KERESÉS search-close

Zaventem

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zaventem"

Szögeket, csavarokat tettek a bombákba

Poggyászaikba rejtették a robbanószerkezeteket a brüsszeli reptér merénylői, ezt Zaventem település polgármestere mondta. Arról is beszélt, hogy a merénylők két bombát működésbe hoztak, és bár a harmadik gyanúsított is csomagszállítóra rakta a táskáját, ő pánikba eshetett, és végül ezért nem robbantotta fel a nála lévő pokolgépet. A két robbantó meghalt, a harmadikat azóta is keresi a rendőrség.

Terrortámadások Brüsszelben!


szerző:
2016.03.22. 16:51
Terrortámadások Brüsszelben!

Két bomba robbant reggel a Zaventem repülőtér indulási oldalán, egy pedig nem sokkal később egy metróállomáson, a város központjában. A két merényletnek az eddigi információk szerint 34 halálos áldozata és majdnem 200 sérültje van. A zsúfolt Zaventem repülőtéren nem sokkal reggel 8 előtt történtek a robbanások. A második robbanás körülbelül egy órával később, a Maalbek metróállomáson történt, egy metrókocsiban.

DRÁMAI: Testközelből a robbantás utáni pillanatok

Itt történt a két robbanás a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren. A megrázó felvételeket a belga RTL hozta nyilvánosságra.

BRÜSSZELI ROBBANÁS: leszakította a repülőtér várótermének álmennyezetét

Nagy erejű robbanás rázta meg brüsszeli repülőteret, amely leszakította a váróterem álmennyezetét és megrongálta a vízvezetékeket. A padlót vízzel keveredett vér borította - mondta egy Genfből érkező utas a Zaventem nemzetközi repülőtéren kedden.
 

Felhívás! Brüsszelben ragadt ismerőse, rokona?

A brüsszeli nemzetközi repülőtéren történt kettős robbantás miatt több járatot töröltek és visszafordítottak. A Budapestről Brüsszelbe tartó járat rendben megérkezett. Ha az Ön ismerőse, rokona is a gépen volt, vagy szemtanúja volt a robbantásoknak, kérjük, keressen minket az rtlhirek(kukac)rtl.hu email címen. Köszönjük!

Kettős robbanás a brüsszeli nemzetközi repülőtéren

Tovább nőtt a kedd reggeli brüsszeli terrortámadások áldozatainak száma: a legfrissebb hírek szerint 34 ember meghalt, több mint kétszázan pedig megsebesültek a belga fővárosban végrehajtott robbantásokban. A belga szövetségi ügyészség terrortámadásnak minősítette a történteket.


 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való