KERESÉS search-close

Vankó Magdolna

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vankó Magdolna"

Nincs nyelvérzéke a gyereknek, mit tegyek?

A nyelvtanulás az a kérdés, ami teljesen egyénfüggő: van, aki pillanatok alatt ráérez, és képes elsajátítani egy idegen nyelvet, valaki viszont évekig szenved. Sokan arra esküsznek, hogy gyerekkorban, minél korábban érdemes elkezdeni, de mi a tuti módszer és mivel könnyítheti meg a dolgát, akinek valamiért nem állt rá az agya más nemzetek nyelvjárására? Vankó Magdolna, oktatási szakértőt kérdeztük.
 

Tények és tévhitek a babák nyelvtanulásáról

Vankó Magdolna, tanulási szakértő elmondta, miért érdemes már kisgyermekkorban nyelveket tanítani gyermekeinknek, valamint bemutattuk Dobó Ági kisfiával, milyen módszerrel lehet könnyen és gyorsan eredményeket elérni. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való