KERESÉS search-close

Vanessa Paradis

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vanessa Paradis"

Szépséghibák, amik ma már szexinek számítanak

Két éve mutatta be a Fókusz: ki gondolta volna, hogy eljutunk idáig, amikor szeplőket tetováltatnak maguknak, akik igazán szexik és trendik szeretnének lenni? Szeplővel vagy anélkül szép igazán az élet? Sokkoló divatőrületek a hónaljfehérítéstől, a szemgolyó-implantátumig, vagy az elálló műfogakig...

Súlyos betegséggel küzd Johnny Depp fia?

Múltkor írtunk róla, hogy a színészről sokkoló képek jelentek meg a közösségi médiában, most viszont újabb rossz hír érkezett a családról.

Úristen! Rá sem fogsz ismerni Johnny Depp-re!

Az 53 éves színész, nemrég a Karib-tenger kalózai 5 bemutatóján jelent meg, és hát valljuk be, már nem is hasonlít régi önmagára! Érdekelnek a részletek? Mutatjuk, ahogyan azt is, hogy az egykori szívtiprónak, milyen fantasztikus nők szívét sikerült elrabolnia! Kár érted Johnny!

Messze még a vége


szerző:
2016.07.29. 18:00
Messze még a vége

Johnny Depp felesége, Amber Heard májust közepén adta be a válókeresetet férje ellen, de még nagyon távolinak tűnik bármiféle egyezség. Mint ismert, a modell azt állította, egész kapcsolatuk alatt félelemben élt, és Depp többször is bántalmazta fizikailag. A súlyos vádakkal szemben a színész mellé állt két korábbi partnere is: első felesége mellett, a modell Vanessa Paradis is azt állította, Amber Heard minden vádja hazugság. A tét persze óriási: ha a bíróság Heardnek adna igazat, azzal nem csak Depp megítélésén esne csorba, hanem mindez a bankszámlájára is hatással lenne.

Dupla tragédia érte Johnny Deppet

A színészt szerencsétlenségek hada sújtja. Pár nap különbséggel veszítette el a két, hozzá legközelebb álló szeretett személyeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való