KERESÉS search-close

aggodalom

62 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "aggodalom"

Az amerikai külügyminiszter aggodalmát fejezte ki

Az orosz és a kínai befolyás egyre erősödik Közép-Európában - emiatt fejezte ki aggodalmát hétfőn az amerikai külügyminiszter Budapesten. Mike Pompeo azt mondta: Amerika az elmúlt években magára hagyta a térséget, de a Trump-adminisztráció ebben is változást hozott. A magyar külügyminiszter úgy reagált: semmivel sem jelentősebb a térségben az orosz és a kínai jelenlét, mint az Európai Unió nyugati részén.

 

A celebanyukák is rettegnek néha?

Minden terhesség más, ahogyan minden anyuka is, mégis a legtöbb szülőben megfogalmazódtak ugyanazok a félelmek. Eleget és elégszer eszik a gyerekem? Jól pelenkázom, és vajon baj, hogy túl sokat cumizik? Elég türelmes vagyok vele, és miért jár már a szomszéd kislánya, ha az enyém még nem? Ismert anyukákkal beszélgettünk pont egy évvel ezelőtt a mami-páráról, és arról, hogy ez meddig egészséges.

Édesanyja egészsége miatt aggódik Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa édesanyjára súlyos műtét vár, a színésznő mindennapjait pedig beárnyékolja a nyugtalankodás. A csigolyáit kell műteni a 80 éves asszonynak.

Kornél aggódik, hogy Piros nem elégedett vele...

Végre egymásra találtak a szerelmesek, de valami mégis beárnyékolja a kapcsolatukat. Kornélnak vannak elképzelései, hogy mi lehet a baj.

Telefonfüggőség miatt aggódnak

Aggódik az Apple két nagy befektetője, ezért nyílt levélben kérték a céget, hogy segítsen megfékezni a gyerekeknél könnyen kialakuló okostelefon-függőséget. Mióta az okostelefonok és a telefonos applikációk piacra kerültek, a szakértők szerint egyre gyakoribb, hogy a gyerekek számára kialakul egy alternatív valóság.

 

Úristen! Mi történt Vili bácsival?

Valószínű nagyon nagy a baj…

Benedek:

A Törzsi Tanácsot követően Istenes Bence olyat mondott az Ibon törzs tagjainak, ami egész éjszaka visszhangzott a fejükben. A sárgák attól tartottak, hogy a következő naptól vegyülniük kell majd a pirosakkal...

Előző rész (2017. szeptember 01.)

Evelin egyre jobban aggódik Roland miatt. Paula rájön, hogy Tamás kerüli őt, csak hogy ne kockáztasson meg még egy veszekedést. Séta közben Maja megismeri Győzőt, akit egyből levesz a lábáról a csinos szőkeség.

Következő rész (2017. szeptember 01.)

Evelin egyre jobban aggódik Roland miatt. Paula rájön, hogy Tamás kerüli őt, csak hogy ne kockáztasson meg még egy veszekedést. Séta közben Maja megismeri Győzőt, akit egyből levesz a lábáról a csinos szőkeség.

Előző rész (2017. augusztus 09.)

Júlia aggódik, hogy mindig Miklós árnyéka marad. Kristóf kilép az álházasság színjátékából. Vajon sikerül-e Vilmoséknak segítséget hívniuk? Vajon ki fogadja be Juditot?

Viki vallomása:

Viktória nagyon aggódik a lányáért, ugyanis Viki 158 cm, mindössze 38 kilót nyom. A lány fél évvel ezelőtt szült, mégis folyton halogatja az evést. Az aggódó anyuka most arra szeretné kérni lányát, hogy figyeljen oda magára, és ne csak a kisbabájával, magával is foglalkozzon.

Magdi aggódik a fiáért, akit csak a zene érdekel

Magdinak van egy 22 éves fia, aki rappel. Krisztián és barátja, Renátó Black&White művésznéven futnak, de Magdi szerint fia túl sok pénzt költ a karrierje építésére. Bár az anyuka büszke a fiára, szerinte nem lehet megélni a zenélésből, ezért szeretné meggyőzni Krisztiánt, hogy találjon egy normális munkahelyet.

Előző rész (2017. július 21.)

Gréti egy szexi ajándékkal szeretné elcsábítani Danit. Barbi magán kívül van az aggodalomtól, mert Joe az éjjel nem ment haza. Evelin meg akarja akadályozni, hogy Andor tovább játszadozzon Majával.

Következő rész (2017. április 28.)

Kristóf nem tud megbékélni az apja végrendeletével. Vajon kibékül-e Vilmos és László egymással? Vajon hogy alakul Bandi és Renáta közös „biznisze”? Liza viselkedése aggodalomra ad okot.

Barbi rajtakapja Fecét és Ramónát szex közben

Barbi lebeszéli Ramónát arról, hogy lefeküdjön Fecével, hiszen azzal esetleg árthat vele a babának. Úgy tűnik, hogy Ramóna hallgat is Barbira, ám később Barbi mégis az ágyban találja Ramónát Fecével.

Gábor eszméletét veszti a kábítószertől

Dia megpróbálja lecsillapítani Gábort, aki ellene fordul, majd Pálmának csapja a szelet. Gábor épp lefeküdne Pálmával, de a drogok miatt összeomlik a szervezete.

Sokan aggódnak a jövőjük miatt

A létbizonytalanságtól és az anyagi nehézségektől tart a fiatalok 43 százaléka, Balog Zoltán miniszter szerint mégis az látszik a kormány által megrendelt Magyar Ifjúság Kutatás legfrissebb adataiból, hogy egyre több fiatal tartja Magyarországot a legjobb helynek. Az SOS Gyermekfalu legfrissebb kutatása szerint viszont a fiatalok nem ennyire derűlátók. Az általuk megkérdezett 1000 diák 67 százaléka nem elégedett az életével.

4. rész - Egy anya attól tart, hogy magányos fia beleszeretett fiatalabb unokatestvérébe!

Hegedűs Krisztina nyugtalankodik: a sógornője, Petra állítólag látta, ahogy Krisztina fia, a 30 éves Balázs kikezdett 16 éves unokatestvérével. A család összeomlik, és Krisztina bár szeretne hinni fiának, hogy ez csak egy félreértés volt, de mégis kétségei vannak...

Novák Laci ismét hozta a formáját – Így ne szolgáljatok ki soha!

A férfi nem éppen a munka hőse, és ha éppen rossz passzban van, akkor meneküljön előle mindenki. Pont ilyen durván viselkedett most is, csak annyi különbséggel, hogy mindenez a kisboltban történt.

Dani összeomlik Dorka öngyilkossági kísérlete miatt

Evi jókedvűen próbálja felvidítani Danit, és megcsókolja a fiút – ám ekkor betoppan Dani barátnője, Dorka. Dani sokkot kap: a legrosszabbtól tart és nem is alaptalanul.

Joci kezd belefáradni a Szonja miatti készenlétbe

Joci folyamatos készenlétben várja, hogy bevihesse az állapotos Szonját a kórházba, de éjjelente annyi hamis riasztást kap, hogy kezd betelni nála a pohár. Joci anyukája azt tanácsolja a fiának, hogy fektesse le a szabályokat, ugyanis Szonja hülyét csinál belőle. 

Maja telefonhívásával Kristófban újra feléled a remény

Maja eltűnése után Kristófnak nem jött álom a szemére, és hasztalanul hívogatta a lányt. Kristóf még a proszektúrát is meglátogatta, és szemrevételezte az újonnan bekerült halottakat, hátha Maja is ott van...

Kristóf:

Maját Zsoltnál is hiába keresik – a férfi már nem lakik a lakásában, és sehol sem találják. Kristóf estére összeomlik, és Szilvi próbál lelket önteni belé.

Nem kell aggódni Hujber Ferencért

Pár hete minden barát, ismerős és színházszerető ember Hujber Ferencért aggódott, aki az első hírek szerint stroke-kal került kórházba. Mivel eleinte nem nyilatkozott a színész, a sajtó is csak találgatta, mi történhetett vele – főleg azok után, hogy 2015 elején keringési problémák miatt kétszer is a klinikai halál állapotába került. A napokban a Story Magazinnak azt nyilatkozta, minden rendben van az egészségével. Keringési- és szívproblémáit az alkoholgondja is okozhatta – amivel mostanra már megbirkózott. Az éjszakázásról is lemondott, sokkal nyugodtabb életet él, mint korábban. Egyedüli bűnös élvezetként a koffeint hagyta meg – bár már kávéból is egyre kevesebbet iszik. Ami ennél is fontosabb: senkinek nem szeretné bizonygatni az igazát: szerinte az életvitele önmagáért beszél.

Naggyá tenné Amerikát


szerző:
2016.07.22. 18:35
Naggyá tenné Amerikát

Aggódnak a balti országok és a NATO vezetői az amerikai Republikánus Párt immár hivatalos elnökjelöltjének kijelentése miatt. Donald Trump azt mondta: ha elnök lesz, az Egyesült Államok csak akkor védi meg szövetségeseit, ha azok rendesen kiveszik részüket az Észak-atlanti Szövetség költségeiből. A 70 éves üzletember, aki hivatalosan is elfogadta az elnökjelöltségre a felkérést, jólétet és biztonságot ígért Amerikának.

Megszólalt Gálvölgyi János családja

Szombaton szállították kórházba a Kossuth-díjas színészt, akkor még nem lehetett tudni, hogy mi is történt valójában. A művész családja megtörte a csendet, és közleményt adtak ki az elmúlt napok viszontagságairól. 

Aggódhatnak a londoni magyarok?


szerző:
2016.06.24. 10:47
Aggódhatnak a londoni magyarok?

A britek kilépése az Európai Unióból a magyar munkavállalókra is hatással lehet. Angliában becslések szerint legalább 300 ezer magyar dolgozik, többségük Londonban. Ők most azért lehetnek ott, mert az EU-tagállamok állampolgárai szabadon élhetnek és dolgozhatnak bárhol az unió területén. A brit kilépéssel mindez megváltozik.

Aggasztó hírek Somlóról!


szerző:
2016.06.03. 18:00
Aggasztó hírek Somlóról!

Az LGT énekese titokzatos betegséggel küzd hetek óta, ami miatt rendszeres kivizsgálásra és kezelésre kell járnia a kórházba. Az állítólag 45 kilóra fogyott énekes miatt nagyon sokan aggódnak, és ami a legrosszabb: már közeli barátainak sem veszi fel a telefont.

Kórházba került Somló Tamás

Az LGT tagjáért mindenki aggódik, a Blikk szerint a kórházban meglátogatták barátai, Charlie és Demjén Ferenc is. Somló a Fókusznak telefonon megerősítette a hírt, azt mondta, napokig csuklott, egyszerűen nem tudta abbahagyni, egy percet sem tudott pihenni. Néhány vizsgálatot elvégeztek rajta, de bővebben nem akart nyilatkozni az egészségi állapotáról. A zenészt hétfőn már hazaengedték, mi jobbulást kívánunk Neki.

Kikerült az intenzív osztályról Damu Roland kislánya!

10 napja született meg Damu Roland és Edina közös gyermeke, és eleinte volt ok az aggodalomra. Damu Roland azt nyilatkozta, hogy már nem kell az intenzíven feküdnie a babának, aki jelenleg már egészséges és többet is nyom, mint a születési súlya.

Kulka János megszólalt!


szerző:
2016.04.20. 11:20
Kulka János megszólalt!

Rengeteg hír kapott már szárnyra a színésszel kapcsolatban, de amit biztosan tudunk, kérdésekre már szavakkal is reagált.

TÖRŐCSIK MARI:

Továbbra is súlyos Kulka János állapota, de az elmúlt napokban javulás tapasztalható, ez áll abban a közleményben, amit a színművész családja péntek délután adott ki. Azt is írták, hogy az orvosok a közeljövőben hivatalos tájékoztatást adnak a színész állapotáról. Ekkor derülhet ki az is, hogy az 57 éves színész teljesen felépülhet-e. Kollégái aggódnak az állapota miatt. Törőcsik Mari az RTL-Híradónak azt mondta, teljesen összetört a hír hallatán és minden nap imádkozik Kulka János mielőbbi felépüléséért.

Mindenki Gálvölgyi Jánosért aggódik!

Ijesztő hírek érkeztek a színészről: rosszul lett, orvosai eltiltották a szerepléstől. Aztán csak orvosi felügyelet mellett mehetett próbálni. Úgy döntöttünk az a legegyszerűbb és legtisztább, ha Gálvölgyi Jánostól kérdezzük meg, pontosan mi történt vele és hogy van mostanában?

Oroszország nem hagyja válasz nélkül a támadást

Az egész világ most Oroszországra figyel. Úgy tűnik az oroszok nem hagyják válasz nélkül a kedden, Törökországban történt repülőgép szerencsétlenséget: jelentősen növeli a Szíriában harcoló egységek légvédelmét az orosz hadsereg az után, hogy Törökország kedden lelőtt egy Szu–24-es vadászbombázót. Egyúttal az orosz vezérkar szóvivője azt is bejelentette,hogy minden katonai kapcsolatot megszüntetnek Törökországgal. Emellett persze az ISIS sem tétlenkedik, újabb videót tettek közzé, amelyek többek között Magyarország zászlaja is feltűnik a 60 ország között, akik az Iszlám Állam elleni globális koalíciót alkotják. Aggódnunk kell? A jelenlegi helyzetről kérdeztük Feledy Botondot, külpolitikai szakértőt!

Napi Doktor: mindent a rotavírusról

Ha gyerek beteg az mindig nagy megpróbáltatás a szülőknek, egyrészt az aggodalom, másrészt az átvirrasztott éjszakákat, és vannak bizony olyan betegségek, amelyeken vagy át kell esniük, vagy előbb-utóbb úgyis átesnek a kicsik. Ilyen a rotavírus is. Erről beszélgettünk Dr. Tausz István, gyermek háziorvossal.

A NASA szerint óriási aszteroida közelít a Föld felé

A NASA bejelentette, hogy egy kb. fél kilométer szélességű aszteroida tart a Föld felé. Most sokan felkaphatják a fejüket, hogy itt a világvége, és a katasztrófafilmek életre kelhetnek, de úgy tűnik nincs okunk az aggodalomra. Erről beszélgettünk Kiss László csillagásszal.

Előző rész (2015. október 19.)

Tóbiás nagyon aggódik az állapota miatt. Ludwig érdekes információkat talál a Kft. könyvelésében. Együtt marad-e Hanna és Balázs az együtt töltött éjszaka után?

Következő rész (2015. október 19.)

Tóbiás nagyon aggódik az állapota miatt. Ludwig érdekes információkat talál a Kft. könyvelésében. Együtt marad-e Hanna és Balázs az együtt töltött éjszaka után?

Ez történt a 42. héten


szerző:
2015.10.16. 22:00
Ez történt a 42. héten

Zsófi megcsókolja az eszméletlen Tóbiást, aki pont ezután tér magához. Gizella megdöbbentő, de örömteli híreket kap Lindáról. Balázs egyre közelebb kerül Hannához. Vajon a régi szerelem újra lángra kap? Vajon mit szól mindehhez Ádám? Ludwig megtudja, hogy annak idején Róbert juttatta börtönbe. Vajon mit tervez most a fiával? Miklós megmondja Zsófinak, hogy Timi hibája volt a baleset. Kiderül, hogy Tóbiás számára a baleset nem maradt következmények nélkül. Laci kvíz estet rendez. Vilmos egyre inkább aggódik, hogy Mónika és Miklós között több van egyszerű barátságnál.
 

Előny vagy hátrány, ha évvesztes a gyerek?

Már korán döntés előtt állnak a szülők, ugyanis nagyon fontos és meghatározó kérdés az ovis korban: menni vagy maradni, mármint az általánosba. Az évvesztesség sok kérdést, aggály és aggodalmat felvet ilyenkor. Egyet kell szem előtt tartani: mi jó a gyereknek. Vendégünk votl Juhász Dániel, pszichológus.

Előző rész (2015. szeptember 22.)

Balázs meglepetten konstatálja, hogy Hanna Péter után már Ádámmal jár. Miklóst egyre inkább zavarja, hogy Timi nem akar az élete része lenni.Vilmos aggódik a ház biztonsága miatt.

Következő rész (2015. szeptember 22.)

Balázs meglepetten konstatálja, hogy Hanna Péter után már Ádámmal jár. Miklóst egyre inkább zavarja, hogy Timi nem akar az élete része lenni. Vilmos aggódik a ház biztonsága miatt. 

Előző rész (2015. szeptember 14.)

Vajon kaphat-e Miklós segítséget Róbert zsarolási ügyében? Timi hazugsága miatt Ágnes aggódni kezd Lizáért. Péter meglepő kéréssel fordul Nórához a bírósági tárgyalás előtt.

Napi Doktor: ijesztő dudor a kézen: mi az a ganglion?

Egy dudor, ami egyik napról a másikra megjelenik a testünkön, valljuk be, hogy könnyen aggodalomra adhat okot és ilyenkor a legrosszabb is megfordul a fejünkben, ám a legtöbb esetben csak egy múló és elmúlasztható kellemetlenségről: a ganglionról van szó. Hogy mit is jelent ez pontosan? Ennek jártunk utána Dr. BörzseI-Knoll Veronika segítségével. 

A sárga csapat malacpofát tálalt zöldséges rákkal, és paprikás fokhagymás szósszal, a zöldek pedig pirított rákfarkakat készítettek malacpofa majonézzel. Ilona aggódott, hogy az ételük elég lesz-e a zöldek ellen.

Ön is aggódik a nyugdíja miatt?

Ki fizeti a jövő nyugdíjasait? Ön is annak a többségnek a része, amely aggódik, hogy esetleg nélkülözni fog nyugdíjasként? Ha sok fiatal kivándorol, ha oly sok gyerek nem születik meg, tehát az ország öregszik, ön csak magára számíthat: sorozatunk második részében szakértőket kérdezünk, mikortól és mennyit kell félretennünk ahhoz, hogy ne szegényedjünk el nyugdíjas éveinkben.

Szülők, akik tökélyre fejlesztették a kémkedést

Apák és anyák, akik beleolvasnak gyerekeik levelezéseibe, megnézik a telefonjukat, moziba vagy a szórakozóhelyekre is követik őket. De ez a folyamatos ellenőrzés tényleg megakadályozza, hogy csemetéjük rossz társaságba kerüljön és szörnyűség történjen vele? Meddig mehet el a túlzottan aggódó szülő? Gál Petra és Lukács Gabriella riportja.

Bármikor becsapódhat egy kisbolygó a Földbe?

Naponta száguldanak el kisbolygók a Föld mellett: van okunk az aggodalomra? Egy csillagásztól vártunk megnyugtató választ.

Szexuális élet a szülés után

Egy gyerek érkezése számos változást hozhat a szülők életében, amibe beletartozik a szexuális élet átalakulása is. Egy szexuálpszichológus, Sz. Mikus Edit elmondta, hogy milyen folyamatok játszódnak le a nőkben és férfiakban, mit tehetünk azért, hogy az átalakulás ne legyen ránk erőteljes hatással és hogyan lehet ismét egymásra találni.

Itt maradt gólyáért aggódnak


szerző:
2014.12.25. 19:15
Itt maradt gólyáért aggódnak

Egy itt maradt gólya miatt aggódnak a szegediek, a madár az elmúlt napokban rendre feltűnik a város különböző részein. Bogarak, rágcsálók vagy éppen békák után kutat a fű között a vizes területeken.

Zsu és Laci közeledik, Edina aggódik

Egyre több mindent beszél meg egymással a facér és a rafinált, mindez pedig Edinának is szemet szúr, és félti a szövetségeseit, meg talán a szívét is.

​Simon Baker megúszott egy cápatámadást

A mentalista sármos színésze a Csendes-óceánban szörfözött, amikor közel került az életveszélyhez.

A magyar sajtószabadságért aggódnak

Aggódva figyeli a magyarországi sajtó helyzetét a világ egyik legbefolyásosabb sajtószabadság-védő szervezete, a Committee to Protect Journalist.

Zsófi rettenetesen aggódott Aurelióért

A szerdai erdőtűz híre nemcsak minket, de a celebek hozzátartozóit is megijesztette, többek között Zsófit is, aki rettenetesen aggódott a szerelméért, Aurelióért. A tüzet szerencsére sikerült hamar eloltani, így a celebek, mit sem sejtve a történtekről, nyugodtan folytathatták amúgy is izgalmakban bővelkedő életüket a dél-afrikai vadonban.
 

XXI. század 13-05-21


szerző:
2013.05.22. 00:10
XXI. század 13-05-21

XXI. század: A rajongók sosem gondolnák, hogy az a Korda György, aki több mint 50 éve van a pályán, akiről mindenki tudja, hogy nagy kártyás és a szerelmes dalok nagykövete, sosem nevezné magát királynak, és tele van kétségekkel.

Korda György rejtett oldala: kételyek és aggodalom

Örökös siker. Tomboló közönség. A rajongók valószínűleg sosem gondolnák, hogy az a Korda György, aki több mint 50 éve van a pályán, akit királynak neveznek, akiről mindenki tudja, hogy nagy kártyás és a szerelmes dalok nagykövete: sosem nevezné magát királynak, és tele van kétségekkel.

Korda György rejtett oldala: kételyek és aggodalom

Örökös siker. Tomboló közönség. A rajongók valószínűleg sosem gondolnák, hogy az a Korda György, aki több mint 50 éve van a pályán, akit királynak neveznek, akiről mindenki tudja, hogy nagy kártyás és a szerelmes dalok nagykövete: sosem nevezné magát királynak, és tele van kétségekkel.

Növekvő piaci aggodalmak Európában

Az Európai Tanács elnöke támogatásáról biztosította a gazdasági megszorító csomagot bevezető portugál kormányt.

Barátok közt 10-12-23 5475-5476. epizód

Barátok közt: Ki fogja megnyerni a Mikulások háborúját? Kinga és Szabi nem csak a műszakjukat töltik együtt. Vajon Andrea megengedi, hogy Zsolt rendszeresen találkozzon a fiával?

Barátok közt 10-12-22 5473-5474. epizód

Barátok közt: Vilmos számára kihívás a karácsony. Vajon László egyedül fogja tölteni a karácsonyt? Zsoltot meglepetés éri az ünnepen.

Barátok közt 10-12-21 5471-5472. epizód

Barátok közt: Zsoltot bosszantja, hogy felbukkan Zsófi újabb régi barátja. Gizella és Vilmos tisztázzák a félreértéseket. Péter és Linda szenvedélyes együttléte előre nem látott következményekkel jár.

Barátok közt 10-12-20 5469-5470. epizód

Barátok közt: András aggódik Júlia lelki nyugalmáért. Zsolt úgy dönt, hogy a jövőben többet lesz együtt Zsófival. A féltékenység majdnem tönkreteszi Vilmos kapcsolatát Gizellával.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való