KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ajándék"

Húha! József minden reggel Bíró Ica mellett ébredt

A férfi minden egyes napja a Metál Lady-vel indult, hiszen a barátnője reggelente az ő videóira tornázott. Akkor dobbant meg először József szíve, és most elhatározta, hogy egy randevúra is elhívja Icát. Viszont nem kizárólag József érkezett a művésznőhöz, hiszen Mária is hatalmas rajongója…

Kornél Janinak: „Szerintem te tök szerelmes vagy a Hajniba”

Kornél és Jani esti meccsnézését egy váratlan csomag felbukkanása szakította félbe. A meglepetés bonbon Hajnihoz érkezett, és Kornél – látva barátja heves reakcióját – kezdte tisztán látni a dolgokat. Sőt, a házmester fiú nem is tartotta magában gyanúját, és kérdőre vonta barátját…

Elindult a karácsony utáni vásárlási láz!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon óriási roham volt az első nagy leértékelésen, vagyis szombaton a Boxing Day-en. Kiderült, az angol nyelvterületen tartott ünnepen hatalmas leárazásokkal várják az embereket. Bemutattuk, hogy sokan úgy válogatnak a termékek között, mintha a szeretteik elfelejtették volna őket meglepni karácsonykor.

Győzike: „Ne az ajándékok miatt szeressük egymást!”

Győzike idén a „felesleges tárgyak” helyett igyekszik a családi békére és a szeretetre koncentrálni, és egy pillanatig sem bánja, hogy az ajándékozás már kezd kimenni a divatból.

Karácsonykor Lakatos Márk a legjobb ajándék!

A stylist egy tüllszoknyás hercegnővel találkozott az Anikó Showban, és a kis rajongójának természetesen ajándékokkal is készült. Márkkal viszont már az is sokszor előfordult az ünnepek alatt, hogy ő maga volt a meglepetés. De vajon ő hogyan ünnepel a családjával?

Egyenlőtlenség: csokigolyó vagy százezer forint jár a pedagógusoknak

Van olyan iskola, ahol egy darab csokigolyó, máshol akár 100 ezer forintos karácsonyi jutalom járt a tanároknak. Több nézőnk is egyenlőtlenségre panaszkodott. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint hiába az egységes állami fenntartás, megalázó, hogy ekkora különbségeket tesznek a pedagógusok között.

Könyv és játék a sláger

Idén a tavalyinál is többet költhetünk a karácsonyra. A Kereskedelmi Szövetség várakozásai szerint 100 milliárd forintért veszünk ajándékokat és ugyanennyit költünk majd az ünnepi ételekre. Ez körülbelül 4 százalékkal több, mint tavaly.

Mit vegyünk a gyereknek karácsonyra?

A Fókusz riportere kiderítette, hogy mi számít idén menő ajándéknak a gyerekeknél, valamint, mit és milyen összegben érdemes nekik vásárolni fejlődésük érdekében.

Fiatalok ajándékoztak karácsonyfát hajléktalanoknak

Egy miskolci ifjúsági iroda tagjai lepték meg a hajléktalanszálló lakóit. A majdnem 3 méteres fát együtt díszítették fel. Alá pedig ajándékokat is tettek a fedél nélkül élőknek. Na de hogy mit rejtenek a dobozok, csak karácsonykor derül ki.

Klaudia sírva kért bocsánatot Gabótól

A srácok igazán kedves és romantikus meglepetéssel készültek a lányoknak. Gabo Klaudiának és Babettnek, Kabát pedig Alexának és Rozinának adta át az ajándékot, mint egy olajágat, a béke jeléül.

Mesejátékot adtak elő rabok

Otthonban élő, fogyatékos gyerekeket ajándékoztak meg a rabok a váci börtönben. Minden évben karácsony előtt adományokat gyűjtenek, ajándékokat készítenek, és vendégül látják őket. Idén egy mesejátékot is bemutattak a szátoki gyermekotthon lakóinak.

 

Gabo megható ajándékától könnyekben tört ki Mikike és Babett

A szülinapos testépítő egy telefonhívást kapott ajándékba, melyről bárkit felhívhatott volna, akit csak akar. Gabo viszont úgy döntött, Babettnek nagyobb szüksége van erre a lehetőségre, így a színésznő felhívhatta a családját pár percre.

Pumped Gabo: „Szeretek ajándékot kapni!”

Gabo a dzsungelben ünnepelte a születésnapját, ezért meglepetés várt rá a riport szobában. Rami és Peti egy kis rajzzal készültek a táborlakónak.

Mindenhol járt ma a Mikulás

Országszerte megajándékozta a gyerekeket a Mikulás. Zalaegerszegen a tűzoltók segítettek neki, hogy a kórházban fekvő gyerekeknek ajándékot adhasson.

Cigánykerék a Mikulásnak

Zoé szeretné, ha a féltestvérével, Robikával többet tudna találkozni, hiszen nagyon szereti kisöccsét. Most a Mikulástól kért Robikának egy „nem puttonyba való” ajándékot, és még egy cigánykerékkel is elkápráztatta a Télapót.

„Udvarunkon ablak alatt, álldogál egy fura alak”

Újabb gyerkőcök érkeztek a Télapóhoz, aki nem győzött álmélkodni a csodaszép verseken. Természetesen ajándékokkal is meglepte a lurkókat, és Anikó sem mehetett haza üres kézzel.  

Megajándékozták a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeit

Ma Magyarországon minden második daganatos gyermeket a Tűzoltó utcában kezelnek. Igaz, hogy a sugárterápia, és a kezelés valamennyi része térítésmentes, mégis bőven akad költsége a betegséggel küzdő családoknak.

 

 Cuki: ezt gondolják a gyerekek a Mikulásról

Télapó, Mikulás, Karácsonyapó, Joulu Pukki vagy éppen Jézuska – mindegy hogyan nevezzük, hiszen ahány ország, annyiféle hagyomány, de az üzenetük mindenképpen közös. De vajon mit gondolnak a gyerekek december két legnagyobb ünnepéről. Ki hozza az ajándékot?

 

Megkapta a Kispolszkiját Tom Hanks

Boldog Kispolszki – tulajdonos lett Tom Hanks. Az amerikai filmsztár átvette azt az autót, amit lengyel rajongói újítottak fel neki. A színész budapesti forgatásán szeretett bele a kocsiba: közösségi oldalán több olyan fotót is posztolt, amin a kisautóval pózol.

Nem fogod elhinni, hogy mivel lepte meg Aurelio a dzsungelbe készülő Pumped Gabót!

Hamarosan kezdetét veszi a Celeb vagyok, ments ki innen! A dzsungelre Aurelio készítette fel Pumped Gabót, aki egy nem mindennapi ajándékot kapott barátjától!

Nádai Anikó ajándékkal lepte meg legkisebb rajongóját

A napokban 100. adását ünnepelhette az Anikó Show. Anna és Gábor Anikóval fel is idézték a legjobb pillanatokat. Ráadásul a 100. adásban Anikóra egy meglepetés is várt: egy hatalmas rajongója, az 5 éves Dominik fejezte ki neki hódolatát. A kisfiút most Anikó ajándékozta meg, nem is akármivel.

Elkészült Tom Hanks kispolskija

A filmsztár tavaly ősszel itt Budapesten szeretett bele az ikonikus lengyel kisautóba. Több Polski Fiattal is pózolt, a képeket feltöltötte közösségi oldalára. Ezután egy lengyel rajongója gyűjtést szervezett és vett is egy autót az amerikai színésznek. A tervek szerint jövő hét elején adják át Tom Hanks-nek.

 

Csobot Adélnak óriási bejelentenivalója van!

A 2017-es Comet egyik műsorvezetője egy igazán jó hírrel indítja a hetet! Csobot Adél ugyanis kihirdette, hogy már több mint félmillió szavazat érkezett a cometlive.hu-n és az RTL24-es applikáción keresztül az idei jelöltekre. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az ötszázezredik szavazó nyereménye, nézd meg a videót!

Egyikőtök egy fél éven belül férhez megy!

A feladat adott: ha törik, ha szakad, első a vagyon - legalábbis Béla szerint. A lányok teljesen lefagytak nevelőapjuk tervétől, de vajon "versenybe szállnak" majd a hozományért?

A teljes adásért kattints IDE!

Szürreális szülinap: kecskerámia, óriás hot-dog és házikecske lepte meg Mikikét!

Egy biztos, a mai Reggeliben igazi őrült szülinapot rendeztek Mikikének, aki csak úgy kapkodta a fejét a jobbnál jobb ajándékoktól.

Mikike szétverte a szülinapi ajándékát!

A mai Reggeli Lukács Mikike születésnapjának jegyében telt, ezért nemcsak meglepetés köszöntésben volt része, de egy nem mindennapi ajándékot is kapott, ami végül darabokra törve végezte.

Ikertalálkozó az Anikó Show-ban

Zsófi és Zafira születésnapjuk alkalmából egy fiú ikerpárral, Ábellel és Noellel találkozhattak. Bár a fiúk már most eltervezték, hogy idősebb korukban meg fogják viccelni a lányokat, most cuki meglepetéssel kedveskedtek a nővéreknek.

Márk nem látott a bőség zavarától

Márk az előnyével rengeteg ajándékot kapott a Séftől - kétféle jus-t, petrezselyemkrémet, tárkonymustárt, fűszerkeverékeket - de fogalma sem volt, hogy melyiket hagyja ki a sok különlegesség közül.

Mihály hálát ad a nagylelkű sebésznek

Mihályt a Reggeliben ismerhette meg a közönség, ahol Dr. Tizedes György felajánlott neki egy műtétet, ami segítségével elindulhat nála a fogyás. Az operációnak köszönhetően Misinek közel 50 kilót sikerült leadnia. A férfi most köszönetet szeretne mondani a sebésznek, ráadásul egy különös ajándékot is hozott neki.

Beyoncé csodálatos ajándékkal lepte meg Lady Gagát

Az énekesnő meg is osztotta közösségi oldalán a kedves meglepetést.

Adri és Szandi közös kis titka még sohasem volt ennyire édes!

Istenes Bence a röplabda mérkőzést megelőzően félrehívta Adrit és Szandit, hogy megossza velük a játék szabályait, azonban egészen mást adott át nekik a megbeszélésen. A lányok ugyanis egy üveg mogyorókrém birtokába kerültek, és nagyon kell ügyelniük arra, hogy mindez titokban maradjon, különben ők sem élvezhetik tovább a mennyei ízeket...

Elhalmozzák rajongói  Ed Sheerant

Rajongók tucatjai küldenek világsztároknak ajándékokat napi rendszerességgel. Nemrég Ed Sheeran mutatta be legújabb zsákmányát.

Karesz és Milán elrontották Győző szülinapi ajándékát

Karesz és Milán kihívásként tekintenek arra, hogy jó ajándékot szerezzenek Győzőnek. Mikor nagy nehezen szereznek egy játékasztalt barátjuknak, azonnal tönkre is teszik azt.

Ki miatt győz minden játékon a Buwaya?

A Buwaya azt a feladatot kapta, hogy szavazással döntsenek a törzs legkiemelkedőbb személyéről, aki miatt eddig mindegyik védettségi játékot megnyerték.

Világsztárok lepték meg a szülinapos Beyoncét!

Az énekesnő rendhagyó ajándékban részesült!

A Buwaya rántott húst vacsorázhatott

Mivel az Ibon törzs tagjai a védettségi játék leírását választották, ezért Istenes Bence rántott hússal lepte meg a Buwaya törzset. A pirosak állították, hogy ha ők válaszhattak volna, akkor is az élelem lett volna az övék.

Gergő és Anita közel kerültek egymáshoz

Mivel a zsákmányszerzésen az Ibon lányai győzedelmeskedtek, ezért a fiúk úgy gondolták, hogy egy kis masszázzsal kedveskednek nekik. Így történt, hogy Anita és Gergő között szinte megszűnt a távolság!

Ha szerencséd van, most te is belebújhatsz Bódi Sylvi ruháiba!

A gyönyörű modell úgy döntött, megválik „kinőtt” ruháitól…

Hatalmas meglepetés érte a műsorvezetőt!

Lilu nem mindennapi ajándékot kapott egyik rajongójától. A különös meglepetést közösségi oldalán is megosztotta.

Az AK26 megajándékozta legnagyobb rajongóit

Péter és Tamás imádják az AK26-ot. A srácok évek óta hallgatják az AK dalait, nyomon követik pályafutásukat, és ha idejük engedi, fellépéseikre is elmennek. A srácok az Anikó Show-ban találkozhattak először példaképeikkel, és hála Hiro és Giajjenno jó szívének, nem üres kézzel mentek haza.

Norbi:

Norbi és Edit az interneten ismerték meg egymást, és a fiú úgy érzi, megtalálta élete szerelmét. A férfi azért jött el a műsorba, hogy megnyugtassa szerelmét, nincs más nő az életében, és odaadja hetekig tervezgetett ajándékát Editnek. Bár Norbi és Edit még sosem feküdtek le egymással, a férfi azt is el tudja képzelni, hogy Edit legyen gyermekei anyja.

Következő rész (2017. július 21.)

Gréti egy szexi ajándékkal szeretné elcsábítani Danit. Barbi magán kívül van az aggodalomtól, mert Joe az éjjel nem ment haza. Evelin meg akarja akadályozni, hogy Andor tovább játszadozzon Majával.

Boldog születésnapot Sebestyén Balázs!

Mindenki kedvenc Balázsa ma ünnepli a születésnapját, ráadásul egy elég kerek számot, hiszen 40 éves lett! Éppen ezért Anna és Miki mindenképpen fel szerették volna köszönteni, sőt még kislányuk, Annabella is készült a jeles alkalomból kifolyólag! Nézd meg te is, hogyan ünnepelték a műsorvezetőt a Reggeliben!

Hanna csodálatos dologgal lepte meg Petit! - Videó!

A távolság nagyon megviselte a fiatalok szerelmét, de úgy tűnik, nincs okunk aggódni.

Így még sosem lepték meg a Barátok közt sármos színészét!

Solti Ádám olyan meglepetésben részesült, amit egy darabig biztos nem fog elfelejteni…

A híres zenekar óriási örömöt okozott a rajongóknak!

Három évvel ezelőtt a ByTheWay tagjai egy budaörsi óvodában jártak. A fiúkat rajongóik rengeteg plüssállattal halmozták el, és a srácok úgy döntöttek, hogy ezek a játékoknak lehetne jobb helye is, mint náluk. A fiúk tehát jöttek, énekeltek és ajándékokat osztogattak a csöppségeknek. Ezzel az Egy Csepp Figyelem Alapítvány óvodáknak szóló programját támogatták.

Pumped Gabo tejszínhabos

Sebestyén Ági ágyba kapta a reggelit nőnapon, ráadásul egy extra nyalánksággal is meglepte őt szerelme. Nézd meg, hogyan kényeztetik egymást Pumpedék!

A ballagási ajándék-dömping helyett, egy jó ügy részesei is lehetünk!

Mától a hét végéig beindul a ballagási dömping. Abba azonban kevesen gondolnak bele, hogy mennyi virágot, felesleges plüssmacit,  képeslapot kapnak a ballagók ilyenkor. Az értékük akár egy jó ügyet is szolgálhatna a Kézenfogva Alapítvány szerint.

Élő nyuszit ajándékba: tedd, vagy ne tedd?

Megérkezett a stúdióba Dr. Koleszár István, aki elmondta, hogy egyáltalán nem ért egyet azzal, hogy Húsvétkor élő nyuszit ajándékoznak. A kisállatokért felelősséggel tartozunk, így a doktor úr azt tanácsolja, hogy örökbefogadás helyett inkább menjünk menhelyre, és simogassuk meg őket ott.
 

Így fest a Mikivel töltött bárány, és Stohl, a gorilla

Anna és Mikike Húsvét alkalmából megajándékozták Alföldit és Bucit. A két színész akár a gyerekek, úgy estek neki a csomagolásnak, az ízléses ajándékok láttán pedig Robi csak annyit mondott: "ezek rémisztő tárgyak."

Ajándék beteg gyerekeknek

Húsvét a kórházban, beteg gyerekeknek vittek ajándékot a pécsi motorosok. Így akarták szebbé tenni azok hétvégéjét, akik kénytelenek a kórházi ágyban tölteni az ünnepet. Kisebb játékokkal, plüssállatokkal és édességekkel csaltak mosolyt a betegek arcára. A klinika dolgozói szerint az osztályon harmincan vannak, akik húsvétkor nem lehetnek otthon, nekik minden ajándék nagy segítséget jelent.

45. rész - Váratlan ajándék dönti romba a család életét!

Miután Vándorék házassága válságba került, a szülők, Bernadett és Balázs úgy döntöttek, hogy két gyermekükkel vidéken kezdenek új életet. Ám az újrakezdést különös események zavarják meg...

Bódi Sylvi ennél cukibb szülinapi ajándékot nem is kaphatott volna!

A gyönyörű modellről senki se mondaná meg, hogy ma töltötte be a 36. életévét. Természetesen nem maradtak el a köszöntések és a meglepetések sem. Mutatjuk!

Olvastátok már Bódi Sylvi megható üzenetét? – Mutatjuk!

A csinos modell sosem volt ennyire boldog, és hálás, mint az utóbbi időben. A szívében tomboló érzésekről, és a csodákról pedig őszintén vallott rajongóinak.

Így ünnepelte meg születésnapját a Barátok közt sztárja!

Józan László a napokban töltötte be 30. életévét, amit a rajongók természetesen nem hagytak szó nélkül. A színész cserébe pedig egy csodálatos ajándékkal „vágott” vissza.

Este a két barát ott áll Joe előtt egy jelentéktelen ajándékkal, de Barbi megsajnálja őket, és azt mondja Joe-nak, hogy a fiúk segítettek neki átrendezni a lounget: az új edzőterem az ő érdemük is. 

Barbi óriási meglepetéssel készült Joe szülinapjára

Lali és Gábor jobb ajándékot szerettek volna találni Joe születésnapjára, mint Barbi. Kinéztek egy bőrdzsekit, de azt sajnos már félretetette valaki, ezért más lehetőség után néztek...

 

Következő rész (2017. március 13.)

Tamás és Paula egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Lali és Gábor versenyezni kezdenek Barbival. Karesz és Milán megfenyegetik Patrikot. 

Előző rész (2017. február 24.)

Ágnes és Liza ijesztő üzenetet kapnak. Elárulja-e Stella Máténak, hogy milyen titok nyomja a lelkét? Rudi féktelen ajándékozása rossz véget ér. Nóra magányosnak érzi magát.

Ilyen ajándékot még biztosan sohasem kapott Teca!

Laci nem felejtette el Teca névnapját, és egy kis meglepetéssel készült neki. Az ajándékozás annyira jól sikerült, hogy még maga Laci is meglepődött, amikor az ünnepelt kinyitotta a dobozt...

Bálint:

Bálint nagyon kétségbeesett, amikor Zsófi a kezébe nyomta a válási papírokat, és Gabitól várta a megoldást. A nő azt tanácsolta Bálintnak, hogy egy drága holmival bizonyítsa be, hogy bármit megtenne érte. A férfi nem tétlenkedett, egy ékszerészhez rohant, és miután meggyőződött arról, hogy Zsófinak nincs senkije és igazat mondott neki, eldöntötte, hogy gyémánt gyűrűt húz felesége ujjára.

Nagylelkű ajándék!

VV Soma harminchat millió forintot nyert azzal, hogy megnyerte a ValóVilág nyolcadik szériáját. Instagram-montázsa alapján komoly ajándékkal lepné meg édesanyját születésnapja alkalmából. A csokor virág - mondhatni - kötelező ilyenkor, a háttérben lévő autó viszont igen drága mulatság. Azt már korábban is mondta a Story Extrának, hogy a jogosítvány megszerzése után autót is szeretne venni. Ki tudja, talán ez volt az első komoly befektetése.

 

Roland ajándékkal lepte meg Gergőék kisfiát

Gergő csupán egy aláírást kért egy játékbábura, de Roland még meglepte kisfiát egy dedikált mezzel, és az EB-s cipőjével. Biztosan volt öröm, amikor Gergőék hazaértek.

A Ham ko Ham tagjai igencsak meglepődtek ma reggel! – FOTÓK!

A zenekar nemes egyszerűséggel berobbant az X-Faktorba, és onnan már nem volt megállás. A fiúkért azóta is odavannak a rajongók, sőt a minap egy hihetetlenül cuki ajándékkal lepték meg kedvenceiket. 

Meghökkentő dologra szánta el magát Tóth Gabi rajongója!

Az énekesnőt rengetegen szeretik és követik, ám vannak, akik komoly jelüket is adják rajongásuknak. Sőt, akad olyan is, aki a vérét adja szeretett énekesnőjéért!

A külföldön élők is megkapták az utalványokat

Ausztráliába is küldött karácsonyi Erzsébet-utalványt a kormány – tudta meg az RTL Híradó. Az MSZP-nél azt mondják, nem értik, miért kell külföldre kiküldeni az utalványt, ahol nem tudják felhasználni. Az ajándékból több mint 70 országba jutott, a kézbesítés 52 millió forintba került. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a kormánynak az volt a célja, hogy lakcímtől függetlenül mindenki megkapja az utalványt.

Opitz Barbi döbbenetes ajándékban részesült – FOTÓ

Egy ország ünnepli a fiatal lányt, gyönyörű hangja és szerény, alázatos természete miatt. A 2016-os X-Faktor győztesének többezres rajongótábora van, akik nap, mint nap fejezi ki hálájukat és szeretetüket, sőt sokszor különböző ajándékkal lepik meg kedvencüket. 

Hogyan likeol Gálvölgyi János?

A művész úr idén karácsonyra tabletet kapott, amin az egész asztaltársaság jól mulatott, leginkább mikor elképzelték, hogyan is használhatja Gálvölgyi a közösségi oldalakat.

RÚZSA MAGDI:

Rúzsa Magdi már gyerekkora óta szeretne segíteni másokon. A fiatal énekesnő, így az első adandó alkalommal -már középiskolás korában- segítette, azokat az árva gyerekeket, akikhez kijárt gyakorlatra. Azóta sok év eltelt, az énekesnőnek már van egy alapítványa is, ahol a hátrányos helyzetű diákokat segíti, de a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetben is önkénteskedik, amikor csak teheti.

Nyári Dia:

A karácsonyt mindig nagymamájánál kezdi a Barátok közt színésznője. Közösen főznek, majd hazamegy a szüleihez, ahol folytatják az ünneplést. Dia elmesélte, hogy mi volt a legemlékezetesebb ajándékozásuk, amire azóta már mosolyogva gondol vissza anyukájával és apukájával.

A mosómedvének egyből sikerült

A mosómedvének rögtön sikerült, ami a rókáknak nem. Ezek az állatok is ajándékot kaptak a Budakeszi Vadasparkban. Gondozójuk gondosan becsomagolta és feldíszítette a dobozt, amibe finomságot rejtett. A mosómedve azonnal kinyitotta a dobozt, az egyik róka azonban valami egészen mást tett.

CSILI ÉS PARÁZS: Karácsony rókák között

A rókatestvérek, Csili és Parázs eddig még sosem kaptak ajándékot. Most talányos meglepetés várt a két rókára a Budakeszi Vadasparkban.

Mata Ricsi:

Ricsiéknél nem az ajándékozás kapja a főszerepet karácsonykor, hanem a szeretet. Elmesélte, hogy mi volt a legszebb ünnepi emléke, és hogy milyen hagyományaik vannak a családjában.

Nézd meg, mivel ajándékozza meg szeretteit Opitz Barbi karácsonykor!

Az X-Faktor 2016 győztese elárulta, milyen karácsonyi hagyományaik vannak, és hogy mivel készül családtagjai számára kedvenc ünnepén.

A Barátok közt színésznőjének egy álma vált valóra – VIDEÓ!

A művésznő minden évben nagyon várja az ünnepeket, ugyanis ilyenkor végre együtt lehet az egész család. Kiderült, szilveszterkor sem tétlenkednek, férjével mindig évben izgalmas programot szerveznek az óév utolsó napjára. Sőt Ottilia azt is elárulta a sorozat rajongóinak, hogy idén milyen fantasztikus ajándékban részesült. 

Bence nem felejtette el Puskás Peti szülinapját

A műsorvezető készült és egy érdekes ruhával lepte meg jó barátját, az X-Faktor mentorát, Puskás Petit!

Karácsony az állatkertben

Szaloncukor, mandarin, mogyoró, de még joghurt is került a csomagba. Tigrisek és majmok bonthatták ki pénteken a karácsonyi ajándékaikat a veszprémi állatkertben. Kisiskolások készítettek csomagokat az állatoknak, azok pedig szinte rávetették magukat a finomságokra.

MEGHATÓ: Így köszöntötték Puskás Petit a születésnapján

Puskás Peti mit sem sejtve sietett mentoráltjai (Mata Ricsi és Gorbunov Dmitrij) próbájára, amikor is a zongora mögött egy ismeretlen dal csendült fel, amit Dmitrij írt a mentor születésnapjára. Peti annyira meghatódott a kedves gesztustól, hogy nem tudta visszafojtani könnyeit.

A veszprémi állatkertben már elkezdődött a karácsony!

A veszprémi állatkert lakói már egész biztosan ünnepi hangulatba kerültek. A csimpánzok lelkesen bontogatták az ajándékokat. Hogy mit rejtettek a csomagok, és hogy hogyan fogadták a meglepetést, megtudhatják 18 órakor az RTL-Híradóban!

Jégvarázs rajongó vagy? Játssz és nyerj a CinemaKlubon!

Ha igazán szereted a testvérpárról szóló történetet, akkor most tesztelheted a tudásod, ráadásul a legjobbak még különleges Disney ajándékcsomagot is nyerhetnek. Ha érdekel, hogyan, akkor kattints a cikkre!

Karácsonyi költekezés: milyen mélyen nyúlunk a zsebünkbe?

Fantasztikus időszak ez. Csodásan feldíszített fák, gőzölgő ételek, karácsonyi vásárok, meghittség, meglepetések készítése. De ugye önöknek is ismerős a roham, amikor bankkártyával, spórolt pénzzel, netán hitellel a zsebben igyekeznek az emberek gyorsan valami karácsonyi ajándékot vásárolni. Na de: mégis mennyit költünk ilyenkor? Kapaszkodjanak meg, idén 1000 milliárd forint fölé is ugorhat a decemberi bolti költekezés.

Fallosszal kedveskedett Dávid Zsoltinak

A villalakók élete nem csak a vitákról szólt. Sokszor előfordult, hogy kedveskedtek egymásnak. Ez az eset is pontosan ilyen volt...

A villalakók mindent bevallottak a Mikulásnak?

A nagy várakozásnak még nagyobb meglepetés lett a vége: megérkezett a Krampusz, őt pedig a Télapó követte. Ezután mindenkinek vallani kellett: vajon virgácsot vagy csokit érdemeltek?

Jöhet a Mikulás: mindenki kikészítette a csizmáját

Mindenki nagyon izgatottan várta a Mikulást, ráadásul az is komoly dilemmát okozott, hogy hova is kellene tenni a cipőiket. Vivi persze inkább a mamuszát tette ki: több ajéndék fér bele (biztos, ami biztos).

Rászorulókon segítenek

Biciklivel érkező ajándékok, egy régen vágyott találkozás egy ismert fodrásszal, és ajándékcsomagok a rászorulóknak Erdélybe. Ezekben a napokban nagyon sok civil szervezet és magánemberek fognak össze azért, hogy szebbé tegyék a beteg és nehéz sorsú emberek ünnepét.

Soma átverte Vivit: szívből jött az ajándéka

Soma egész nap azt mondogatta Vivinek, hogy nem kap tőle semmit, mert náluk nem ünneplik a névnapokat. Az igazság az volt, hogy igazán meg akarta lepni Vivit, úgyhogy elvonult vele a Sufniba a buli alatt.

Az élmény az igazi ajándék

Hiába próbálkoztak kézműves programokkal, vagy közös énekléssel, alig lehetett lekötni a nevelőotthonokban élő gyerekeket, annyira várták a Mikulást. A meglepetést az úgynevezett Kuckó program önkéntesei készítették elő egy belvárosi étteremben. A Mikulás pedig nemcsak csomagokkal, de jótanácsokkal is készült a gyerekeknek. A szervezők szerint egy-egy ilyen élmény is nagy ajándék nekik.

Gina teljesen elérzékenyült Vivi és Soma ajándékától

Vivien és Soma elhatározták, hogy megajándékozzák Ginát, ám nem csupán egy kőbe vésett meglepetéssel, hanem egy komplett produkcióval is készültek a lánynak.

ÜNNEPI: Idén is elindult a Mikulástroli!

Az ünnepi járat mától egészen december 23-ig járja Budapest utcáit és gyűjti az adományokat. A csomagok a Mikulásgyárba kerülnek, ahol a nehéz sorsú gyerekeknek készítenek belőlük sok-sok doboznyi karácsonyi meglepetést. Aki felszáll a trolira, nemcsak a Mikulással és a Krampusszal, hanem sztárokkal is találkozhat.

Sáfár Péter Bálint helyére pályázik?

Bálint nem nézi jó szemmel, hogy öccse megpróbál az ő helyére lépni. Zsófi szerint semmi gond nincs azzal, hogy Peti ajándékot vesz a gyerekeknek, hiszen ő csak megpróbál odafigyelni rájuk.

Elkényezteti szerelmét!

Liam Hemsworth akár dollárszázezreket is költhetett volna Miley Cyrus 24. születésnapi ajándékára, ő mégis másképp tette emlékezetessé az alkalmat. Az énekesnő büszkén mutatta meg Instagramján a kézzel csomagolt dobozkát: Az éhezők viadala színésze színes csillagokkal, szívecskékkel és pónilóval díszítette a nagy ajándékot. A doboz egy színes gyűrűt rejtett, ami mellé persze virágok és lufik is jártak. Miley mosolya letörölhetetlen az összes fotón - ilyen egy jól sikerült születésnap.

Vivi és a rózsaszín unikornis örök barátságot kötöttek

Mióta Vivien megkapta legjobb barátnőjétől, Bettitől a rózsaszín egyszarvúját, a lány el sem engedi a plüssállatot.

Vivi egy rózsaszín unikornist kapott ajándékba!

Mikor Vivien visszatért a Villába, Zsolti épp kint cigizett. A lány egy hatalmas plüss unikornist szorongatott, és átadta Zsoltinak az ajándékát, amit barátnője küldött neki. Gina aztán egyből lecsapott volna a lány csillámpónijára...

Apró ruhákat varr hobbiból

Koraszülöttöknek varr speciális, apró ruhákat egy budapesti férfi, hobbiból. Felesége már hosszú évek óta gyártja az úgynevezett inkubátor pólókat, ő tanította meg férfit, hogyan kell használni a varrógépet. Az elkészült babaholmikat a Koraszülöttek Országos Egyesületének adják, akik kórházaknak ajándékozzák azokat.

Zsolti nem mindennapi ajándékot adna Atinak karácsonyra

Ati már alig várja, hogy karácsony legyen. Vajon azután is így gondolta, hogy megtudta, Zsolti milyen ajándékkal kedveskedne neki?

Soma mindent megtesz Tivy-ért: ajándékkal készült a barátjának

Soma mindenképpen akart valamit adni Tivy-nek a névnapjára, amivel egy kicsit feltöltheti barátját a Párbaj előtt. Egy feszítős kép került elő a díszcsomagolásból, rajta a spanok gyúrás közben.

Ez volt a Barátok közt legmeghatóbb szülinapi ajándéka

Pontosan négy éve történt, hogy Berényi Attila gondolt egy nagyot és Peti születésnapjára egy régi autót vásárolt. Először a fiatal fiú fel sem fogta, hogy mi történik, de mikor meglátta élete első járgányát, olyan mámorban úszott, mint még soha. Igen megható pillanat következik.

Előző rész (2016. november 08.)

Vajon Péterék jól döntenek Milánnal kapcsolatban? Képes lesz-e Aliz segíteni Bözsinek? Vajon sikerül Lászlónak és Gizellának a bisztróval kapcsolatos terve? Ludwig különleges ajándékkal lepi meg Ágnest.

Mit teszünk, ha nem azt kapjuk ajándékba, amit vártunk?

Kellemetlen meglepetés. Mit teszünk, amikor nem épp azt kapjuk ajándékba szeretteinktől, amire számítottunk? Kiül az arcunkra a csalódottság, vagy úgy teszünk, mintha mi sem történt volna? Ez a nap kérdése.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!