KERESÉS search-close

Zahorán Bertold

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zahorán Bertold"

Top 9 - A sikeres modellfiúból sikeres üzletember lett

Sokan bírálták, mikor a nála 25 évvel idősebb, és egyúttal a világ egyik leggazdagabb nőjével járt. Pedig modellként ekkor már megalapozta saját sikerét.

Csúcsra törő férfi szépségek

Hat éve ezen a napon mutatta be a Fókusz: miközben sikertörténeteink nagy része eddig többnyire női modelljeinkkel voltak kapcsolatosak, kiderült: menet közben hazai férfi manökenjeink is a legjobbak közé küzdötték fel magukat. Az ifjú titánok között Zahorán Bertoldot is láthattuk.

Zahorán Bertold a második randin tudta meg, mennyivel idősebb Wendi Deng

A befutott modell 18 éves volt, amikor felfedezték. Azóta a legnagyobb márkáknak dolgozott, Kínában, Párizsban, Milanóban és New Yorkban is élt. A Reggeliben mesélt arról is, hogyan fogadta a sajtótól ráaggatott toyboy kifejezést, miután összejött a 48 éves milliárdos nővel, Wendi Denggel.

ZAHORÁN BERTOLD: bevezetett minket a férfi modellkedés kulisszáiba!

Zahorán Bertold úgy döntött, hogy felhagy a modellkedéssel és új életet kezd. A világhírű magyar modell pénzügyi diplomát szeretne szerezni Budapesten. A Fókusz stábjának érdekes részleteket árult el Zahorán a férfi modell szakmáról is! A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Zahorán Bertold véget vet a pletykáknak!

Zahorán Bertold, a jóképű magyar modell otthagyta 27 évvel idősebb milliárdos kínai barátnőjét. Sok mindent pletykáltak róluk, ezért a Fókusz kamerája előtt tisztázta magát!

27 évvel idősebb nőt szeret a magyar szupermodell

Két éve járt utána a Fókusz: egy magyar modell fiút szokatlan módon talált el Cupido nyila. Zahorán Bertold a világ egyik leggazdagabb nője mellett találta meg a boldogságot és láthatóan a huszonhét év korkülönbség sem zavarja. Persze a pár esete nem egyedüli, gondoljunk csak Demi Moore és Ashton Kutcher románcára. De, vajon hosszantartó lehet a boldogság a nagy korkülönbség ellenére is?

Nagy korkülönbséggel lehet hosszantartó a szerelem?

Egy magyar modell fiút szokatlan módon talált el Cupido nyila. Zahorán Bertold a világ egyik leggazdagabb nője mellett találta meg a boldogságot és láthatóan a huszonhét év korkülönbség sem zavarja. Persze a pár esete nem egyedüli, gondoljunk csak Demi Moore és Ashton Kutcher románcára. De, vajon hosszantartó lehet a boldogság a nagy korkülönbség ellenére is?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való