KERESÉS search-close

Vikcsu

97 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vikcsu"

ValóVilág kvíz- Lássuk, mennyire vagy képben! (péntek)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Kezdjük a sort a ValóVilág7-tel, ami rengeteg felejthetetlen pillanatot adott nekünk. Lássuk, mennyire emlékszel Robinra, Fannira, Dennisre, Macira vagy éppen Dórira!

Dóri nem érti, miért tartják árulónak

A Kiválasztás előtt a kiesett játékosok üzentek a villalakóknak. Az egykori bizalmasok és jó barátnők hirtelenjében egy emberként álltak Dennis mellé, és ezzel együtt Dórit szapulták.

Segítséget kaptak a lakók a Kiválasztás előtt

A kiesett játékosok adtak jelrakási tanácsot. A többség Dennist erősíti és támogatja, és szinte mindenki a címlaplányt látná szívesen a Finálé előtti utolsó Párbajon.

BeleValóVilág 7 15-01-25

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

PárbajPróba támogatói módra

A BeleValóVilág stúdiójában Éva előrehozott Párbajt rendezett. A részvevők Vikcsu és Dani legjobb barátja.

Danit hívta Párbajra Reni

Vikcsuval és Dáviddal az esélyeket latolgattuk, és arra kerestük a választ, hogy mennyire éri meg cinkostársakat választani vagy éppen jobb-e, ha az ember egyedül viszi végig a játékot.
 

Vikcsu csalódott Edinában


szerző:
2014.12.09. 23:30
Vikcsu csalódott Edinában

Vikcsu nem győz csodálkozni egykori Villa-társai viselkedésén, főleg Edina döbbentette meg nagyon, úgy érzi csalódott a lányban.

 Viszlát dőzsölés, indulhat a munkahét!

Kemény napok elé néznek a villalakók. Meg kell válniuk mindentől, ami eddig alanyi jogon járt nekik: a finom falatoktól és a kényelemtől is. A lazsálás helyett kőkemény munka vár rájuk, a szigorról pedig régi ismerősünk, a Főnök gondoskodik majd.

Vikcsu ment, Zsu maradt, a Villa-viszonyok átrendeződtek

Azzal, hogy a Párbajról Zsuzsa tért vissza győztesen, jócskán átrajzolta a Villa-béli viszonyok térképét. Sokan viszont még mindig nem tértek magukhoz Vikcsu elvesztéséből.

Vikcsu búcsúlevele


szerző:
2014.12.09. 13:33
Vikcsu búcsúlevele

Vikcsu, a VV7 első kiesője levélben búcsúzott a villalakóktól. Fanni és Dóri sírva fogadta a lány sorait, Reni pedig megörökölte a kiváltságát.

Nyögésektől és balhéktól zengett a Villa

„Fogd már be a pofád!” - Ez az a mondat, amelyet ma rengetegszer hallhattunk teljesen különböző szituációkban. Dóri szájából például azért, mert az Edina-Laci hancúrtól nem bírt aludni. Fanni is sűrűn hajtogatta, mikor szembesült azzal, Zsu volt az erősebb a Párbajon és a lány meg mert mukkanni.
 

Vikcsutól kézcsókkal, Zsu-tól öleléssel búcsúzott Edina

Vikcsu a hálóban fogadta azokat, akik el akartak búcsúzni tőle, többek között Fannit, aki amolyan fannis taktikai tanácsokkal látta el a Párbajra. Zuzsa mindeközben a nyugiszobában vett érzelmes búcsút néhány villalakótól és ezt az alkalmat arra is felhasználta, hogy megpróbálja átállítani Lacit az ő oldalára.
 

VV7 Párbaj: Indulatok és heves szócsaták

A ValóVilág hét első párbaján Zsu és Vikcsu küzdött meg egymással. Heves szócsaták és szuperképességek csaptak össze a stúdióban, a harc végül óriási küzdelemmel zárult, a műsorvezető anyuka térhetett vissza a Villába.  

Érvek és szuperképességek csaptak össze az első Párbajon

A ValóVilág hét első párbaján Zsu és Vikcsu küzdött meg egymással. Heves szócsaták és szuperképességek csaptak össze a stúdióban, a harc végül óriási küzdelemmel zárult, a műsorvezető anyuka térhetett vissza a Villába.  

VV PÁRBAJ: Szem nem maradt szárazon

Zsu az örömtől, Vikcsu a szomorúsgától sírt. VV Attila pedig bárki szuperképessége lett volna, mindenkinek ugyanúgy segített volna.

Vikcsunak kint már egészen más a véleménye a Villáról

A VV7 első Párbajának vesztese már az első szabad éjszakájának jó részét is azzal töltötte, hogy visszanézzen néhány Összefoglalót, ezeket látva pedig már egészen mást gondol a benti életről, mint korábban.

Vikcsut a szerencsesmink és a szerencseparfüm sem mentette meg

Fanni minden tőle telhetőt bevetett, hogy barátnője megnyerje a VV7 első Párbaját, de Vikcsut még a varázskozmetikumok sem mentették meg Zsuzsától.

Fanni üvöltve fenyegette az első Párbaj győztesét

Vikcsu elvesztése után az édibédi lány, elővette korántsem édibédi oldalát, és megígérte Zsuzsának, hogy kicsinálja őt.

Velünk történt


szerző:
2014.12.08. 11:45
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Vikcsu a VV7 első Párbajának vesztese

Szerda este eldőlt a ValóVilág7 eddigi legnagyobb kérdése: kit visz magával Zsu az első Párbajra? A nyolc szavazattal kiválasztott lány sokak meglepetésére Vikcsut hívta ki, aki tegnap este alulmaradt és távoznia kellett a játékból.

Vikcsu szerint a többiek ki fogják csinálni Zsuzsát

A VV7 első kiesője nagyon megdöbbent az eredményen, nem hitte volna, hogy ő fog távozni. A Villából a hülyéskedés fog neki a legjobban hiányozni és azok az emberek, akiket megkedvelt. És hogy mi lesz bent Zsuzsával? Nem jósol neki sok jót.

Hiába a nyolc kiválasztó jel, Zsuzsa nyerte meg a Párbajt!

Heves szócsaták, szuperképességek, érvek és fél-érvek csaptak össze a VV7 első Párbaján, ami óriási különbséggel zárult, egyikük fölényes győzelemmel térhetett vissza a Villába.

Dávid szerint Dennis vívja már ezt a Párbajt Zsuzsa ellen

A ValóVilág7 első kiesője egyetértett a Mikulással, és szerinte is egyértelműen Dennis a szóvivő Vikcsu csapatából. Azon pedig egyáltalán nem lepődött meg, hogy Vikcsut vitte Párbajra Zsuzsa, s megosztotta velünk azt is, hogy miért nem szimpatukus számára a telhetetlen lány.

Vikcsu kitaszította Edinát csapatából!

Zsuzsára hímvessző került, Edina a Villa Svájca lett, Dennis pedig kampányfityma. Kérdés van?

Edina lett a Villa Svájca


szerző:
2014.12.06. 22:46
Edina lett a Villa Svájca

Nagy árat fizetett Edina ingadozása miatt. A tűzrőlpattant lányt Vikcsu végül kirakta a csapatból! Mihez kezd ezután semlegesként Edina?

Kiderült kikben bízik Vikcsu a legkevésbé!

Csapatában ugyanis vannak olyanok, akik szerinte jobban is támogathatnák őt. A legkedvezőtlenebb helyre végül Edina került, akit végül a többiek keményen kritizáltak is.

Mit keres Zsuzsán egy hímvessző?

Edina aludni nem szeret, helyette viszont viccelődni nagyon, és Lacival összefogva megtréfáltak pár villalakót.

Zsuzsa jóbarátja és Vikcsu édesanyja már egymásnak feszült

Vikcsu anyukája szerint lánya most önmaga igazán és végre jól érzi magát a Villában. Szerinte Zsuzsa szánalmas, mert a gyermekét magára hagyta. Zsuzsa jóbarátja, Józsi reagált erre.
 

Vikcsu nem bízik a csapatában?

A telhetetlennek rosszul esik, hogy többen is jópofiznak Zsu-val. De vajon tényleg van félnivalója? A szombati Összefoglalóból kiderül!

Robin átállt, mégis háromfős maradt Zsu csapata

Robin, aki először Zsu mellett tette le a voksát, meggondolta magát és mostantól Vikcsu csapatát erősíti. A rafináltat közben elkezdte kiképezni Attila, és persze óriási balhé nélkül sem telhetett el a nap.


 

Dani és Dennis egymásnak esett

A Villában már javában zajlik a felkészülés a Párbajra, így úgy döntöttünk, hogy mi is teszteljük őket a vasárnapi megmérettetés előtt. Elsőként a kitartásukra voltunk kíváncsiak. A lányok küzdöttek, a fiúk balhéztak.

A VV7 első indulói


szerző:
2014.12.05. 22:20
A VV7 első indulói

Mivel a Villában jelenleg hidegháborús állapotok uralkodnak, a villalakók azt a feladatot kapták, hogy alkossák meg zászlójukat és a saját indulójukat is írják meg. Zsuzsánál ketten, a másik oldalon viszont tízen készítették ezeket.
 

Robin átállt Vikcsu mögé


szerző:
2014.12.05. 22:00
Robin átállt Vikcsu mögé

Robint mardosta a lelkiismerete, ezért úgy döntött, kiáll mindenki elé, és kér még egy esélyt Vikcsutól.

Vikcsu indulója


szerző:
2014.12.05. 14:32
Vikcsu indulója

A Zsu által kiválasztott Vikcsu és csapata hatalmas lelkesedéssel adta elő az indulót.

Reflektor 14-12-04


szerző:
2014.12.05. 01:20
Reflektor 14-12-04

Reflektor: Boros Csabáéknál jártunk vendégségben. Fluor Tomi balhés tini volt.

Robin magára haragította a villalakókat

A meglepetések napja volt a mai. Először Fanni sokkolt le minket azzal, hogy nem lesz több szex, aztán Vikcsu óriás balhét csapott, végül Robin olyat tett, ami miatt szinte mindenki berágott rá.

Robin elhagyja Zsu-t?


szerző:
2014.12.04. 22:53
Robin elhagyja Zsu-t?

Robin megbánta döntését és mégis Vikcsu mellé szeretne állni. Hogy Vikcsu elfogadja-e a bocsánatkérést, kiderül a pénteki Összefoglalóból.

Robinban szinte mindenki csalódott

Zsuzsa és Vikcsu kiállt egymás mellé a nappaliban, a többiek pedig elmondták, hogy melyikük csapatát kívánják erősíteni.

Vikcsu leordította Zsu haját a Kihívás után

A telhetetlen kikelt magából, Reni gyávának tartja Zsu-t, Dani kicsit meglepődött a rafinált döntésén.

Fanni megfogadta, nem szexel többet

Az édibédi lány nem akarja, hogy csúnyákat mondjanak róla az emberek, úgyhogy megálljt parancsolt pöckének. Dennis nem boldog.

Vikcsu édesanyja szerint aljas és álszent Zsuzsa

A telhetetlen lány anyukája úgy gondolja, Vikcsu nem napraforgó, ráadásul nem engedi, hogy bárki belenyúljon a bugyijába. Nagyon bízik benne, hogy az embereknek olyan lány kell, aki nem manipulál, hanem tiszta szívvel játszik.

Zsuzsa nem az ösztöneire hallgatott

A VV7 első Kiválasztottjának egy igazi bennfentes, VV Attila osztogatott jótanácsokat. Úgy tűnik Zsuzsa megfogadta őket, hiszen nem a szívére hallgatva választotta ki Párbaj ellenfelét, hanem olyan döntést hozott, amivel mindenkit meglepett.

Zsu a lézengőkre kötné a kék kendőt

A Kihívás közeledtével a Villában megkezdődtek a találgatások és beindult az elméletgyártás. Fanni és Dennis a nappaliban, Vikcsu és Laci pedig a hálóban latolgatták az esélyeiket. Zsuzsa mindeközben elmondta Daninak, hogy ő a lézengőkben gondolkozik. Itt Ádámra, Macira, Renire és Vikcsura gondolt.


 

Veni, vidi, vici, avagy itt a lét a tét!

Ma sem keltünk fel hiába. Aki szeretne elmerülni a latin bölcsességek erdejében, feltétlenül nézze meg ezt a videót!

Testnedvekben úszott a Villa


szerző:
2014.12.01. 23:00
Testnedvekben úszott a Villa

Dennis-nek köszönhetően ragad az egész Villa, hol egy kis isteni manna, hol egy kis kicsusszant büfi. Azért a többi villalakó is fröcsögött rendesen, főleg egymásra. Ragadjatok a képernyőre és olvassátok, hogy is volt ez:

Furcsa vacsora, rohanás a vécére és egy kiadós kiabálás

Dennis a gyomra tartalmát, Ádám pedig a feszültséget adta ki magából. Közben Dani leoltotta Vikcsut.

A Villalakók először döntöttek a zöld kendőről

A VV7 első Kiválasztása is elérkezett: jöhettek az érvek és a rövid monológok, a játékosok egyenként álltak ki a tábla mellé, és kiválasztották a maguk ellenséget.

Vikcsu kontra Maci: bírlak is, meg nem is

A konfliktusok mindennapi velejárói a VV-létnek, így Vikcsu sem maradhatott kia  körforgásból.

Maci felforgatta a csapatok állóvizét

A Zabálnivaló poénból úgy döntött, hogy átveri a csapatát és átcammogott a fehérek csapatához. Reni persze hű fekete pólósként teljesen kiborult Maci árulása miatt. Hiába a vicc, hiába az átverés, Maci nemkicsit borította ki a csapattársait.

A titkok kiszabadultak az Igazság Szelencéjéből

A fekete és a fehér csapat tagjai kérdéseket írtak a másik csapat tagjainak, és természetesen kíméletlenül kérdeztek akár a legérzékenyebb témákról is. Minden titokra fény derült, tabunak itt nem volt helye!

A Villalakók két táborra oszlottak

A színháború középpontjában a Zsu-ellenesség állt, hiszen a többség inkább volt ellene, mint mellette. Így született meg a fekete és fehér pólósok tábora. A kettősségből rögtön kirobbant a taktikázás: Laci, Ádám és Dani el is merültek a lehetséges párbajok latolgatásában.

Válságban Fanni és Maci házassága - mindketten mással hetyegtek

A szűzpöcök style már rég a múlté: Fanni nem igazán teljesíti házastársi kötelességeit. Vagyis teljesíti, de leginkább mindenki mással, csak Macival nem.

Maci bevitte a málnásba Vikcsut

Maci kéjlakká varázsolta a nyugiszobát, koktélt kevert, majd bevetette masszázs-tudományát, hátha Vikcsut leveszi a lábáról.

A villatérkép két csapata: a tisztánlátók és a vakok

Robin azt a feladatot kapja, döntse el, hogy ki, kivel van jóban, kivel nincs. Danit választja segítségnek, hogy feltérképezzék a villabéli viszonyokat.

Macinál betelt a pohár, nem bír az asszonnyal

Maci elhatározta, hogy ha Fanni házasságot tört, akkor semmi akadálya, hogy ő is másnál keresse a boldogságot.

Fanni csak a „férjével” nem csókolózott

Fanni nem igazán teljesíti házastársi kötelességeit. Vagyis teljesíti, de leginkább mindenki mással, csak Macival nem.

Maci ezúttal Vikcsun bizonyította a masszázstudományát

Nincs olyan nő a villában, aki ellen tudna állni Maci varázsujjainak, és ez alól Vikcsu sem kivétel.

Dávid távollétében is nagy port kavart a Villában

A szimpátiaszavazás utolsó helyezettje ugyan már nem lakik a Villában, végrendeletében azonban kicsit odaszúrt Zsuzsának és Daninak is, tovább táplálva ezzel az irányukban már egyébként is meglévő ellenszenvet.

Maci számonkérte Vikcsut, aki kiakadt

A reggel Maci számára egy borzalmas felismeréssel indul, reggeli közben ugyanis észrevette, hogy Vikcsu, akit a szövetségesének tart, több másodpercen át gyanúsan nézett Zsuzsára, aki pedig visszanézett rá. Zsuzsa, a nagy ellenség, akiben nem lehet megbízni. Szóval Macinak sem kellett több, azonnal kérdőre vonta Vikcsut.

Robin váltotta Dávidot


szerző:
2014.11.26. 23:30
Robin váltotta Dávidot

Izgalmas nap volt a Villában: megvolt az első pásztoróra, Fanni ismét ontotta magából a magvas gondolatokat, a villalakók pedig új lakótársat kaptak. A létszám viszont változatlan maradt, hiszen egy valaki számára már ma este véget ért a játék.
 

Szexi rúdtánc a Villában


szerző:
2014.11.26. 12:02
Szexi rúdtánc a Villában

A buli hevében a fiúk és a lányok egyaránt kedvet kaptak egy kis pörgéshez.

Edina felcsapott kerítőnőnek

A tűzrőlpattant menyecske küldetésének érzi, hogy ne csak a villában, de a lakók szerelmi életében is rendet tegyen. Van, akinél nem jár sikerrel, de akad olyan szitu is, ahol eredményesnek mondható a ténykedése.
 

Dávid szellemmé vált, Laci vetkőzött

A villalakók megválasztották a legszürkébb játékost, Vikcsu kiakadt, Laci pedig ledobta a textilt.

ADÁSBÓL KIMARADT: Vikcsu, Maci és a

A Nyugiszoba rejtekében Vikcsu Macira feküdt és eltöltöttek néhány intim percet...

Villantások: A középpontban Zsu!

Dennis készségesen segít Zsunak a fürdésnél, a lány egy fél pillanatig nem szégyenlősködött.

Felelsz vagy mersz: Dennis mindene közel került Edinához

Lassan csináld, hogy ne kapjak akkora traumát! - ezt kérte Edina Dennistől a Felelsz vagy mersz játékban. A többség inkább mert, mint kínos kérdésekre válaszoljon.

Maci megalapította a Troll Bt.-t

A Zabálnivaló fiú nem elég, hogy horkol, még a frászt is ráhozza társaira, és teszi mindezt az éjszaka közepén. Zsu Dani ágyába indult, de közben megbotlott Dávidban. Laci pedig elnyerte a parakirály címet.

Vikcsu kontra nyers hús? Ajvé!

A nyers hús komoly undort is kiválthat? Vicksunál igen. A BeleValóban ki is derült, hogy ezzel a tulajdonságával nem szerzett tulságosan jó pontokat a társai körében.

A bulizás után jöhet a sokk

Lilu a villa-látogatása után, be is jelentkezett a lakókhoz, hogy kellőképp lesokkolja őket, újra: kiderült ugyanis, hogy a nézők szimpátiaszavazásának hamarosan eljöna  vége, és ezzel együtt egy villalakónak is.

Szuperképességekkel szárnyalhatnak tova a villalakók!

A Villában beköszöntött a hőskor, csak egy picit másképp: a lakók a szerencsére bízva magukat mindannyian kaptak egy-egy képességet, mellyel megválthatják saját VV-életüket.

Így buliznak a Villában


szerző:
2014.11.23. 12:59
Így buliznak a Villában

Teljes a létszám a Villában, így a taktikázás előtt kibulizták magukat a Villalakók. Nézz belőle egy kis ízelítőt!

Maci megujjazta Fannit!


szerző:
2014.11.22. 23:32
Maci megujjazta Fannit!

Na ilyen az, amikor Maci van a málnásban! A zabálnivaló srác már fürdött együtt bomba nőkkel, másoknak lelki segélyt nyújtott, de kétségtelen hogy Fannival ért fel a csúcsra.

Megbukott a csapatjáték a Villában

Ahhoz képest, hogy focizni szeret, az igazságosztó srácnak nehézséget okozott a csapatjáték. Mondjuk ez nem csoda, hiszen maga a feladat sem tetszett Dávidnak.

Vikcsu máris megtört?


szerző:
2014.11.22. 22:02
Vikcsu máris megtört?

Magabiztossága már közel sem akkora, mint korábban. Szerencséjére viszont van egy érző szívű Macink, aki rögtön kiszúrta, hogy baj van, s egyből a segítségére sietett.

Új alfahím érkezett a villába?

Megtelt a villa, beköltözött két új lakó, így már teljes a létszám a luxusbörtönben! A pasiknak lesz félnivalója, hiszen megérkezett a jóképű Tettrekész Ádám, de itt van már Zsuzsa is, aki már megérkezésekor sem volt rest kiosztani mindenkit.
 

Teljes videó:  Maci a zuhany alatt két csajjal

Nincs is jobb egy kis frissítő tusolásnál, főleg hármasban!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-20

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Pár nap alatt annyi minden történt, mint a korábbi VV-k történetében két-három hét alatt. A villa újdonsült párocskájánál gyorsan zajlanak az események: csók, paplan alatti kalandok aztán egy minimál balhé. Az eredmény: egy bűnbánó alfahím és egy sértett plázacica. Szívünk szakad meg értük.

Laci elrúgta Dórinál a pöttyöst?

A villa újdonsült párocskájánál gyorsan zajlanak az események: csók, paplan alatti kalandok aztán egy minimál balhé. Az eredmény: egy bűnbánó alfahím és egy sértett plázacica. Szívünk szakad meg értük.
 

Te szoktál szkreccselni?


szerző:
2014.11.19. 23:45
Te szoktál szkreccselni?

Lassan ki lehetne adni egy VV fogalomhatározót: most már tudjuk, hogy mi az a szkreccselés, kibikkantás, de a hajazni szót is más értelemben hallhattuk. Az újonnan érkező Maci azonnal levette a lányokat a lábukról, keménykezű Reni pedig majdnem beájult a villába.

Dóri végül Laci ágyában landolt

Melós napja volt a macsónak, főzött és még Dórit is meg kellett hódítania, végül csak pórul járt, mert bilincs kattant a kezén. Ám az újonnan érkező zabálnivaló Maci megmentette a csíntalan srácot.
 

Laci és Fanni riszálja a legjobban a poppolóját

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy válasszák meg a Villa legszexibb lányát és fiúját egy szexi táncverseny keretében. Mindent megtettek a győzelemért!

Fanni:

Reggelre teljesen úrrá lett a társaság jó részén a kiéhezettség, amin a közösen készített reggeli sem enyhített. A Villa hegylakója például Fannikánál próbálkozott, aki inkább Laci társaságára és masszázstudományára vágyott, de ezzel nem volt egyedül.
 

Máris kóstolgatták egymást a villalakók

Épphogy beköltöztek, máris klikkesednek, taktikáznak, puhatolják egymás határait, sőt, egyeseknek kiszemeltje is van. Érkezett egy új villalakó is, Edina amilyen kicsi, olyan nagy a szája.

Dani ráhajtott Fannira


szerző:
2014.11.17. 22:30
Dani ráhajtott Fannira

A villalakók is sejtik, hogy nem egyszerűen dekorációként funkcionál az udvaron látható kis installáció, hanem nagyon is fontos szerepet fog játszani a későbbiekben! Még néhány napig várni kell, hogy kiderüljön az igazság, szerintetek jó úton jártak a villalakók a megfejtéshez?
 

Laci már most betenné Dórinak, aki inkább Vikcsuval hálna

Vasárnap este hatan költöztek be a Villába és alig telt el néhány perc, máris formálódni kezdtek a viszonyok.
 

„Diszkrét” bulival zárult az első este

Az első beköltözők egy igazi welcome bulival ünnepeltek. Amint meghallották a zenét ledobálták magukról a ruhát, és indulhatott a party!
 

Mire számíthatunk Vikcsutól?

"Ne tévesszen meg senkit az alakom, az első osztály mindig párnázott!"

Vikcsu balhés csajnak tartja magát

Imád a patológián dolgozni, tehát a munkáját szereti, de a szerelmi életével hadilábon áll.

Vikcsu a bevállaós pasikat szereti, de a csajokat se veti meg

Régen sokat bántották és emiatt ma már tesz mindenki véleményére. Ti mit szóltok hozzá?

Mindenre elszánt karakterekkel indul a ValóVilág7!

Vasárnap este az első hat villalakó ringbe száll a főnyereményért, és kezdetét veszi a hónapokon át tartó versengés. Bemutatjuk a beköltözőshow főszereplőit!

Vikcsu


szerző:
2014.11.14. 08:40
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való