KERESÉS search-close

WTCR

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "WTCR"

A magyar autósport legnagyobb reménysége – pedig még épphogy nagykorú

A 19 éves Tassi Attila az idei szezonban gyári pilótaként versenyezhet a túraautózás csúcsát jelentő Világkupán, a WTCR-en. Mindössze 12 éves volt, amikor elkezdett versenyezni, igaz, a jogosítványára még évekig várnia kellett…

Makaó lenyűgöző látképét mutatták meg a WTCR-pilóták

Nagy Norbi a repüléstől ódzkodik, Szabó Zsolt pedig a tériszonnyal küzd, ennek ellenére felmentek Makaó egyik legmagasabb pontjára, hogy minél többet lássanak a fényűző városból.

Egy pillanatra sem lehet hibázni a WTCR-pályán

Nagy Norbi és Szabó Zsolt elmesélték, milyen volt Kínában és Japánban versenyezni. Arról is beszéltek, hogy mennyire életveszélyesek a különböző versenypályák? 

Ilyen volt a Zengő Motorsport japán futama

A Zengő Motorsport csapata Kína után most Japánba utazott, hogy bizonyítson. - A verseny lezajlott, most pedig nézzük is meg, hogyan értékeli a csapat a történteket, valamint, hogy milyen célokkal indulnak neki a szezon utolsó versenyhétvégéjének, ami Makaóban lesz.

Így kezdődik Szabó Zsolt, a WTCR-pilóta reggele

A kínai Ningbaóban versenyző Zsolt bepillantást engedett abba, hogyan indítja a napját Ázsiában.

Innen indulnak a WTCR-pilóták


szerző:
2018.10.04. 08:04
Innen indulnak a WTCR-pilóták

A Kínában versenyző Nagy Norbi és Szabó Zsolt megmutatta a Reggeli nézőinek csapatuk boxát.

Hogyan ébrednek Kínában a WTCR-pilóták?

A Ningbóban rajthoz álló Nagy Norbi és Szabó Zsolt reggeli rutinját lestük meg. Lássuk milyen egy WTCR Reggeli Kínában!

Less be a WTCR NINGBO-i versenyhétvégéjére

Nagy Norbert és Szabó Zsolt Dávid már túl is vannak a WTCR NINGBO-i versenyhétvégéjén, amire szerdán indultak Magyarországról. Az utazás még a megszokottnál is kimerítőbb volt a fiúknak, hiszen kínai útjukra mi is csatlakoztunk, és kérdéseinket, na meg a kamerát sem hagytuk otthon.
A következő hetekben még jobban megismerheted a Zengő Motorsport WTCR csapatát.

Túl van a kínai futamon a WTCR mezőnye

Most hétvégén a Kínában található Ningbóban versenyzett a Zengő Motorsport két pilótája, Nagy Norbi és Szabó Zsolt. Megmutatjuk, mi történt a helyszínen.

A két magyar autóversenyző elindult meghódítani Ázsiát

Nagy Norbert és Szabó Zsolt Dávid elindult meghódítani Ázsiát! A két autóversenyző Kínában bizonyíthat a WTCR következő futamaiban, a Story Extra stábja pedig végig követte őket, kezdve rögtön az első megpróbáltatással: a készülődésükkel!

Kiderült a titok! Így tanult meg Michelisz Norbi vezetni!

Eddigi élete eddigi legkeményebb versenynapján van túl Michelisz Norbi, aki hatalmas küzdelemben, sérült csuklóval is harmadik tudott lenni néhány hete a WTCR Vila Real-i futamán. A baleset utáni első nagy megmérettetésen pedig egyből győzedelmeskedett!

Hétvégén a túraautóké a főszerep a Hungaroringen!

Szerda reggel Nagy Norberttel beszélgettünk a hétvégi futamról, sőt be is ültünk egy versenyautóba, csütörtökön pedig Szabó Zsolt érkezett hozzánk, akivel kipróbáltunk egy szimulátort!

Hétvégén WTCR a Hungaroringen - Az egyik versenyautóban ültünk!

Hétvégén túraautó-világbajnokság lesz a Hungaroringen - a jeles alkalomból Nagy Norberttel beszélgettünk, aki nem csak megmutatta versenyautóját, hanem azt is megengedte, hogy Pimaszúr beleüljön!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való