KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Wossala Rozina"

Gabo letapizta a szűz dzsungellakó mellét

Különös meglepetést kaptak a celebek. A táborba új lakó költözött egy hölgy személyében, aki Gabó szerint megérett a szüzességének elvesztésére.

Szafari túra dínókkal és leopárd kinézetű zsiráfokkal

Gabo, Kabát és Rozina szafari túrára indultak, és olyan állatokkal találkoztak útközben, amikről lehet, hogy még te sem hallottál!

Extra videó: Andika legyőzte Tenyát!

A celebek állatidomárok lettek, és úgy tűnik, igencsak jó munkát végeztek. Nézd meg Tenya és Andi mutatványát!

Bátorságpróba: Gyomorforgató pókerpartin vettek részt a dzsungellakók

Tenyának, Klaudiának és Rozinának egy igen különleges kihívással kellett szembenéznie, ugyanis, ízeltlábúakat kellett enniük, amiért cserébe féregfillért kaptak, hogy azokat levásárolhassák a dzsungelboltban.

 Bátorságpróba: Gabo és Kabát a dzsungelben töltötték az éjszakát

Kabát Peti és Gabo belevetették magukat az éjszakai dzsungelbe. Alvás és a legkisebb fény nélkül kellett kibírniuk kettesben, miközben titokzatos állatok hangjai visszhangoztak körülöttük.

Anger Zsolt: „Teljesen hülyék vagytok?”

A napok óta szakadó eső teljesen kikészítette a táborlakókat, nem tudtak hol aludni (sokan az interjúszobába költöztek). Azonban Anger Zsolt akadt ki a legjobban a helyzet miatt. A belőle áradó káromkodásokkal és negativitással azonban befeszítette a többieket is.

Anger Zsolt: „Akkor hagyjatok békében!”

Mi történt Zsolttal? Ez volt a Világbéka csapat tagjainak, kiváltképp Rozi legfőbb kérdése. Próbálták kitalálni, hogy mi a baja, Zsolt viszont nem értette a gondot, amikor Herczeg Zoli elmondta neki a többiek aggodalmát. A csapatmegbeszélés nem lett éppen szerettetteljes, a végén Rozina inkább magányosan elvonult Zsolt reakcióját látva.

A táborlakókból előtörtek az ellentétek

Jenga-harcon dőlt el, hogy melyik csapat mehet Kincsvadászatra, azonban meglepő módon, miközben pakolták a kockákat, az indulatok is el-elszabadultak, sőt a játék után még inkább előjöttek az ellentétek a két csapat között.

Gabo röhögőgörcsöt tálalt a csapattársainak

A sikeres Bátorságpróba után óriási lakoma várt a csapatokra, azonban nem ugyanúgy élték meg a zabálást. Miközben a zöldek csöndesen várták, hogy elkészüljön a füstölt haluk, a kékeknél Gabo lett a kaja, és a hangulat felelőse is.

Bátorságpróba: Vigyázz, aligátor van a gatyádban!

Klaudiának, Rozinának és Mikikének nemcsak az idővel, a növekvő vízmennyiséggel, de még egy rakás állattal is szembe kellett nézniük. Klaudia az ismeretlenbe nyúlkált, miközben Rozi és Miki vízbe merülve úszkáltak és próbálták kiszabadítani a csillagokat.

Klaudia és Kabát Peti muffinokkal vezekeltek a társaik előtt

A répalopó páros lehetőséget kapott, ja és nem mellesleg egy doboz édes muffint: megtarthatták maguknak a finomságokat, de úgy is dönthettek, hogy odaadják a társaiknak. Ők a másodikat választották. Vajon hogyan reagáltak a táborlakók az édességek láttán? 

 Ki harapott rá titokban a „csoffadt répára”?

Klaudiának lelkiismeretfurdalása volt a répa-lopás miatt, nem bírta ki, elmondta Alexának a dolgot. Közben a többiek is rájöttek a turpisságra és ezek után megkezdődött a répalopó kutatás. Rozina már Klaudia szeméből kiolvasta a hazugságot. A Bölcsek Tanácsa döntött: leváltották a kormányt, repültek a cuccok.

Puccs a dzsungelben: ˝Hulljon a férgese!˝

Gabo, a jelenlegi Táborparancsnok kihúzta a gyufát a celebeknél, akik Anger Zsolt vezetésével letaszították ˝trónjáról˝ - a Bölcsek Tanácsa átvette az irányítást!

Gabónak orgazmus közeli élménye volt a csipszével

Gabo és Kabát matek-kudarca után meglett a büntetésük és a többieké is: megkapták a kincseket, de nem nyúlhattak hozzájuk. Gabo nagyon kivolt a csipsz és a kóla miatt, Alexa pedig próbálta elcsábítani, hogy egyen meg belőle egyet. Gabo végül nem bírta tovább! Addig tömte magába a csipszet, ameddig csak bírta erővel.

KÁNYA KATA: Rozina konfliktuskerülő ember

Lassan eltelik az első hét a dzsungelben, a celebek már áztak, fáztak, kígyót, békát láttak, de hogyan látják innen őket legközelebbi hozzátartozóik, barátaik?

Kincsvadászat: Andi és Rozina trágyával szereztek ételt maguknak

Komoly kihívás elé álltak a lányok, de a trágyapakolásnak meg lett a gyümölcse. A celebek két féle ételből választhattak, a végeredmény azonban csalódást okozott a számukra.

Oroszlánszag és testirigység költözött be a celebek táborába

Eljött a tisztálkodás ideje, azonban ezt a szükségletet nem mindenki érezte magáénak. Rozina, Zoli és Klaudia a jéghideg vízbe ugrott, hogy lemossák magukról a hosszú út és az első dzsungelkalandok porát, Kabát viszont csak addig jutott, hogy megcsodálja Klaudia testét - végül Peti és Gabo inkább tönkretette a zuhanyzót.

Megdöbbentő vallomás: ˝Majdnem meghaltam!˝

Rozina kezdeményezésére izgalmas játékot kezdtek a celebek a dzsungelben. Így derült ki, hogy a gasztronauta főzött már kávét Paris Hiltonnak, és hogy két celebünknek is volt már halálközeli élménye...

Alexa: ˝De jó puha a segged!˝

A táborparancsnok és "tanácsadója" megtalálták a módját, hogy ellazuljanak a dzsungelben. Úgy tűnik, a csajok módszere igencsak hatásos volt.

A táborparancsnok kiosztotta a szerepeket...

Alexa Rozinát próbálja maga mellé állítani, sőt már az ellentábor tagjait is megnevezte Babett és Kaludia személyében. Ám a wc-felelős posztot és a szakács feladatkört nem nekik szánta.

Celebek vs. vízesés

Először a magasba, majd onnan a mélybe kerültek a celebek. Volt, aki nem vette könnyen az akadályokat...

SOKK! Ezek voltak a celebek első dzsungelélményei

Pintér Tibornak egy békával, a celeb hölgyeknek pedig Pumped Gabóval kellett szembenézniük már most. Sőt, egy ismerős arc is feltűnt a múltból, aki nem más, mint Frank!

Pumped Gabo: ˝Amerikaaa!˝

Lehet, hogy eltévedt a fiatal izompacsirta? Szerencsére csak fejben! Az biztos, hogy csajozási szándékát egyáltalán nem befolyásolja tartózkodási helye. Landolás után kézrátétellel ellenőrizte le Klaudia hátsóját...

Könnyek a konyhában!

Dobó Ági elsírta magát, mikor megtudta, hogy ő lett a VIP Konyhafőnök. De vajon miért pityergett Rozina és, hogy viselte a vereséget Anger Zsolt?

 

Tudják-e a celebek, hogy melyik állat okozza a legtöbb ember halálát?

Talán te se gondolnád, hogy melyik is az az állat, amelyik a legtöbb emberáldozatot követelte Dél-Afrikában. Nézd meg, hogy a celebek közül kinek sikerült eltalálnia!

Celeb vagyok EXTRA: Fel tudnak-e a celebek sorolni afrikai országokat?

Egy-két celebnek komoly fejtörést okoztak a kontinens országai. Neked sikerült volna? 

Legyél te a következő Konyhafőnök!

Már hat győztes született, de a versenynek még nincs vége. Valaki álma ismét valóra válhat, hiszen újra jön az ország legnagyobb főzőshowja. Ha szenvedélyed a főzés és otthonosan mozogsz a konyhában, te lehetsz a következő Konyhafőnök, aki tíz millió forinttal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb. Itt jelentkezhetsz!

Indulás előtt: így készültek a celebek a dzsungelbe!

Vajon ki lesz az, aki először fog könyörögni, hogy Celeb vagyok, ments ki innen? Hétfőn elstartol az RTL kultikus műsorának ötödik szériája. Az indulás előtt meglátogattuk a hírességeket. Hogy megnézzük, ki hogyan készül élete legnagyobb kalandjára.

ROZINA&ZÉ: Jótanácsok a dzsungel előtt

Wossala Rozina teljesen kétségbe volt esve az utazás előtt, ezért meglátogatta zsűri társát, Zét, hogy lássa el néhány praktikus jótanáccsal. Egy biztos, Zé nem finomkodott, kőkeményen elmondta neki, hogy mire számíthat.

Exkluzív: Dobó Ági családjával ünnepelte győzelmét!

Ági könnyekkel a szemében, de boldogan mesélt közvetlenül az eredményhirdetés után. A húsdráma, a csodálatos csapata és a hazai ízei mind-mind ott voltak a finálé pillanataiban. Hiába kételkedett, valóra vált az álma. Nemcsak a nagy napról, a nyeremény sorsáról mesélt, de kisfiával is cukiskodtak egy kicsit.

Anger Zsolt boldog, hogy leszállhatott kicsit a Séf bolygójára

Zsolt egy pillanatig sem érezte szomorúnak magát, boldog volt, hogy részt vehetett a versenyben, és hogy belekóstolhatott a Séf világába. Nagyon örült Ági győzelmének, sőt kijelentette, ha bármikor és bármire szüksége lenne a Konyhafőnök VIP győztesének, rá számíthat!

Wossala Rozina: „Ebben az évadban sorsok dőltek el!”

Rozina nagyon boldog volt az eredményhirdetés után, nemcsak Ági öröme miatt, de mostanra jutott el odáig, hogy elhigyje: a második hely is egy elképesztő eredmény. Az egész évad egy igazán emberi élmény volt számára, hiszen nagyon családias hangulatban telt el ez a pár hét.

Zé és a Séf nem akarták elhinni, hogy véget ért a Konyhafőnök VIP!

A zsűritagok nehezen tudták elengedni, hogy másnap reggel nem a Konyhafőnök konyhájában kezdik a napot. Persze, boldogan és izgatottan emlékeztek vissza a második évad legemlékezetesebb pillanataira, és persze a finálé legnehezebb döntésére is.

Dobó Ági lett a Konyhafőnök VIP győztese!

Megannyi küzdelem, sírás, feszültség és persze boldog főzés után, elérkezett a nagy nap, a finálé napja. A háromórás főzést és a hosszas tanakodást követően a zsűri úgy döntött, hogy Dobó Ági állhat fel a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. Ági nemcsak 10 millió forintot nyert ezzel, de övé lett a Konyhafőnök cím és a trófea is.

Íme Anger Zsolt legjobb Konyhafőnök pillanatai

A kóstolást követően nemcsak a finálés menüsoron gondolkozott el a zsűri, de végigvették a versenyzők legjobb, legdrámaibb és legkiemelkedőbb pillanatait. Emlékezz vissza te is a zsűrivel.

Íme Dobó Ági legjobb Konyhafőnök pillanatai

A kóstolást követően nemcsak a finálés menüsoron gondolkozott el a zsűri, de végigvették a versenyzők legjobb, legdrámaibb és legkiemelkedőbb pillanatait. Emlékezz vissza te is a zsűrivel.

Kóstold végig a zsűrivel Anger Zsolt menüsorát!

Óriási drámák, küzdelmek és rohanós csapatmunka után Zsolt és Ági is elkészültek az ételeikkel. Ekkor már a zsűrin volt a sor, hogy mindegyik tányért kiértékeljék.

Kóstold végig a zsűrivel Dobó Ági menüsorát!

Óriási drámák, küzdelmek és rohanós csapatmunka után Zsolt és Ági is elkészültek az ételeikkel. Ekkor már a zsűrin volt a sor, hogy mindegyik tányért kiértékeljék.

Egy elejtett hús jelenthette Ági vesztét?

Ági, Zsófi és Ákos óriási nyugalomban és összhangban dolgozott az egész főzés alatt, azonban az utolsó percekben kitört a pánik: Ákos véletlenül elejtette a főelemüket. Mielőtt mindenki összeomlott volna, Ági higgadtan tovább vezette őket.

Zsolt üvöltve vezényelte végig segítőit a fináléban

Zsolt a főzés kezdetén átrendezte az egész konyhát, Beginek és Rudinak pedig részfeladatokat adott, és folyton kontroll alatt tartotta őket. Azonban a stílusával nem egyszer meglepte segítőit..., amit nem igazán éreztek helyénvalónak.

Nézd vissza a 28. adás legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök VIP legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Ági és Zsolt lemeccselték a finálés csapataikat!

Elérkezett a finálé napja, ahol Zsolt és Ági küzdöttek meg egymással. Azonban a háromfogásos menüsorukat nem egyedül alkották meg, segítséget is kaptak. Már csak el kellett dönteniük, ki kivel dolgozzon együtt.

A Konyhafőnök VIP 2017-11-24

A Konyhafőnök VIP új évada az RTL Klubon, melyben ismét közismert személyiségek mérkőznek meg egymással. A késélre menő küzdelem tétje ezúttal is a konyhafőnöki cím és 10 millió forint. A műsorban harminckét olyan sztár küzd meg a fődíjért, akik egytől-egyig bebizonyíthatják: a konyhában is megállják a helyüket. Gasztronómiai felkészültségüket a háromfős zsűri, vagyis Wossala Rozina, Sárközi Ákos és Fördős Zé értékeli majd, akik ezúttal sem lesznek kenyérre kenhetők. A konyhapultban közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek forgatják majd a fakanalat. Az RTL Klub képernyőjén Anger Zsolt, Bálint Ádám, Bundy Gergő (Survivor), Csordás Ákos, Dobó Ági, Dombi Rudolf, Erdélyi Tímea, Haumann Máté, Iszak Eszter, Jakupcsek Gabriella, Kálmán Olga, Király Péter (ÉNB Gábor), Kováts Vera, Kökény Attila, Lakatos Márk, Lola, Lotfi Begi, Mérai Kata, Nébald Olivér (ÉNB Roland), Nyári Alíz, Polgár Krisztina, Szabados Ágnes, Szabó Simon, Szabó Sipos Barnabás, Szabó Zsófi, Szunai Linda, Ungár Anikó, Vágó Piros, Valkó Eszter, Varga Viktor, Verrasztó Dávid és Walkó Csaba küzdelmét követhetik nyomon a nézők minden hétköznap este a Konyhafőnök VIP 2-ben.

Bundy Gergő kiesett, mégis ő lett a verseny legnagyobb győztese?

A fináléba jutás volt a mai nap tétje, a döntősök pedig mindent beleadtak, hogy továbbjuthassanak. A zsűri végül úgy döntött, hogy Bundy Gergőnek kell távoznia a versenyből, azonban a Séf óriási lehetőséget adott neki!

A döntősöknek sikerült lemásolniuk a vendégséf desszert csodáját?

A második feladat alatt óriási volt a csend és a feszültség a konyhában, mindhárom versenyző borzasztóan koncentrált Baranyai Péter receptjére. Vajon mindegyiküknek sikerült tökéletesen lemásolnia a desszertet?

Bundy Gergő megtalálta a hivatását?

Gergő is nagyon koncentrált a második feladat alatt, azonban Zének elárulta: komolyan elgondolkodott rajta, hogy a gasztronómia legyen a hivatása. Vajon Gergő tényleg elindul a séfek útján?

Zsolt: „Nagy béke volt bennem”

Óriási volt a csend a második feladat közben, Zét meg is lepte a dolog. Zsolt azonban végtelen nyugalomban, teljesen átszellemülten dolgozott a pultjában. Még az sem aggasztotta, hogy elúszott a feladataival, mert a többiek befoglalták a mikrót.

Dobó Ágiból előtört minden stressz, elsírta magát

Ágit sok minden motiválja a konyhában, elsősorban a családjának szeretne bizonyítani, illetve ki akar törni a szépségkirálynő sztereotípiából. A rengeteg kihívás és hajtás miatt sok feszültség gyülemlett már benne, nem is bírta tovább visszatartani a könnyeit.

Ilyen desszert műalkotást még nem láttál!

A második feladatban mindenki zen állapotba került. Baranyai Péter csak a Konyhafőnök VIP kedvéért repült haza Londonból, ahol egy elismert étterem desszert séfje. A döntősöknek egy zen garden elnevezésű, megdöbbentő látványú desszertet készített.

Kolbászból főétel és desszert? A döntősök megcsinálták!

Az első feladatban segítséggel főzhettek a versenyzők, ráadásul kétféle ételt is meg kellett álmodniuk a zsűri asztalon elhelyezett kolbászokból. Vajon hogyan sikerültek az ételeik? A zsűri kóstolt!

Dobó Ági anyukája bepánikolt a főzés végén

Annak ellenére, hogy Ági anyukája (aki szintén Ági) nagyon rutinos a konyhában, a főzés végére annyira bepánikolt, hogy nem az elképzeltek szerin készültek el az ételeik, hogy a végén a lánya nyugtatgatta.

Anger Zsoltból Gordon Ramsay lett?

Legalábbis a külseje mindenképp, amire még Zé is felfigyelt. Azonban az első feladatban nagyon felszabadultan mozgott a konyhában, köszönhetően szerelmének, Emesének, akivel óriási összhangban dolgoztak együtt.

Gergő barátja mellett is magára maradt a konyhában?

Gergő Szabolcs barátjával főzött együtt az első feladatban, azonban már a főzés elején magára maradt, hiszen Szabolcsnak fogalma sem volt róla, miket is készíthetnének a kolbászokból.

Alkoss főételt és desszertet is kolbászból!

Az első feladatban egy óriási kolbász pult várta a három döntőst és a segítőiket, amelyről úgy kellett válogatniuk, hogy egy desszertet és egy főételt is alkotniuk kellett az alapanyagokból.

Nézd vissza a 27. adás legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök VIP legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Szerelmek, anyukák és barátok a döntősök mellett!

Az első feladatban a döntősök kaptak egy kis segítséget. Mindannyian hívhattak valakit, akivel együtt főzhetnek: Ági édesanyjával, Zsolt a szerelmével,  Gergő pedig az egyik jóbarátjával alkothatott együtt a konyhában.

A Konyhafőnök VIP 2017-11-23

A Konyhafőnök VIP új évada az RTL Klubon, melyben ismét közismert személyiségek mérkőznek meg egymással. A késélre menő küzdelem tétje ezúttal is a konyhafőnöki cím és 10 millió forint. A műsorban harminckét olyan sztár küzd meg a fődíjért, akik egytől-egyig bebizonyíthatják: a konyhában is megállják a helyüket. Gasztronómiai felkészültségüket a háromfős zsűri, vagyis Wossala Rozina, Sárközi Ákos és Fördős Zé értékeli majd, akik ezúttal sem lesznek kenyérre kenhetők. A konyhapultban közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek forgatják majd a fakanalat. Az RTL Klub képernyőjén Anger Zsolt, Bálint Ádám, Bundy Gergő (Survivor), Csordás Ákos, Dobó Ági, Dombi Rudolf, Erdélyi Tímea, Haumann Máté, Iszak Eszter, Jakupcsek Gabriella, Kálmán Olga, Király Péter (ÉNB Gábor), Kováts Vera, Kökény Attila, Lakatos Márk, Lola, Lotfi Begi, Mérai Kata, Nébald Olivér (ÉNB Roland), Nyári Alíz, Polgár Krisztina, Szabados Ágnes, Szabó Simon, Szabó Sipos Barnabás, Szabó Zsófi, Szunai Linda, Ungár Anikó, Vágó Piros, Valkó Eszter, Varga Viktor, Verrasztó Dávid és Walkó Csaba küzdelmét követhetik nyomon a nézők minden hétköznap este a Konyhafőnök VIP 2-ben.

Anger Zsoltot zserbóval hódította meg barátnője

Zsolt és Emese már egy éve alkotnak egy párt, ráadásul folyton együtt főznek otthon, akár hajnalig is képesek ötletelni. Sőt, Emese annyira mesteri a süteményekben, hogy Zsoltot is az egyik receptjével vette le a lábáról.

Bundy Gergő gasztro-tudásával sokkolta a barátait

Gergő egyik jóbarátját, Szabolcsot kérte meg, hogy segítsen neki a konyhában. Izgalom persze volt bőven a segítőjében, ráadásul Gergő még a konyhai tudásával is meglepte őt, hiszen az egyetemi évek alatt nem ezt látta a döntőstől.

Dobó Ágit Konyhafőnök-rajongó anyukája készítette fel a versenyre

Ági anyukája nagy rajongója a Konyhafőnök szériáinak, végigkövette az előző évadokat, pont ezért is féltette lányát a nehéz feladatoktól. Persze, igyekezett minél jobban felkészíteni Ágit, egyedül a szimultán főzésről feledkezett meg...

Lakatos Márknak véget ért a Konyhafőnök VIP!

Szimultán főzés, rohanás, őzpisztolyok, hátráltatás és meglepetés tojás. Igazán pörgős és nehéz nap után kellett búcsúznia Lakatos Márknak, akit Dobó Ági óriási könnycseppeket hullatva figyelt a galériáról.

Kóstoljunk a zsűrivel: jöjjenek az őzpisztolyos ételek!

Különös kinézetű combok (és gerincek) vártak ma a versenyzőkre: őzpisztolyokkal dolgoztak a második feladatban. Kétféle húst is használniuk kellett, ráadásul a 30. percben még egy meglepetés alapanygot is kaptak, amit be kellett építeniük az ételükbe. Vajon hogyan sikerültek?

Gergő megnyerte a Séf tálalását

Miután az első feladatban Gergő volt a legjobb, az őzpisztolyos ételénél az utolsó tíz percben odaugrott hozzá a Séf, hogy elmondja neki, hogyan kellene tálalnia. Gergő próbált minél jobban előkészülni a Séf érkezéséig.

Márkot egy rögtönzött „mini konyhával” hátráltatták

Gergő eldönthette, ki legyen az az versenytársa, aki csupán két eszközt használhat a tűzhelyen. Márknak egy fazekat és egy palacsinta sütőt választott ki. A stylistnak mindent át kellett alakítania a fejében.

Anger Zsolt meg akarta nyerni a háborút

Az első feladat csatáját elveszítette ugyan, de a következő kihívásra csak még jobban felszívta magát. Óriási lendülettel, gladiátorként esett neki az őzpisztolyos feladatnak.

Kóstolás: végre kiderült, hogyan szereti a burgonyát a Séf

Az első feladatban a Séf őrületes tempót diktált, és hiába hangoztatta eddig a versenyzőknek, hogy nem szereti a burgonyát, most több textúrában is megmutatta, hogyan szereti. Vajon a döntősöknek sikerült pontosan követniük a receptjét?

Bundy Gergőnél újra befigyelt káosz kapitány

Gergő jól bírta a Séf tempóját, azonban kétszer is szembejött vele egy-egy olyan baki, ami miatt majdnem elvesztette a higgadtságát. A forró pürék és a leesett tepsik sem állíthatták meg.

Anger Zsolt: „Azt éreztem, hogy nem adhatom fel!”

Zsolt egy ponton annyira elveszett a krumplidarabolásban, hogy onnantól kezdve folyton lemaradt a Séf tempójához képest. Előre meg kellett jegyeznie minden lépést, miközben kettővel hátrébb járt. Hiába kellett küzdenie, egy pillanatra se állt meg.

Nézd vissza a 26. adás legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök VIP legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Tartsd az iramot: a döntősök a Séffel együtt főztek!

Az első feladat egy megállíthatatlan rohanás volt, hiszen a versenyzőknek a Séffel szimultán kellett főzniük. A hibázás nem fért bele az időbe, mégis Zsoltnak többször is mentenie kellett, Gergőt is megtalálta káosz kapitány, a tálalásnál miatt pedig mindenki folyton kirohangált csekkolni a Séfet.

A Konyhafőnök VIP 2017-11-22

A Konyhafőnök VIP új évada az RTL Klubon, melyben ismét közismert személyiségek mérkőznek meg egymással. A késélre menő küzdelem tétje ezúttal is a konyhafőnöki cím és 10 millió forint. A műsorban harminckét olyan sztár küzd meg a fődíjért, akik egytől-egyig bebizonyíthatják: a konyhában is megállják a helyüket. Gasztronómiai felkészültségüket a háromfős zsűri, vagyis Wossala Rozina, Sárközi Ákos és Fördős Zé értékeli majd, akik ezúttal sem lesznek kenyérre kenhetők. A konyhapultban közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek forgatják majd a fakanalat. Az RTL Klub képernyőjén Anger Zsolt, Bálint Ádám, Bundy Gergő (Survivor), Csordás Ákos, Dobó Ági, Dombi Rudolf, Erdélyi Tímea, Haumann Máté, Iszak Eszter, Jakupcsek Gabriella, Kálmán Olga, Király Péter (ÉNB Gábor), Kováts Vera, Kökény Attila, Lakatos Márk, Lola, Lotfi Begi, Mérai Kata, Nébald Olivér (ÉNB Roland), Nyári Alíz, Polgár Krisztina, Szabados Ágnes, Szabó Simon, Szabó Sipos Barnabás, Szabó Zsófi, Szunai Linda, Ungár Anikó, Vágó Piros, Valkó Eszter, Varga Viktor, Verrasztó Dávid és Walkó Csaba küzdelmét követhetik nyomon a nézők minden hétköznap este a Konyhafőnök VIP 2-ben.

Kulissza: A döntősök minden főzés előtt így készülődnek

Rengeteg kihívás, alapanyag és technika kering folyton a fejükben, de azért a főzés előtt ki is kapcsolnak kicsit, amikor a hajukat és a sminkjüket készítik. Készülődj együtt velük, aztán irány a konyha!

Szabados Ági búcsúzott a döntőtől

A döntő második napjának végén is eljött a nagy döntés ideje: a zsűrinek ki kellett választania, ki teljesített a leggyengébben a két feladat alatt. Végül Szabados Áginak kellett hátrahagynia a séfkabátját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!