KERESÉS search-close

Zalatnay Cini

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zalatnay Cini"

ZALATNAY CINI: az utóbbi években még közelebb voltak egymáshoz Koós Jánossal!

Zalatnay Sarolta azt mesélte, Koós János mindig azt mondta, amíg van humoruk, olyan nagy baj nincsen.

 

Miért váltott ki nemzetközi visszhangot Zalatnay Cini címlapfotózása?

Amikor Zalatnay Cini ötvenhárom évesen címlaplány lett, abban a szexi bordó fehérneműben csak találgatni lehetett, hogy mi járt a fejében. Fotói nemzetközi érdeklődést is kiváltottak. Ő pedig a Toplista adásában elmondta mi minden történt az óriási visszhangot kiváltott fotózás hátterében.

Zalatnay Cini formába lendülne

Súlyos bordatörése után teljesen felépült már Zalatnay Cini, ezért már újra teljes erőbedobással edzene. Úgy véli, korábban már bevált edzéstervével egy nem túl szigorú diétával rövid idő alatt bombaformába kerülhet.

 

Story Extra 2018-01-17


szerző:
2018.01.17. 16:15
Legendákkal érkezik az 50 éves Táncdalfesztivál!

A jubileumot olyan nevekkel ünnepelhetik az érdeklődők, mint Zalatnay Sarolta és Koós János, az est házigazdája pedig nem más lesz, mint Koltai Róbert!

Showder Klub 9. évad 4. rész


szerző:
2017.11.08. 18:30
Showder Klub 9. évad 4. rész

Showder Klub - Roast: Az első Roaston Nagy Feró munkássága előtt tiszteleg a Showder Klub négy jeles alakja: Kovács András Péter, Kiss Ádám, Dombóvári István és Rekop György, illetve Zalatnay Cini, Tereskova, Ganxsta Zolee, Sipos Péter, Magyar Attila és Jáksó László.

Story Extra 2017-08-25


szerző:
2017.08.25. 17:25

Balatoni nyár!


szerző:
2017.08.07. 18:00
Balatoni nyár!

Zalatnay Cini is a magyar tengert választotta azért, hogy lazítson egy kicsit a fellépései között. Cini a hétvégén barátaival szállt yachtra, hogy élvezze a napsütést – így a legnagyobb hőségben is a víz közelében voltak végig. Cini összes Facebook- fotóján fülig ér a szája: nem kérdés, hogy nagyon jól érezte magát a mini-vakáción.
 

Karda Bea így győzte le félelmét a rák diagnosztizálás után

Amikor valakinél diagnosztizálják a rákot, akkor az első kérdés, amit minden ember feltesz magának: miért pont én? Sajnos a betegség nem válogat. Kialakulásában éppúgy szerepet játszhatnak a lelki tényezők, mint a gyógyulásban. Fontos, hogy tudjuk, van kihez fordulni!

Nagy dobásra készül!


szerző:
2017.03.06. 18:00
Nagy dobásra készül!

Zalatnay Cini számot vetett múltjával, és egy életrajzi film készítése jár a fejében. Pedig a nehézségek nem kerülik el, ugyanis Amerikából hazatérő férje ismét elhagyta. Hogy, hogyan képzeli el saját magát a filmvásznon? Azt ő maga mondta el a Story Extra stábjának!

Karácsonykor sem láthatta lányát!

Zalatnay Saroltának tavaly ősszel több nehézséggel is szembe kellett néznie: ellopták telefonját, egy esés következtében eltörte több bordáját és lánya is külföldre költözött. Mivel az ünnepek idején sem találkozhattak, érthetően nagyon várta a januárt az énekesnő, ekkor repült volna ki Nikihez Angliába. Balesete után azonban még mindig voltak hátfájdalmai, így orvosa azt tanácsolta, napolja el az utazást – így kénytelen megvárni lánya első látogatását.

A nagy bukáslista!


szerző:
2017.01.04. 17:25
A nagy bukáslista!

2016 nem mindenki számára volt sikeres: Vajda Pierre, Zalatnay Cini, Mariah Carey és Hillary Clinton is szerepel gyűjtésünkben. Vajon mivel kerültek a celebek a Story Extra listájára?

Story Extra 2017-01-04


szerző:
2017.01.04. 17:25
Zalatnay Cini ünnepel és mesél

Az énekesnő születésnapja alkalmából összegez: szerelemről, egykori férje hazatéréséről, lánya másságáról.

Story Extra 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 17:25
Milliós kártérítésben reménykedhet Zalatnay Sarolta!

Három héttel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet az énekesnő: hat bordája tört el, a gyógyulást pedig a mai napig komoly fájdalom kíséri. Egy bevásárlóközpont lépcsőjén csúszott meg, majd zuhant több lépcsőfokot. Cini azóta tisztázta: nem volt részeg, és lapos talpú cipő volt a lábán, nem ő tehet a balesetről. Ha az énekesnő a bíróságon tudja bizonyítani igazát, akár több millió forintos kártérítésre is számíthat, mivel nemcsak az orvosi ellátás költségeit, hanem a kieső fellépések díjait is megkaphatná.
 

 

Életveszélyesen megfenyegették Zalatnay Saroltát!

Ellopták a mobiltelefonját, majd a tolvajok közölték Cinivel: csak 60 ezer forint ellenében adják vissza, és ha a rendőrség segítségét kéri, a torkát is elvágják.

Zalatnayt börtönbüntetésre ítélték!

Az énekesnő 2 millió forintot kért kölcsön, ám nem fizette vissza. Az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért, és a bíróság végre meghozta az ítéletet.

Zalatnay lánya külföldre költözik!

Egy hónapja még arról szóltak a hírek, hogy Cini és lánya összekülönböztek, aminek az lett a vége, hogy Niki elköltözött otthonról. A legfrissebb hírek szerint viszont most tovább nő a távolság kettejük között fizikailag: Niki Angliában képzeli el jövőjét.

Story Extra 2016-05-18


szerző:
2016.05.18. 16:55
 Zalatnay Cini nevelt lánya tisztázza a helyzetet

Napok óta kering a médiában a hír, hogy Zalatnay Cini és neveltlánya között nagyon megromlott a viszony és Niki már el is költözött emiatt. Többször és több fronton kerestük mindkettőjüket, hogy tőlük hallhassuk az igazságot. Nikit, aki tényleg elköltözött, végül Győrben sikerült utolérnünk.

Zalatnay Cinit elhagyta a lánya!

Bár a legnehezebb időben, a börtönévek alatt is kitartott anyja mellett Niki, most mégis úgy tűnik, szétválnak útjaik. A 26 éves lány külön is költözött Cinitől, ami ebben a korban nem lenne meglepő, de a pletykák szerint valami súlyos dolog történt kettejük kapcsolatában. Állítólag annyira összevesztek, hogy nem is állnak szóba egymással.

Sztárok, akik vagyonokat buktak

Miközben egy ország kíváncsi arra mi lesz a vége Galambos Lajos ügyének, Kozsó is áram és vízlopás gyanúja miatt került a figyelem középpontjába. A botrány egyre dagad, a lapok kétszázhatvanmilliós adósságról cikkeznek. De nemcsak Kozsót sodorta bajba vállalkozása, hanem Zalatnay Sarolta, Kefír, és a sztárügyvéd, Ruttner György is bukott saját üzletén.

Zalatnay Sarolta távoli hódolója után vágyakozik

Az Ausztráliában élő férfi teljesen lenyűgözte Cinit, de a szívét még nem rabolta el. Az énekesnő nagyon vágyik már egy új szerelemre, ezért amíg nem találkozhat udvarlójával, sokszor ábrándozik a régi szerelmeiről.

Zalatnay akár világsztár is lehetett volna!

Ha nem Magyarországra születik, akár világsztár is lehetett volna – írta nemrég egy brit napilap Zalatnay Ciniről. Ő azonban őszintén bevallja, akkoriban ez meg sem fordult a fejében.

Sztárok börtönben


szerző:
2015.10.02. 18:30
Sztárok börtönben

Nem Lagzi Lajcsi az első országosan ismert ember, akire lecsapott a igazságszolgáltatás. Összeszedtük a leghíresebb eseteket, amikor sztárok a rács mögé kerültek!

Nyáron sem megy pihenőre a Heti Hetes

Vasárnap látható az évad utolsó Heti Hetese, ám a műsor nem búcsúzik: a nézők egész nyáron Best of, azaz válogatás-adásokat láthatnak.

Szingli sztárok nyomában


szerző:
2014.03.14. 00:55
Szingli sztárok nyomában

Senkinek sem könnyű megtalálni az igazit, és ezzel a sztárok sincsenek másképp. Összeállításunkból kiderül, hogy Palvin Barbarától Zalatnay Ciniig mindenkinek az életében előfordulnak hosszabb-rövidebb magányos periódusok.

Zalatnay Cini félelem nélkül megy a Heti Hetesbe

Mindig is szerette a kihívásokat, most viszont nem akármilyen lépésre szánta el magát: beül a humor nagyágyúi közé a Heti Hetesbe! Elárulta mik az elvárásai, és megfogadta, hogy természetesen nem hagyja majd magát, és ha kell visszaszól bárkinek.

Új időpontban és új vendéggel jelentkezik a Heti Hetes!

Februártól az RTL II-n a megszokotthoz képest korábban kezdődik a Heti Hetes. A humor nagyágyúi vasárnap este hatkor várják a nézőket.

Fókusz 13-11-13


szerző:
2013.11.13. 20:00
Fókusz 13-11-13

Fókusz: Egy baleset titkai - Mi történhetett azon az éjszakán? Bozsek Márk és X-Faktoros társai elmesélik a karambol okait. Az utolsó csepp… - VV Éva már előadást is tart az alkoholizmusról. De tényleg meg tudja állni, hogy ne igyon? „Kék a szeme…” - Mulatós party a műfaj illusztris képviselőivel. De mit keres itt Karda Bea és Zalatnay Cini?

Fergeteges partyt adtak a mulatós zene királyai

Ott voltunk a mulatós zene ünnepén. A party-t riporterünk egészen szürreális buliként élte meg, ahol például Karda Beáról egy pillanat alatt kiderült, hogy tigris.

Zalatnay Sarolta már jobban van


szerző:
2012.07.12. 07:30
Zalatnay Sarolta már jobban van

Az arcidegzsábával műtött énekesnő már elhagyhatta a kórházat, de még nem szeretne a nyilvánosság előtt megjelenni.

Nemcsak Feró égett az első Roaston

Akik beszólni jöttek, gyakran rossz oldalon találták magukat Magyarország első égetős-cinkelős műsorában, mely a stand up kistestvérének tekinthető.

Fókusz 11-09-23


szerző:
2011.09.23. 20:20
Fókusz 11-09-23

Fókusz: Eltűnt az X-Faktor egyik továbbjutója? A rémhírt cáfoljuk Tóth Gabit megtaláltuk és összehoztuk Tóth Gabival! Luther Beukát is megleptük, Feró máris örülhet lány rockbandájának! Stohl András ügyvédjét meglepte, hogy nyilvánosságra került, mikor vonul védence a börtönbe. Láthatják, mi vár rá és felidézzük a hírességek közül ki milyen körülmények között ült.

Csak Csajok 11-09-21


szerző:
2011.09.21. 09:05
Csak Csajok 11-09-21

A Csak csajokban a családon belüli erőszakról és az agresszió jeleiről beszélgettünk.

Reggeli 11-09-21


szerző:
2011.09.21. 08:35
Reggeli 11-09-21

A szerdai Reggeliben kiderítettük mi lehet Zalatnay Cini álma, de megtudtuk azt is, mennyire elégedett a Fluor Tomitól kapott bánatpénzzel Kiszel Tünde.

Állatzsaruk: a háború megkezdődött!

Már Magyarországon is létezik állatrendőrség, a szervezet egyik pártolója Cini.

Fókusz 10-09-22


szerző:
2010.09.22. 20:40
Fókusz 10-09-22

Fókusz: Megnyerte első perét Zalatnay Cini! Igaz, csak első fokon adott igazat a bíróság az énekesnőnek. Az ellenfél, az egykori hitelező örökösei azt mondják, Cini csak rövid ideig örülhet. Szerintük a végső győzelem az övék. Mit keres Nagy Feró az abasári vegyeskórusban? Mióta énekelget katonadalokat és hogy bírja a csapat, ha leghíresebb szólistájuk hamisan énekel? Ott voltunk egy szürreális próbán, ahol az X-Faktor meg a Beatrice-nóták is előkerültek.

Reggeli 10-07-30


szerző:
2010.07.30. 09:05
Reggeli 10-07-30

Reggeli: Zalatnay Cinit megviselte a végrehajtók áradata, akik kiszerelték a konyhabútort, elvitték a bútorokat… Mi lesz most Cinivel? Mi lesz, ha a többi hitelező is pénzt akar? Erről kérdeztük az énekesnőt.

Reggeli 10-07-02


szerző:
2010.07.02. 08:21
Reggeli 10-07-02

Stohl András balesete óta most először szólalt meg a nyilvánosság előtt. Zalatnay Cini betegségről, gyógyulásról és különleges terveiről is mesélt ma reggel. A bulvárlapok szerint, Oszter Alexandra férjhez ment. A pénteki Csak csajokban Lilu, Dér Henivel és Zalatnay Saroltával elsősorban erről és a hírnév árnyoldaláról beszélgettek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való