KERESÉS search-close

Zoltán Erika

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zoltán Erika"

Top 6 - A Bizőboyznak mindig jobban ment a tánc, mint az ének

A Bizőboyz Erika C által, vagyis inkább Zoltán Erika ellen elkövetett merénylet volt. A hat fiú az ő tánciskolájába járt, amikor úgy gondolták, jó poén, ha meglepik tanárukat az esküvőjén egy rögtönzött énekes előadással. Bár sem a kigyúrt test, sem az éneklés nem volt az erősségük, egy hétvége alatt mégis gyakran tíz fellépésük volt. Öt éven keresztül hakniztak, pedig alig néhány számuk volt összesen.

Zoltán Erika ötven év után találkozott féltestvérével

Szokták mondani, hogy az élet a legnagyobb forgatókönyvíró, és ezt Zoltán Erika most a saját bőrén tapasztalja meg. Bár egykeként nőtt fel, fél évtized után kapott egy testvért.
A testvérekkel készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszabban.

ZOLTÁN ERIKA: Bemutatom a féltestvéremet

Ki tudja hogyan alakulhatott volna Zoltán Erika és húga élete, ha egymáshoz közel, esetleg egymással gyakran találkozva nőhettek volna fel. De az énekesnő húga anyukájával együtt Amerikába költözött és a két gyerek fél évszázadig nem is hallott a másikról. De, hála Tünde amerikai férjének, a két testvér egymásra talált.

Hány évesnek érzed magad?

“Csak egy szám...” - sokan mondják ezt, mikor a korukat firtatják, de vajon komolyan is gondolják? A hazai sztároktól most azt kérdeztük ők hány évesnek érzik magukat? Vajon egybeesik ez a valós életkorukkal?

Mit tennél, ha egy napra nemet változtathatnál?

Több humoros vígjátékot ihletett már meg a téma: vajon mi történne velünk, ha egy napra az ellenkező nem testébe kerülnénk? Sztárvendégeinket arra kértük, próbálják elképzelni ezt a hihetetlen helyzetet és mondják el, mit tennének, ha egy napra nemet változtathatnának!

Milyen egy tökéletes nap?


szerző:
2018.04.16. 16:20
Milyen egy tökéletes nap?

A nap kérdése rovatunkban  ma arra keressük a választ, hogy mégis kinek mikor tökéletes egy nap?

Hűtlenség: minden a mikro-megcsalással kezdődik

A legnagyobb világsztárok mind dalba öntötték már a hűtlenséget – vagy a megcsalt, vagy a megcsaló oldalról. Könnyű azonosulni a dalszövegekkel, hiszen a félrelépés az emberek 80%-át érinti. Számos formája létezik, lehet testi, lelki, legújabban pedig mikro. De vajon mi ez?

Hogyan élnéd meg, ha megszűnne a népszerűséged?

Hogy, hogyan élné meg Kozsó, Zoltán Erika vagy akár Dévényi Tibor, ha hirtelen megszűnne a népszerűsége? Kiderül a riportból!

Emlékszel rájuk: a 90-es évek magyar hírességeire?

Holdjáró, kazettás magnó, videolejátszó, Coco Jambo? Ciki, vagy nem ciki? Beszéljenek maguk a sztárok!

Használtad már ismerkedésre a népszerűségedet?

Ezúttal a '90-es évek sztárjait faggattuk ki arról, hogy mennyire használták ki népszerűségüket ismerkedésre.

Fontos a papír, vagy elég az adott szó egy sokáig tartó kapcsolathoz?

Sokan úgy gondolják, hogy egy szerelmi kapcsolat kizárólag házassággal válhat teljessé. Mások pedig úgy, hogy a papír semmit nem jelent. A boldogító igen, mint tudjuk, nem mindig boldogít. És nem mindenkit. Horgas Eszter például kimondottan irtózik a gondolattól, hogy másodszorra is oltár elé álljon. Zoltán Erika és Robbie D. viszont halmozzák az esküvőket, mert már a harmadik közös nagy napra készülnek.  

Zoltán Erika még egy kacér koreográfiát is előadott

Szerelemre születtem, Remete lány, Casanova. Zoltán Erika fülbemászó dalait és szexi koreográfiáit mindenki ismeri. De mi most inkább a magánéletére voltunk kíváncsiak, mesélt múltról és jelenről, megmutatta hogyan szurkolt a labdarúgó-válogatottnak, és még egy kacér koreográfiát is előadott.

Garantáltan leforrázunk – Ez történt a héten!

Megállíthatatlanul beköszöntött a nyár, amit sztárjaink is örömmel konstatálták az elmúlt napokban. Ki bikinimustárt tartott, ki éjjel-nappal edzett, valaki pedig simán csak napozással töltötte az elmúlt napokat. Most dőljünk hátra és élvezzük a délutáni matinét.

Sztárok legemlékezetesebb karácsonyi pillanatai

Mint mindenkinek természetesen a sztároknak is vannak olyan vidám, meglepő, vagy éppen szomorú karácsonyi történetei, ami valami miatt még évek múltán is emlékezetesek maradtak. Hogy milyen emlékei vannak Zoltán Erikának, Roby D-nek, Nyertes Zsuzsának és lányának, illetve ők hogyan töltik az ünnepeket, erről faggattuk.

Mikor és miben kérjük ki a gyerek véleményét?

Sok szülő általában kímélni szeretné gyermekét és jó pár esetben nem is osztják meg velük a felnőttek ügyes-bajos dolgait. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor már igenis számít egy gyermek véleménye, pláne ha szókimondó kamaszról beszélünk, aki nem rejti véka alá véleményét. Hogy mikortól kérdezzük meg, hogy gyermekeink mit is gondolnak, és mindezt milyen témák esetén, Zoltán Erikával, Dévényi Tiborral és Böhönyey Márta, pszichológussal beszélgettünk.

Munkában és otthon is együtt?

Mi volt ma a munkában? Ez az a kérdés, amit azok a párok nem tesznek fel egymásnak, akik napközben is együtt töltik az idejüket, akár egy családi vállalkozás keretein belül, akár a sztároknál, hiszen pl. Zoltán Erikáék évtizedek óta együtt lépnek a színpadra, Horányi Juli pedig most kóstolhatott bele, mert új klipjét nem más rendezte, mint újdonsült párja. Mennyire működőképes a munkakapcsolat, ha a munkatársunk a párunk is egyben? Erről kérdeztük vendégeinket, Horányi Julit, Zoltán Erikát és Gönczi Dorka, mediátort.
 

Retróbulival intettek búcsút a Puskás Stadionnak

A Puskás Ferenc Stadion őszi bontása előtt stílszerűen egy 80-as évek retro partyval búcsúzott a közönség az épülettől, amelyen fellépett többek között C.C. Catch, a Boney M, a Ricchi e Poveri, az Ottawan, Zoltán Erika és a Dolly Roll is. Hubai Antal riportja.
 

Zoltán Erika minden idejét férjével tölti

Vendégünk volt Zoltán Erika és Roby D., akik már huszonöt éve szerelmesek egymásba. A kajakosok drogbotrányáról Horváth Gábort a Honvéd kajak-kenu szakosztályának igazgatóját kérdeztük. Csobot Adél és Molnár Andi pedig elmondták, mennyire nehezen válnak meg egy-egy kinőtt ruhadarabjuktól. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Zoltán Erika és Roby D. 25 éve ugyanolyan szerelmesek egymásba

Zoltán Erika és Roby D. között dúl a szerelem, nemrég tértek haza “sokadik nászútjukról”, azt mondják, nekik minden édes kettesben töltött vakáció olyan, mint a mézeshetek. Több évtizede tartó boldogságuk titkairól meséltek nekünk, és arról, hogy ennyi év után sem bírnak meglenni egymás nélkül.

Zoltán Erika 25 éve szereti férjét

Érkezik majd hozzánk Zoltán Erika és férje Kátai Róbert, akik már 25 éve szeretik egymást. Mi lehet boldog házasságuk titka? Erről is faggatjuk őket. Minden harmadik fiatal elhízott, egy szakértő segítségével az okokat és a megoldást keressük. Valamint tippeket adunk ahhoz, hogyan lehet kiskertet készíteni az erkélyünkön.

Apás vagy anyás a gyerek?

Minden gyerekre igaz, hogy az egyik szülővel szorosabb a kapcsolata. Általában az apa-lánya és az anya-fia kapcsolat szokott ilyen szempontból kiforrottabb lenni. De mi áll a hátterében? Mitől alakul ki ez a fajta szorosabb kötődés, és ami nem elhanyagolható: a szülők között ez mennyire okozhat feszültséget? 

Gyerekek az elvárások hálójában

A félévi bizonyítványosztás körül egyre gyakoribb, hogy a szülő nem azért pöröl, mert a kamasz sarokba vágja a könyvet és bulizni indul, hanem épp ellenkezőleg. Mitől lesz megfeleléskényszeres egy gyerek, kikre jellemző és hogyan tudjuk megértetni velük, hogy nem kell mindenáron megfelelni?

Egy kapcsolaton mindkét félnek dolgoznia kell

Zoltán Erika 25 éve él boldog házasságban és maga is azt vallja, hogy minden nap egy kicsit meg kell küzdeni a másikért. Ez nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik vagy amennyire könnyű róla beszélni, de az érzés, amikor tudja az ember, hogy a párja a tökéletes társ az életében, az mindent megér. Ennek a mikéntjéről beszélgettünk vele és szakértő vendégünkkel.

Baj, ha egy nő karrierista?

Mennyire számít önzésnek, ha egy hölgy a munkáját helyezi előtérbe? Meg lehet találni az egyensúlyt a magánélet és a karrier között?

Lemezek vs letöltés


szerző:
2014.10.14. 20:34
Lemezek vs letöltés

Zoltán Erika, Lovasi András, Vastag Csaba, Geszti Péter és Török Tamás arról beszélnek, milyen jelentősége volt régen kiadni egy lemezt és mi az előnye, hogy napjainkban az interneten terjednek a slágerek.

Zoltán Erika és Kautzky Armand a házasságról

A házasságban vannak dolgok, amiket az elején tisztázni kell, viszont ha a felek alapvető dolgokban nem értenek egyet, akkor valószínűleg a jövőben sem fog működni a kapcsolat.Erika szerint nem jó, ha egy házasságban mindent előre programozni kell, mert ez idővel kialakul. Kautzky Armand szerint pedig hinnünk és bíznunk kell a párunkban, és akkor nem lehet gond.

A nők miért csapják be magukat vásárláskor?

Még egy kicsit fogyok, és jó lesz – szokták mondani a nők, ha kiszemelt ruhadarabúk nem jó rájuk, de mégis megveszik. Adásunkból kiderült, hogy miért csinálják ezt a nők, Zoltán Erikát, Muri Enikőt és pszichológusunkat faggattuk!

Recept engedetlen gyermekekhez

Ha valaki ismeri, nincs annál nagyobb kincs. De egyáltalán létezik-e? Zoltán Erika a pozitív példa, hiszen kislányával remekül megértik egymást. Akiknek viszont nincs ilyen szerencséjük, azokat Simonné Goschi Gabriella, klinikai szakpszichológus igyekezett megnyugtatni.

Miért nem szeretnek főzni a nők?

A feminizmus miatt mára átalakultak a női szerepek, így egyre kevesebb időt töltenek főzéssel. Zoltán Erika magáénak érzi a konyhát, és kikapcsolja a főzés. Erdőhegyi Brigitta már kevésbé, szerinte a főzés szeretetére születni kell.

8:08 – Minden reggel 13-11-04

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

A férfiak többet költenek ruhákra, mint a nők?

Egy kutatás szerint az urak többet költenek ruhákra, mint a nők. Németh Kristóf szerint ez részben igaz, mert az esetek nagy többségében ők fizetik a hölgyek ruháit is.

Zoltán Erika elárulja a hosszú házasság titkát

Férjével 23 éve ismerik egymást, de még mindig tart a szerelem. Erika szerint a siker titka csupán annyi, hogy szeretik egymást, és ezen semmilyen hiszti vagy káosz nem változtat.

Újrakezdési nehézségek válás után

Napjainkban a házasságok több mint a fele válással végződik, és az elváltak előtt nehéz feladat áll: újra kell kezdeniük szinte az egész életüket. Zoltán Erika és Ernyey Béla már átélték ezt, őket faggattuk az újrakezdésről.

Rába Tímea és Zoltán Erika is szülés utáni depressziótól szenvedett

Zoltán Erika és Rába Timi is megküzdött a szülés utáni depresszióval. Adásunkban őszintén meséltek erről az időszakukról.

Zoltán Erika simogatni szokta növényeit

Zoltán Erika szenvedélye a kert. Olyannyira szereti otthonában növényeit, hogy gyakran meg is simogatja őket. Minden vágya egy konyhakert, ahol zöldségeket, fűszereket termeszthet, így nagyon örült a lehetőségnek, hogy egy kertészmérnök segítségével kalauzoltuk őt a növények világába.

Reggeli - Csak csajok 12-10-02

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-04-02

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-01-12

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Csak csajok 11-09-08


szerző:
2011.09.08. 09:05
Csak csajok 11-09-08

Az X-Faktorban nemcsak a szép hangú jelöltek csillogtathatják meg a tudásukat, hanem a tehetséges táncosok is. A csütörtöki Csak csajokból kiderül, hogyan lehet jelentkezni a tehetségkutató tánckarába.

Fél Kettő 11-08-02


szerző:
2011.08.02. 14:30
Fél Kettő 11-08-02

Fél kettő: Diagnózis - Zoltán Erika pajzsmirigy-betegségben szenved, élete végéig gyógyszert kell szednie. Egészséges kezdet - Az anyatejes táplálás mellett kampányol Erős Antónia, vendégem volt a műsorvezető. Kétes hírnév - A kaszkadőröket az utcán utánzó tinik mutatványai ön- és közveszélyesek.

Csak csajok 11-06-17


szerző:
2011.06.17. 09:05
Csak csajok 11-06-17

Csak csajok Barabás Évával, Csepregi Évával és Zoltán Erikával. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Fogyóban a sztárok


szerző:
2011.01.18. 13:59
Fogyóban a sztárok

Kalóriarobbantás és éhségűző tippek celebjeinktől.

Példátlan esemény a ValóVilág történetében!

Lapszemlénkből kiderül, mi történt Ginával és az is, hogy Leonidaszért két nő harcol.

Csak csajok 10-10-22


szerző:
2010.10.22. 09:05
Csak csajok 10-10-22

Csak csajok: Most már rengeteg lehetőségük van a nőknek a nevük megváltoztatására, ha megházasodnak, sőt, akár a férfiak is felvehetik a feleségük nevét. Mégis egyre gyakoribb, hogy a házasságkötés után is megmarad mindenkinek az eredeti neve. Vajon ez az emancipáció eredménye?

Csak csajok 10-07-16


szerző:
2010.07.16. 09:00
Csak csajok 10-07-16

Csak csajok: Csak csajok Ördög Nórával, V. Kulcsár Ildikóval és Zoltán Erikával. A hölgyek kitárgyalták, hogy mi a tartós kapcsolat titka, mi lehet az oka a fürdőruha- parának és arról is beszélgettek, mit lehet tenni, ha a gyerek nagyközönség előtt hisztizik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való