KERESÉS search-close

Wolf Kati

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Wolf Kati"

Fésűs Nelly tudna cuki lenni lánya udvarlóival, de nem akar

Wolf Kati lánya 14 éves, Fésűs Nellyé 16, így egyre aktuálisabb a kérdés, hogyan fogják viselni az anyukák, ha házhoz jönnek a fiúk?

Több nagy dobásra is készül Wolf Kati

Különleges koncertje lesz Wolf Katinak Vitáris Ivánnal és a Jazz Orchestra közreműködésével. Elvis Presley és a 20. Század felejthetetlen világhírű előadóinak dalai csendülnek fel a színpadon. Új dalt is hallhatunk tőle hamarosan.

Wolf Kati ismét együtt dolgozik az X-Faktor egykori mentorával

A "Szerelem, miért múlsz" című dal elsöprő sikere után az énekesnő újabb nagy durranásra készül, méghozzá Geszti Péterrel együtt. Ez bizony nagyot fog szólni!

4 telefonhívás árából telik meg meleg étellel egy tálca

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is megszervezte a már hagyományossá vált adventi ételosztását. A rendezvényen Tompos Kátya mellett Wolf Kati és Verrasztó Dávid is önkéntes kötényt húzott. Az Ökumenikusok öt napon keresztül ezer adag ebédet osztottak ki a rászorulóknak.

Wolf Kati:

Az Ökumenikus Segélyszervezet évente családok tízezreinek nyújt kézzelfogható segítséget. November 17-én magyar hírességek fogtak össze azzal a céllal, hogy egy délelőtt alatt elkészítsenek 1353 db mézeskalács szívet.

27 éve távozott Freddy Mercury!

A szomorú évforduló alkalmából Wolf Katival és a Reggeli házigazdájával, Papp Gergővel emlékezünk Freddy Mercury-ra.

Mit szeretnek a színészetben A mi kis falunk szereplői?

Többek között Ripli Zsuzsi, Lengyel Tamás és Nagy Sándor árulták el, mit jelent számukra színésznek lenni!

Döbbenetes fotó a folyón szállított szeméthalomról

A World Press kiállításon látható kép címe: Műanyag szemét tart New Yorkban Bronxból a brooklyn-i hulladék-feldolgozóba. Geszti Péterrel és Wolf Katival beszélgettünk róla.

Wolf Kati életének legizgalmasabb időszaka volt az X-Faktor

A tehetségkutató első évadában szereplő énekesnő a műsor félidejében esett ki, mégis ő vette a legjobb startot a zeneiparban. Elsőként jött ki saját dallal, Eurovíziós szereplésének pedig máig tart az utóélete.

Kivel beszélgetnél szívesen?

Egy riporter számára talán sosem ér véget azok névsora, akikkel szívesen leülne egy kávé mellett beszélgetni. A nap kérdése rovatunkban arra keressük a választ, hogy a művészeinknek vajon van-e ilyen ember a bakancslistáján?

Sztárok, akik átélték a legkínosabb színpadi bakikat!

Mi történik akkor, ha Nagy Sándor elfelejti a szövegét, netán Wolf Kati elesik a színpadon, vagy ha Scherer Péter eltéved a színfalak mögött, és lekési a nagy belépőjét? Mutatjuk!

Mi a legemlékezetesebb színpadi bakid?

Nem mindig egyszerű megfelelően reagálni a színpadon vagy a kamerák kereszttüzében, ha elrontunk valamit. Még akkor is, ha gyorsan vág az eszünk a hétköznapokban… Arra voltunk kíváncsiak, hogy sztárjaink hogyan vágják ki magukat a kínos helyzetekből?

Mi az, amit igazán megtanultál az iskolaévek alatt?

A nap kérdése mai körében azt boncolgatjuk, hogy mi az, amit igazán megtanultak sztárjaink az iskolaévek alatt.

Szakmát tévesztett A mi kis falunk sztárja?

Ripli Zsuzsiról kevesen tudják, de fiatalkorában nem a színészetről álmodozott, akkor még teljesen más szakma vonzotta. Na, de akkor mégis mi szeretett volna lenni az RTL Klub híres sorozatának szereplője? Mutatjuk!

Wolf Kati rászoruló családokon segített

Wolf Kati nagy lelkesedéssel rendezgette a tolltartókat, füzetcsomagokat, pakolta az iskolatáskákat. De nem csak otthon, lányait készítette fel a tanévkezdésre, hanem rászoruló családoknak is segített az Ökumenikus segélyszervezet tanévkezdési akciójában.

Wolf Kati hetedik alkalommal segíti az adománygyűjtést

Iskolakezdés együtt! címmel hetedszerre hirdet országos pénzadománygyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet 1000 gyermek beiskolázásának támogatására. Az X-Faktor egykori versenyzője is fontos résztvevője és segítője az akciónak.

Létezik barátság férfi és nő között? Fésűs Nelly megmondja a tutit!

Fésűs Nelly nem kertelt, kimondta a véleményét!

Mit jelent a barátság?


szerző:
2018.06.26. 08:34
Elkészült Wolf Kati legújabb dala!

Wolf Kati Geszti Péterrel közösen készített új dalt, ami a barátságról szól. A részletekről ő mesélt nekünk!

Wolf Kati próbálja jó ügyre használni az ismertségét

A magyarok háromnegyede adományozott az elmúlt évben, ami nemzetközi összevetésben is jó arány. A megkérdezettek szerint döntő szempont a szimpátia és maga a kérés, hogy adományozzunk. A jótékonykodásról Wolf Katival és Miha Tamás, civilszakértővel beszélgettek Ramiék.

Hívd a 1353-as adományvonalat, és támogasd a nehéz sorsú iskolásokat!

Az Iskolakezdés együtt! országos felhívással az Ökomenikus Segélyszervezet 1000 gyermek beiskolázásának támogatására gyűjt pénzadományokat. Wolf Kati, Berki Krisztián, Vastag Csaba, Vastag Tomi és Gyurta Dani is csatlakozott a segélyakcióhoz, ami egész héten tart! Ha te is szeretnéd támogatni a nehéz sorsú gyerekeket, nem kell mást tenned, csak tárcsázni a 1353-as adományvonalat, melyre minden hívás és SMS indításával 250 forintot lehet adományozni!

Előgyermeknapozzunk sztárokkal!


szerző:
2017.05.26. 09:29
Előgyermeknapozzunk sztárokkal!

Az Ökumenikus Segélyszervezet a mai nap folyamán előgyermeknapi koncertet ad, ahol többek közöt Wolf Kati is fellép!

Jótékonykodtak a sztárok!


szerző:
2017.04.25. 17:25
Jótékonykodtak a sztárok!

Az Adok-Kapok Napok keretében ismét jótékonysági ruhagyűjtést szerveztek, ahova több híresség is vitt adományokat. Az esemény nem titkolt célja,hogy megdöntse a 80 ezer felajánlott adományt,amit korábban már sikerült elérni. Az Adok-Kapok Napok fővédnöke Wolf Kati volt.

Klippremier! – Elhoztuk Wolf Katit!

Az X-Faktor egyik igen kedvelt énekese gyönyörű, bájos és olyan hangterjedelemmel rendelkezik, mint nem sokan. Kati igaz nem nyerte meg a tehetségkutatót, de ő már akkor sem bánkódott. A verseny után nem sokkal megszületett az első Wolf Kati dal, melyben Geszti Péter is segédkezett. Hat évvel ezelőtt a Fókusz csapata adott egy kis ízelítőt az énekesnő új dalából.

Az énekesnő tényleg elhagyja hazánkat?

Wolf Kati hangját bármikor felismernénk. Egyedülálló orgánuma nemzetközileg is megállná a helyét, bármelyik országban. Apropó, ha már más országokról beszélünk, az énekesnő és családja úgy döntött, egyelőre Hongkongba költözik. A Reflektornak adott interjút Kati.

Wolf Kati a Facebookon árulta el frissítő titkát!

Rengeteg fellépés, több órányi utazás - és a nyár beköszöntével már a tikkasztó hőséggel is meg kell küzdenie az énekesnőnek. Pár napja megosztotta, hogy ő bodzás limonádéval frissül fel ilyenkor, fél liter elég is belőle, és kezdődhet minden elölről.

Story Extra 2016-06-20


szerző:
2016.06.20. 17:25
Wolf Kati gyermeknapon is jótékonykodik

Gyereknap alkalmából különleges élményben lehet része azoknak, akik ellátogatnak Apropoliszba. A világ első Playmobil játszóvárosát Wolf Kati is felfedezte, aki nem csak saját gyermekeire gondolt, hanem a nehéz sorsú kicsikre is.

Vastag Csaba Wolf Katinak adta megunt ruháit

Hogy miért? Mert az énekes számára nagyon fontos a jótékonykodás, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnél önkéntesként is dolgozik. Csaba az Adok Kapok Napok keretében adta le a ruhákat, hogy azok eljuthassanak a rászorulókhoz. De, hogy jön ide Kati? Ő az akció védnöke.

Elindult az ország egyik legnagyobb jótékonysági ruhagyűjtő akciója

Már az első nap megrohamozták a családok az eseményt, hogy leadják megunt ruháikat, helyettük pedig újat vegyenek, és részt vegyenek az izgalmas programokon. Wolf Kati a Story Extrának elmesélte, hogy libabőrös lesz, amikor azt látja, mekkora örömet szerez egy-egy ruha a rászoruló családokban.

Story Extra 2016-04-20


szerző:
2016.04.20. 16:55
Wolf Kati jótékonyságból szelektálja gardróbját

Wolf Kati már 5 éve dolgozik az ökomenikus segélyszervezetnél. Az énekesnő át is nézte a gardrobját és kiválogatta, milyen ruhákat visz el az Adok-Kapok napokra. Kati nem csak a saját szekrényét nézte át, de a férjéjét is, és édesanyját is megkérte, hogy adományozzon. A válogatásban az énekesnő gyermekeit is bevonta, hogy már most megtanulják: gyűjtögetni nem jó, ajándékozni viszont igen.

szeretet.éhség. - Összefog az ország 2015-12-28

A hagyományosan advent első vasárnapjától év végéig tartó gyűjtésre minden évben rendkívüli közösségi- és segélyakciókkal, illetve komplex kommunikációs kampánnyal hívja fel a társadalom figyelmét a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Klub egy közös, nagyszabású gála keretében buzdítja összefogásra a nézőket.

Összefogtak a sztáranyukák


szerző:
2015.04.29. 02:10
Összefogtak a sztáranyukák

Dobó Kata, Wolf Kati és Dombovári Vanda – a három gyönyörű hölgyben nemcsak az a közös, hogy odaadó édesanyák, hanem az is, hogy mindhárman fontosnak tartják, hogy segítsenek a rászorulókon.

Reflektor 15-04-28


szerző:
2015.04.29. 02:00
Reflektor 15-04-28

Reflektor: Összefogtak a sztáranyukák. Rúdtáncosnak állt Munkácsy Kata.

Adok-kapok napok a rászorulók megsegítésére

Az elmúlt 2 évhez hasonlóan, idén harmadik alkalommal indul útjára az ország egyik legnagyobb jótékonysági eseménye: a Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva ismét ruhagyűjtési akcióját szervez.  Vendégünk volt Wolf Kati, Gáncs Kristóf, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója és Imre Csaba a Premier Outlet igazgatója.

Wolf Kati legújabb dalát hozta el az X-Faktorba

A sikeres énekesnő legújabb dalát mutatta be az X-Faktor közönségének.

Honnan tudjuk, hogy ő a Nagy Ő?

Valóban létezik-e a másik felünk? Miből tudhatjuk, hogy megtaláltuk? Wolf Katit, Mohamed Fatimát és Hajdu Steve-et faggatjuk saját tapasztalataikról.
 

Reflektor 14-09-03


szerző:
2014.09.04. 00:40
Reflektor 14-09-03

Reflektor: Pataki Szilvi és Nacsa Olivér hosszú távra tervez. Wolf Kati boldog, hogy újra itthon lehet.

Wolf Kati dallal tereli el gyermekei figyelmét a nagy viharokról!

Az X-Faktor felfedezettje sosem félt a villámlástól vagy a mennydörgéstől, ámde gyermekei igen, olyankor ő nyugtatja meg őket saját énekével. Szakértőnk adott tanácsokat, hogyan küzdjük le az időjárás okozta félelmünket.

Reflektor 14-07-07


szerző:
2014.07.08. 00:00
Reflektor 14-07-07

Reflektor: Wolf Kati karrierje kis híján Kínában is folytatódott. Voksán Virág kutyát mentett.

Wolf Katit hazahúzta a szíve


szerző:
2014.07.08. 00:00
Wolf Katit hazahúzta a szíve

Az énekesnő 9 hónap alatt sem szokta meg az ázsiai életet. Diplomata férjével és gyerekeivel költözött Hongkongba, de az új élet kialakítása nem ment zökkenőmentesen. Nemcsak a kínai konyhát volt nehéz megszokni, hanem a monszun időjárással is meggyűlt az énekesnő baja.

Reflektor 13-09-24


szerző:
2013.09.25. 00:35
Reflektor 13-09-24

Reflektor: VV Béci babázik, Gigi Londonban kezdett új életet. A műsor és a vele járó hírnév nemcsak a győztesek, de az összes egykori villalakó életét megváltoztatta. Wolf Kati Hongkongba költözik. Az énekesnő meglepő döntésre szánta el magát.

Wolf Kati Hongkongba költözik


szerző:
2013.09.25. 00:35
Wolf Kati Hongkongba költözik

Az énekesnő meglepő döntésre szánta el magát, hátat fordít eddigi életének és néhány héten belül a férjével és két kislányával együtt a távol-keleti metropoliszba költözik. Katit a döntése okairól kérdeztük.

Wolf Kati vigyáz a szívére

Tévhit, hogy a férfiakat jobban érinti a szívinfarktus veszélye, valójában több nő hal meg szív- és érrendszeri betegségekben. Wolf Kati is csatlakozott a „Pirosban a Nőkért” kampányhoz, amely erre próbálja felhívni a figyelmet.

8:08 – Minden reggel 13-08-13

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Amit Wolf Katiról tudni lehet

Wolf Kati édesapjával, Wolf Péter zeneszerzővel mesélt a közöttük lévő kötelékről, Kati gyermekkoráról és közös munkáikról.

Fókusz 12-12-07


szerző:
2012.12.07. 20:55
Fókusz 12-12-07

Fókusz: Nagy találkozás - Összehoztuk az X-Faktor versenyzőit példaképükkel. Kinek a kedvence Tóth Gabi, Wolf Kati és Kovács Kati? Egy kicsi mozgás... - Visszavittük az iskolába Niki Beluccit és Voksán Virágot. Benkő Dániel még tesiből is megbukott. Szerelem vagy nem? - Hírbe hozták Csobot Adélt és Istenes Bencét. Együtt mesélnek az első pillantásról és csókról.

Példaképeikkel találkoztak a kis X-ek

Fiatalok, akik tehetségüknek köszönhetően az elmúlt időszakban a közönség kedvenceivé váltak. Pedig néhány hónapja még ők is rajongók voltak, akiknek megvolt a maguk favoritja. Most lehetőséget kapnak, hogy a nagy példakép segítse őket tanácsaival.

Reggeli - Csak csajok 12-10-25

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Wolf Katinak több X-Faktoros kedvence is van

A 2010-es tehetségkutató felfedezettjének 2 nagyon sűrű év után végre a lazításra is jutott ideje. A fellépéseken és a gyereknevelésen túl megpróbál minél több időt magára fordítani, de persze az idei X-Faktort is figyelemmel követi.

Reflektor 12-10-24


szerző:
2012.10.24. 23:30
Reflektor 12-10-24

Reflektor: Nagy Ferót majdnem megríkatták a P.J.Z.-s fiúk. Wolf Katinak több X-Faktoros kedvence is van.

Reggeli - Csak csajok 12-10-24

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Csődültig telt sztárokkal Szenes Iván szentélye

A sokmindent látott falak között énekelt Wolf Kati, Kocsis Tibi és Mészáros János Elek is, akik mind fellépnek a csütörtöki Szenes Iván emlékesten. Ott volt Nagy Feró is, akinek szintén írt egy dalt a mester.

Reflektor 12-09-12


szerző:
2012.09.12. 23:25
Reflektor 12-09-12

Reflektor: Varga Viktor bármire képes a szerelméért. Szenes Iván szentélyében jártunk.

Fókusz 12-09-06


szerző:
2012.09.06. 20:50
Fókusz 12-09-06

Fókusz: Kínos botrány! - Veronika a testéből élt? Súlyos vádakkal állt elő egy férfi, de a lány visszavág. Az igazi K.O. - Megszólal az a húszéves fiú, aki eltörte Erdei Zsolt bordáját. Madár karrierje veszélybe került? Garantált libabőr - Slágerek, amelyek felforgatták a világot, és hírességek, akik a mai napig megkönnyezik azokat.

Dalok, amik a sztárokat is megríkatják

Mindenkinek az életében vannak olyan zenék, melyek ha felcsendülnek a rádióban akaratlanul felidézhetnek bizonyos hangulatokat, és olyanok is, amiket egyszerűen nem bírunk végighallgatni egy-egy rossz emlék miatt.

Reggeli - Csak csajok 12-08-02

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Wolf Kati és Kocsis Tibó versenye

Vajon a nők vagy a férfiak vezetnek jobban? Eldönthetetlen kérdés, mi mégis úgy döntöttünk, a két énekes segítségével kísérletet teszünk a megválaszolására.

Reflektor 12-07-13


szerző:
2012.07.14. 00:30
Reflektor 12-07-13

Reflektor: Csonka Bandi már alig látszik szemből - A népszerű színész az utóbbi időben szinte csontsovánnyá fogyott. Aggodalomra azonban semmi ok, a látványos súlycsökkenést csak egy új szerep kedvéért szenvedte el. Wolf Kati és Kocsis Tibó versenye - Vajon a nők vagy a férfiak vezetnek jobban? Eldönthetetlen kérdés, mi mégis úgy döntöttünk, a két énekes segítségével kísérletet teszünk a megválaszolására.

Erős Antónia nem csak egy csepp figyelmet szán másokra

Erős Antónia 17 éve él együtt a cukorbetegséggel. Úgy érzi, kötelessége segíteni mindazokon, akik hozzá hasonló problémával küzdenek. Wolf Kati, vagy Janicsák Vica is mellette áll, hiszen közvetve ugyan, de ők is érintettek az ügyben.

Reflektor 12-05-17


szerző:
2012.05.18. 01:05
Reflektor 12-05-17

Reflektor: Váratlan tragédia L.L. Junior családjában. Erős Antónia hét éve harcol a cukorbetegekért. Szakított Baricz Gergő és Kováts Vera.

Koncertnapló: Wolf Kati londoni kalandjai

Wolf Kati is beleremegett, amikor a londoni közönség egy emberként üvöltötte legnagyobb slágerének refrénjét, angolul! Az X-Faktorral befutott énekesnőt a brit fővárosban az Eurovíziós Dalfesztiválról ismerték sokan.

Wolf Kati vadonatúj klipje


szerző:
2012.05.11. 18:50
Wolf Kati vadonatúj klipje

Először láthatják az RTL Klubon Kati új klipjét, amely immár harmadik slágeréhez készült. Az Az, aki voltam című dalhoz a turai kastélyban forgatták a klipet.

Reggeli - Csak csajok 12-04-12

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-02-01


szerző:
2012.02.01. 19:50
Fókusz 12-02-01

Fókusz: Mai adásunkban itt lesznek velünk azok a sztármodellek, akik ezentúl nem a testükből élnek. Utánanéztünk, mi állhat Ambrus Attila stílusváltásai mögött és Wolf Kati is érkezik egy franciás premierrel!

Reggeli - Csak csajok 12-01-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 11-12-28


szerző:
2011.12.28. 19:30
Fókusz 11-12-28

Fókusz: Nem lehet ráismerni! - Annamari sikeres modell volt, mielőtt a villába költözött! Nem akartunk hinni a szemünknek! Legpikánsabb pillanatok - Bódi Szilvitől VV Éváig 2011-ben ismét levetkőzött a sztárvilág! Karácsonyi meglepetés - Nikolas, Wolf Kati és Keresztes Ildikó egymást kapták ajándékba!

Gőzerővel készülnek a karácsonyra mentoraink

A mentorok gondolatait egészen szerda estig az X-Faktor töltötte ki, de most ők is visszaalakulnak apukákká, férjekké, vagy feleségekké, akik a következő napokban ugyanazt várják, mint bárki más: kis békét, nyugalmat és szerető családot maguk körül.

Fókusz 11-12-21


szerző:
2011.12.21. 20:05
Fókusz 11-12-21

Fókusz: Megtámadták - Oláh Ibolyának egy kávézóban rontott neki egy férfi, az énekesnő nem érti az agressziót. Bajnok-baba - Kovács Ági megmutatta 5 hónapos kisfiát, vajon úszót nevel belőle? Extrém karácsony - Zongora, dobszerkó vagy mikrofon. Mit lógassunk a fehér vagy fekete karácsonyfára?

Varázslatos ünneplés Wolf Katival és Liluval

Wolf Kati és Lilu a Gyerekkor Alapítvány segítségével varázsolt mosolyt több mint 50 gyerek arcára egy kórházban. Halász Judit pedig feltárta a gyereknevelés titkát.

Fókusz 11-12-16


szerző:
2011.12.16. 20:05
Fókusz 11-12-16

Fókusz: Boldogságsokk - Fecó majdnem rosszul lett szerelme láttán, előtte viszont Angéla hiánya viselte meg. Véghajrá - Muri, Kocsis, Baricz egy ország kedvencei lettek. Vajon ki nyeri meg közülük az X-Faktort? Rockkarácsony - A sztárok meglepetés bulira készülnek. De miért kell elfelejteni a fenyőfás hangulatot?

Fókusz 11-11-25


szerző:
2011.11.25. 20:20
Fókusz 11-11-25

Fókusz: Először szólalnak meg a tragédia óta Czézi volt élettársának hozzátartozói. A férfi azután vetett véget életének, hogy vállalkozása tönkrement és énekesnő szerelme is elköltözött tőle. László édesanyja és a testvérek Fókuszban beszélnek a tragédia körülményeiről. Teltházas koncertjén Wolf Kati szülei, férje,testvére, kislánya és legjobb barátai ünnepelték az énekesnőt. A közönség állva tapsolt, Kati pedig hosszú percekig fel sem tudta fogni sikerét.

Kirúgta a ház oldalát a közönség Wolf Kati koncertjén

Pontosan egy éve volt, hogy Wolf Kati nem folytathatta tovább az X-Faktoros menetelését. A kiesés után azonban a kétgyerekes anyuka számára elkezdődött az az élet, amiről mindig is álmodott.

Fókusz 11-11-15


szerző:
2011.11.15. 20:20
Fókusz 11-11-15

Fókusz: A siker ára - Hogyan élik meg a népszerűséget, és ez hogyan befolyásolja kapcsolataikat? X-Faktoros versenyzők vallanak erről. Szakítottak - Nemrég még Dubaiban látogattuk meg őket. Karsai Zita elárulja miért váltak külön férjével. Stílusikonok - Sármosak, és kiváló ízléssel rendelkeznek! Bemutatjuk Magyarország legjobban öltözött férfiait!

Kivesézték Wolf Kati klipjét a mentorok

Talán ő tudott a legjobban élni az óriási lehetőségekkel. Wolf Katival megfordult a világ amióta búcsúzott az X-Fatktortól. Sikersorozatának az egész ország szemtanúja, most pedig csak a Fókusz nézői láthatják a legújabb eredményt.

Nincs helye szerelemnek az X-ek szívében?

A sikert is fel kell tudni dolgozni, és azt mondják, a hirtelen jött sok jóhoz is fel kell tudni nőni. De aki egyre közelebb kerül az álmához az a barátaihoz, családjához, szeretteihez is csak még közelebb kerülhet?

Fókusz 11-11-11


szerző:
2011.11.11. 20:20
Fókusz 11-11-11

Fókusz: Kórházba vitték! - Lil. C a próbán sérült meg, Keresztes Ildi szállította az orvoshoz. Feró pedig meglepte a lányait. Megérezték? - Kipróbáltuk a Hajdu ikreken, hogy működik-e a telepátia. Meglepő eredmény született. Lezuhant - Repülőszerencsétlenségben halt meg a La Bouche énekesnője, és nem ő volt az egyetlen sztár, aki erre a sorsra jutott.

Milyen szülők az ismert emberek?


szerző:
2011.11.11. 19:21
Milyen szülők az ismert emberek?

Népszerű riportalanyaink szülőként, nagyszülőként már bizonyítottak, vagy épp ezekben az időkben bizonyítanak. Szavaikra érdemes odafigyelnünk kicsit, hiszen ha munkájukban maradandót alkottak, talán meríthetünk ötleteket magánéletük tanulságaiból is.

A Dunán buszozott lányaival Feró


szerző:
2011.11.11. 19:20
A Dunán buszozott lányaival Feró

Végre Feró is meglepte csapatát egy váratlan kiruccanással, ahol egymás után érkeztek a meglepetésvendégek. Már csak egyet kell aludni és folyatódik a show, reméljük, addig Feróék is hazaérnek.

Fókusz 11-09-26


szerző:
2011.09.26. 20:20
Fókusz 11-09-26

Fókusz: Bevetésre készen - Felvállalták szüzességüket a ValóVilág-jelöltek. De hogyan viszonyul a környezet a későn érőkhöz? Alma a fájától - Családi fotók is bizonyítják, hogy az X-faktoros Maria Bartók Béla rokona. Vele vagy nélküle? - Hova tűnt Bruno Senna? Kiss Ramóna erről és legújabb szenvedélyéről is mesél.

Boldog szülinapot, Wolf Kati!


szerző:
2011.09.26. 19:07
Boldog szülinapot, Wolf Kati!

A Fókusz Wolf Kati születésnapi buliján járt, ahol az egyik legnagyobb meglepetés volt mentora, Nagy Feró volt.

Amy Winehouse és az Aerosmith Budapesten?!

A budapesti Liszt Ferenc reptéren egyszer csak megjelent két világsztár: Steven Tyler és Amy Winehouse. Magyarországra érkezett ugyanis kettő, a világ leghíresebb tribute énekesei közül.

Reggeli 11-09-15


szerző:
2011.09.15. 08:35
Reggeli 11-09-15

Reggeli: Gyakorló és kezdő anyukák lepték el a Reggeli stúdióját csütörtökön: Wolf Kati lányairól, Völgyesi Gabi pedig születendő gyermekéről mesélt nekünk.

Nem csak a húszéveseké a világ


szerző:
2011.09.13. 15:17
Nem csak a húszéveseké a világ

Szenes Iván halálának első évfordulóján számos művész képviselteti magát és kiosztásra kerül a Szenes-díj is.

Fél kettő 11-09-13


szerző:
2011.09.13. 14:15
Fél kettő 11-09-13

Fél kettő: X-Faktor - Elkészült Wolf Kati legújabb dala. Hogyan látja ő a versenyzőket? Vendégem volt az énekesnő. "Apa, figyelj rám!" - Halász Judit új lemeze nagypapáknak és édesapáknak szól. Családegyesítés - Lola az interneten talált rá soha nem látott féltestvérére.

Gönczi Gábor kalózbulija a Barba Negra fedélzetén

Hajóra száll a Smile, méghozzá Budapesten. Gönczi Gábor és idén 20 éves zenekara egy régi álmát váltja valóra pénteken, amikor egy kalózhajó, a Barba Negra fedélzetén csendülnek majd fel a legjobb slágereik.

Wolf Katival izgultuk végig az első X-Faktor válogatót

Az X-Faktor sikerét talán az bizonyítja a legjobban, hogy az idei versenyzők közül nagyon sokan próbálkoztak a tavalyi felfedezettek dalaival berobbanni. A Reflektorban megmutatjuk, hogy mi erről a véleménye Wolf Katinak.

Szövögetik hálójukat az X-Faktor mentorai

Az csak egy dolog, hogy lépten, nyomon csakis X-ekbe botlunk, hogy mindenütt szembejön velünk az a bizonyos jel, hogy mindenki X-Faktor lázban ég, de hogy a mentorok is összekulcsolt kézzel járjanak – ez már jelent valamit.

Rákból gyógyult lány álmát teljesítette Wolf Kati

Majdnem egy éve az X-Faktorban tűnt fel Wolf Kati, és majdnem egy éve egy kórházban fekvő súlyos beteg lány Katiból merített erőt. Adriennek az a vágy segített gyógyulni, hogy egyszer személyesen is beszélhet az X-Faktor versenyzőjével.

Fókusz 11-08-29


szerző:
2011.08.29. 20:25
Fókusz 11-08-29

Fókusz: Megújulva - Mi történt a Barátok közttel, hogyan készültek az RTL Klub virtuális díszletei? Belestünk a kulisszák mögé. A legszebb ajándék - Wolf Kati adott neki erőt a felépüléshez. Adrienn és az énekesnő most találkoztak. Megtört átok - Mexikóban 6:0-ra vertek minket. Détáriék egykori ellenfelükkel léptek újra pályára.

Reggeli 11-08-24


szerző:
2011.08.24. 08:35
Reggeli 11-08-24

Hogyan táplálkoznak az élsportolók? És mitől virult ki az utóbbi hónapokban Völgyi Zsuzsi. Ezekről és már érdekes témákról faggattuk sztárvendégeinket a szerdai Reggeliben.

A svédek is imádják Wolf Kati dalát

Az X-Faktor énekesnője külföldön is nagy népszerűségnek örvend. Legutóbb Stockholmban lépett fel, és hamarosan elkészül új dala.

Reggeli 11-07-12


szerző:
2011.07.12. 09:05
Reggeli 11-07-12

Reggeli: Családiasra sikerült a keddi Reggeli: Endrei Judit lányaival, Kálloy Molnár Péter pedig családjával jött el hozzánk.

Csak csajok 11-07-12


szerző:
2011.07.12. 09:05
Csak csajok 11-07-12

Csak csajok: A keddi Csak csajokban szó volt a gyógyító ásványokról, hogy miért érdemes az allergiás tüneteket mindenképpen kezelni, valamint arról, hogyan kell az aloe verát gondozni illetve hogyan kell a leveléből kinyerni azt a folyadékot, amivel a napégést is kezelhetjük.

Nem akárhogy mutogatják testüket a faktorosok

Vastag Csabáék futnak, lovagolnak, kondiznak és gyereket cipelnek. A Fókuszban megmutatták, hogyan őrzik tökéletes színpadi formájukat.

Wolf Kati élete alaposan felfordult

Az énekesnő egy éve nem tudott lazítani, minden perce be van osztva. De van, amiből nem enged: hetente két-három nap csak a gyerekeké.

Fókusz 11-05-31


szerző:
2011.05.31. 20:35
Fókusz 11-05-31

Fókusz: Bombahír! Hihetetlen fordulat azután, hogy Alekosz már a görögországi utat tervezgette Veronikával! Az újdonsült menyasszony váratlanul bejelentette, hogy mégsem megy vőlegényével sehová. Hogy, a féltékeny lány a vasárnapi örömünnep óta mikor és miért döntött így kiderül a Fókuszban.

Fókusz 11-05-16


szerző:
2011.05.16. 20:45
Fókusz 11-05-16

Fókusz: A rajongókkal együtt a Fókusz is ott volt a repülőtéren, amikor Wolf Kati hazaérkezett Düsseldorfból! A döntőt pedig együtt izgultuk végig Geszti Péterrel és az énekesnő testvéreivel. Szerencsétlen baleset előzte meg a Csillag Születik újabb fordulóját, a körülményeket kamera is rögzítette. Hogyan oldotta meg a váratlan helyzetet az Appril Project, milyen pech érte Szabó Ádámot, és hogyan fogadta Timi Chen a végeredményt? És a botrány Alekosz háremében!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való