KERESÉS search-close

agysérülés

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "agysérülés"

Egyre jobban fejlődik Krisztofer

Édesanyja nevét már képes leírni, a szeretlek szót pedig elmutogatja. Családja szerint egyre jobban fejlődik Krisztofer, aki egy éve zuhant ki egy extrém hintából. A szerkezet valószínűleg egy hibás alkatrész miatt szétesett alatta. Édesanyja legutóbb áprilisban beszélt nekünk fia gyógyulásáról.

„Én még nem láttam ilyen férfit”

Dia kis híján elvesztette fiát egy súlyos balesetben. Miután a fiú kizuhant egy kettétört hintából, agysérülést szenvedett, és a mai napig kórházban kezelik. Dia most párjának szeretne hálát adni, aki feltétel nélkül, mindenben támogatja őket.

Hinta-baleset: lassan gyógyul a fiú

Lábbal hajtja a kerekesszéket, próbál önállóan enni és mindenre reagál. Édesanyja szerint, ha lassan is, de egyre jobban fejlődik Krisztofer, aki tavaly szeptemberben zuhant ki egy extrém hintából, miután az eltört Várpalotán. Az ügyben a rendőrség még mindig nyomoz.

Csoda, ahogy eddig gyógyul Krisztofer

Kis mosollyal fogadja édesanyját, és már puszit is tud dobni a 18 éves Krisztofer, aki szeptember elején zuhant ki egy körhintából Várpalotán. A 33 méter magas hinta kettétört, a fiú kizuhant az ülésből, a betonjárdának csapódott, és súlyos agysérülést szenvedett. Akkor még azt sem tudták, hogy egyáltalán életben marad-e. Édesanyja szerint kisebb csoda, ahogy eddig gyógyul Krisztofer. Az orvosok is bizakodnak, de azt még nem tudják, mennyire sérült az agya a balesetben.

Fókusz 2017-08-29


szerző:
2017.08.29. 17:20
 Korábban megbukott, agysérülése óta sziporkázik matekból

Csodáról is beszélhetnék, de az hogy András a kóma után, agysérülése után, sziporkázik matematikából, pedig korábban meg is bukott belőle, nem ismeretlen a tudomány előtt. Azt mondják néhány száz hasonló esetet ismernek. Amikor egyszer csak valaki különleges képességeket mutat olyan területen, amihez addig egyáltalán nem értett.

Bianchi 9 hónappal élte túl a balesetét

Kilenc hónappal balesete után meghalt Jules Bianchi francia Forma-1-es versenyző. A 25 éves sportoló tavaly októberben, a japán nagydíjon szenvedett balesetet, miután 130 kilométer per órával egy másik autót mentő munkagépnek ütközött. Agysérülést szenvedett, kómába esett, és azóta sem tért magához.

Babakocsival együtt dobta ki a lakásból

Életveszélyes agysérüléseket szenvedett egy 9 hónapos kisfiú, amikor nevelőapja babakocsival együtt kidobta a lakásból. Az eset Budapesten, 2013. április 28-án történt. Az ügyészség most, több mint két év elteltével emelt vádat. Megrázó tudósítás!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való