KERESÉS search-close

agility

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "agility"

Magyar kutyák világsikere


szerző:
2017.10.14. 18:46
Magyar kutyák világsikere

Világbajnok lett a magyar agility csapat múlt hétvégén Csehországban. A középtermetű kutyák versenyében, 31 ország közül bizonyultak a legjobbnak. A 4 fős magyar gárda legfiatalabb versenyzője, a 3 éves uszkár lány ÁJK és gazdája ráadásul a mezőny második legjobbja volt.

 

A kutyanevelés alappillérei - a jó életmódprogram

Mikor kiválasztjuk az életmódprogramot kutyánk számára, fontos, hogy azt a gazda is szeresse. De vajon kihez mi passzol? Korom Gábor szakértő válaszol!

Agility: ők az ország legtrükkösebb ebei

Hogy, mi is az az agility? Lényegében egy kutyás ügyességi sport, ahol három méretben versenyeznek az ebek és gazdáik – mini, midi és maxi méretben. Aki a leggyorsabban, hibátlanul teljesíti az akadálypályát az győz.

Fókusz 2017-04-24


szerző:
2017.04.24. 17:25
AGILITY: így trükköznek az ország ebei

Van egy sportág, amelyben a kutyák és az emberek együtt versenyeznek. És bár az állatok többet futnak, mégis a gazdák fáradnak el néha jobban a pályán. Az úgynevezett agiltyben nemsokára világ- és Európa bajnokságot is rendeznek, erre állt össze most a magyar csapat.

A magyar kutyák a legügyesebbek


szerző:
2014.09.23. 18:45
A magyar kutyák a legügyesebbek

Magyar csapat nyerte az Agility világbajnokságot Luxemburgban. A kutyák és gazdáik évek óta versenyeznek. Az ebeknek egy akadálypályán kellett bizonyítaniuk, ahol az ügyesség és a gyorsaság a legfontosabb.
 

MUTATVÁNY: Ül, fekszik, döglik


szerző:
2014.09.23. 16:50
MUTATVÁNY: Ül, fekszik, döglik

Az ebeknek egy akadálypályán kellett bizonyítaniuk, ahol az ügyesség és a gyorsaság a legfontosabb. A 27 csapat közül a magyarok voltak a legjobbak. Játékból vicces mutatványokkal is szórakoztattak minket a győztesek.

Magyar siker az Agility Világbajnokságon

Tizennyolc ország száznyolcvannégy versenyzője versengett egymással a hétvégén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való