KERESÉS search-close

Veszprém megye

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Veszprém megye"

Szemtanúkat keres a motoros pár

Most is fájdalmai vannak, és nehezen tud mozogni a motoros, aki barátnőjével szenvedett balesetet a Veszprém megyei Litér határában, egy hete. Azt állítják: azért hajtottak az árokba, mert a szemből érkező traktort előzni kezdte egy busz, és másképp nem tudták elkerülni az ütközést. Szerintük a traktor és a busz sem állt meg, pedig – mint mondák – látniuk kellett a balesetet. A pár teljes beszámolója megnézhető: ITT!

Temetőkben fosztogattak, elfogták őket

Temetői tolvajpárost fogtak el a rendőrök. Főként Veszprém megyei temetőkből loptak gránitból és márványból készült vázákat. A munkát megosztották: egyikük leszerelte a zsákmányt, a másik férfi - aki síremlékek készítésével foglalkozott- áron alul eladta. A hozzátartozók szerint gyalázat, ami történt.

Megdöbbentő gyilkosság – 8 éves gyerek az áldozat!

A gyerek véres ruháit falubeliek találták meg, később pedig a kislány meztelen holtteste is előkerült. Édesanyja megtörten nyilatkozott Híradónknak. A rendőrök keresik a gyilkost. Megrázó történet!

Vonatba csapódott a furgonnal


szerző:
2015.07.17. 18:10
Vonatba csapódott a furgonnal

Halálos baleset a vasúti átjáróban. Későn vette észre a tilos jelzést és akkor már hiába nyomta a féket, nem tudott megállni egy kisteherautó vezetője Veszprém megyében.

Lezuhant egy siklóernyős


szerző:
2015.06.27. 18:20
Lezuhant egy siklóernyős

Körülbelül 20 méter magasról zuhant a fák közé egy siklóernyős pénteken a Veszprém megyei Márkónál. A férfi maga hívta a mentőket, a csuklója eltört és a mellkasa is megsérült. Több mint egy órán át keresték, mire a fák között megtalálták. Azt még vizsgálják, hogy miért történt a baleset.

Előzetes: Gyászol Nagytevel


szerző:
2015.05.10. 16:08
Előzetes: Gyászol Nagytevel

A Veszprém megyei faluban lakott az a három fiú, akik vasárnap hajnalban meghaltak egy autóbalesetben. Információink szerint a sofőr nem volt ittas, viszont túl gyorsan hajtott. Hogy miért, azt megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

HÓHELYZET: Több mint 30 centi hó hullott

Lezárt utak, árokba borult autók voltak Veszprém megyében is. A legtöbb hó a Bakonyban esett. Vannak olyan területek, ahol szombat reggel óta több mint 30 centi hullott.

Jelentősen felpuhulhat az útdíj-rendelet

Az Index információi szerint kikerülhet a fizetős szakaszok közül a Liszt Ferenc Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út, valamint nem kell majd külön megyei matricát venni az M7-es Veszprém megyei szakaszára sem.

Törzsutas: Balatonfüred


szerző:
2012.09.09. 12:05
Törzsutas: Balatonfüred

Törzsutas: Híres Állami Szívkórházával, 1971-től hazánk első gyógyüdülővárosa, 1987-től a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa, három éve Kultúra Magyar városa kitüntető cím birtokosa, ez Balatonfüred.

Törzsutas: Sümeg


szerző:
2011.10.30. 13:55
Törzsutas: Sümeg

Törzsutas: A vasárnapi adásunkban Sümegre kirándultunk és ezúttal egy kicsit az időben is visszautaztunk!

Ellopták a fegyvereket, vagy mégsem?

A Veszprém megyei múzeum vitte el a tapolcai hadtörténeti emlékparkból „eltűnt” fegyvereket.

Életmentő chatelés a neten?


szerző:
2011.03.19. 16:21
Életmentő chatelés a neten?

Vélhetően megmentette egy fiatalember életét a chatpartnere. A férfi öngyilkossági szándékáról írt társának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való