KERESÉS search-close

Webber

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Webber"

Webbert ünnepelték

Andrew Lloyd Webbert ünnepelték a Sportarénában. A világ legismertebb musical-szerzőjének 70. születésnapja alkalmából állították össze a gálát, amelyen a Madách Színház színészei adtak elő részleteket a legismertebb Webber-darabokból.

Rockfesztivállal készül a rocksuli

Szeptember végén mutatja be a Madách Színház Andrew Lloyd Webber Rocksuli című musicaljét. A premierhez kapcsolódóan 3 hetes rockfesztivált szerveznek a teátrum épületében.

Alice Cooper lesz Heródes

A rocksztár alakítja húsvét vasárnap Heródest a Jézus Krisztus Szupersztár élőszereplős verziójában. Webber világhírű rockoperája április 1-jén lesz műsoron az amerikai televízióban, és a műsorokért felelős igazgató szerint Alice Cooper a legjobb választás Heródes szerepére.

Macskák: az 1400. adáson innen és túl!

A Webber mű Budapesti számai nemzetközi összehasonlításban is páratlanok, különösen, ha arra gondolunk, hogy egy előadás, egy színházban, ugyan azzal a koreográfiával és rendezéssel, már 1400-szor aratott teltházas sikert, ami színháztörténeti rekord. Több generáció nőtt fel ezen, színészek és nézők egyaránt. Elképesztő, hogy 1,6 millió néző látta az előadást, a siker pedig úgy tűnik töretlen, hiszen az 1400. előadáson a közönség hosszú percekig felállva ünnepelte a Macskákat, a Madách Színházban.

Macskák: megfejtettük a siker titkát!

A Webber mű budapesti számai nemzetközi összehasonlításban is páratlanok, különösen, ha arra gondolunk, hogy egy előadás, egy színházban, ugyanazzal a koreográfiával és rendezéssel, már 1400-szor aratott teltházas sikert, ami színháztörténeti rekord. Több generáció nőtt fel ezen, színészek és nézők egyaránt. Elképesztő, hogy 1,6 millió néző látta az előadást, a siker pedig úgy tűnik, töretlen, hiszen az 1400. előadáson a közönség hosszú percekig felállva ünnepelte a Macskákat, a Madách Színházban.

30 éve színpadon a Macskák


szerző:
2013.04.12. 19:00
30 éve színpadon a Macskák

Március 25-én a magyar színháztörténetben egyedülálló jubileumhoz érkezett az előadás, hiszen 30 éve épp ezen a napon mutatták be.

Bőgtek a motorok, füstöltek a gumik az F1 parádén

Buttont faggatta Brazíliában a Lotus Ladies Cup versenyzője, Bende Adrienn. Az autósportrajongó ex-szépségkirálynő hazaérkezése után eljuttatta az exkluzív felvételeket a Fókusznak.

Sasvári vendégségbe hívta a Jézusokat

A Madách Színház új felfogásban mutatja be a Jézus Krisztus Szupersztár című Webber-művet, ebből az alkalomból látta vendégül a korábbi címszereplő, Sasvári Sándor három utódját.

Webber nyert Mogyoródon


szerző:
2010.08.01. 16:50
Webber nyert Mogyoródon

Az ausztrál Mark Webber nyerte a 25. Magyar Nagydíjat, és ezzel átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben.

Szirtes Tamás világhírű barátja

Századszor is összeállt a József és a színes szélesvásznú álomkabát stábja a Madách színpadán.

Kórházban Andrew Lloyd Webber


szerző:
2009.11.18. 20:31
Kórházban Andrew Lloyd Webber

A zeneszerzőnél néhány héttel ezelőtt prosztatarákot diagnosztizáltak, de korai stádiumban.

Rákos a musicalkirály


szerző:
2009.10.25. 14:03
Rákos a musicalkirály

Prosztatarákot diagnosztizáltak Andrew Lloyd Webbernél.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való