KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Wossala Rozina"

Saját főzőműsort kap Wossala Rozina?

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy a Konyhafőnök egykori zsűritagja, Wossala Rozina saját főzőműsort kapott az RTL Klubon. A Profi a konyhámban című szponzor finanszírozott műsorban Rozina olyan hírességeket látogatott meg, akik egyáltalán nem voltak otthon a főzésben.

Újra összeálltak a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai

Három hónappal ezelőtt három teljes hetet töltött együtt 12 celeb a Dél-afrikai dzsungelben. Szinte teljesen „idegenek” voltak egymás számára, de az a rengeteg megpróbáltatás, kihívás és kaland, amit közösen éltek át, összekovácsolta a csapatot.

Sztárok, akiknek szívügyük a higiénia

Mindannyiunknak van rossz élményünk mosdókról, amikor inkább villámsebességgel elhagyjuk a helyszínt, minthogy használjuk. Egy pilisi általános iskolában ilyen probléma már nincsen, hisz a régi rossz állapotban lévő helyett vadiúj, higiénikus mosdóba járhatnak a gyerekek.

Wossala Rozina: szövegkönyvre cserélte a fakanalat?

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a Konyhafőnök korábbi zsűritagja, Wossala Rozina a Barátok köztben tér vissza a képernyőre. Az étteremtulajdonos-dzsungelhősnő, színésznőnek sem átlagos! A sorozat mai epizódjában kiderül, mit keres a Mátyás király téren. Mi pedig arról faggattuk Rozinát, végleg szövegkönyvre cseréli-e a fakanalat és netán édesanyja nyomdokaiba lép?!

 Wossalan Rozina a Barátok köztben!

A konyhafőnök egykori zsűri tagjának az a hálás szerep jutott, hogy saját magát alakíthatja a népszerű sorozatban.

 

 Lehullt a lepel A Konyhafőnök harmadik zsűritagjáról!

Azt már múlt héten kiderült, hogy Gáspár Bea lesz Fördős Zé mellett a Konyhafőnök ítészem aki Wossala Rozinát váltja. A magyar gasztronómia legjobbjainak ünnepén pedig az is kiderült, hogy Rácz Jenő, a sanghaji Taian Table Michelin csillagos étterem séfje is csatlakozik hozzájuk, mint a zsűri harmadik tagja.

Gáspár Bea váltja Wossala Rozinát

A hír igaz! Gáspár Bea új szerepben tér vissza az RTL képernyőjére, ő lesz ugyanis a Konyhafőnök legújabb évadának egyik zsűritagja.

Peller Anna és Wossala Rozina a nyolcvanas évekbe utaztak

Kíváncsiak vagytok, hogyan festettek volna kedvenc sztárhölgyeitek néhány évtizeddel korábban? Tartsatok velünk, és csodáljátok meg a saját szemetekkel!

Annát és Rozinát elrepítettük a 80-as évekbe

Ó, azok a nyolcvanas évek! A válltömés, a vállalhatatlan frizurák és az aerobic nadrágok évtizede. Eljátszottunk a gondolattal: vajon hogyan néznének ki sztárjaink, ha pár évtizeddel korábban futnak be. Wossala Rozina és Peller Anna boldogan vetették bele magukat a nem mindennapi kísérletünkbe.

2017 második fele: szubjektív értékelés a sztároktól

2017 második felének abszolút szubjektív értékelésében az X-Faktortól a Surviroron át eljutunk a vágyott kalóztámadásig. A kommentátorok szerepében továbbra is Kabát Péter, Wossala Rozina, Kelemen Anna és Dombóvári István.

2017 első fele: szubjektív értékelés a sztároktól

Gyorsan elrepült 2017 is – amely ezúttal sem szűkölködött szórakoztató, megható és felemelő pillanatokban. Az esztendő értékelésében ezúttal öt híresség segített a Fókusznak: a dzsungel celebek első számú triumvirátusa: Kabát, Pumped Gabo és Wossala Rozina, továbbá a kebelcsoda Kelemen Anna és a humor mozsárágyúja, Dombóvári István.

Hazatért a dzsungel királya és udvartartása

Wossala Rozina és Kabát Peti között dőlt el, hogy melyikük nyeri az idei Celeb vagyok, ments ki innen műsorát. Mindketten keményen küzdöttek, mindketten megérdemelték volna az aranyérmet, kiállták a kígyók, békák támadását, olyan dolgokat tettek és ettek, amiket valószínűleg sosem csináltak vagy kóstoltak volna meg önszántukból, ráadásul még a magasság-iszonyukat is legyőzték.

A Celeb vagyok, ments ki innen! dobogósai is hazatértek

Wossala Rozina, Pumped Gabó és az újdonsült dzsungel király, Kabát Peti vendégeskedett a Peller nővéreknél, és bizony kalandos élményeiket is megosztották. Jó hangulatból egy pillanatig sem volt hiány!

Kabát Peti és Pumped Gabó élőben fakadtak dalra

A fiúk ismét megcsillogtatták énekhangjukat, amit Rozina sem hagyhatott szó nélkül...
 

Megkérték Wossala Rozina kezét?

Az afrikai reptéren óriási meglepetés érte Rozinát, ami – higgyétek el – mindannyiótok szívét megmelengeti majd. Ráadásul hiába ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen!, úgy tűnik, a három döntőst nem lehet elválasztani egymástól.

Wossala Rozina: ˝Embert próbáló volt ez a 3 hét!˝

A finálé után kameránknak mesélt Rozina arról, hogy milyen érzés a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! ezüstérmesének lenni, hogy mi hiányzott neki a legjobban, és hogy hogyan élte meg az elmúlt három hetet.

Ezek voltak Wossala Rozina legjobb pillanatai!

Lehetetlen küldetésnek tűnt számára nagyon sokszor, hogy főzzön az éhes celebekre, hiszen korlátozottak voltak a lehetőségei. Íme az összeállítás!

Otthon is számíthat majd egymásra a TOP3?

A celebek romantikus vacsorával ünnepelték meg hármasban az utolsó éjszakájukat a dzsungelben. Gabo szerint, ő 10 évet öregedett, Rozina pedig úgy érzi, a két fiút bármikor felhívhatja, ha szüksége lenne rájuk. 

Bátorságpróba: Kabát plexiszkafanderben állta az állatok támadását

Madárpókokat kapott a fejére, patkányokat és férgeket a lábára, kígyókat és csótányokat a karjaihoz. Kabát úgy érezte, ez volt az eddigi legnehezebb feladat a dzsungelben.

Bátorságpróba: Kabát és Gabo beletrollkodott Rozina játékába

Csípőspaprikákba kellett beleharapnia a gasztronautának, amit a két fiú nem tudott tétlenül nézni. A keménykedésnek - vagy ahogy Rami hívja, jaszkarizásnak - meg is lett az eredménye...

Boldog szülinapot, Csacsi!

Különleges köszöntést kapott Puskás Peti a 33. születésnapjára Ramitól, a celebektől, és - nem utolsó sorban - Angélától.

Ki a legviccesebb, legérzékenyebb, és kiben csalódtak pozitívan a nézők?

A nézők ma három kérdésre is válaszolhattak a finalista celebekkel kapcsolatban. Íme az eredmény!

Bátorságpróba: Rozina elájult, Gabo bepisilt bungee jumping közben

Átélhették a celebek a szabadesés élményét, ami mindenkire másképp hatott. A legjobban Kabát volt megijedve a feladattól, ráadásul neki kellett utoljára ugrani, így végig kellett néznie, hogy mi történt a társaival...

Kabát és Gabo kényeztette a hölgyeket a dzsungelben

Egzotikus gasztrokalandban volt részük a celebeknek. Míg a csajok falatoztak, a srácok lesték a kívánságaikat. De persze ha Gabo és Kabát egymásra talalál, ott mindig történik valami extra...

Rozina a szívére vette Puskás Peti beszólását

A lány elmesélte Gabónak, hogy egész életében keményen küzdött mindenért, és az elért sikereit egyedül csak saját magának köszönheti.

Extra videó: Gabo igazán otthon érzi magát a dzsungelben

Rendkívül megfogyatkoztak a celebek, és mostanra kifejezetten családias légkör alakul ki a táborban. Ennek a meghitt pillanatnak pedig Gabo végül hangot is adott...

Adrienne szeretné, ha Kabát nem keverné össze Klaudiával

Megható pillanatokat éltek át a celebek a dzsungelben. Rozinának édesanyja, Gabónak Luna, Babettnek kislánya, Klaudiának anyukája, Alexának párja, Petinek pedig természetesen Adrienne küldött üzenetet.

Bátorságpróba: Patkányok és kígyók biztosították a rettegést a dzsungelmúzeumban

Kiállítási tárgyakként küzdöttek meg saját vacsorájukért a celebek. Babett még a félelmetes feladat megkezdése előtt kimondta a büvös mondatot: Celeb vagyok, ments ki innen! De vajon hogy bírták a többiek?

Klaudia sírva kért bocsánatot Gabótól

A srácok igazán kedves és romantikus meglepetéssel készültek a lányoknak. Gabo Klaudiának és Babettnek, Kabát pedig Alexának és Rozinának adta át az ajándékot, mint egy olajágat, a béke jeléül.

Gabo letapizta a szűz dzsungellakó mellét

Különös meglepetést kaptak a celebek. A táborba új lakó költözött egy hölgy személyében, aki Gabó szerint megérett a szüzességének elvesztésére.

Szafari túra dínókkal és leopárd kinézetű zsiráfokkal

Gabo, Kabát és Rozina szafari túrára indultak, és olyan állatokkal találkoztak útközben, amikről lehet, hogy még te sem hallottál!

Extra videó: Andika legyőzte Tenyát!

A celebek állatidomárok lettek, és úgy tűnik, igencsak jó munkát végeztek. Nézd meg Tenya és Andi mutatványát!

Bátorságpróba: Gyomorforgató pókerpartin vettek részt a dzsungellakók

Tenyának, Klaudiának és Rozinának egy igen különleges kihívással kellett szembenéznie, ugyanis, ízeltlábúakat kellett enniük, amiért cserébe féregfillért kaptak, hogy azokat levásárolhassák a dzsungelboltban.

 Bátorságpróba: Gabo és Kabát a dzsungelben töltötték az éjszakát

Kabát Peti és Gabo belevetették magukat az éjszakai dzsungelbe. Alvás és a legkisebb fény nélkül kellett kibírniuk kettesben, miközben titokzatos állatok hangjai visszhangoztak körülöttük.

Anger Zsolt: „Teljesen hülyék vagytok?”

A napok óta szakadó eső teljesen kikészítette a táborlakókat, nem tudtak hol aludni (sokan az interjúszobába költöztek). Azonban Anger Zsolt akadt ki a legjobban a helyzet miatt. A belőle áradó káromkodásokkal és negativitással azonban befeszítette a többieket is.

Anger Zsolt: „Akkor hagyjatok békében!”

Mi történt Zsolttal? Ez volt a Világbéka csapat tagjainak, kiváltképp Rozi legfőbb kérdése. Próbálták kitalálni, hogy mi a baja, Zsolt viszont nem értette a gondot, amikor Herczeg Zoli elmondta neki a többiek aggodalmát. A csapatmegbeszélés nem lett éppen szerettetteljes, a végén Rozina inkább magányosan elvonult Zsolt reakcióját látva.

A táborlakókból előtörtek az ellentétek

Jenga-harcon dőlt el, hogy melyik csapat mehet Kincsvadászatra, azonban meglepő módon, miközben pakolták a kockákat, az indulatok is el-elszabadultak, sőt a játék után még inkább előjöttek az ellentétek a két csapat között.

Gabo röhögőgörcsöt tálalt a csapattársainak

A sikeres Bátorságpróba után óriási lakoma várt a csapatokra, azonban nem ugyanúgy élték meg a zabálást. Miközben a zöldek csöndesen várták, hogy elkészüljön a füstölt haluk, a kékeknél Gabo lett a kaja, és a hangulat felelőse is.

Bátorságpróba: Vigyázz, aligátor van a gatyádban!

Klaudiának, Rozinának és Mikikének nemcsak az idővel, a növekvő vízmennyiséggel, de még egy rakás állattal is szembe kellett nézniük. Klaudia az ismeretlenbe nyúlkált, miközben Rozi és Miki vízbe merülve úszkáltak és próbálták kiszabadítani a csillagokat.

Klaudia és Kabát Peti muffinokkal vezekeltek a társaik előtt

A répalopó páros lehetőséget kapott, ja és nem mellesleg egy doboz édes muffint: megtarthatták maguknak a finomságokat, de úgy is dönthettek, hogy odaadják a társaiknak. Ők a másodikat választották. Vajon hogyan reagáltak a táborlakók az édességek láttán? 

 Ki harapott rá titokban a „csoffadt répára”?

Klaudiának lelkiismeretfurdalása volt a répa-lopás miatt, nem bírta ki, elmondta Alexának a dolgot. Közben a többiek is rájöttek a turpisságra és ezek után megkezdődött a répalopó kutatás. Rozina már Klaudia szeméből kiolvasta a hazugságot. A Bölcsek Tanácsa döntött: leváltották a kormányt, repültek a cuccok.

Puccs a dzsungelben: ˝Hulljon a férgese!˝

Gabo, a jelenlegi Táborparancsnok kihúzta a gyufát a celebeknél, akik Anger Zsolt vezetésével letaszították ˝trónjáról˝ - a Bölcsek Tanácsa átvette az irányítást!

Gabónak orgazmus közeli élménye volt a csipszével

Gabo és Kabát matek-kudarca után meglett a büntetésük és a többieké is: megkapták a kincseket, de nem nyúlhattak hozzájuk. Gabo nagyon kivolt a csipsz és a kóla miatt, Alexa pedig próbálta elcsábítani, hogy egyen meg belőle egyet. Gabo végül nem bírta tovább! Addig tömte magába a csipszet, ameddig csak bírta erővel.

KÁNYA KATA: Rozina konfliktuskerülő ember

Lassan eltelik az első hét a dzsungelben, a celebek már áztak, fáztak, kígyót, békát láttak, de hogyan látják innen őket legközelebbi hozzátartozóik, barátaik?

Kincsvadászat: Andi és Rozina trágyával szereztek ételt maguknak

Komoly kihívás elé álltak a lányok, de a trágyapakolásnak meg lett a gyümölcse. A celebek két féle ételből választhattak, a végeredmény azonban csalódást okozott a számukra.

Oroszlánszag és testirigység költözött be a celebek táborába

Eljött a tisztálkodás ideje, azonban ezt a szükségletet nem mindenki érezte magáénak. Rozina, Zoli és Klaudia a jéghideg vízbe ugrott, hogy lemossák magukról a hosszú út és az első dzsungelkalandok porát, Kabát viszont csak addig jutott, hogy megcsodálja Klaudia testét - végül Peti és Gabo inkább tönkretette a zuhanyzót.

Megdöbbentő vallomás: ˝Majdnem meghaltam!˝

Rozina kezdeményezésére izgalmas játékot kezdtek a celebek a dzsungelben. Így derült ki, hogy a gasztronauta főzött már kávét Paris Hiltonnak, és hogy két celebünknek is volt már halálközeli élménye...

Alexa: ˝De jó puha a segged!˝

A táborparancsnok és "tanácsadója" megtalálták a módját, hogy ellazuljanak a dzsungelben. Úgy tűnik, a csajok módszere igencsak hatásos volt.

A táborparancsnok kiosztotta a szerepeket...

Alexa Rozinát próbálja maga mellé állítani, sőt már az ellentábor tagjait is megnevezte Babett és Kaludia személyében. Ám a wc-felelős posztot és a szakács feladatkört nem nekik szánta.

Celebek vs. vízesés

Először a magasba, majd onnan a mélybe kerültek a celebek. Volt, aki nem vette könnyen az akadályokat...

SOKK! Ezek voltak a celebek első dzsungelélményei

Pintér Tibornak egy békával, a celeb hölgyeknek pedig Pumped Gabóval kellett szembenézniük már most. Sőt, egy ismerős arc is feltűnt a múltból, aki nem más, mint Frank!

Pumped Gabo: ˝Amerikaaa!˝

Lehet, hogy eltévedt a fiatal izompacsirta? Szerencsére csak fejben! Az biztos, hogy csajozási szándékát egyáltalán nem befolyásolja tartózkodási helye. Landolás után kézrátétellel ellenőrizte le Klaudia hátsóját...

Könnyek a konyhában!

Dobó Ági elsírta magát, mikor megtudta, hogy ő lett a VIP Konyhafőnök. De vajon miért pityergett Rozina és, hogy viselte a vereséget Anger Zsolt?

 

Tudják-e a celebek, hogy melyik állat okozza a legtöbb ember halálát?

Talán te se gondolnád, hogy melyik is az az állat, amelyik a legtöbb emberáldozatot követelte Dél-Afrikában. Nézd meg, hogy a celebek közül kinek sikerült eltalálnia!

Celeb vagyok EXTRA: Fel tudnak-e a celebek sorolni afrikai országokat?

Egy-két celebnek komoly fejtörést okoztak a kontinens országai. Neked sikerült volna? 

Legyél te a következő Konyhafőnök!

Már hat győztes született, de a versenynek még nincs vége. Valaki álma ismét valóra válhat, hiszen újra jön az ország legnagyobb főzőshowja. Ha szenvedélyed a főzés és otthonosan mozogsz a konyhában, te lehetsz a következő Konyhafőnök, aki tíz millió forinttal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb. Itt jelentkezhetsz!

Indulás előtt: így készültek a celebek a dzsungelbe!

Vajon ki lesz az, aki először fog könyörögni, hogy Celeb vagyok, ments ki innen? Hétfőn elstartol az RTL kultikus műsorának ötödik szériája. Az indulás előtt meglátogattuk a hírességeket. Hogy megnézzük, ki hogyan készül élete legnagyobb kalandjára.

ROZINA&ZÉ: Jótanácsok a dzsungel előtt

Wossala Rozina teljesen kétségbe volt esve az utazás előtt, ezért meglátogatta zsűri társát, Zét, hogy lássa el néhány praktikus jótanáccsal. Egy biztos, Zé nem finomkodott, kőkeményen elmondta neki, hogy mire számíthat.

Exkluzív: Dobó Ági családjával ünnepelte győzelmét!

Ági könnyekkel a szemében, de boldogan mesélt közvetlenül az eredményhirdetés után. A húsdráma, a csodálatos csapata és a hazai ízei mind-mind ott voltak a finálé pillanataiban. Hiába kételkedett, valóra vált az álma. Nemcsak a nagy napról, a nyeremény sorsáról mesélt, de kisfiával is cukiskodtak egy kicsit.

Anger Zsolt boldog, hogy leszállhatott kicsit a Séf bolygójára

Zsolt egy pillanatig sem érezte szomorúnak magát, boldog volt, hogy részt vehetett a versenyben, és hogy belekóstolhatott a Séf világába. Nagyon örült Ági győzelmének, sőt kijelentette, ha bármikor és bármire szüksége lenne a Konyhafőnök VIP győztesének, rá számíthat!

Wossala Rozina: „Ebben az évadban sorsok dőltek el!”

Rozina nagyon boldog volt az eredményhirdetés után, nemcsak Ági öröme miatt, de mostanra jutott el odáig, hogy elhigyje: a második hely is egy elképesztő eredmény. Az egész évad egy igazán emberi élmény volt számára, hiszen nagyon családias hangulatban telt el ez a pár hét.

Zé és a Séf nem akarták elhinni, hogy véget ért a Konyhafőnök VIP!

A zsűritagok nehezen tudták elengedni, hogy másnap reggel nem a Konyhafőnök konyhájában kezdik a napot. Persze, boldogan és izgatottan emlékeztek vissza a második évad legemlékezetesebb pillanataira, és persze a finálé legnehezebb döntésére is.

Dobó Ági lett a Konyhafőnök VIP győztese!

Megannyi küzdelem, sírás, feszültség és persze boldog főzés után, elérkezett a nagy nap, a finálé napja. A háromórás főzést és a hosszas tanakodást követően a zsűri úgy döntött, hogy Dobó Ági állhat fel a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. Ági nemcsak 10 millió forintot nyert ezzel, de övé lett a Konyhafőnök cím és a trófea is.

Íme Anger Zsolt legjobb Konyhafőnök pillanatai

A kóstolást követően nemcsak a finálés menüsoron gondolkozott el a zsűri, de végigvették a versenyzők legjobb, legdrámaibb és legkiemelkedőbb pillanatait. Emlékezz vissza te is a zsűrivel.

Íme Dobó Ági legjobb Konyhafőnök pillanatai

A kóstolást követően nemcsak a finálés menüsoron gondolkozott el a zsűri, de végigvették a versenyzők legjobb, legdrámaibb és legkiemelkedőbb pillanatait. Emlékezz vissza te is a zsűrivel.

Kóstold végig a zsűrivel Anger Zsolt menüsorát!

Óriási drámák, küzdelmek és rohanós csapatmunka után Zsolt és Ági is elkészültek az ételeikkel. Ekkor már a zsűrin volt a sor, hogy mindegyik tányért kiértékeljék.

Kóstold végig a zsűrivel Dobó Ági menüsorát!

Óriási drámák, küzdelmek és rohanós csapatmunka után Zsolt és Ági is elkészültek az ételeikkel. Ekkor már a zsűrin volt a sor, hogy mindegyik tányért kiértékeljék.

Egy elejtett hús jelenthette Ági vesztét?

Ági, Zsófi és Ákos óriási nyugalomban és összhangban dolgozott az egész főzés alatt, azonban az utolsó percekben kitört a pánik: Ákos véletlenül elejtette a főelemüket. Mielőtt mindenki összeomlott volna, Ági higgadtan tovább vezette őket.

Zsolt üvöltve vezényelte végig segítőit a fináléban

Zsolt a főzés kezdetén átrendezte az egész konyhát, Beginek és Rudinak pedig részfeladatokat adott, és folyton kontroll alatt tartotta őket. Azonban a stílusával nem egyszer meglepte segítőit..., amit nem igazán éreztek helyénvalónak.

Nézd vissza a 28. adás legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök VIP legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Ági és Zsolt lemeccselték a finálés csapataikat!

Elérkezett a finálé napja, ahol Zsolt és Ági küzdöttek meg egymással. Azonban a háromfogásos menüsorukat nem egyedül alkották meg, segítséget is kaptak. Már csak el kellett dönteniük, ki kivel dolgozzon együtt.

A Konyhafőnök VIP 2017-11-24

A Konyhafőnök VIP új évada az RTL Klubon, melyben ismét közismert személyiségek mérkőznek meg egymással. A késélre menő küzdelem tétje ezúttal is a konyhafőnöki cím és 10 millió forint. A műsorban harminckét olyan sztár küzd meg a fődíjért, akik egytől-egyig bebizonyíthatják: a konyhában is megállják a helyüket. Gasztronómiai felkészültségüket a háromfős zsűri, vagyis Wossala Rozina, Sárközi Ákos és Fördős Zé értékeli majd, akik ezúttal sem lesznek kenyérre kenhetők. A konyhapultban közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek forgatják majd a fakanalat. Az RTL Klub képernyőjén Anger Zsolt, Bálint Ádám, Bundy Gergő (Survivor), Csordás Ákos, Dobó Ági, Dombi Rudolf, Erdélyi Tímea, Haumann Máté, Iszak Eszter, Jakupcsek Gabriella, Kálmán Olga, Király Péter (ÉNB Gábor), Kováts Vera, Kökény Attila, Lakatos Márk, Lola, Lotfi Begi, Mérai Kata, Nébald Olivér (ÉNB Roland), Nyári Alíz, Polgár Krisztina, Szabados Ágnes, Szabó Simon, Szabó Sipos Barnabás, Szabó Zsófi, Szunai Linda, Ungár Anikó, Vágó Piros, Valkó Eszter, Varga Viktor, Verrasztó Dávid és Walkó Csaba küzdelmét követhetik nyomon a nézők minden hétköznap este a Konyhafőnök VIP 2-ben.

Bundy Gergő kiesett, mégis ő lett a verseny legnagyobb győztese?

A fináléba jutás volt a mai nap tétje, a döntősök pedig mindent beleadtak, hogy továbbjuthassanak. A zsűri végül úgy döntött, hogy Bundy Gergőnek kell távoznia a versenyből, azonban a Séf óriási lehetőséget adott neki!

A döntősöknek sikerült lemásolniuk a vendégséf desszert csodáját?

A második feladat alatt óriási volt a csend és a feszültség a konyhában, mindhárom versenyző borzasztóan koncentrált Baranyai Péter receptjére. Vajon mindegyiküknek sikerült tökéletesen lemásolnia a desszertet?

Bundy Gergő megtalálta a hivatását?

Gergő is nagyon koncentrált a második feladat alatt, azonban Zének elárulta: komolyan elgondolkodott rajta, hogy a gasztronómia legyen a hivatása. Vajon Gergő tényleg elindul a séfek útján?

Zsolt: „Nagy béke volt bennem”

Óriási volt a csend a második feladat közben, Zét meg is lepte a dolog. Zsolt azonban végtelen nyugalomban, teljesen átszellemülten dolgozott a pultjában. Még az sem aggasztotta, hogy elúszott a feladataival, mert a többiek befoglalták a mikrót.

Dobó Ágiból előtört minden stressz, elsírta magát

Ágit sok minden motiválja a konyhában, elsősorban a családjának szeretne bizonyítani, illetve ki akar törni a szépségkirálynő sztereotípiából. A rengeteg kihívás és hajtás miatt sok feszültség gyülemlett már benne, nem is bírta tovább visszatartani a könnyeit.

Ilyen desszert műalkotást még nem láttál!

A második feladatban mindenki zen állapotba került. Baranyai Péter csak a Konyhafőnök VIP kedvéért repült haza Londonból, ahol egy elismert étterem desszert séfje. A döntősöknek egy zen garden elnevezésű, megdöbbentő látványú desszertet készített.

Kolbászból főétel és desszert? A döntősök megcsinálták!

Az első feladatban segítséggel főzhettek a versenyzők, ráadásul kétféle ételt is meg kellett álmodniuk a zsűri asztalon elhelyezett kolbászokból. Vajon hogyan sikerültek az ételeik? A zsűri kóstolt!

Dobó Ági anyukája bepánikolt a főzés végén

Annak ellenére, hogy Ági anyukája (aki szintén Ági) nagyon rutinos a konyhában, a főzés végére annyira bepánikolt, hogy nem az elképzeltek szerin készültek el az ételeik, hogy a végén a lánya nyugtatgatta.

Anger Zsoltból Gordon Ramsay lett?

Legalábbis a külseje mindenképp, amire még Zé is felfigyelt. Azonban az első feladatban nagyon felszabadultan mozgott a konyhában, köszönhetően szerelmének, Emesének, akivel óriási összhangban dolgoztak együtt.

Gergő barátja mellett is magára maradt a konyhában?

Gergő Szabolcs barátjával főzött együtt az első feladatban, azonban már a főzés elején magára maradt, hiszen Szabolcsnak fogalma sem volt róla, miket is készíthetnének a kolbászokból.

Alkoss főételt és desszertet is kolbászból!

Az első feladatban egy óriási kolbász pult várta a három döntőst és a segítőiket, amelyről úgy kellett válogatniuk, hogy egy desszertet és egy főételt is alkotniuk kellett az alapanyagokból.

Nézd vissza a 27. adás legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök VIP legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Szerelmek, anyukák és barátok a döntősök mellett!

Az első feladatban a döntősök kaptak egy kis segítséget. Mindannyian hívhattak valakit, akivel együtt főzhetnek: Ági édesanyjával, Zsolt a szerelmével,  Gergő pedig az egyik jóbarátjával alkothatott együtt a konyhában.

A Konyhafőnök VIP 2017-11-23

A Konyhafőnök VIP új évada az RTL Klubon, melyben ismét közismert személyiségek mérkőznek meg egymással. A késélre menő küzdelem tétje ezúttal is a konyhafőnöki cím és 10 millió forint. A műsorban harminckét olyan sztár küzd meg a fődíjért, akik egytől-egyig bebizonyíthatják: a konyhában is megállják a helyüket. Gasztronómiai felkészültségüket a háromfős zsűri, vagyis Wossala Rozina, Sárközi Ákos és Fördős Zé értékeli majd, akik ezúttal sem lesznek kenyérre kenhetők. A konyhapultban közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek forgatják majd a fakanalat. Az RTL Klub képernyőjén Anger Zsolt, Bálint Ádám, Bundy Gergő (Survivor), Csordás Ákos, Dobó Ági, Dombi Rudolf, Erdélyi Tímea, Haumann Máté, Iszak Eszter, Jakupcsek Gabriella, Kálmán Olga, Király Péter (ÉNB Gábor), Kováts Vera, Kökény Attila, Lakatos Márk, Lola, Lotfi Begi, Mérai Kata, Nébald Olivér (ÉNB Roland), Nyári Alíz, Polgár Krisztina, Szabados Ágnes, Szabó Simon, Szabó Sipos Barnabás, Szabó Zsófi, Szunai Linda, Ungár Anikó, Vágó Piros, Valkó Eszter, Varga Viktor, Verrasztó Dávid és Walkó Csaba küzdelmét követhetik nyomon a nézők minden hétköznap este a Konyhafőnök VIP 2-ben.

Anger Zsoltot zserbóval hódította meg barátnője

Zsolt és Emese már egy éve alkotnak egy párt, ráadásul folyton együtt főznek otthon, akár hajnalig is képesek ötletelni. Sőt, Emese annyira mesteri a süteményekben, hogy Zsoltot is az egyik receptjével vette le a lábáról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!