KERESÉS search-close

Viktor

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Viktor"

Féltékenység vs. féltékenység!

Viktória barátja betegesen féltékeny, mindig kutat utána, pedig éppen neki van egy titokzatos volt lány is az életében. Viktória tisztázni szerette volna: mi van ezzel a csajjal. Vajon bármelyiküknek is van oka az aggódásra?

Viktor szeretne részt venni gyermekei nevelésében

Viki azért jött a műsorba, hogy elszámoltassa gyermekei édesapját. A nő jelenleg nincs együtt Viktorral, és azt gyanítja, hogy volt párja a kapcsolatuk alatt többször hűtlenkedett. Viki nehezményezi, hogy Viktor anyagilag sem támogatja őket, és tudni szeretné, hogy volt párja szeretné-e tartani a kapcsolatot a lányaival.

Madár nem kertel, ha fia neveléséről kérdezik

Erdei Zsolt fia, Viktor idén nyáron életében először táborozott. Ez önmagában egyáltalán nem különös. Az viszont igen, hogy Viktor nem a pihenős, játékos nyári táborok valamelyikén lazított, ugyanis kemény kiképzést kapott egy katonai táborban.

Regina durva bosszút áll Zsófin

Bár látszólag Regina elfogadja Zsófi és Félix szerelmét és a kialakult helyzetet, igazából durva bosszút forralt ki a lány ellen.

Félix megmenti Zsófit,  Viktort pedig elfogják a rendőrök

Zsófi még mindig teljesen kivan Viktor miatt, aki reggel Zsófiról titokban készített fotókat küld neki. Félix rábeszéli Zsófit, hogy menjenek ki a szabadba kicsit edzeni, engedjék ki a fáradt gőzt. Amikor aztán Viktor felbukkan és megint fenyegetni kezdi Zsófit, Félix leteríti, Zsófi pedig kihívja a rendőrséget. Ezután Zsófi Bécy albérletében látja el Félix fejsérülését, eközben a két fiatal közelebb kerül egymáshoz és szeretkeznek is.

Viktor bosszút áll Bécyn és a többieken

Amikor reggel Zsófi hazaér a műszakjából, Viktor megállítja, és megzsarolja, hogy segítsen neki betörni Bécy házába. Zsófi ijedten számol be a többieknek az eseményről, mire Bécy a többiek ellenkezése dacára elhatározza, hogy csapdát állít Viktornak. Zsófi színleg belemegy Viktor tervébe, és este beengedi a lakásba, hogy ott a többiek elkapják. De Bécy terve rosszul sül el, Viktornak könnygáz spray segítségével sikerül elmenekülnie. Este Zsófi rájön, hogy Viktor valóra váltotta egyik fenyegetését, és szétosztotta a meztelen képeit a barátai között és a klubban.

Rocky visszakerül Bécyhez, Viktor pedig kikerül a képből

Reggel Bécy betegre aggódja magát az elrabolt Rocky miatt. Viktor rabolta el a kutyát, majd felhívja Bécyt, és egymillió forint váltságdíjat követel, de nem sikerül a pénzátadás. Zsófinak eszébe jut Viktor volt barátnője, akit Bori fel is keres, így megtalálják Rockyt és haza viszik.  

Viktor bekattan, és ellopja Rockyt

Bár Bécy kirúgta Viktort az albérletből és a klubból is, a fiú nem akar elmenni, így visszaszökik a házba. Amikor újra megfenyegeti Borit, Bécynél betelik a pohár: végleg kirúgja Viktort, és közli vele, hogy egész Budapesten nem fog többé munkát kapni. Viktor bekattan, és ellopja Bécy kutyáját, Rockyt.

Viktor megüti Borit, ezért Bécy bosszút áll rajta

Amikor Bori közli Viktorral, hogy soha nem szerette, Viktor pofon vágja őt, és igyekszik leplezni a dühét mások előtt, Bécy azonban a klub kamerarendszerén keresztül meglátja a fiú erőszakot tettét, és kiborul. Mivel elítéli a nők elleni erőszakot, kirúgja Viktort, és kidobja az albérletből is.

Viktor végig nézi, ahogy Bori Gergővel szexel

Borinak nem tetszik a szerelmes Viktor, aki folyton rá van tapadva, és egy percig sem hagyja nyugton. Hiányzik neki a tűz, és az a srác akiért epekedett, ezért lefekszik Gergővel. Azonban arra ő sem számít, hogy Viktor ezt premier plánban végig nézi Bécy új kamera rendszerén.

Borit taszítja a szerelmes Viktor

Bori győzelemnek érzi, amikor Viktor reggel a barátnőjeként mutatja be a lakótársainak. Azonban amikor az osztálytársaival találkoznak,Viktor már egyáltalán nem olyan menő, mint volt. Amikor este még egy barátság-gyűrűt is ad a lánynak az összetartozásuk jelképeként, Bori úgy érzi, hogy a szerelmes Viktor már nem olyan vonzó.

Viktor mégsem egy érzéketlen barom?

Viktor azon spekulál reggel, hogy még ma estig ágyba kellene csábítania Borit, hogy megnyerje a Dorinával kötött fogadást. De amikor felbukkan az exe, Flóra, Viktor zaklatottá válik. Faképnél hagyja Borit, és titokban Flórával találkozik, Flóra pedig bevallja Viktornak a nagy titkát, hogy terhes volt tőle, mikor elhagyta, és az abortusz mellett döntött. Viktor a lány vallomása után teljesen kiborul. Végül érzelmileg teljesen kitárulkozik Bori előtt, aki eredetileg el akarta őt küldeni, mivel időközben tudomást szerzett Viktor pofátlan fogadásáról.

Borit előléptetik a klubban

Bori Viktornál töltötte az éjszakát, és a hetedik mennyországban van, ám egy kellemetlen veszekedés Dorinával és Viktor pimasz megjegyzése visszatéríti a valóság talajára. Délután a klubban Dorina és Bori ismét hajba kapnak, mire Bécy ingerülten a bejárathoz küldi Borit beengedő embernek. Bori először kételkedik, hogy képes lesz megbirkózni az új feladattal, de aztán fejest ugrik a dologba.

Bori komoly árat fizet Viktor

Bori kénytelen rájönni, hogy nem tudja elcsábítani Viktort, és úgy dönt, hogy barátként közeledik majd a fiúhoz.Amikor Viktor az új szeretőjével romantikázik a raktárban,  és eltörik a klub legdrágább pezsgőit, Viktor megkéri Borit, hogy vállalja magára a felelősséget. Bori bevallja mindenki előtt a nem létező bűnét,  és még Rocky kutyaólját is kitakarítja. Azt reméli, hogy ezzel kiérdemli Viktor "barátságát".

Zsófi egy motelben tölti az éjszakát, miután Barbi kidobja az albérletből

Lali mindent megtesz, hogy Zsófit elrejtse a lakótársai elől, de amikor Barbi észreveszi a lányt, a tudtára adja, hogy soha többé nem akarja látni. Zsófi elmenekül az albérletből, és Lali javaslatára felkeresi Viktort, aki húszezer forintot vág a lányhoz, így ő egy motelben tölti az éjszakát.
 

Bonyolódik a Dorina, Viktor, Bori szerelmi háromszög

Bori elmondja Hannának, hogy mindenáron meg akarja szerezni Viktort, ezért úgy dönt, hogy a klubban akar dolgozni. Dávid tiltakozása ellenére Bécy belemegy, és még aznap munkába áll Bori, Dorina azonban nem könnyíti meg a dolgát.

Borika meg akarja hódítani Viktort

Bori a Symbolban ünnepli 18. születésnapját, ahol kiszúrja magának Viktort. Amikor a bajkeverő srác boldog születésnapot kíván a lánynak, és a kedvenc zenéjét is lejátssza, Borika visszavonhatatlanul belezúg, és a fejébe veszi, hogy még aznap este meghódítja a srácot.
 

DJ Bögyös beismeri a hazugságait, és elhagyja az albérletet

Lali reggel elmondja Viktornak, hogy mindenről tud, így Viktor kiköltözik az albérletből. Lali ad a lánynak kétszázezer forintot, hogy úgy tegyenek, mintha sosem tűnt volna el a pénz, és Lali az újságok közé rejti a borítékot. Mindenki nagyon boldog, amikor megtalálják a pénzt, de Viktor keresztbehúzza Lali és Zsófi tervét, ugyanis a srác bosszúból beszámol DJ Bögyösről, és az ellopott pénzről. Zsófi mindent elmond a többieknek, akik ellene fordulnak, így Zsófi egy hostelban tölti az éjszakát.

Zsófi rajtakapja Viktort és Dorinát

Miközben Regina arról áradozik Zsófinak, hogy mennyire büszke rá azért, amit elért, Zsófi nem bír a lelkiismeretével, és szerelméhez menekül a bárba. Ott azonban rajta kapja Viktort és Dorinát, és azonnal szakít a sráccal. Viktor elkezdi őt a közös titkaikkal zsarolni, így Zsófi kénytelen a kullancsként élősködő srácot eltűrni az albérletben.

Zsófi meglopja a legjobb barátnőjét

Viktor újabb hazugsággal áll elő, és Zsófitól kétszázezer forintot kér, hogy még aznap este elkészüljön a lány szóló albuma. Zsófi az apjától akar pénzt kérni, de mivel őt nem éri el, kétségbeesésében ellopja Reginától azt a pénzt, amit Milánék a hajó felújítására szánnak. Vajon meddig megy el Zsófi, hogy valóra váljanak az álmai?

Viktor újabb hazugságba kergeti Zsófit

Zsófi le van égve, így Viktor munkát keres barátnőjének. Kígyós nőként kezd dolgozni egy bárban,  és bár sok pénzt kap, mégsem tetszik neki a munkakör.Az albérletbe érve Zsófi teljesen kiakad, és undorodik a gondolattól, hogy egész nap egy kígyó volt a nyakában. Amikor Viktorral összevesznek Regina rájuk nyit, és a srác azt hazudja, hogy a DJ lánynak úgy beindult a karrierje, hogy hamarosan Manchesterben lesz fellépése. Ezen felbuzdulva este közlik a többiek, hogy elkísérik a fellépésre, és élőben szurkolnak neki.

Bécy és Viktor Zsófi miatt esnek egymásnak

Viktor újabb hazugságokkal traktálja Zsófi lakótársait, és azzal dicsekszik, hogy hamarosan megjelenik a lány első lemeze is. Délután egy kamu fotózás során még közelebb kerülnek egymáshoz, haza érve pedig megmutatják a többieknek is az elkészült "borítófotókat". Este elmennek ünnepelni Bécy bárjába, ahol Viktor és Bécy egymásnak feszülnek, ugyanis az új tulajdonos szívesen látná Zsófit is a háremében.
 
 
 

Fókusz 14-09-25


szerző:
2014.09.25. 18:00
Fókusz 14-09-25

Fókusz: Bocsánatot kért - 15 év fegyházra ítélték a hummeres gázolót. Az osztrák férfi eddig nem mutatott megbánást. Kétségbeesve - Veszélybe került Wossala Rozina továbbjutása a Konyhafőnökben, hogyan dolgozta fel ezt a lány? Viszonzatlan szerelem - Gabi Gömbiért, Viktor pedig Gabiért rajong. Vajon kinek van esélye az X-Faktorban?

Orbán: A kormány diktál


szerző:
2014.09.07. 15:33
Orbán: A kormány diktál

A kormány diktál, marad a reklámadó. Ezt válaszolta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor a Simicska Lajossal vívott háborújával kapcsolatban kérdezték Kötcsén.

Kicsoda Mészáros Lőrinc?


szerző:
2014.09.02. 20:50
Kicsoda Mészáros Lőrinc?

Azt beszélik róla, hogy amikor gyerek volt, nem szeretett focizni. Azt is mesélik róla, hogy nagyon szegény családba született. Gázszerelőként kezdte, most viszont nagyvállalkozó és nagyon gazdag, ott van az ország 100 leggazdagabb embere között es nagyon közel van a focihoz. A felcsúti Puskás Akadémián keresztül. Amikor arról kérdeztek, hogyan jutott idáig, azt mondta, hogy a jóistennek, a szerencsének és Orbán Viktornak köszönheti a felemelkedését.

Orbán szerint elhibázott a szankciós politika

Újabb szankciókat hozhat az EU Oroszországgal szemben, amiért az fegyverekkel és jelzés nélküli katonai alakulatokkal segíti az ukrán szeparatistákat.

Viktor, aki álmokat vált valóra

Munkaidőben trolivezető, de amikor végez, olyan programokat szervez kerekesszékeseknek, amelyeket senki más. Mindezt csak azért, mert jót akar tenni. Hogy miért? Ő maga meséli majd el.

CSISZ: Senki nem csak az, aminek látszik

Kiváltságos helyzetben van, aki a Csillag Születik 2012-es szériájában lesz ismert. Nem csak a zsűri, de a versenyzők összetétele is új és változatos. A régi-új indulók közül többen talán ezért épp most futnak be újra, az új zsűritagok ízléséről is egyre több derül ki.

Pintácsi Viki kisfia a leukémiával harcol

Nemcsak a színpadon, otthon is tudja, milyen anyának lenni. Pintácsi Viki 3 gyermeket nevel, és álmában sem gondolta volna, hogy Viktorral, nemcsak kivételes sportteljesítménye, vagy színpadi szereplése miatt áll kamera elé.

ValóVilág 5 - Beszavazó show 11-09-12

ValóVilág5 - A villa készen áll. Új külsővel várja az új játékosokat. Elsőként az Alfahímek küzdenek meg egymással: az egyszerűen kőkemény Viktor, a meglepően macsó Beló és a hátborzongatóan férfias Gergő.

Reggeli 11-02-17


szerző:
2011.02.17. 09:05
Reggeli 11-02-17

Reggeli: Varga Viktort és Ganxsta Zolit is vendégül láttuk a mai Reggeliben: Viktor „új” szerelméről, Döglégy pedig „nagy” szerelméről, kislányáról mesélt.

Varga Viktor és Malek Miklós nem lazsálnak

A kiscsillag és az X-Faktor mentora közösen dolgoznak azon, hogy Viktor külföldön is sikeres legyen.

Orbán máshogy értékel, mint az IMF

Orbán Viktor szerint Magyarország kölcsönszerződést kötött a Nemzetközi Valutaalappal.

Mérlegen az első száz nap


szerző:
2010.08.27. 14:28
Mérlegen az első száz nap

Orbán Viktor elfogadta a Professzorok Batthyány Körének meghívását, és szeptember 7-én értékeli a kormány első 100 napjának munkáját.

A Bad Boyz megörvendeztette a hölgyeket

A Step Up 3D premierjén jártunk, ahol a táncosfiúk mindenkit ámulatba ejtettek.

Varga Viktornak van mit ünnepelnie

Az énekesnek meglepetés bulit szerveztek barátai, és jó okuk volt rá: Viktor dala hihetetlen népszerű.

Pénzzel segítene Orbán a Vajdaságnak

Anyagilag is támogatja a magyar kormány a vajdasági autonómia legfőbb szervét.

Egyre szövevényesebb a Sukoró-ügy

Orbán Viktor is folytatott tárgyalást a sukorói kaszinó-beruházás ügyében.

Orbán Viktor kecskét kap


szerző:
2010.08.11. 15:13
Orbán Viktor kecskét kap

Több, mint háromszáz szikszói árvízkárosult család aláírásával ellátott petíciót szeretnének átadni.

Kétségek a GVH elnöki posztja körül

Aggályos lehet Juhász Miklós jelölése a Gazdasági Versenyhivatal elnöki posztjára.

Varga Viktort sakkban tartják


szerző:
2010.07.28. 20:26
Varga Viktort sakkban tartják

A Csillag születikben feltűnt Varga Viktor ugyan nem jutott a döntősök közé, de minden jel szerint élni tudott a tehetségkutató adta lehetőségekkel, és a tévéműsor után kézbe vette sorsát. Fülbemászó, slágerlista-vezető dala után az első színházi szerepet is megcsípte.

Orbán: Válságban a nyugati kapitalizmus

A miniszterelnök szerint Közép-Európának össze kell tartani az energiabiztonság, a közlekedésfejlesztés, és a pénzügyi finanszírozás területén.

Orbán üzenete, erősödő forint


szerző:
2010.07.20. 18:15
Orbán üzenete, erősödő forint

Orbán Viktor szerint a hiánycélt tartjuk, a többihez nincs köze az IMF-nek és az EU-nak.

Orbán szerint az összefogás a lényeg

A V4-ek vezetői egyetértettek abban, hogy csak közösen tudnak tenni a válság hatásai ellen.

Gyurcsány: Ez az igazi böszmeség

Hajmeresztőnek tartja Gyurcsány Ferenc, hogy Orbán Viktor kormányfő azt mondta: forint - és IMF-ügyben Matolcsy György az illetékes.

Reggeli 10-07-19


szerző:
2010.07.19. 09:05
Reggeli 10-07-19

Reggeli: Budapest XVI. kerületében élők egy furcsa szórólapra lehettek figyelmesek az elmúlt napokban. Nem terméket, hanem saját magát reklámozza egy fiatalember, annak reményében, hogy párt találjon magának. Újra összeállt az ABBA, hogy milyen apropóból, az videónkból kiderül.

Orbán: Bűnszövetkezetek a közigazgatásban

A választások során az emberek a rendteremtés pártjára álltak, erre adtak megbízást az új kormánynak

Konfliktusforrás a gárda


szerző:
2010.07.15. 16:50
Konfliktusforrás a gárda

A kormányfő úgy fogalmazott, hogy a gárda a rend nélküliség irányába sodorja Magyarországot.

Orbán Viktor ott lesz a vébé döntőn

A miniszterelnök szombaton a helyszínen nézi meg a labdarúgó-vb döntőjét.

Idén már nem nyúlnak a bankadóhoz

A miniszterelnök idén már nem lát lehetőséget arra, hogy változtassanak a bankadó tervezett rendszerén.

Vihart kavart a Nyilatkozat


szerző:
2010.07.07. 18:23
Vihart kavart a Nyilatkozat

Alkotmánybíróság előtt a politikai Nyilatkozat a Nemzeti Együttműködésről.

Orbán Viktor: Lehet más Magyarország

Az ökopárt azt kifogásolta, hogy nincs elegendő idő, lehetőség a társadalmi egyeztetésekre.

Kassai fúj a német-spanyol meccsen

A német-spanyol elődöntőt vezetheti Kassai Viktor a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon.

Klasszisok közé sípolta be magát

Akár a focivébé döntőjét is vezetheti a magyar bíró, Kassai Viktor! Bemutatjuk a tatabányai férfit, akire most az egész világ figyel.

Orbán: Mindenkinek joga van a szabadsághoz

Magyarország és az Egyesült Államok történelmi kapcsolatát méltatta a magyar miniszterelnök.

Magyar a pályán a foci-vb szombati meccsén

Ez lesz a magyar játékvezető harmadik fellépése a vébén.

Együtt ünnepeltek a Rippel fivérek

Feri és Viktor hosszú idő után végre itthon szülinapozhatott, a bulin Kiszel Tünde is részt vett.

Csak csajok 10-06-23


szerző:
2010.06.23. 10:18
Csak csajok 10-06-23

A japán kultúra egyik csodájával, az origami művészetével ismertetjük meg Önöket.

Tabáni Istvánt vitorlázás közben faggattuk

Az énekes a Kékszalagra készül, és arról is mesélt, hogy nemrég kedvesével Firenzében járt.

Nagyüzem az Országházban


szerző:
2010.06.21. 11:11
Nagyüzem az Országházban

Egyebek mellett szavaznak a választási és a közoktatási törvény módosításáról, és várhatóan változtatnak a családi pótlék rendszerén is.

Orbán: Versenyelőnyben lehetünk az Unióban

A miniszterelnök szerint az új magyar politikai viszonyok rugalmas, gyors, határozott és következetes kormányzati magatartást tesznek lehetővé.

Uniós csúcs Brüsszelben


szerző:
2010.06.17. 13:50
Uniós csúcs Brüsszelben

A megbeszélések középpontjában a nemzetközi pénzügyi válság áll.

Orbán:

A miniszterelnök a pénzügyi szektor megadóztatásáról mondta ezt egy bécsi tanácskozáson.

Az egész közszférát érinti a bércsökkentés

Nem csak a vasutasokra, postásokra, hanem a kórházi dolgozókra, tanárokra is vonatkozhat a 15 százalékos bértömeg-csökkentés.

Saját testőrsége lesz a miniszterelnöknek

A speciális védelmi egység parancsnoka Orbán Viktor korábbi civil testőrfőnöke lesz.

Orbán Viktor: Nincs szükség gárdákra

Semmilyen félkatonai szervezetre nincs szükség, csak erős honvédelemre és rendvédelemre.

Ingadozott a forint


szerző:
2010.06.08. 20:04
Ingadozott a forint

Átmenetileg erősödött a forint az euróhoz képest, mikor Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette 29 pontos akciótervét, később azonban némileg gyengült.

Szegényellenes az akcióterv?


szerző:
2010.06.08. 19:27
Szegényellenes az akcióterv?

Schiffer András, az LMP vezérszónoka azt kifogásolta, a program valójában a Fidesz neokonzervatív fordulatát tükrözi.

16 százalékos, egykulcsos jövedelemadó

Betartják az ígéretet, lesz adócsökkentés. Bevezetnék a családi adózást, és megszüntetnék az öröklési illetéket is.

Kormányrendelet a vészhelyzetről

Az eddig bejelentetteken túl Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és Fejér megye területére is elrendelték a veszélyhelyzetet.

Edelénybe utazott a miniszterelnök

Minden segítséget megad a kormány az árvízkárosultaknak - mondta Orbán Viktor.

Orbán Viktor: Talpra állítjuk a gazdaságot

Orbán Viktor azt mondta José Manuel Barrosónak, amint rendelkezésre állnak az információk a magyar gazdaság állapotáról, 72 órán belül akciótervvel áll elő a kormány.

Két napig tanácskoznak a honatyák

Az új Országgyűlésben először lesznek napirend előtti felszólalások, kérések, azonnali kérdések és interpellációk.

Nem vár a kormány az alkotmány módosításával

Már a jövő héten el kell kezdeni előkészíteni az új alkotmányt - erre kérte szombaton Orbán Viktor a fideszes és KDNP-s képviselőket.

Varsóba vezet Orbán első útja


szerző:
2010.05.28. 21:09
Varsóba vezet Orbán első útja

A miniszterelnök azért Lengyelországba utazik először, mert a kormány kiemelt jelentőségűnek tartja a közép-európai együttműködést.

Csomagolnak a minisztériumokban


szerző:
2010.05.28. 17:50
Csomagolnak a minisztériumokban

A minisztereken és államtitkárokon kívül biztos, hogy többeknek is menniük kell. Hogy pontosan hány embernek, az egy-két hónapon belül derülhet ki.

Orbán Viktor népszerűbb, mint valaha

Soha nem látott népszerűségnek örvend második ciklusának kezdetén Orbán Viktor leendő miniszterelnök.

Megvan az új kormány szóvivője


szerző:
2010.05.26. 18:44

Miniszterjelöltek „próbája”


szerző:
2010.05.25. 16:46
Miniszterjelöltek „próbája”

A kisposták megnyitása, alacsonyabb rezsi, és adócsökkentés. Egyebek mellett ezek a témák merültek fel a miniszterjelöltek meghallgatásán.

Orbán: A láthatatlan kezek korszaka lejárt

Miniszterelnökként azon lesz, hogy segítse a magyarok többségét a régi rendszer felszámolásában.

Megvan a kormányprogram


szerző:
2010.05.22. 16:20
Megvan a kormányprogram

Szombat délután leadták az Orbán Viktor által aláírt kormányprogramot az Országgyűlés épületében.

Orbán: Összevonás és egyszerűsítés

Összevonás, leépítés, csökkentés - címszavakban ezek szerepelnek Orbán Viktor gazdasági tervei között.

Orbán: Nem leszünk játszótársak

Nem áll módunkban semmilyen provokatív kijelentésre válaszolni - jelentette ki a Fidesz elnöke a szlovák miniszterelnöki kijelentésekre reagálva.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való