KERESÉS search-close

Zoé

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zoé"

A gyermekkori rák a felnőtteket sújtja le jobban

Néhány napja mutattuk be a 6 éves Zoét, aki nagyon ritka daganatos betegségben, úgynevezett oszteoszarkómában szenved. A szakember szerint bár az első felismerés sokként hat a családra, a gyermekdaganatos betegségek egy része nagyon jól kezelhető, mert a fiatal szervezet hamar regenerálódik.

Sokan segítenek a csontdaganatban szenvedő kislány családjának

Máris majdnem kétmillió forint gyűlt össze annak a családnak, amelynek csontdaganatban szenvedő kislányát vasárnap mutattuk be a Híradóban. A 6 éves Zoé hónapokig kemoterápiát kap Budapesten, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő család ezért mindenét otthagyta, hogy a kislány mellett lehessen. Most olyan lakást keresnek, ahol steril körülmények között gyógyulhat Zoé.

Ha segítene a családnak:
Gondoskodás Alapítvány számlaszám
1174405820070098 OTP BANK; közleménybe: Papp Zoé
Ha külföldről utalna
IBAN: HU80-10100716-33827000-01005001; BIC/SWIFT: BUDAHUHB, Papp Zsuzsanna

 

ZOÉ APUKÁJA: Mindenki próbál segíteni, amiben csak tud

A 6 éves Zoét vasárnap mutattuk be, pár hete egy csomót vettek észre a lábán, kiderült, ritka csontdaganatos betegségben szenved, a tüdejében pedig áttét van. Azóta nagyon sokan segítettek a családnak, máris majdnem kétmillió forint gyűlt össze.

Ha Ön is segítene a családnak:
Gondoskodás Alapítvány számlaszám
1174405820070098 OTP BANK; közleménybe: Papp Zoé
Ha külföldről utalna
IBAN: HU80-10100716-33827000-01005001; BIC/SWIFT: BUDAHUHB, Papp Zsuzsanna

 

Zoénak ritka csontdaganata van, hosszú kezelés vár rá

Egy dudor volt a lábán, kiderült, ritka csontdaganata van annak a 6 éves kislánynak, akinek apukája kért segítséget a Facebookon. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő családnak ott kellett hagynia lakóhelyét, mert a kislányt csak Budapesten tudják kezelni. Az ötfős család átmenetileg egy budapesti garzonban húzza meg magát, az édesapa pedig a kislány kezelései miatt egy időre kiesett a munkából. Attól fél, nem tudja majd eltartani a családját, ha a kezelés hónapokig elhúzódik.
Ha segítene a családnak:
Gondoskodás Alapítvány számlaszám
1174405820070098 OTP BANK; közleménybe: Papp Zoé
Ha külföldről utalna
IBAN: HU80-10100716-33827000-01005001; BIC/SWIFT: BUDAHUHB, Papp Zsuzsanna

 

Csoki nem, brokkoli igen!


szerző:
2018.12.09. 18:20
Csoki nem, brokkoli igen!

Már 34 millióan látták a pécsi brokkolievő kislány videóját. A két és fél éves Zoé elutasít minden édességet, a brokkolit viszont habzsolja. Édesanyja azt mondta az RTL híradónak, hogy gyereke sírva fakad, ha csokival kínálják. A ritka történetről már külföldi oldalak is írtak.

Heti szőrösünk Zoé!


szerző:
2018.04.03. 07:43
Heti szőrösünk Zoé!

Ismerjétek meg ezt a 2 éves, kertesházba ajánlott és ivartalanított „barátságos nagy mackót”, Zoét!

Gábor: „Nem tudom feldolgozni, hogy Zoé megcsalt ezzel a patkány Danival…”

Gábor csalódottságát látva, Niki elárulta a férfinak, hogy Zoé megcsalta őt. Gabi teljesen kikelt magából és kiszedte Nikiből, hogy ki volt a férfi. Amint kiderült az igazság, Gábor elindult a klubba, ahol nekiesett Daninak.

Roland elzárta Dávidot Bori elől

Gábor alkoholba fojtotta bánatát. Roland meghiúsította Boriék randiját. Joe-nak meggyűlt a baja orsi nevelésével.

Niki Gábornak: „Zoé azért ment el, mert mindenkin uralkodni akarsz…”

Gábor hiába ellenezte, Niki Evelinnel együtt mégis elfogadta a lábmodell-munkát. Útban a fotózásra Niki és Evelin összefutottak Danival és Lilivel, ami kizökkentette Evelint a nyugalmából. A fotózáson megjelent Gábor, aki részegen követte a lányokat és kiverte a balhét, mire Kornél felmondott Nikinek.

Váratlan vendég érkezett az albérletbe!

Zoé elment egy lábmodell fotózásra, ami zavarta Gábort. Amikor aztán a lány megtudta, hogy a fotós, Kornél, egy lábfetisisztáknak szánt honlapot üzemeltet, inkább lelépett. A napnak azonban még közel sem volt vége, este ugyanis mindenki meglepetésére, megjelent az albérletben Totó.

Totót újabb albérletből dobták ki

Reggel Zoé híreket kapott: Totót kitették az albérletből, ahol eddig lakott. A fiú egyből visszaakart költözni Zoéhoz az albiba, a lány azonban nemet mondott testvérének, amivel megsértette őt. Később aztán furdalni kezdte a lelkiismeret a Zoét, és megengedte Totónak, hogy odaköltözzön hozzájuk, ő azonban addigra meggondolta magát, és úgy döntött más megoldást keres problémájára.

Újra Zoénak kellett megmentenie Totót

Roland összezavarodott Bori iránti érzéseitől. Tamara randira ment. Zoénak újra a szárnyai alá kellett vennie testvérét, Totót.

Dani Zoénak: „Mi nem leszünk barátok, nem vagyok kíváncsi a jópofizásra…”

Dani egy feszült reggel után edzeni ment, ahol összefutott Zoéval. A fiú lesérült edzés közben, Zoé pedig felajánlotta neki, hogy elviszi orvoshoz, és azt is felajánlotta neki, hogy béküljenek ki. Dani azonban félreértette a helyzetet, és mikor ebből is csak konfliktus alakult ki, a frusztráltságát Lilin vezette le, amit hamar meg is bánt.

Joe Evelinnek: „Ha a hónap végéig nincs melód, repülsz…”

Evelin állásajánlatot kapott. Daninak feszült napja volt. Szofi és Tamara esküvői ruhát vásároltak.

Joe megleckéztette a kuncsaftokkal flörtölő Gábort

Joe elhatározta, hogy ideiglenesen kibérel egy szerelőműhelyt. Gáborral együtt fogtak neki a munkának, és bár Joe nagyon örült, hogy végre dolgozhatott, Gábor inkább lányokkal flörtölt a munka helyett. Joe, azért, hogy megleckéztesse barátját, odahívta Zoét, aki kellemetlen helyzetbe hozta Gabit. Ezután Zoé és Gábor is megleckéztették Joey-t, este pedig elégedetten koccintottak egyet a barátságukra.

Roland máris esélytelen a „Mr. 2017” versenyben?

Roland táncolni tanult Boritól. Teó visszautasította Tamarát. Joe és Gábor új műhelyt béreltek.

Zoé Gábor előtt méreget más pasikat?

Miután Gábor és Zoé többször is féltékenykedni kezdtek egymásra, poénból Evelin és Zoé elkezdték két férfi testi adottságait méltatni. Gabi már nem találta ezt olyan viccesnek, és összevesztek Zoéval. Gábor fejében még a szakítás is megfordult, de végül bocsánatot kért barátnőjétől, és kibékültek.

Dani és Roland szépségversenyen indultak!

Zoé és Gábor féltékenykedtek. Lili benevezte Danit egy szépségversenyre. Tamara újra találkozott Joe-val.

Tamara felpofozta Joe-t a férfi tüzes csókja után

Joe annyira féltette Tamarát Teótól, hogy felkereste a lányt, és óva intette a nagyképű macsótól. A figyelmeztetés teljesen felzaklatta Tamarát, Joe pedig a pillanat hevében megcsókolta a lányt, aki ezután ijedten elmenekült. A történtek után Tami azon tépelődött, hogy vajon Joe érez-e még valamit iránta, eközben Joey ugyanezt próbálta tagadni Zoénak.

Lili Daninak: „Arra kelek föl, hogy megpróbálsz elmenekülni…”

Dani megbántotta Lilit, amikor elmondta neki, hogy hiba volt újra lefeküdniük, ezért, hogy feldobja a lányt, elhívta egy kalandparkba. Ott aztán összefutottak Gáborral és Zoéval, aki féltékeny lett Lilit meglátva. Dani és Lili azonban remekül érezték magukat, és a nap végére Dani bevallotta, hogy talán mégis van valami ebben a lányban.

Dani fojtogatni kezdte Gábort

Gábort és Zoét látva, Danin újra úrrá lett a féltékenység, majd később egy közös edzésen nekiment Gabinak, sőt, kis híján elszólta magát az ő és Zoé afférjáról. Este Dani Lilivel vigasztalódott az ágyban, remélve, hogy így elfelejtheti Zoét.

Dani indulatai elszabadultak

Daniban fellángolt a féltékenység. Tamara esküvőszervező lett. Evelin és Teó újra randiztak.

Evelin Zoénak: „Danival csaltad meg a Gábort, igaz?”

Egy veszekedést követően, Evelin gyanítani kezdte, hogy Zoé titkos afférja Danival volt. Evi egyből számon kérte barátnőjét, aki bevallotta, tényleg lefeküdt Danival, és bár Evelin egyből Gáborhoz akart rohanni, hogy elárulja neki a hírt, végül a két lány kibékült, azzal a feltétellel, hogy Zoé és Dani között soha többé nem történhet semmi.

Szofi döntött: vajon igent mond Tamásnak?

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Előző rész (2017. november 14.)

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Egy kutya gyomrában kötött ki Zoé öröksége!

Gábor Zoéval szerette volna tölteni a napot, de Joe elrángatta magával egy új műhely körbejárására. Mikor aztán Joey lelépett az eladónővel a helyszínen, Gabi pedig ott ragadt a nő kutyájával, teljesen kiakadt. Ezután ráadásul a kutya még Zoé nyakláncát is megette, sőt, Joe miatt az üzlet is elúszott, ami az utolsó csepp volt a pohárban Gábor számára.

Teó tönkretette Tamás lánykérésről szőtt terveit?

Teó elárulta Szofinak Tamás tervét. Gábornak balszerencsés napja volt. Lili még mélyebbre süllyedt a hazugságaiban.

Előző rész (2017. november 13.)

Teó elárulta Szofinak Tamás tervét. Gábornak balszerencsés napja volt. Lili még mélyebbre süllyedt a hazugságaiban.

Zoé: „Egyszerűen nem tudom kiverni Danit a fejemből”

Miután Dani egész reggel hívásokkal zaklatta Zoét, a lány bevallotta Evelinnek, hogy megcsalta valakivel Gábort. Evi azt tanácsolta neki tisztázza a dolgot a másik fiúval, vagyis Danival, Zoé pedig így is tett. Este azonban rájött, hogy Danit nem olyan könnyű elfelejteni, mint gondolta.

Zoé végleg kizárja Danit az életéből?

Az albérlet lakói Lalit ápolták. Zoé rendezte a viszonyát Danival. Boriék üvegezéssel dobták fel a takarítást.

Borit megalázta az álompasija

Zoé bűntudatával küszködött. Borinak csalódnia kellett Dávidban. Szofi anyagi problémái kezdtek elhatalmasodni.

Gábor egyenesen Dani ágyába üldözte Zoét

Gábor ígéretet tett Zoénak, arról, hogy megváltozik, barátnője azonban nem hitt neki, ezért próba elé állította őt. Elhitette Gabival, hogy táncosnő szeretne lenni a klubban, aki persze őrjöngött a hír hallatán. A pár annyira összeveszett, hogy Daninak kellett közbelépnie, ráadásul Zoé végül a fiú ágyában kötött ki emiatt.

Zoé: „Azt hiszem Gábor és köztem mindennek vége…”

Zoé próba elé állította Gábort. Karola bosszút állt Rolandon. Mesi és Lili felvidították Milánt.

Zoé Gáborról: „Nem tudom, hogy valaha meg tud-e változni…”

Miután Zoé hazaérkezett az Evelinnel töltött hétvégéről, egyből Gáborhoz sietett, hátha végre jobb belátásra tért a volt barátja összeveszésük óta. Gabi miatt azonban újra vitatkozni kezdtek, ezért Zoé Danihoz menekült, akivel az egész napot együtt töltötték.

Evelin Joe-nak: „Tartom a cölibátust!”

Zoé együtt töltötte a napot Danival. Roland keresztbe tett Karolának. Evelint randira hívták.

Evelin számára kellemetlenül végződött a casting

Evelin és Zoé, Gábor tiltása ellenére, elmentek a castingra. Ott azonban Evelint hamar kiállítják, aki ezért féltékeny lesz a nála jobb pontokat kapó Zoéra, és otthon összeugrasztja őt és Gábort. Estére Evelin belátta, hogy hibázott, és kibékültek barátnőjével.

Lili és Lia összeverekedtek Dani miatt!

Lili és Dani összegabalyodtak. Szofinak döntenie kellett a fodrászat sorsáról. Evelin és Zoé elmentek a castingra.

Gábor félbeszakította Zoé-ék rögtönzött divatbemutatóját

Zoé és Evelin együtt terveztek jelentkezni egy casting cég álláshirdetésére, Gábor azonban kiakadt, amikor meglátta, hogy barátnője milyen ruhában akar elmenni. Zoé nem akarta hagyni, hogy Gábor megszabja neki, mit tehet, így összevesztek.

Elcsattant egy csók Bori és Dávid között!

Bori és Dávid összemelegedtek. Gábor eltiltotta Zoét a modellkedéstől. Tamara rettegve fogadta Teó új házikedvencét.

Az albérlet lakói megható búcsúbulit csaptak Alexának

Alexa eleinte félt elmondani a többieknek, hogy Amerikába utazik. Amikor aztán mégiscsak kirobbant belőle, a lányok egyből támogatni kezdték ők, de Joe, Lali és Gábor veszélyes ötletnek tartották. Később összefutott Bécy-vel, aki szerelmet vallott neki azért, hogy ott tartsa a lányt, de Alexa egyértelművé tette, hogy köztük mindennek vége. Este az albérlet lakói végül mind Alexa mellé álltak, és egy hatalmas bulival ünnepelték meg a sikerét.

Alexa könnyek között búcsúzott az albérlettől

Lili mindenáron felakarta szedni Danit. Szofi megpróbálta közelebb hozni egymáshoz Teót és Tamást. Alexa felfedte barátainak a jövőre vonatkozó terveit.

Dani: „Zoé iszonyatosan szexi!”

Dani és Zoé között tovább nőtt a feszültség, amikor a fiú edzeni ment Gáborral, és ott összefutottak Zoéval. Egy hirtelen intimebbé váló pillanatban, amíg Gábor távol volt, Dani megcsókolta Zoét, aki ezért mérgesen elmenekült inkább. Este, Zoé mérgesen kiosztotta Danit, aki ezért feszülten rányomult Liára.

Dani újra megcsókolta Zoét

Dani nem bírt ellenállni a kísértésnek. Szofihoz látogatóba érkezett bátyja, Teó. Joe-nak megtetszett Dóra, a szexi taxisofőr.

Bemutatkozott a klub új tulajdonosa

Gábor és Dani - Zoé legnagyobb rémületére - összebarátkoztak, ráadásul Gabi még az albérletbe is meghívta új barátját. Amikor még az is kiderült, hogy Evelin a fiú exe, Zoé teljesen kiborult. A klubnak időközben új tulajdonosa lett Bartus Hilda személyében, aki felajánlott Gábornak egy kidobói állást a szórakozóhelyen. Gabi elgondolkodott az ajánlaton, Zoé pedig mindenáron távol akarta tartani barátját és Danit, de úgy tűnt, ez nem fog sikerülni.

Zoé Daninak: „Tartsd magad távol Gábortól!”

Zoé kétségbeesve próbálta távoltartani egymástól Gabit és Danit. Evelin megpróbálta felvidítani Lalit. Karola kellemetlen helyzetbe került otthon, és a munkahelyén is.

Gábor megmentette Danit egy késeléstől

Zoénak bűntudata volt, amiért ő és Dani összemelegedtek. Este elmentek Gáborral a klubba, hogy kicsit jól érezzék magukat, amikor azonban Zoé észrevette, hogy Dani áll a bejáratnál, kifogást keresve visszamenekült az elbérletbe. Az eseményeket csak tovább bonyolította, hogy aztán Gábor megmentette Danit egy késeléstől, emiatt pedig elkezdtek egyre jobban összebarátkozni.

Klaudia Milánnak: „Felnőtt férfi lettél…”

Zoé a bűntudatával küszködött. Tamara bizonyítani akart Tamásnak. Maja megpróbálta visszaköltöztetni Mesit a hajóra.

Zoé szex megvonással fenyegette Gábort

Joe boldog volt, amikor kiderült, hogy Zoé és Gábor kibékültek, ráadásul még egy kis pénz is ütötte a markukat, az albérlet rezsiköltségeinek visszatérítésekor, ezért Joe úgy döntött, a pénzből vesznek az albérletbe valami újat. A fiúk mindenáron sörcsapot szerettek volna, de Zoé és Evelin, egy új tévé mellett érveltek. A lányok végül Gábort is maguk mellé állították, amikor Zoé szex megvonással kezdte fenyegetni Gabit.

Tamara beköltözött Szofihoz és Tamáshoz

Az albérletben a fiúk és a lányok azon versengtek, hogy mivel lepjék meg magukat egy hirtelen jött összegből. Tamás és Szofi összeköltöztek. Lia és Dani összemelegedtek.

Zoé Gábornak: „Nem nekem hittél, nem foglalkoztál az érzéseimmel…”

Zoé hiába élvezte, hogy közel kerültek egymáshoz Gáborral, távolságtartó volt vele. Ezért Gabi felajánlotta neki, hogy töltsenek el együtt egy romantikus hétvégét, amibe nagy nehezen bele is ment a lány, de végül meghátrált és újra kikosarazta Gábort, aki továbbra sem adta fel.

Joe: „Engem ne korlátozzon senki…”

Zoé nem tudta eldönteni, hogy mit akar Gábortól. Tamara napja egyre rosszabbra fordult. Milán még mindig a lakás kiadásával küszködött.

Gábor és Zoé újra közel kerültek egymáshoz

Zoé és Evelin munkakereséssel indították a napot, de ez hamar átváltott lelkizésbe, mivel Zoé még mindig nem tudta kiverni a fejéből Gábort. Úgy döntöttek inkább lazára veszik a napot, és csajos programokat csinálnak maguknak, de Gáborék véletlenül belerondítottak a lányok napjába. Végül a fiúk és a lányok együtt buliztak, Gábor és Zoé között pedig majdnem elcsattant egy csók is.

Szandra megpróbálta kitúrni a szalonból Karolát

Laliék pasis, Evelinék pedig csajos napot tartottak. Karola és Szandra között újabb balhé alakult ki.

Joe Gábornak: „A legjobb barátom vagy, és nem szúrnálak hátba…”

Lali és Joe próbálkozásai után Gáborban felmerült, hogy talán ő tévedett Zoéval és Joe-val kapcsolatban. Először Alexa segítségét kérte, majd elvitte Joe-t a megismerkedésük helyszínére, ahol megbeszélték a történteket, és végre kibékültek.

Gábor és Joe felidézték megismerkedésüket

Gábor kételkedni kezdett. Bori főzni tanította Rolandot. Milán cserbenhagyta Kareszt.

Gábor kórházba juttatta Lalit

Lali tovább küzdött azért, hogy kibékítse Zoét, Joe-t és Gábort. Gabit viszont nem annyira könnyű meggyőzni, mint szerette volna, ráadásul egy véletlen baleset miatt Lali még meg is sérül. Gábor elvitte barátját a kórházba, ahol újabb összetűzésbe keveredett Joe-val.

Következő rész (2017. október 10.)

Gábor kételkedni kezd. Bori főzni tanítja Rolandot. Milán cserbenhagyja Kareszt.

Karesz végleg elvesztette Mesit

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Előző rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Zoé Daninak: „Ne haragudj, szerintem én még mást szeretek…”

Dani romantikus randira vitte Zoét, aki nagyon jól érezte magát, de amikor komolyra fordultak volna a dolgok, kihátrált a helyzetből. Eközben Lali kiosztotta a lányt, mert szerinte miatta esett szét az albérlet, viszont amikor Lalinak vissza kellett költöznie az albérletbe, könyörgött Zoénak, hogy még ne tegyen le Gáborról.

Mesi Kareszról: „Nekem nincs szükségem egy ilyen barátra…”

Dani randira ment Zoéval. Tamás segített Szofinak. Karesz újra féltékeny lett.

Következő rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtesz azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözik a hajóról. Szofit egyre jobban megviselik a problémái.

Előző rész (2017. október 06.)

Dani randira ment Zoéval. Tamás segítene szeretett volna Szofinak. Karesz újra féltékeny lett.

Zoé és Dani egymásra találtak

A szakítás után Gábor alkoholba fojtotta bánatát, míg Zoé úgy döntött, hogy bosszúból Gábor hamis rágalmazásainak megfelelően fog viselkedni. El is ment Bécy klubjába, ahol egy összetűzést követően megismerkedett Danival, és egy csók is elcsattant köztük.

Elcsattant egy csók Zoé és Dani között

Zoé újra reménykedni kezdett. Joe és Evelin új műhelyt kerestek. Karola meglepő dolgot tudott meg Szandráról.

Előző rész (2017. október 05.)

Zoé újra reménykedni kezdett. Joe és Evelin új műhelyt kerestek. Karola meglepő dolgot tudott meg Szandráról.

Gábor erőszakoskodott Zoéval

Zoé fellelkesülve ért haza vidékről, úgy döntött tovább küzd Gáborért. Amikor azonban megjelent a fiúnál, hogy beszéljenek, Gabi erőszakosan kitette őt a lakásból. Joe és Lali is megpróbáltak Gábor lelkére beszélni, de hiábavalónak bizonyult a próbálkozásuk.

Joe Gábornak: „Legyél már férfi, miért egy lánnyal emberkedsz?”

Zoé tovább küzdött Gáborért. Szofi, Tamara és Alexa közös tervet eszeltek ki. Dani és Roland csajozási versenyben vettek részt.

Előző rész (2017. október 4.)

Zoé tovább küzdött Gáborért. Szofi, Tamara és Alexa közös tervet eszeltek ki. Dani és Roland csajozási versenyben vettek részt.

Következő rész (2017. október 4.)

Zoé tovább küzd Gáborért. Szofi és Tamara közös tervet kezdenek szőni. Dani és Roland csajozási versenyben vesznek részt.

Joe-t minden szerette elhagyta

Miután fény derült Joe és Zoé csókjára, Gábor elfordult mindkettőjüktől és átköltözött anyjához. A kétségbeesett Joe megpróbálta megbeszélni Gabival a történteket, de barátja elhajtotta őt. Joe ezután Tamarához ment, hogy megmagyarázza a történteket, de a lány szakított vele. Végül még Lali is úgy döntött, hogy inkább átköltözik Gáborhoz, ráadásul Joe Alexát és Zoét is elüldözte magától.

Előző rész (2017. október 3.)

Joe mindenkit elveszített. Milán segítséget kapott Győzőtől.

Joe: „Vége lett a kapcsolatomnak, egyetlenegy barátom sincsen…”

Joe mindenkit elveszített. Milán segítséget kapott Győzőtől.

Gábor: „Joe és Zoé meghaltak számomra”

Amikor Ildikó véletlenül félreérthető fotókat fedezett fel Joe-ról és Zoéról, biztosra vette, hogy kettejüknek viszonyuk van. Gábornak, és Tamarának is bogarat ültetett ezzel a fülébe, ráadásul este még Lali is elszólta magát Zoé és Gábor régi csókjáról, aminek az lett a vége, hogy Gábor hirtelen felindulásból nekiesett Joe-nak.

Gábor nekiesett Joe-nak

Ildikó bogarat ültetett Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lett Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forralt Gergő ellen.

Előző rész (2017. október 02.)

Ildikó bogarat ültetett Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lett Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forralt Gergő ellen.

Következő rész (2017. október 02.)

Ildikó bogarat ültet Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lesz Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forral Gergő ellen.

Gábor választásra kényszerítette Zoét

Amikor Gábor rájött, hogy tényleg Totó lopott a közös kasszából, választás elé állította Zoét. Zoé először ellenkezett, és nem akart a párja és a testvére közül választani, de később rájött, hogy bátyja tényleg rossz hatással van rá, ezért úgy döntött kizárja Totót az életéből.

Előző rész (2017. szeptember 28.)

Gábort választás elé állította Totót. Bori meglepetés partit szervezett Karola szülinapjára. Alexa zenei karrierje beindult.

Totó költözésre kényszerült

Gábor választás elé állította Zoét. Bori meglepetés partit szervezett Karola szülinapjára. Alexa zenei karrierje beindult.

Következő rész (2017. szeptember 28.)

Gábor választás elé állítja Totót. Bori meglepetés partit szervez Karola szülinapjára. Alexa zenei karrierje beindul.

Zoé: „Becsaptam Gábort, becsaptam a többieket…”

Amikor a közös kasszából eltűnt harmincezer forint, mindenki Totót kezdte el gyanúsítani a lopással. Zoé megvédte testvérét, de hamar kiderült, tévedett bátyját illetően, mivel tényleg ő vitte el a pénzt. Zoé szíve viszont még így is megesett testvérén, és segített neki.

Előző rész (2017. szeptember 27.)

Zoé ultimátumot adott Totónak. Milán belevetette magát az új munkájába. Alexa megpróbálta elindítani énekesnői karrierjét.

Alexa új támogatót talált zenei karrierjéhez

Zoé ultimátumot adott Totónak. Milán belevetette magát az új munkájába. Alexa megpróbálta elindítani énekesnői karrierjét.

Totó hashajtót kevert Gábor levesébe

Zoé egész nap a csúnya hasmenéssel küszködő Gábort ápolta, amikor véletlenül észrevette, hogy Totó az, aki hashajtót kevert barátja ételeibe. A lánynak elege lett bátyja viselkedéséből, és úgy döntött, ideje elköltöznie Totónak.

Bori Rolandról: „Megesett rajta a szívem”

Bori segített Rolandnak egyenesbe hozni az életét. Zoénál betelt a pohár, amikor Totó és Gábor újra veszekedni kezdtek. Evelin és Szilvi megalázó helyzetbe kerültek Andor miatt.

Előző rész (2017. szeptember 14.)

Bori attól tart, hogy elveszíti Karola barátságát, ha kiáll Roland mellett. Zoé csúnyán összeveszik Totóval. Evelint, Szilvit és Andort kidobják a hotelből.

Következő rész (2017. szeptember 14.)

Bori attól tart, hogy elveszíti Karola barátságát, ha kiáll Roland mellett. Zoé csúnyán összeveszik Totóval. Evelint, Szilvit és Andort kidobják a hotelből.

Gábor érzelmes beszéddel éri el, hogy Totó visszaköltözhessen

Miután Zoé és Gábor összefutnak a kocsijában élő Totóval, a lány aggódni kezd az öccséért. Gabi először elveti az ötletet, hogy Totó visszaköltözzön az albérletbe, de végül barátnője kedvéért beadja a derekát, és egy szívhez szóló monológgal, a többi lakót és meggyőzi.

Dani: „Evelin nélkül értelmetlennek tűnik minden…”

Amikor Dani véletlenül megtudja, hogy Evelin és Roland lefeküdtek, végképp elveszíti szerelmébe vetett hitét. Evi, kétségbeesetten próbálja kijavítani, amit tett, de úgy tűnik, hiába.

Joe: „Most mit csináltam rosszul?”

Joe meglepetés medencés partit szervez Tamarának, aki viszont kényelmetlenül érzi magát a bulin, mert titkolja, hogy lefeküdtek Joe-val. Mikor pedig még Zoéra is féltékeny lesz a lány, inkább otthagyja a saját születésnapi buliját.

Autós szex miatt bilincsben vitték el Gábort!

Miután egy szállodában lecsúsztak az utolsó szabad szobáról, Gábor és Zoé úgy döntöttek, a fiú autójában lesznek egymáséi, amit viszont a rendőrök megzavartak, és letartóztatták Gabit.

Következő rész (2017. szeptember 06.)

Bori elmondja az igazat Daninak, de ő nem hisz neki. Gábor és Zoé pásztoróráját folyton megzavarják az albérlet lakói. Karesz egy pasis napot tölt el Milánnal.

Előző rész (2017. szeptember 05.)

Evelint furdalja a lelkiismeret, mert drogot rejtett el Daninál. Zoé reggel fájó szívvel elköltözik az albérletből Totóval együtt. Alexa helyett Lali áll a színpadra, és nagy sikert arat Alexa Bang Bang című dalával.

Előző rész (2017. szeptember 04.)

Dani Evelin szemére veti, hogy nem veszi komolyan a Hawaii-jal kapcsolatos terveiket. Totó megalázza Zoét a többiek előtt, mikor a lány bemutatja az új fitneszvideóját. Karesz minden erejével azon van, hogy el tudja lógni Mesi apjának a születésnapját.

Következő rész (2017. szeptember 05.)

Evelint furdalja a lelkiismeret, mert drogot rejtett el Daninál. Zoé reggel fájó szívvel elköltözik az albérletből Totóval együtt. Alexa helyett Lali áll a színpadra, és nagy sikert arat Alexa Bang Bang című dalával.

Zoé összezavarodik, és megcsókolja Gábort

Amikor este Totó az összegyűlt lakók előtt megalázza a testvérét, amikor Zoé bemutatja az új fitneszvideóját, Gábor az, aki megvigasztalja a lányt, és Zoé meghatottan megcsókolja Gábort.

Zoé belezúgott Gáborba?

Zoé reggel véletlenül meghallotta, ahogy Gábor az iránta táplált érzéseiről beszél Totónak...

Következő rész (2017. szeptember 04.)

Dani Evelin szemére veti, hogy nem veszi komolyan a Hawaii-jal kapcsolatos terveiket. Totó megalázza Zoét a többiek előtt, mikor a lány bemutatja az új fitneszvideóját. Karesz minden erejével azon van, hogy el tudja lógni Mesi apjának a születésnapját.

Előző rész (2017. augusztus 24.)

Milán teljesen lemond Kíráról. Joe-t és Zoét bezárják a pincébe és a lány félelmében a férfi karjában keres menedéket. Dani bejelenti, hogy elfogadja az apja ajánlatát és elutazik vele Hawaiira.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való