KERESÉS search-close

Zalatnay Sarolta

88 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zalatnay Sarolta"

Pályatársak és rajongók kísérték utolsó útjára Koós Jánost

Egy szál virág – ezzel emlékeztek ma délután a Farkasréti temetőben Koós Jánosra. Az előadóművészt családja és barátai mellett pályatársai kísérték utolsó útjára, és rengeteg rajongó is lerótta kegyeletét. A megható búcsúbeszédet Szerednyey Béla olvasta fel. Utolsó interjúját tavaly januárban adta a Fókusznak, akkor az 50 éves táncdalfesztivált ünnepelte zenésztársaival.

Top 1 - A címlap, ami 90 ezer fölötti példányszámot adott el

Listánk első helyezettje a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó ikonja, aki a pikáns fotósorozat elkészítésekor már 53 éves volt. A címlaplányok legjobbja egy „amatőr”, de ha az eladási mutatóit nézzük, abszolút nem érdemtelenül övé a korona.

Kossuth-díj vagy szerelem - Zalatnay Sarolta elárulta, melyiket választaná?

Zalatnay Sarolta nemrégiben megkapta egy újság életműdíját. Ennek kapcsán beszélgettünk vele elismerésekről és azt is megkérdeztük, hogyha választania kellene a hőn áhított Kossuth-díj és egy szerelem között, ő mit választana. 

Komár László emlékére


szerző:
2018.10.17. 16:20
Komár László emlékére

Hat éve ment el az énekes, egykori menyasszonyát, Zalatnay Cinit kértük meg, mesélje el, milyen volt viharos kapcsolatuk a ’60-as években.

Elképesztő fotó Ciniről


szerző:
2018.06.11. 16:45
Elképesztő fotó Ciniről

Zalatnay Cini rajongói oldala a Facebookon igazi aranybánya az énekesnőt tisztelők számára. Legutóbb egy majd 5 évtizeddel ezelőtt készült fotót tártak a követők elé.

Jimmy: még mindig teltház előtt szólnak a dalai

17 évvel a halála után is megtölti nevével a Csepeli munkásotthont. A Jimmy gálán ezúttal ráadásul egy élő legenda is fellépett. Zalatnay Cini már akkor az ország kedvence volt, amikor Jimmy még csak kis klubokban énekelt. Mutatjuk hogyan fogadták a gálán Pintér Tenyával és a Zámbó banddel együtt.

JIMMY 60 - Cini és Tenya emlékeznek

A hagyományos Jimmy gálán vendégszerepelt Cini és Tenya. Mindketten meséltek nekünk arról, mit szerettek benne. Zámbó Jimmy most lenne 60 éves.

Story Extra 2018-01-18


szerző:
2018.01.18. 16:15
Mi a titka a fülbemászó slágereknek?

Önök szerint elég egy jól megírt dalszöveg? Vagy az számít, hogy egy zene képes legyen súlyos dallamtapadást okozni? Mégis mitől marad fent egy sláger akár évtizedeken keresztül? Olyan slágergyárosokkal kerestük ezekre a kérdésekre a választ, mint Csonka András, Koós János, vagy épp Zalatnay Sarolta.

 Újra a gangon Zalatnay Cini!

Zalatnay Sarolta 70 éves, mi pedig elkísértük gyerekkori házukhoz! De kik voltak a “hippi kinézetű fiúk” a kislány oldalán, és mitől szédül mostanában Cini? Kiderül a riportból!

 

Story Extra 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 16:15
Zalatnay Sarolta milliókat remél

Perre viszi kártérítési ügyét Zalatnay Sarolta, miután nem tudott megegyezni egy bevásárlóközpont képviselőivel. A plázában 2016 novemberében érte baleset, amíg gyógyult, hónapokig nem léphetett fel, a kieső bevételt az áruháztól szeretné megkapni.

 

Story Extra 2018-01-15


szerző:
2018.01.15. 16:15
Sztár a házban: Zalatnay, Havas és Kozso is házhoz ment

A hírességeknek 48 órát kellett eltölteniük egy kiválasztott családnál, ahol extrém feladatokat kaptak, hogy beilleszkedjenek a vendéglátók napi rutinjába. Zalatnay Sarolta például tehenet fejt!

Cini tízet is letagadhatna!


szerző:
2017.12.14. 16:10
Cini tízet is letagadhatna!

Zalatnay Sarolta ma ünnepli 69. születésnapját, és minden oka megvan a boldogságra. Cini a születésnapja mellett persze a karácsonyt is várja - ha minden jól megy, lánya is hazatérhet Londonból. Persze közben a munkát sem hanyagolja el: hiszen a nagykoncertje is közeleg - pihenésre tehát nincs sok ideje Cininek. Boldog születésnapot! 

Legendákkal érkezik az 50 éves Táncdalfesztivál!

A jubileumot olyan nevekkel ünnepelhetik az érdeklődők, mint Zalatnay Sarolta és Koós János, az est házigazdája pedig nem más lesz, mint Koltai Róbert!

Zalatnaynál már áll a karácsonyfa

Zalatnay Sarolta nagyon várja haza lányát az ünnepekre, otthonában már a karácsonyfát is felállította. Niki már egy éve kint él Londonban, ahol meg is találta a szerelem egy hölgy személyében.

 

Zalatnay Sarolta őszintén

Zalatnay Sarolta nagymama lett! Az énekesnő mesélt már nálunk arról, hogy lánya homoszexuális, ám azt még soha nem említette, hogy a nagyi szerepet is betölti egy ideje. Őszintén beszélt a férfiakról is az életében, mert azt mondja, se kedve, se energiája hazudni.

Őszi látogatás!


szerző:
2017.08.25. 18:00
Őszi látogatás!

Zalatnay Cini nyáron szerette volna, de csak szeptemberen tudja meglátogatni Londonban élő lányát. Niki jamaikaiból származó szerelmével él az angol fővárosban, az énekléssel foglalkozó Alexnek három gyermeke van. Cini izgatottan várja a találkozást, „fogadott unokáira” a három picire nagyon kíváncsi. Az utazás már nincs messze, addig is telefonon és interneten keresztül tartják kapcsolatot.

 

Zalatnay Cini egy pillanatra sem áll le

Zalatnay Cini az egész nyarat végigkoncertezi, emiatt még lányát sem tudja meglátogatni külföldön. Valószínűleg Niki utazik majd Budapestre, aki egyébként boldog párkapcsolatban él jamaikai barátnőjével.

Nagy dobásra készül!


szerző:
2017.03.06. 18:00
Nagy dobásra készül!

Zalatnay Cini számot vetett múltjával, és egy életrajzi film készítése jár a fejében. Pedig a nehézségek nem kerülik el, ugyanis Amerikából hazatérő férje ismét elhagyta. Hogy, hogyan képzeli el saját magát a filmvásznon? Azt ő maga mondta el a Story Extra stábjának!

A sztárok is megbotlanak néha!

A balhék és botrányok a leghíresebb sztárokat sem kerülik el - sőt, ha ők keverednek ilyesmibe, arról az egész világ értesül. Pláne, ha valami súlyos dologról van szó. A szerencsések az ilyesmit bírsággal megússzák, de többen a börtönt sem tudták elkerülni. De hogyan jutottak idáig a hírességek? Összeállításunkban a legmegdöbbentőbb sztorikat gyűjtöttük össze.

Story Extra 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 17:25
Cini a Kossuth-díj várományosok között

Zalatnay Sarolta ma lett 68 éves, de nem csak a születésnapi torta miatt lehet boldog. A legfrissebb hírek szerint a döntőbizottság befogadta az énekesnő jelölését a Kossuth-díjra. Sokak szerint már jó ideje kijárt volna neki a díj, mások úgy tartották, börtönviselt múltja miatt nem kaphatta meg. A hivatalos akadály elhárult, így tavasszal reménykedhet a 12 millió forinttal járó elismerésben. Zalatnay héfőn egy exkluzív riportban mesél a Story Extra nézőinek a jelölésről, közelmúltbeli balesetéről, és nevelt lánya másságáról is. 

 

Milliós kártérítésben reménykedhet Zalatnay Sarolta!

Három héttel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet az énekesnő: hat bordája tört el, a gyógyulást pedig a mai napig komoly fájdalom kíséri. Egy bevásárlóközpont lépcsőjén csúszott meg, majd zuhant több lépcsőfokot. Cini azóta tisztázta: nem volt részeg, és lapos talpú cipő volt a lábán, nem ő tehet a balesetről. Ha az énekesnő a bíróságon tudja bizonyítani igazát, akár több millió forintos kártérítésre is számíthat, mivel nemcsak az orvosi ellátás költségeit, hanem a kieső fellépések díjait is megkaphatná.
 

 

Cini elesett és összetörte magát!

A hétvégén történt a baleset az énekesnővel: a nagybevásárlás után tartott autója felé, amikor megcsúszott és több lépcsőfokot zuhant. Súlyos sérülést szenvedett: 6 bordája is eltört ami miatt napokig kórházban kellett feküdnie. Nagy volt az ijedtség, hiszen légmell is kialakulhatott volna, ami akár halálos is lehet. Menedzsere azt mondta, hogy szerencsére a kritikus időszakon már túl van Cini, de jelenleg is óriási fájdalmai vannak, ezért továbbra is pihenésre van szüksége.

Életveszélyesen megfenyegették Zalatnay Saroltát!

Ellopták a mobiltelefonját, majd a tolvajok közölték Cinivel: csak 60 ezer forint ellenében adják vissza, és ha a rendőrség segítségét kéri, a torkát is elvágják.

Cini kiborult, nem szabadul a múlt bűneitől!

Zalatnay Saroltát nagyon megviselte az újabb bírósági per, emiatt nem akar kamera elé állni. Azt mondja, nincs olyan állapotban. Úgy érzi, hírneve miatt folyamatosan hátrányos megkülönböztetés éri, mégis megpróbálja a dolog pozitív oldalát nézni. A Story Extra riportere telefonon érte utol az énekesnőt.

Ismét elítélték Zalatnay Saroltát

Az énekesnő másfél év börtönbüntetést kapott három évre felfüggesztve, folytatólagosan elkövetett csalásért. Cini a jogerős ítélet kihirdetése után is ártatlanságát bizonygatta, azt mondja, ő soha nem kapta kölcsön azt a pénzt, amit egy állatvédő szervezet vezetője kér vissza tőle.

Felfüggesztett börtön Zalatnaynak

Az ügyészség rács mögé küldte volna, a bíróság végül felfüggesztett börtönre ítélte Zalatnay Saroltát. Az énekesnőt akárcsak 12 évvel ezelőtt, most is csalásért ítélték el jogerősen. Akkor két évet volt börtönben, most a másfél éves büntetését három év próbaidőre felfüggesztette a bíróság. Az énekesnő az ártatlanságáról beszélt a bíróságon.

Zalatnayt börtönbüntetésre ítélték!

Az énekesnő 2 millió forintot kért kölcsön, ám nem fizette vissza. Az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért, és a bíróság végre meghozta az ítéletet.

Nem kell börtönbe mennie Zalatnaynak

Bár az ügyész letöltendő börtönt kért, a bíróság kedden helyben hagyta az elsőfokú ítéletet, az énekesnőt másfél év börtönre ítélték, aminek a végrehajtását három évre felfüggesztették.

Hírességek vallanak a túlélésről!

A hírességek körében egyre inkább elfogadottá vált, hogy akik túlestek a betegségen, elmondták mit éltek át. Az ő példájuk is segíthet abban, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül a bajban. Zalatnay Cini és Tallós Rita is megküzdöttek a rákkal, az ő történetük következik.

Szétköltöztek, de nincsenek haragban Zalatnay Ciniék!

Zalatnay Sarolta és lánya is reagált a pletykákra, miszerint csúnya összeveszésük miatt költözött volna el Niki Cinitől. Zalatnay nem tagadta, természetesen ők is szoktak veszekedni, de egyáltalán nincsenek haragban.

Story Extra 2016-02-10


szerző:
2016.02.10. 17:25

Reflektor 2015-10-20


szerző:
2015.10.21. 01:55
Reflektor 2015-10-20

Zalatnay Sarolta nem bánja, hogy hazaköltözött Londonból. Ha nem Magyarországra születik, akár világsztár is lehetett volna. Bíró Ica hisz a földönkívüliekben. Mint kiderült, nem Pataky Attila az egyetlen magyar híresség, aki azt állítja, hogy léteznek földönkívüliek.

Demeter-Kalmár Adrienn - Nem vagyok én apáca

Igazi lánybúcsús dalt választott magának Adri rózsaszín bulijának kezdéséhez. Hogy énekelte szerintetek a házigazda Zalatnay Cini slágerét?

Börtönviselt sztárok


szerző:
2015.10.02. 18:30
Börtönviselt sztárok

Alig több mint 1 hete helyezték előzetes letartóztatásba Lagzi Lajcsit és feleségét, akiket milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsítanak. A mulatós műfaj királyát börtön fenyegeti, de nem ő az egyetlen, aki a csillogásból a hűvösre kerülhet.

Fókusz 2015-10-02


szerző:
2015.10.02. 17:25
Zalatnay Sarolta leküzdötte klausztrofóbiáját!

Nem könnyű együtt élni velük, mert meglehetősen szélsőséges reakciókat hozhatnak ki az emberből, legtöbbször szorongással karöltve. Ezek a fóbiák, amelyektől nem is olyan egyszerű megszabadulni. De vajon miért fél valaki a pókoktól, a magasságtól vagy éppen a bezártságtól? Meg lehet-e tőlük szabadulni? Vendégünk volt Zalatnay Sarolta – énekesnő, Szy Katalin – klinikai szakpszichológus.

Harangozó Terire emlékezünk

Életének 72. életévében elhunyt Harangozó Teri. A család tegnap tudatta, hogy az énekesnő gyorslefolyású tüdőbetegség következtében hunyt el. A nyilvánosság mellett, számos kollégát és pályatársat is megrázott az énekesnő hirtelen távozása. Vendégünk volt, Zalatnay Sarolta és Poór Péter. Velük emlékeztünk közösen Harangozó Terire.

Zséda és Szűcs Gabi évtizedes barátnők

Az énekesnők közös élményeikről meséltek nekünk. De érkezett hozzánk Zalatnay Sarolta is, aki egy perre készül. Légrádi Márk hajóskapitány pedig világkörüli útja terveiről számolt be. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
 

Exkluzív: Zalatnay Sarolta perre megy!

Zalatnay Cini közösségi oldalán fejezte ki csalódottságát, amiért golopi fellépését nem tudta befejezni a technikai bakik miatt. Most úgy döntött kiáll az igazáért és beperli a golopi polgármestert! Ügyvédjével együtt érkezett hozzánk.

XXI. század 15-04-14


szerző:
2015.04.15. 00:00
XXI. század 15-04-14

XXI. század: Red Sarolta, akit Londonban kommunista kémnek hittek, akinek szerepet ajánlottak James Bond mellett, és akinek a Bee Gees egyik énekese megkérte a kezét. A Koncz, Kovács, Zalatnay hármasból a legmagasabbra akart törni, de üzleti vállalkozásai a mélybe taszították.

A szocialista blokk Janis Joplinja, vagyis Zalatnay Sarolta hollywoodi filmekbe illő útja

A Koncz-Kovács-Zalatnay hármasból a legmagasabbra akart törni, de üzleti vállalkozásai a mélybe taszították.
 

Minek készültek a sztárok gyerekként?

Vajon Czutor Zoli mindig is a színpadon képzelte el magát és Hadas Kriszta már az oviban is interjúkat készített a csoporttársaival? Erről meséltek nálunk a keddi 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Mi köti össze James Bond-ot, Jimmy Hendrix-et és Janis Joplint Zalatnay Saroltával?

Külföldi kalandjairól és nagy találkozásokról faggattuk Cinit.

Cini felemelkedése és bukása

A gimnazistalány, aki sorra nyerte a fesztiválokat. Divatot teremtett és szexszimbólummá vált. A szocialista blokk Janis Joplinja, vagyis Zalatnay Sarolta hollywoodi filmekbe illő útja a XXI. században.

Közeleg az érettségi és a vizsgaidőszak!

De hogyan kell jól tanulni? Egy szakértő elárulja nekünk kedden a 8:08-ban. És hogy csinálja Barabás Évi, hogy mindig kirobban az energiától? Ezt is megtudhatjuk legközelebb, mint ahogy azt is, hogy mi köti össze Janis Joplint, Jimi Hendrixet és James Bondot Zalatnay Saroltával.

Fókusz 15-03-18


szerző:
2015.03.18. 19:20
Fókusz 15-03-18

Fókusz: Megint elítélték - Zalatnay Cinit ezúttal egy kétmilliós csalásban találták bűnösnek. Sztárok a bíróság előtt, hosszú a lista. Táncot járt a fény - Ritka természeti jelenség Magyarországon. Kell-e tartani a sarki fényt okozó geomágneses viharoktól? Extrém hóbort - Kutyák a babakocsiban? Van, aki trendi akar lenni, más pedig kénytelen ezt az eszközt használni.

Hírességek, akiknek már meggyűlt a bajuk a törvénnyel

Másfél év felfüggesztett börtönt kapott Zalatnay Sarolta első fokon egy kétmillió forintos csalás miatt. Vele együtt most sorra vesszük azokat a magyar és külföldi hírességeket is, akik a legtöbbször álltak bíróság előtt.

Zalatnay Saroltát megint elítélték

Újra börtönbüntetésre ítélték Zalatnay Saroltát. Most egy év hat hónapot kapott, de nem kell börtönbe mennie, mert az ítélet végrehajtását három évre felfüggesztették. Az énekesnőt egy állatmenhely vezetője jelentette fel, mert - állítása szerint - Zalatnay úgy kért pénzt tőle, hogy már akkor tudta, a kölcsönt nem fogja visszaadni. Az énekesnő szerint személyes bosszú miatt került a bíróság elé és tagadta a csalást.

ZALATNAY:

Az énekesnő ismét a vádlottak padjára került. Bár az ítélet nem jogerős, Cini így is alig kapott levegőt. Úgy érzi kihasználták, és szerinte ő nem követett el hibát.

Zalatnay Saroltát megint elítélték

Így nyilatkozott megrendülten, könnyeivel küszködve 11 éve Zalatnay Cini, miután 3 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték csalás miatt. Úgy tűnik nem tanult az esetből. 

Előzetes: Újra börtönbüntetésre ítélték Zalatnay Saroltát

Az énekesnő, aki korábban már ült börtönben, most egy év hat hónapot kapott. Hogy mit mond erre Zalatnay Sarolta, és hogy fogadta az elsőfokú ítéletet, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.

Miért maradtak itthon a nagy zenészek?

Koncz Zsuzsa elé szerződést toltak, Cini férjhez mehetett volna, Presszer Gábor is élhetett volna külföldön, de nem mentek, maradtak. Hogy miért, maguk mesélik el az okokat.

Reflektor 14-03-13


szerző:
2014.03.14. 00:50
Reflektor 14-03-13

Reflektor: Vajna Tímea hollywoodi élményei. Tímea élete alaposan megváltozott, amióta egy párt lakot a világhírű filmproducerrel, Andy Vajnával. Szingli sztárok nyomában. Senkinek sem könnyű megtalálni az igazit, és ezzel a sztárok sincsenek másképp.

Heti hetes 14-03-09


szerző:
2014.03.09. 19:00
Heti hetes 14-03-09

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Zalatnay Saroltának remek a humora

Az énekesnőnek az elmúlt években szüksége is volt erre a tulajdonságára, hiszen rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül. Cini legutóbb a humor nagyágyúi között bizonyított. A Heti Hetes felvételére mi is elkísértük.

Reflektor 14-02-26


szerző:
2014.02.27. 00:05
Reflektor 14-02-26

Reflektor: Zalatnay Saroltának remek a humora. Mautner Zsófi szenvedélye a főzés.

Zalatnay Cini: Őszinte leszek


szerző:
2014.01.24. 19:26
Zalatnay Cini: Őszinte leszek

A politikát nem szereti, de azt bírni fogja, ha piszkálják, maximum visszadja, amit kap. Zalatnay Sarolta hamarosan debütál az RTL II-es Heti Hetesben, ahol vendég lesz és nem Ábel Anitát váltja.

Zalatnay Sarolta őszintén vall az őt ért vádakról

Legutóbb akkor hallhattunk róla, amikor ledobta a textilt, méghozzá cseppet sem szégyenlősen, 65 évesen. Zalatnay Sarolta a hétvégén ünnepelte a bűvös 66-ot, most otthonában fogadott minket.

Fókusz Plusz 13-11-23


szerző:
2013.11.23. 20:00
Fókusz Plusz 13-11-23

Fókusz Plusz: Elvesztettem zsebkendőmet, bújj-bújj zöldág. Ártatlan népdalok, amelyek értelméről gyerekként fogalmunk sem volt. Merthogy legtöbbjük pajzán erotikával fűtött. Miközben vannak, akik cikizik őket, a mulatós zene legnagyobb sztárjai megállás nélkül turnéznak.

Fókusz 13-11-22


szerző:
2013.11.22. 20:00
Fókusz 13-11-22

Fókusz: Levetkőzött! - 65 évesen újra erotikus sorozat készült Zalatnay Saroltáról. Mutatjuk a végeredményt. Féltett titkok - Kikre szavaznak az X-Faktor nézői? Vajon Vastag Csaba vagy Kocsis Tibor mennyire volt népszerű az adások során? Szexis idomok - Európa legcsinosabb bikinis fitness modellje lett. Kiss Virág megmutatja, mire a legbüszkébb.

Zalatnay Sarolta ismét ledobta a textilt

Rácsok mögött, tehenészlánynak vetkőzve, vagy éppen az asztal tetején, de továbbra sem szégyenlősen. Zalatnay Cini ismét bevállalta, hogy ledobja a textilt. Ezúttal 65 évesen.

Zalatnay Sarolta türelmesen vár az igazira

Az örökifjú énekesnőnek az utóbbi években nem volt szerencséje a szerelemben, de hisz benne, hogy még hetvenéves kora előtt rátalál a nagy ő-re. Addig is a tőle megszokott optimizmussal éli mindennapjait.

Zalatnay Sarolta lánya nem panaszkodik

Az énekesnő nevelt lányának sok mindenen keresztül kellett mennie az elmúlt nyolc évben, sőt, most is súlyos anyagi gondokkal küzdenek. A most 23 éves lánynak azonban eszébe sem jut panaszkodni.

Reflektor 13-03-05


szerző:
2013.03.06. 00:15
Reflektor 13-03-05

Reflektor: Zalatnay Cini és a lánya anyagi gondokkal küzd. Fotósok támadták le VV Attilát és Kingát Balin.

Reggeli - Csak csajok 12-10-30

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-10-26


szerző:
2012.10.26. 20:50
Fókusz 12-10-26

Fókusz: Megőrültek értük - Üldözőbe vették a rajongók az X-Faktor döntőseit! De hogyan védekeznek, ha követik vagy letámadják őket? Különös kapcsolat - Zalatnay Sarolta azt állítja, életében többször is viszonya volt Komár Lászlóval. A pénz boldogít - Mire költik vagyonukat Magyarország leggazdagabb emberei? Kiknek és miért segítenek millióikkal?

Vallomás: Cini és Komár szerelme évtizedekig lángolt

Zalatnay Sarolta alaposan felkorbácsolta a kedélyeket azzal az interjúval, amelyben bevallotta, Komár Lászlóval többször is intim helyzetben találták magukat életük során, legutóbb például nyolc évvel ezelőtt.

Reflektor 12-09-27


szerző:
2012.09.28. 01:40
Reflektor 12-09-27

Reflektor: Melleitől és 10 kilótól szabadult meg Cini. Istenes Bence balhés ügyeiről vall.

Reflektor 12-07-11


szerző:
2012.07.11. 23:55
Reflektor 12-07-11

Reflektor: Megtaláltuk VV Veronikát! Zalatnay Sarolta már jobban van. Sztárok villantásai. Adele mindenkit átvert?

Showder Klub: Roast - Éljen Feró 12-04-16

Showder Klub - Roast: Az első Roaston Nagy Feró munkássága előtt tiszteleg a Showder Klub négy jeles alakja: Kovács András Péter, Kiss Ádám, Dombóvári István és Rekop György, illetve Zalatnay Cini, Tereskova, Ganxsta Zolee, Sipos Péter, Magyar Attila és Jáksó László.

Fókusz 12-04-12


szerző:
2012.04.12. 20:50
Fókusz 12-04-12

Fókusz: Döbbenet - Kórházba került Veronika, miután Cristofel a lány édesanyja szerint súlyosan bántalmazta. Mesés karrier - A világ fotósai keresik. Bemutatjuk a csodaszép Szikszai Johannát, aki akár a következő magyar szupermodell lehet. Kínos pillanatok - Nem kímélték Nagy Ferót a sztárvendégek. Ott voltunk a legújabb show-műsor forgatásán.

Csak csajok 11-10-14


szerző:
2011.10.14. 09:05
Csak csajok 11-10-14

Csak csajok: A Csak csajokban a párkapcsolatokról beszélgettünk; miért maradunk párunk mellett, ha egyáltalán nem vagyunk boldogok.

Jótanácsok börtönviselt celebektől

Ne játssza a nagyképűt, ne kekeckedjen, akkor kibírja a börtönt - ezt tanácsolták Stohl Andrásnak azok az ismert emberek, akik már voltak börtönben

Bárki licitálhat Zalatnay Cini tárgyaira

Az interneten árverezik az énekesnő nyáron lefoglalt ingóságait. Az RTL Híradó információi szerint az internetes árverés február 2-ig tart.

Reggeli 10-11-26


szerző:
2010.11.26. 09:05
Reggeli 10-11-26

Reggeli: A pénteki Reggeliben szó volt a komplex védőoltás fontosságáról, és Zalatnay Cini konfliktusa Szenes Ivánnal is terítékre került.

Reggeli 10-11-02


szerző:
2010.11.02. 09:05
Reggeli 10-11-02

Énekesnők lepték el a Reggelit: nálunk járt Zalatnay Sarolta és a Summer Sisters. Cini arról mesélt nekünk, miért szállt rá az adóhatóság, az X-Faktor szombati kiesőit pedig a hogyan továbbról faggattuk.

Zalatnay Sarolta eltűnt az országból!

Az énekesnő Portugália partjainál járt, ahol egy zarándokúton vett részt. A Fókuszban számol be megtisztulásáról.

Fél Kettő 10-09-17


szerző:
2010.09.17. 14:35
Fél Kettő 10-09-17

Fél Kettő: Siker első fokon - Zalatnay Sarolta pert nyert a tőle pénzt követelőkkel szemben. Vendégünk az énekesnő. Élet után élet - Vajon létezik-e reinkarnáció? És ha igen, hogyan működik? 40 kiló mínusz - Ennyit szeretne leadni Falusi Mariann. Vendégünk az énekesnő.

Fókusz 10-07-28


szerző:
2010.07.28. 20:45
Fókusz 10-07-28

Fókusz: Szerelmi bájitalt is bevetett Lázárért. Cini bírósághoz fordul. Világhírűek a strandoló magyar kutyák. Varga Viktort sakkban tartják. Belehalt a vakbélgyulladásba.

Fókusz 10-07-27


szerző:
2010.07.27. 20:45
Fókusz 10-07-27

Fókusz: Kipakolták Cinit. Erős Antónia pécsi randevúja. Kocsis Korinna a legszebb „Anna”. A magyar kriminológia leghírhedtebb esetei. Egyre nagyobb a botrány a Part fesztivál körül.

Reggeli 10-07-02


szerző:
2010.07.02. 08:21
Reggeli 10-07-02

Stohl András balesete óta most először szólalt meg a nyilvánosság előtt. Zalatnay Cini betegségről, gyógyulásról és különleges terveiről is mesélt ma reggel. A bulvárlapok szerint, Oszter Alexandra férjhez ment. A pénteki Csak csajokban Lilu, Dér Henivel és Zalatnay Saroltával elsősorban erről és a hírnév árnyoldaláról beszélgettek.

Reggeli 10-06-10


szerző:
2010.06.10. 08:37
Reggeli 10-06-10

Vásáry André találkozott Paul Pottsszal! Csákányi Eszter Kossuth-díjas színésznőt a születésnapján köszöntöttük.

Reggeli 10-05-20


szerző:
2010.05.20. 08:01
Reggeli 10-05-20

A Reggeliben sem sikerült kibékülnie Némedi Marinak és Terry Blacknek, a beszélgetés vitába fulladt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való