KERESÉS search-close

Venczel Vera

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Venczel Vera"

Öt életmű díjat osztottak ki az 5. Magyar Filmhéten

Bánsági Ildikó, Venczel Vera, Bodrogi Gyula, Andorai Péter és Koncz Gábor. Ők kaptak életműdíjat első alkalommal a Magyar Filmakadémiától tegnap este. A gálával kezdődött az ötödik Magyar Filmhét, amelyen 203 filmből válogathatnak a nézők szombatig a Corvin moziban. Sőt szavazhatnak is a tavalyi év általuk legjobbnak tartott magyar filmjére.

Fél Kettő 11-10-14


szerző:
2011.10.14. 14:15
Fél Kettő 11-10-14

Fél Kettő: Győzni akar - Malek Miklós a 25 év felettieket kapta. Vendégünk az X-Faktor mentora. Gólyahír - kamaszok anyaszerepben. Fel tud-e nevelni egy gyerek egy gyereket? Vándorló lélek - van-e élet a halál után? A Fél Kettő vendége a Vörös oroszlán című darab főszereplője, Venczel Vera.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való