KERESÉS search-close

Veres Margit

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Veres Margit"

Egy éve börtönben kéne lennie az ex-polgármesternek, ehelyett…

Veres Margit Balmazújváros független, fideszes és MSZP-s támogatású polgármestere volt. Egészen addig, amíg hivatali vesztegetés miatt el nem ítélték jogerősen 5 évre. Mert hogy az ítélet szerint Veres Margit, még a város jegyzőjeként, pénzt és egy autót fogadott el egy vállalkozótól, segítségért cserébe. Egy éve született meg az ítélet, de még mindig nem vonult börtönbe: egy önkormányzati cégnél dolgozik, jön-megy a városban, és vezető fideszes politikusokkal mutatkozik különféle rendezvényeken, mint ha mi sem történt volna…

Egy éve nem vonul be a börtönbe Balmazújváros egykori polgármestere

Meccsekre jár, és gyakran mutatkozik együtt kormánypárti politikusokkal. Egy éve ítélték jogerősen 5 évre Balmazújváros egykori polgármesterét hivatali visszaélés miatt, de Veres Margit azóta nem vonult be a börtönbe. A Házon kívülből kedd este megtudhatják, hogy a volt polgármester azóta egy önkormányzati cégnél dolgozik, és a helyiek szerint feltűnik a helyi Fidesz-irodában is.

Nem vonult börtönbe a politikus

Az Igazságügyi Minisztérium engedélyezhette Balmazújváros jogerősen elítélt korábbi polgármesterének, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia - írja a 24.hu. Veres Margit még a fideszes vezetésű önkormányzat jegyzőjeként segített egy vállalkozónak, hogy állami támogatásból rendezvényközpontot építhessen, ezért egy autót kapott cserébe. 5 év börtönt kapott hivatali visszaélés és vesztegetés elfogadása miatt, de nem kezdte meg büntetése letöltését.

 

Ártatlannak mondja magát a polgármester

Ártatlanul kell börtönbe mennie - ezt mondta Veres Margit. Balmazújváros polgármesterét jogerősen 5 év börtönre ítélték. A bíróság szerint 5 millió forintot és egy autót ajánlott neki egy vállalkozó azért, hogy állami támogatásból egy rendezvénycsarnokot építsenek a városba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való