KERESÉS search-close

adócsalás

87 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "adócsalás"

6 milliárd forintnyi eurót kell fizetnie Cristiano Ronaldónak adócsalásért

Bíróság elé állt adócsalás vádjával Cristiano Ronaldo. Bár a focista korábban kérte, hogy ne kelljen megjelennie a bíróság előtt, és elég legyen videón bejelentkeznie elkerülve a sajtóérdeklődést, de a bíróság ehhez nem járult hozzá. A portugál világsztár végül megegyezett a hatóságokkal, elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, mely szerint 18,8 millió eurót, azaz közel 6 milliárd forintot kell fizetnie az államkasszába.

Ronaldo felfüggesztett börtönt kapott

Hatmilliárd forintnak megfelelő pénzbüntetésre és kétéves felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte adócsalásért Cristiano Ronaldót egy madridi bíróság. A vád szerint az olasz Juventusban focizó portugál klasszis 2011 és 2014 között a Real Madrid játékosaként csaknem 15 millió euróval károsította meg a spanyol államot.

 

Eltűnt Kína egyik leghíresebb színésznője

Eltűnt Kína egyik leghíresebb és a világ egyik leggazdagabb színésznője. A több hollywoodi produkcióból is ismert Fan Bingbing június eleje óta nem adott hírt magáról, pedig korábban nagyon gyakran posztolt közösségi oldalain. Meg nem erősített hírek szerint miután elterjedt róla, hogy adót csalt, a kínai hatóságok kényszerítették arra, hogy eltűnjön.

Elítélték a volt ügyvezetőt

Adócsalás miatt két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság a többszörös bajnok pécsi női kosárlabda csapatot működtető cég korábbi ügyvezetőjét. A nem jogerős döntés szerint az ügyvezető a csapat játékosait egy másik cégen keresztül fizette ki azért, hogy ezzel a béreket terhelő adót és járulékokat ne kelljen megfizetnie. Összesen 430 millió forintot fizettek így ki a játékosoknak, amivel 80 milliós adóhiányt okoztak.

 

Lionel Messi börtönbe kerülhet?

Két éve a világhírű labdarúgó fanatikusainak végig kellett nézniük, hogy börtönbe vonul? Messit adócsalás miatt ítélték börtönbüntetésre...

RTLII Híradó 2018-01-30


szerző:
2018.01.30. 21:30

RTLII Híradó 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 21:30

Fókusz 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 19:05
Börtönbe küldenék Oszter Sándort

A színészt és másik hat embert befolyással üzérkedéssel vádolják. Az ügyészség szerint azt ígérték egy adócsalással vádolt férfinak: elintézik, hogy enyhébb büntetést kapjon. Ezért cserébe több tízmillió forintot kértek tőle, de a pénzt eltették. Oszter Sándor állítja, nem érti, hogyan keveredett bele az ügybe.

Gáspár Győző visszakapja vagyonát

Sokan legyintettek, amikor az adócsalással gyanúsított Gáspár Győző fellebbezett. Jelenleg a Kúria neki adott igazat, és az egész eljárást meg kell ismételni. Jelen állás szerint sérülhetett Gáspár Győző tisztességes eljáráshoz való joga is. De, mi lesz azzal a sok pénzzel, amit a NAV lefoglalt?

 

Luxusban élt a bandafőnök

A dolgozók után nem fizettek járulékot, a munkák után az áfát pedig zsebre rakták. Így csalt el egy harminc fős banda négy és fél milliárd forint adót a NAV szerint. A banda vezetője igazi luxusban élt, még konditerem és fedett medence is volt a házában.

68 millió forint adót csaltak el

68 millió forint adót csalt el a vád szerint az a banda, amelynek tagjai illegális cigarettagyárat működtettek Budapesten. Az üzemet egy kőbányai raktárban rendezték be, majd a cigit külföldön eladták. A társaságot egy osztrák férfi irányította, izraeli és magyar társaival együtt. A házkutatásokon négy tonna vágott dohányt és körülbelül félmillió szál, már elkészített cigarettát találtak.

Fókusz 2017-06-22


szerző:
2017.06.22. 18:55
Megszülettek Cristiano Ronaldo ikrei

Spanyol lapértesülés szerint a portugál sztárfocistának egy fia és egy lánya született június 8-án. A Real Madrid csillagának öröme azonban nem felhőtlen. A spanyol ügyészség ugyanis 15 milliós euró adócsalással vádolta meg a napokban.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

Fókusz 2017-06-13


szerző:
2017.06.13. 18:55
Kié a Győzikénél talált pénz?

A lányai pénze volt – ezt állítja Gáspár Győző arról a 200 millió forintról, amit az ellene folyó nyomozás alatt foglaltak le az adónyomozók. A showman szerint a pénz nagy részét a nagymamájától örökölte, és a lányainak ajándékozta. Költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző ellen.

Gáspár Győző nem tartja magát adócsalónak

Csütörtök reggel hat óra előtt egy perccel érkeztek a NAV munkatársai Gáspár Győzőhöz. A környéket gépfegyveres rendőrök biztosították. Ezzel egy időben Evelin otthonában, Győzike testvérénél, anyósánál, sofőrjénél, felesége testvérénél is megjelentek. Hogy, mi okozta a bajt? Erre Gáspár Győző őszintén válaszolt a Fókusz kamerájának.

Győzike: Ártatlan vagyok


szerző:
2017.04.17. 18:10
Győzike: Ártatlan vagyok

Ártatlan és nem igaz, hogy adót csalt - először állt kamera elé Gáspár Győző, mióta költségvetési csalás gyanúja miatt hallgatta ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Azt állítja, csak le akarják járatni. Csütörtökön tartottak a családnál házkutatást, a showman szerint mindent felforgattak náluk, ami nagyon megviselte a feleségét és a gyerekeit is.

Fókusz 2017-04-03


szerző:
2017.04.03. 17:25
Adócsalásért öt év börtön

Újra elítélték Stadler Józsefet. Az akasztói vállalkozó most adócsalásért kapott nem jogerősen 5 évet. Az elmúlt 20 év jelentős részét rácsok mögött töltő akasztói vállalkozót negyedjére ítélték el. Az ügyészség szerint 420 millió forint kárt okozott fiktív számlákkal, miközben a körbeszámlázásra létrehozott cégeket strómanok vezették. Stadler biztos volt benne, hogy felmentik, az ítélethirdetés után azt mondta, Akasztóra megy, ahol birkavágásra készült, de most elment tőle a kedve.

Oszter Sándor: ártatlan vagyok

Nem tudja, hogyan keveredett bele. Ezt mondta Híradónknak Oszter Sándor a csütörtöki tárgyalása után. A Kossuth díjas színészt és társait vesztegetéssel, befolyással üzérkedéssel vádolja az ügyészség. A vád szerint egy szökésben lévő, adócsalással vádolt férfinak ígérték, hogy pénzért elsimítják az ügyét.

Házon kívül 2017-02-08


szerző:
2017.02.08. 22:40

Fókusz 2016-11-30


szerző:
2016.11.30. 18:55
Milliárdos csalás autóversennyel

Támogatásnak álcázták az adócsalást, így több mint három milliárd forintot raktak zsebre annak a bűnbandának a tagjai, akiknél a napokban tartott razziát a NAV. Trükkjük az volt, hogy versenyautókon adtak el hirdető felületet. A logót felragasztották az autóra, a kapott szponzori pénzt fiktív számlákkal igazolták, majd az összeg kilencvenöt százalékát visszautalták a szponzornak. Ez után a támogatók nem fizettek adót. Heten előzetes letartóztatásban vannak, ha elítélik őket, akár 25 év börtönt is kaphatnak.

Oszter Sándor újra a bíróságon

A Kossuth-díjas színészt ezúttal azzal vádolják, hogy társaival együtt 50 millió forintot kért egy adócsalással gyanúsított szlovák vállalkozótól. Azt ígérték neki, hogy cserében elsimítják az ügyét. A színész azt állítja, ártatlan, sőt, őt magát is átverték. Az ügyész ennek ellenére letöltendő börtönbüntetést kér rá.

Virágnyelven beszélhettek a csalásokról

Ítélet az utóbbi évek legnagyobb adócsalási ügyében. Az Eclipse-ügy néven elhíresült bírósági eljárásban a 12 vádlott közül hétfőn 8-at bűnösnek talált a Fővárosi Törvényszék. Összesen 21 és fél év börtönt kaptak adócsalásért és okirathamisításért. A legszigorúbb büntetés 4 és fél év szabadságvesztés. A vádirat szerint az Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. és alvállalkozásai csaknem három milliárd forint adót csaltak el.

Újraválasztották az elítélt polgármestert

Adóscsalásért és magánokirat-hamisításért jogerősen elítélték, de a választóit ez nem érdekelte. Újra Gyenes Levente lett a pest megyei Gyömrő polgármestere, vasárnap rendezték az időközi választást. A felfüggesztett börtönre ítélt politikus a kormány szerint nem maradhat a helyén. Ha kell, bíróságon kényszerítik lemondásra.

Fókusz 2016-08-23


szerző:
2016.08.23. 18:55

Messi rácsok mögé kerül?


szerző:
2016.07.06. 19:20
Messi rácsok mögé kerül?

Leomolhat a félisten szobra? Messi élete legkeményebb meccsét játssza? A világ leghíresebb labdarúgójáért pár napja még szimpátiatüntetést szerveztek, most meg a fanatikus rajongóknak végig kellene nézniük, hogy börtönbe vonul? A spanyol törvények szerint a két évnél rövidebb büntetésnél próbaidőt kaphatnak az elítéltek. Vagyis Messi sorsáról ezúttal is majd a bíró dönt, pont úgy, mint a focipályán.

Fókusz 2016-07-06


szerző:
2016.07.06. 18:55
Felfüggesztett börtönre ítélték Messiéket

21 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte egy barcelonai bíróság Lionel Messit több millió eurós adócsalásért, a focisztár apját is börtönre ítélték társtettesként. Emellett pénzbüntetést is kapott a két Messi: összesen 3 és fél millió eurót, ami 1 milliárd 100 millió forint nagyjából. Becslések szerint ennek az összegnek több tízszeresét kereste tavaly Lionel Messi.

FÉNYŰZŐ: Ilyen házat épített magának az áfa-csalásból meggazdagodott vállalkozó

Olcsó kínai lámpákkal kereskedett, de csak papíron. Miközben a Szlovákiában vámoltatott árut többször is eladták, a lámpák végig egy Balaton környéki  raktárban porosodtak. A vállalkozó társaival 470 millió forint áfát csalt el. A luxusvillát lefoglalták. A nyomozás vádemelési javaslattal most zárult le, az ügy részleteit megnézhetik a 18 órakor kezdődő Híradóban.

Adócsaló bűnbanda bukott le

Két és fél milliárd forintot csalt el egy munkaerőkölcsönző bűnbanda. Az adónyomozók azt mondják: a szervezetet egy budapesti házaspár vezette. A NAV szerint több mint ötezer embert dolgoztattak, de sem járulékot, sem adót nem fizettek. A fizetéseket parkolókban, autóablakból adták ki a dolgozóiknak.

Olajjal és cukorral csaltak 2,5 milliárd áfát

Panamai offshore cég, hajléktalan alkalmazottak, fényűzés. Több mint két és fél milliárd forint adót csalhatott el egy bűnszervezet, aminek vezetője ellen most emeltek vádat. Az adónyomozók tizenhat céget találtak, melyek - elsősorban- Szlovákiából származó étolajat és cukrot hoztak Magyarországra, de a termékek után az áfát nem fizették meg.

Bíróság elé állítják a képviselőnőt

Költségvetési csalás miatt vádat emelt az ügyészség Fodor Ibolya ellen. A politikus a vád szerint korábbi cégénél összesen 3,1 millió forint adót csalt el. A hazaárulózási és sikkasztási botrányairól ismertté vált volt pécsi fideszes politikus szerdán nyilatkozott az RTL Híradónak.

LUXUS: Így élt a bűnbanda vezetője

Úszómedence, szauna, masszázsfotel, a garázsban drága autók és motorok – ilyen luxusban élt a csalással gyanúsított céghálózat pécsi vezetője.

Egymilliárdos vagyont foglaltak le

Egymilliárd forintnál is több készpénzt, ingatlanokat és járműveket foglaltak le a NAV nyomozói, miután egy nap alatt két bűnszervezetre csaptak le az ország különböző részein. A cégek munkaerő-kölcsönzéssel foglalkoztak, és a gyanú szerint körülbelül 3 milliárd forintnyi adót és járulékot csaltak el. A két ügynek több mint 30 gyanúsítottja van, ha bíróság elítéli őket, akár 20 év börtönt is kaphatnak.

7,5 év börtön az újságírónak

7 és fél év börtönre ítéltek kedden egy újságírót Azerbajdzsánban a vád szerint sikkasztás és adócsalás miatt, de emberi jogi szervezetek szerint koncepciós per zajlott, mert az újságíró az ország elnökének és családjának korrupciós ügyeit próbálta feltárni.

Baptisták: akadozik a házi segítségnyújtás

Felbontotta vele a házi segítségnyújtási szerződést a Baptista Szeretetszolgálat - ezzel kereste meg híradónkat egy debreceni idős asszonny. A nő szerint ezzel nehéz helyzetbe került, mert nem lesz, aki bevásároljon, vagy gyógyszert hozzon neki, ő pedig alig tud járni. Mint mondta, a szeretetszolgálat ezt azzal indokolta neki, hogy nem kapnak több állami támogatást. Megkerestük az Államkincstárt, ahol azt közölték: azért állították le a támogatást, mert a NAV nyomozást indított költségvetési csalás gyanúja miatt. A szeretetszolgálatnál nem nyilatkoztak híradónknak.

 

Milliárdos tartozások nyomába eredtünk!

60 milliárd forint. Ennyivel tartoznak összesen a Nemzeti Adó és Vámhivatal szégyenlistája szerint a legnagyobb adósok. A negyedévente frissülő kimutatáson 138 gazdasági szervezet és magányszemély szerepel. Mi megpróbáltuk felkeresni ezeket a rejtélyes cégeket és embereket, azonban a milliárdos adóhiányt okozóknak szinte teljesen nyoma veszett.

Van, aki másfél milliárddal tartozik a NAV-nak

60 milliárd forint. Ennyivel tartoznak összesen a Nemzeti Adó és Vámhivatal szégyenlistája szerint a legnagyobb adósok. A negyedévente frissülő kimutatáson 138 gazdasági szervezet és magányszemély szerepel. Mi megpróbáltuk felkeresni ezeket a rejtélyes cégeket és embereket, azonban a milliárdos adóhiányt okozóknak szinte teljesen nyoma veszett.

Egymás után buknak le a korrupt politikusok

Nem mond le egyelőre a korrupcióval vádolt román kormányfő. Victor Ponta közösségi oldalán politikai ügynek minősítette, hogy a korrupcióellenes ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki pénteken. A szociáldemokrata kormányfőt okirat-hamisítással, pénzmosással és adócsalásban való bűnsegédlettel vádolják. A román államfő, lemondásra szólította fel a miniszterelnököt. Közben több százfős tömeg követelte a politikus távozását.

Előzetes: Ötmilliárdot vittek ki az országból

A banda tagjai pénzmosással és cigarettacsempészéssel foglalkoztak. A rajtaütés képei este hatkor az RTL Híradóban.

LMP: A kormány kedvezményeket ad a csalóknak

Már egy év után ki lehet venni a Stabilitási Megtakarítási Számlán elhelyezett, adócsalásból származó pénzeket - ez szerepel a költségvetést megalapozó törvény tervezetében. A javaslat szerint az így már legálissá vált jövedelem után csak 10 százalékot kell adózni, a NAV pedig nem kérdezhet semmit a pénz eredetéről. Az ellenzék szerint felháborító, hogy aki csal, még kedvezményt is kap. A kormány viszont azt mondja: így legalább a 10 százaléknyi adó befolyik a fekete pénzek után.

810 milliónyi adót csalhattak el


szerző:
2015.04.24. 18:15
810 milliónyi adót csalhattak el

Repceolaj áfájával trükköztek, lecsapott rájuk a NAV. Kommandósok törtek rá egy áfacsalással gyanúsított cég vezetőjére Győrben. A férfi és négy társa a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatósága szerint osztrák és szlovák gazdálkodóktól ipari repceolajat vásárolt, majd tovább értékesítették azt úgy, hogy több mint 810 millió forint adót nem fizettek meg. Három embert őrizetbe vettek, két férfit még keresnek.

Négyszázmillió forint adót csalhattak el

Négyszázmillió forintos kárt okozott egy 13 tagú Nógrád megyei banda az Adóhatóság szerint. Vasbetonnal üzleteltek fiktív cégeken keresztül, és jogosulatlanul igényeltek vissza áfát – most költségvetési csalással gyanúsítják őket.

Rabul ejtett milliárdok: a NAV-nál jártunk

Harmincnyolcezer négyzetméternyi hamis és „áfa csalt” termék, bőröndnyi nyugtató és vágyfokozó tabletta, porosodó 100 milliós luxusautó és só-ízű mosópor. Kíváncsi szemeknek láthatatlan dolgok, ahová most bevezetjük Önöket. Tárlatvezetés Csepelen, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal lefoglalt áruk raktárában. 
 

Fókusz 12-11-09


szerző:
2012.11.09. 20:50
Fókusz 12-11-09

Fókusz: Sikergyárosok - Ki felel Zámbó Krisztián, Csobot Adél, vagy Oláh Gergő torkáért? Az énektanárok állandó készültségben pszichológusok is! Letaglózva - Gáspár Győző most fogta fel: akár börtönbe is juthat. Az interjú alatt Beával is összeveszett. Vigyázat, Tankcsapda!- A zenekar klippremiert ígért, végül élő koncertet is adott. A meglepetés sokkolta a szemtanúkat!

Őszintén: Győzike megrendítő vallomása az ítéletről

Folytatódik a Győzike show. Csak ezúttal nem egy forgatókönyvíró keveri a kártyákat, hanem az élet. A tét most nem kicsi: ha a másodfok súlyosbít, az egykori showmannek börtönbe kell vonulnia adócsalásért.

Miért nem fizette be az adót Gáspár Győző?

A felfüggesztett börtönre ítélt showman verziója az adócsalási ügyről, amit szakértők szerint enyhe büntetéssel úszott meg.

Fókusz 12-10-10


szerző:
2012.10.10. 20:50
Fókusz 12-10-10

Fókusz: Szexbotrány! - Lass Bea felháborodott az őt ért támadásokon. Az x-faktoros szerint ő nem szexfilmben szerepelt. Állati reggel - Balázsék tehenet fejtek és birkát nyírtak, sőt Vadon Jani a legmerészebb dolgot is bevállalta. Ne gyűlöljetek! - Janics Natasa könnyeivel küszködve magyarázza távozásának okait. Megviselték a kritikák.

Koltai Róbert fiát kiborították az elmúlt évek botrányai

P. Koltai Gábor nagyon nehezen viselte, hogy vele együtt családját is meghurcolták, így szüleit is, akik hosszú évek kemény munkájával megdolgoztak a megbecsülésükért.

Reflektor 12-07-05


szerző:
2012.07.06. 00:45
Reflektor 12-07-05

Reflektor: A Koltai család kálváriája. Plazma még sosem látta a tengert.

Fókusz 12-07-03


szerző:
2012.07.03. 20:05
Fókusz 12-07-03

Fókusz: Vissza a kaptafához! - Mészáros János Elek újrakezdte a munkát a földhivatalban, és azt ígéri, büntetni fog. Gömbölyödő formák - Elkísértük az ultrahangvizsgálatra az áldott állapotban lévő Ebergényi Rékát. Fia vagy lánya lesz? Milliárdos vádak - Exkluzív interjút adott Koltai Róbert adócsalással gyanúsított fia. Hogyan érintik a családot a vádak?

Illegálisan kukkolt újságírókat Sarkozy barátja?

Beidézte szerdán az ügyészség Philippe Courroye-t, a Párizs közeli Nanterre főügyészét.

Segélyből élt a milliomos?


szerző:
2011.08.04. 15:55
Segélyből élt a milliomos?

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy lakos vallomását várja, aki segélyt vett fel, miközben tízmilliós összegekben költekezett.

Electro World: Adócsalás miatt nyomoznak?

Házkutatást tartottak az Electro Worldnél – erősítette meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a privátkopó.hu internetes portál értesülését.

Félmilliárdos adócsalás


szerző:
2011.07.07. 14:12
Félmilliárdos adócsalás

A cég 1,2 milliárd forintnyi értékpapírját a vámnyomozók lefoglalták.

Számlagyáros csalókra csapott le a NAV

Csaknem 900 millió forintot csaltak el a fiktív számlákkal üzletelő cégek.

Adócsalók voltak a razzia célpontjai

Több mint 40 embert vettek őrizetbe adócsalás gyanújával Olaszországban.

20 évet is kaphatnak a pénzmosók

200 millió forintos pénzmosást lepleztek le az adó- és vámhatóság nyomozói Debrecenben.

A biztonsági őrök zsebében landolt a pénz

Lebukott egy vagyonvédelmi cégcsoport, amely körülbelül 500 dolgozót jelentett be minimálbéren, miközben jóval többet fizettek nekik.

Újra bíróság előtt Berlusconi


szerző:
2011.03.28. 13:39
Újra bíróság előtt Berlusconi

Nyolc éve először jelent meg személyesen egy ellene kezdett bírósági tárgyaláson Silvio Berlusconi.

Pénzügyőrök akcióban 40 helyszínen

Egyszerre negyven helyszínen 100 pénzügyőr lépett akcióba.

Szabadlábon az Eclipse-ügy gyanúsítottjai

A bíróság csütörtökön lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el az Eclipse-ügy hét gyanúsítottjának ügyében.

Ismét börtönbe kerülhet Stadler

Különös visszaesőként, folytatólagosan elkövetett adócsalás miatt emeltek vádat ellene.

Adócsaló az egykori James Bond?


szerző:
2010.07.16. 09:34
Adócsaló az egykori James Bond?

Nyomozást indítottak a spanyol hatóságok az Oscar-díjas Sean Connery ellen.

Adócsaló a világ leggazdagabb asszonya?

Keresetet nyújtott be pénteken a világ leggazdagabb asszonya saját lánya ellen.

Adócsalók az interneten!


szerző:
2010.06.12. 17:44
Adócsalók az interneten!

Az adóhatóság 16 embere napi 8 órán át böngészi a licitoldalakat, mert egyre többen üzérkednek ezeken a honlapokon.

5 millió euró adóval tartozik a miniszter

Távozni kényszerült pozíciójából a filmsztárból politikussá lett görög turisztikai miniszterhelyettes.

Tovább pumpálják a pénzt az Eclipse Zrt-be

Több milliós adócsalással vádolják a cégvezetőket, ennek ellenére továbbra is kap állami pénzt a vállalat.

Milliárdos adócsalást lepleztek le

A csalók Törökországból hoztak be ruhát, a bevétel után azonban nem adóztak és az import áfát sem fizették be.

360 milliós adócsalást lepleztek le

A Nógrád megyei betéti társaság több mint 2 milliárd forint összegben adott ki számlákat különböző cégeknek.

Cinit még mindig kísérti a múlt


szerző:
2010.04.22. 20:49
Cinit még mindig kísérti a múlt

Zalatnay Sarolta 13 évvel ezelőtti, 120 millió forintos csalássorozata miatt ugyan 2 évet börtönben ült, két kitartó áldozata továbbra is az egykor kölcsön adott pénzét követeli.

Újabb számlagyárat buktattak le


szerző:
2010.04.03. 18:09
Újabb számlagyárat buktattak le

A csoport feltételezett vezetőjét 200 millió forintos adócsalással gyanúsítják.

Kik állnak az Eclipse-ügy mögött?

Luxuskocsikkal versenyeztek, milliárdos állami üzleteket kötöttek, a gyanú szerint adót csaltak és pénzt mostak az Eclipse Zrt. vezetői.

Hárommiliárdos adócsalás az Eclipse-nél?

Egy informatikai cég kapott 8 milliárd forintos állami megbízást, de az adót ezután nem fizette be. Lapértesülések szerint az Eclipse Zrt-ről van szó.

Sorozatos házkutatás Budapesten


szerző:
2010.03.10. 18:09
Sorozatos házkutatás Budapesten

Különösen nagymértékű adócsalás és pénzmosás gyanúja miatt folyik az eljárás.

Házkutatás Pintér Sándor cégénél

Úgy tudni, a cég ellen adócsalás és pénzmosás gyanúja miatt nyomoznak.

Többmilliárdos adócsalást lepleztek le

A VPOP 11 személyt gyanúsít az ügyben, köztük valós és fiktív magyar, szlovák és szlovén cégek vezetőit.

Többször is eladták a kastélyt az adócsalók

A revizorok kiszúrták a visszaigényelni próbált 100 milliós összeget, és lecsaptak.

Milliárdos ÁFA-csalást lepleztek le

2,5 milliárd forint adócsalást lepleztek le 2 Bács-Kiskun megyei bűnszervezetnél.

Sas József lemond igazgatói tisztségéről

Nem marad a Mikroszkóp Színpad vezetője, miután elítélték adócsalásért.

Disznóból szarvasmarha - papíron

Számos szabálytalanságot követett el egy szarvasmarha forgalmazással foglalkozó cég.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való