A meglepetést az úgynevezett Kuckó program önkéntesei készítették elő egy belvárosi étteremben. A Mikulás pedig nemcsak csomagokkal, de jótanácsokkal is készült a gyerekeknek. A szervezők szerint egy-egy ilyen élmény is nagy ajándék nekik.

Gina teljesen elérzékenyült Vivi és Soma ajándékától

Vivien és Soma elhatározták, hogy megajándékozzák Ginát, ám nem csupán egy kőbe vésett meglepetéssel, hanem egy komplett produkcióval is készültek a lánynak.

ÜNNEPI: Idén is elindult a Mikulástroli!

Az ünnepi járat mától egészen december 23-ig járja Budapest utcáit és gyűjti az adományokat. A csomagok a Mikulásgyárba kerülnek, ahol a nehéz sorsú gyerekeknek készítenek belőlük sok-sok doboznyi karácsonyi meglepetést. Aki felszáll a trolira, nemcsak a Mikulással és a Krampusszal, hanem sztárokkal is találkozhat.

Sáfár Péter Bálint helyére pályázik?

Bálint nem nézi jó szemmel, hogy öccse megpróbál az ő helyére lépni. Zsófi szerint semmi gond nincs azzal, hogy Peti ajándékot vesz a gyerekeknek, hiszen ő csak megpróbál odafigyelni rájuk.

Elkényezteti szerelmét!

Liam Hemsworth akár dollárszázezreket is költhetett volna Miley Cyrus 24. születésnapi ajándékára, ő mégis másképp tette emlékezetessé az alkalmat. Az énekesnő büszkén mutatta meg Instagramján a kézzel csomagolt dobozkát: Az éhezők viadala színésze színes csillagokkal, szívecskékkel és pónilóval díszítette a nagy ajándékot. A doboz egy színes gyűrűt rejtett, ami mellé persze virágok és lufik is jártak. Miley mosolya letörölhetetlen az összes fotón - ilyen egy jól sikerült születésnap.

Vivi és a rózsaszín unikornis örök barátságot kötöttek

Mióta Vivien megkapta legjobb barátnőjétől, Bettitől a rózsaszín egyszarvúját, a lány el sem engedi a plüssállatot.

Vivi egy rózsaszín unikornist kapott ajándékba!

Mikor Vivien visszatért a Villába, Zsolti épp kint cigizett. A lány egy hatalmas plüss unikornist szorongatott, és átadta Zsoltinak az ajándékát, amit barátnője küldött neki. Gina aztán egyből lecsapott volna a lány csillámpónijára...

Apró ruhákat varr hobbiból

Koraszülöttöknek varr speciális, apró ruhákat egy budapesti férfi, hobbiból. Felesége már hosszú évek óta gyártja az úgynevezett inkubátor pólókat, ő tanította meg férfit, hogyan kell használni a varrógépet. Az elkészült babaholmikat a Koraszülöttek Országos Egyesületének adják, akik kórházaknak ajándékozzák azokat.

Zsolti nem mindennapi ajándékot adna Atinak karácsonyra

Ati már alig várja, hogy karácsony legyen. Vajon azután is így gondolta, hogy megtudta, Zsolti milyen ajándékkal kedveskedne neki?

Soma mindent megtesz Tivy-ért: ajándékkal készült a barátjának

Soma mindenképpen akart valamit adni Tivy-nek a névnapjára, amivel egy kicsit feltöltheti barátját a Párbaj előtt. Egy feszítős kép került elő a díszcsomagolásból, rajta a spanok gyúrás közben.

Ez volt a Barátok közt legmeghatóbb szülinapi ajándéka

Pontosan négy éve történt, hogy Berényi Attila gondolt egy nagyot és Peti születésnapjára egy régi autót vásárolt. Először a fiatal fiú fel sem fogta, hogy mi történik, de mikor meglátta élete első járgányát, olyan mámorban úszott, mint még soha. Igen megható pillanat következik.

Előző rész (2016. november 08.)

Vajon Péterék jól döntenek Milánnal kapcsolatban? Képes lesz-e Aliz segíteni Bözsinek? Vajon sikerül Lászlónak és Gizellának a bisztróval kapcsolatos terve? Ludwig különleges ajándékkal lepi meg Ágnest.

Mit teszünk, ha nem azt kapjuk ajándékba, amit vártunk?

Kellemetlen meglepetés. Mit teszünk, amikor nem épp azt kapjuk ajándékba szeretteinktől, amire számítottunk? Kiül az arcunkra a csalódottság, vagy úgy teszünk, mintha mi sem történt volna? Ez a nap kérdése.

Krisztián ajándéka láttán még Aurelio is elsírta magát

Miután a villalakó bent ünnepelte a születésnapját, édesanyja üzenetet és meglepetést küldött neki. A felvétel láttán Aurelio is elérzékenyült.

Krisztián most először hatódott meg a Villában!

Minden villalakó teljes eróbedobással készült Krisztián szülinapjára, mindannyian külön-külön megajándékozták az ünnepeltet. Krisztián pedig mindennek szívből örült.

Dávid születésnapi meglepetése Krisztiánnak

A párbajból nemrég győztesként visszatérő Dávid különleges dolgot írt barátja hátára...

Cukiskodás a Sufniban

Különleges és sokatmondó búcsúajándékkal lepte meg szíve választottját Lóri. Dina pedig nagyon is értékelte a gesztust...

Sebestyén Balázs karácsonyt varázsolt a villába

A Nyerő Páros műsorvezetője nem kis meglepetést okozott a pároknak, amikor egy hatalmas dobozzal állított be. Ha kíváncsi vagy, hogy mi rejtőzött benne, nézd meg a videót!

Lali újra ráébred, milyen jó barátai vannak

Lali megveszi anyukája születésnapjára az utolsó árverésre bocsátott bőröndöt, ami tele van kacatokkal. A graffitis akciója miatt a több százezer forintos bírságot is megkapja, és végképp elromlik a kedve. A nap végén belátja, hogy a barátai a legfontosabbak, náluk jobbat pedig nem is kívánhatna.

Lehetetlen cirkuszjegyet szerezni

Hiába az ajándék cirkuszjegy az iskolákat fenntartó központtól, nem jut be a kitűnő diákok egy része az előadásokra. Erről a szülők panaszkodnak. Azt mondják, napokig, vagy hetekig kell telefonálni, mire helyet tudnak foglalni a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira. Rétvári Bence államtitkár azt mondta, mindenkinek jut hely, legfeljebb vidéki előadásokon.

Joe félrelépett Alexával?

Már két éve annak, hogy Joe egy csodálatos ajándékkal szeretett volna kedveskedni szerelmének, Barbinak. A meglepetés jól sikerült, a szőke lány arra ért haza, hogy a meztelen pasija előtt térdel Alexa. Barbi nagyon kiborult.

Rákóczi Feri tündéri apák napi ajándékot kapott

Rákóczi Ferenc nemcsak a Morning Show sztárja, de rendszeresen kampányol a Velencei-tóért is, hiszen évek óta Judittal és két gyermekével együtt az egész nyarat vízközelben tölti.

A Barátok közt Hannájának végre teljesült a karácsonyi kívánsága – Irigykedni fogsz!

Nyári Dia nagy népszerűségnek örvend, de ezt nemcsak a sorozatnak köszönheti. Ő egy igazán vagány fiatal lány, akinek helyén van a szíve és a zenei ízlése, legalábbis a most közétett videója ezt árulja el róla.