KERESÉS search-close

Vitézy Dávid

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vitézy Dávid"

Még keresik a múzeum helyét

Nem a Városligetben épül újjá a Közlekedési Múzeum, hanem valószínűleg valamelyik budapesti pályaudvar mellett. A helyét még keresik. Eredetileg a föld alatt akarták kibővíteni az eredeti épületet, de ez nagyon drága lett volna - mondta el Híradónknak Vitézy Dávid főigazgató. Inkább egy teljesen új múzeumot építenek. A Városliget átalakításának költségvetése közben 220 milliárd forintra nőtt.

Metrókorrupció: Titokszobában voltak a papírok

Közérdekű adatokat próbáltak előlük eltitkolni és úgynevezett titokszobában nézhettek csak bele a szerződésekbe. De így is megakadályoztak több visszaélést és milliárdos lopásokat a 4-es metró építésekor. Ezt mondta a metrókorrupciót vizsgáló munkacsoport szerdai ülésén Vitézy Dávid, aki 2007 és 2009 között volt a BKV felügyelőbizottsági tagja. A munkacsoport ülésére meghívták az akkori városvezetés delegáltjait is, de ők nem mentek el.

Vitézy: A BKK hazudik a járatritkításról

Szemérmetlenül hazudnak, ez a véleménye a Budapesti Közlekedési Központ volt vezérigazgatójának, Vitézy Dávidnak arról, hogy a mostani vezetés nem ismeri be, járatrikítás lesz a fővárosi tömegközlekedésben. Az Index írta meg először, hogy több troli és villamos is ritkábban jár majd Budapesten, ami a Budapesti Közlekedési Központ jelenlegi vezetője szerint nem járatrikítás, csak ésszerűsítés.

Tarlós Vitézyről: Sértődött, mert kirúgták

Mindenhonnan elcsapott, sértődött közgazdásznak nevezte Vitézy Dávidot Tarlós István. A főpolgármester arra reagált, hogy a BKK volt vezérigazgatója a kerékpár-közlekedés korlátozásával kapcsolatos fővárosi terveket bírálta. Tarlós szerint a néhány napja kiszivárgott dokumentumot ellopták a városházáról.
 

Leváltották Vitézy Dávidot


szerző:
2014.12.03. 18:40
Leváltották Vitézy Dávidot

A civil tiltakozás ellenére leváltották Vitézy Dávidot a Budapesti Közlekedési Központ éléről, csütörtökön már nem is kell bemennie a munkahelyére. Annak ellenére, hogy az új vezérigazgató csak januárban kezd el dolgozni. Vitézy volt az egyik legfiatalabb vezérigazgató, az MSZP éppen ezért kritizálta.
 

Beolvasztják a BKK-t, a civilek Vitézy  mellett vannak

Civil szervezetek tiltakoztak Vitézy Dávid vezérigazgató leváltása és a Budapesti Közlekedési Központ átalakítása ellen. Hiába. A fővárosi közgyűlés döntésével megszűnt a BKK önállósága

Folytatódik az Alstom-per


szerző:
2011.05.04. 09:05
Folytatódik az Alstom-per

Vitézy Dávid, a BKK, illetve Kocsis István, a BKV vezérigazgatója képviseli Budapestet a franciaországi peren.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való