KERESÉS search-close

ValóVilág 2

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ValóVilág 2"

Laci vitte el a ValóVilág 2 fődíját

Péter esett ki elsőként a versenyből, ő lett a harmadik helyezett, nem sok szavazaton múlt, de végül Laci beelőzte Anikót.

Anikó könnyek között búcsúzott Gábortól

Gábor alulmaradt a ValóVilág 2 utolsó Párbaján Péterrel szemben, a stúdióból még beszélhetett Anikóval a kiesése után, aki cseppet sem örült, hogy nem a barátja mellett izgulhatja végig a Finálét.

Megvan a ValóVilág 2 összes Finalistája!

A széria utolsó Párbaján Gábor és Péter mérkőzött meg egymással. Péterért Laci, Gáborért pedig Anikó izgult a Villában.

Közeledik a ValóVilág 2 utolsó Párbaja!

A nézők már döntöttek, de Laci és Péter még nem tudja, hogy melyiküknek kell menni párbajozni Gáborral.

Eljött az ideje az utolsó Kiválasztásnak

Már csak négyen vannak a Villában, hamarosan eldől, ki jut be a Fináléba. Utoljára került zöld kendő valaki csuklójára.

Anikó maradt az utolsó nő a Villában

Bekövetkezett, amitől Laci és Péter tartott, Anikó kiejtette Sziszit a játékból. 

Sziszi bezavar Gábor kapcsolatába?

Visszautaztak az időben a villalakók és készítettek egy kisfilmet, amiben Sziszi bárénekesnő, Laci rendőr, Gábor és Anikó pedig egy csempész-házaspár bőrébe bújt.

Szokatlan és hiányos öltözékben sétálgatott Laci a Villában

Csak egy hosszú, test köré tekert madzag és jó pár palacsinta fedte Lacit, amikor Sziszivel vonult fel a nappaliban, akár egy kifutón.

Laci és Péter nagyon féltik Sziszit Anikótól

Anikó lila kendő híján a Párbaj után azonnal újra Kiválasztott lett. Kihívás még nem volt, de sokan úgy érzik, Sziszi lesz az ellenfele.

Újra meglepetést okozott a Kiválasztás a Villában

Anikó épphogy visszajött egy Párbajról, amit ráadásul nagy fölénnyel nyert, most mégis visszaküldik a csatatérre a társai.

Anikó nagy fölénnyel ejtette ki Békát a játékból

Bár a harc nem volt vérre menő, a szőkeség mégis közel négyszer annyi szavazatot kapott, mint Béka. 

Péter kikészült lelkileg, miután Sziszi elment Lacival

Laci és Sziszi néhány órára elhagyhatta a Villát, amin a vörös szépség villaszerelme teljesen kibukott. Ő akart volna menni Sziszivel a kifutóra.

Törzsi bulit tartottak a Villában

Hiányos öltözékbe bújtak a villalakók, majd érkezett hozzájuk egy autentikus afrikai zenészekből álló csapat, akik fokozták a buli hangulatát.

Végre a villalakók is megtudták, hogy Béka vagy Laci megy párbajozni?

Bár a nézők már korábban eldöntötték, melyik fiút szeretnék Anikó mellett látni a Párbajon, a kihívottak még nem tudták, melyikük veheti le a zöld kendőt.

Lilu és Balázs a ValóVillában töltötték az éjszakát

Nemcsak egy rövid látogatásra érkezett a két műsorvezető, azon kívül, hogy bent aludtak, jól ki is faggatták a villalakókat a benti viszonyokról és az érzéseikről.

Csúnyán összebalhézott Péter és Béka

Péter szerint Béka több hónapnyi barátság után hátbaszúrta őt, amivel Béka cseppet sem ért egyet. 

Laci átlátott a szitán, de újra őt kérték számon a reakciójáért

A Kiválasztáson lefolytatott taktikázáson Laci rendkívül jól szórakozott, tudta, mi miért történik, ami feldühítette az összebeszélő Békát, Anikót és Gábort.

Laci hangosan kacagott a Kiválasztás eredményén

A Villa legmegosztóbb lakója imádta, ahogy alakultak az események a jelrakásnál, és ennek hangot is adott. Hárman ugyanannyi jelet kaptak, ezért Sziszinek kellett eldönteni, hogy Gábor, Béka vagy Anikó menjen párbajozni.

Solya megalázva érezte magát Laci poénja miatt

A Párbaj előtt két részre szakadt a Villa, Sziszi és Laci drukkerei álltak egymással szemben. A kampány pedig nem sikerült túl elegánsra, Béka be is olvasott Lacinak miatta.

Szoros volt a verseny Sziszi és Solya Párbaján

A vörös démon és a szőke ciklon csatája nem volt hangos, a szavazatok között sem mutatkozott akkora különbség, mint az előző Párbajokon. 

Nagy meglepetés érte a villalakókat anyák napján

Mind a hét villalakó megölelhette az anyukáját és megmutathatta nekik a Villát belülről. De ami ennél is fontosabb, hogy nagyon hasznos tanácsokat és sok energiát kaptak tőlük.

Solya nagyon bízik benne, hogy vissza tud térni Sziszi ellen

Közeledik a vörös démon és a szőke ciklon összecsapása. Béka és Solya végigvették a lehetőségeket, vajon mi történik majd a Párbajon?

Péter virágcsokorral lágyította meg Sziszi szívét

A vörös démont nagyon megbántotta villaszerelme, majd Péter kért a riportszobában egy virágcsokrot és írt mellé egy szívhez szóló levelet...

Solya és Gábor hiába várta, hogy kiderüljön, melyikük párbajozik Sziszivel

Majka és Oki visszaköltözött a Villába, de nem miattuk jelentkezett be a műsorvezető élőben. A két kihívott nagyon várta a nézői döntést a Párbajról.

Laci és Péter összeverekedett Sziszi miatt

Szakítós jeleneteket láthattunk a Villában, Béka Solyával mutatott be egy kiabálós összeveszést, Anikó Gáborral szakított. De a legnagyobb balhé Sziszi és Péter között zajlott le, mert kiderült, hogy Laci is belekerült a képbe...

Kemény katonai kiképzésben vesznek részt a villalakók

Katonai egyenruhát kaptak a ValóVilág 2 játékosai, egy kiképzőterepen mentek végig, ahol kúszni, futni, húzódzkodni és lőni is kellett.

Béka teljesen kiakadt a ValóVilág jósnőjére

A villalakó sosem szerette a jóslást, egy porcikájával sem akarta ezt a feladatot teljesíteni, ki is vonult a nappaliból, miközben Morvay Kendra elmondta, mi vár rá a következő hónapokban.

Sziszi meglepően fogadta, hogy Péter Párbajra küldi

Nagy port kavart a Kiválasztáson Péter döntése, aki Lacira és Solyára is voksolhatott volna, mégis Sziszit küldte ki párbajozni. És hogy mit szólt ehhez Sziszi? A videóból kiderül.

Hoppá! Péter párbajozni küldi Sziszit?!

A legújabb Kiválasztáson hármas holtverseny alakult ki. Solya, Laci és Sziszi 2-2-2 jelet kapott a lakóktól, ezért a védettséget élvező Péternek kellett döntenie arról, ki kapja a zöld kendőt. De a választására senki nem számított.

Szerepet cseréltek a fiúk és a lányok a Villában

Új feladatot kaptak a villalakók, a fiúkból lányok, a lányokból fiúk lettek egy napra. Szisziből Szilárd lett, Péterből Petra, és bizony nem is bírt magával az újdonsült Szilárd, ha meglátta Petrát...

Pétert zavarja, hogy nem tudja, mi baja volt vele Zsoltinak

Peti a Párbajt megnyerte, mégsem tud túllendülni azon, hogy Zsolti nem mondta el neki, mi zavarja benne. Szsiszit faggatta, ő vajon tudja-e a választ erre a kérdésre?

Óriási volt a szavazatkülönbség Péter és Zsolti Párbaján

Eljött az idő, hogy kiderüljön, kit szeretnének látni a nézők továbbra is a Villában. Az állás nem volt szoros.

Sziszi és Péter kezdi kihúzni a gyufát a közös hálóban szexeléssel

Amíg a szerelmespár egymás társaságát élvezte, a többi villalakó a teraszon beszélte meg, kinek mi a véleménye arról, hogy Sziszi és Péter mindenki előtt bújik ágyba egymással. Végül Zsolti elálmosodott és befeküdt a szeretkező páros mellé aludni...

Össztűzbe került a Párbaj előtt álló Zsolti

A nézők Zsoltit küldték párbajozni Péterrel, de a nagy csata előtt a villalakók még lehetőséget kaptak arra, hogy elmondják a véleményüket Zsoltiról, azt is, ami szerintük nem a legjobb tulajdonsága.

Lacinak kellett Párbajozót választani 3 villalakóból

A védettséget élvező Lacinak Sziszi, Zsolti és Péter közül kellett dönteni, hogy melyikükre kerüljön a zöld kendő. Erre a névre azonban senki nem számított, pláne Lacitól.

Hoppá! Solya menyasszony lett a Villában!

Senki nem számított rá, milyen fontos esemény szemtanújává válik ezen a napon. Leginkább Solya nem, akinek egy gyűrűt és örök hűséget ajánlott a szerelme, Tomi.

Vizespóló és vetkőzős szauna partyt rendeztek a villalakók

Elengedték magukat a ValóVilág játékosai, vízzel locsolták egymást és táncoltak a medence szélén, majd a szaunában a melltartók is lekerültek...

Lacinak és Solyának szembe kellett néznie a problémáikkal

Egy feladat miatt a két villalakó kénytelen volt a többiek előtt megbeszélni azokat a feszültségeket, amik kettejük között felhalmozódtak a játék alatt és bárki elmondhatta a véleményét.

Semmiségen balhézott össze Anikó és Gábor

Egy májkrém miatt robbant ki a vita, ami Gábor sértettségéhez és Anikó csalódottságához vezetett. De Sziszi szerint más is van a pakliban...

Nagy fölénnyel ejtette ki villatársát a Párbaj győztese

Elérkezett a Laci-Rita Párbaj ideje, a végén pedig nem kis szavazatkülönbséggel a Villa legtöbb vihart kavart lakója került vissza a játékba.

Ritát meglátogatta az édesanyja, de kerülte a Kismocsok témát

Lacihoz kisfia, Máté, és volt szerelme, Gabi érkezett a Párbaj előtt. Rita édesanyja, Marika biztosította Ritát a szeretetéről és támogatásáról, de nem akart a Kismocsokkal való viszonyáról beszélni a lányával.

Könnyes bejelentkezés után a Párbajozók szeretteinek nyílt a villaajtó

Rita és Laci hamarosan párbajozni mennek, de előtte még Laci kisfia, Máté és édesanyja, Gabi lelkesítette a nézőket, hogy küldjenek szavazatokat Lacira, Ritához pedig az édesanyja, Marika jött. De nemcsak a stúdióig engedték őket a műsorkészítők.

Rita lehetőséget kapott rá, hogy Kismocsok után menjen

Zsolti és Rita viselte a zöld kendőt, de ezen az estén kiderült, melyikük megy párbajozni Lacival. És a Kihívott ezt egy cseppet sem bánta.
 

Vicces vagy szexis feladatokkal szerezték vissza személyes tárgyaikat a villalakók

Csenő manók napja volt a Villában, a játékosoknak titokban el kellett emelniük valamit a többiektől, és annak, hogy személyes tárgyaikat visszakapják, megvolt az ára...

Solya és Laci újra egymásnak feszült

A beköltözés után Laci még gyengéd érzelmeket táplált Solya iránt, de a kezdeti vonzalom egyre inkább ellenszenvbe csap át kettejük között.

Rita és Zsolti is igazságtalannak érezte Laci indoklását

Laci kihívta Párbajra Ritát és Zsoltit. Miután véget ért az élő adás, mindketten tisztázni akarták Lacival, hogy az, amit mondott róluk, nem felel meg a valóságnak.

Péter sebezhetővé vált Sziszi iránti érzései miatt

Nem szerelemnek indult, mégis elmélyült Péter és Sziszi kapcsolata. De úgy tűnik, ezúttal nem a nő gondolja komolyabban a dolgokat...

Mindenki Zsolti küldetését szabotálta a Villában

Zsolti kapott egy levelet a riportszobában, arra kellett rávennie az összes lányt, hogy tetőtől talpig öltözzenek át. Csak azt nem tudta, hogy erről mindenki tud.

Béka azt hitte, Mucika nem várja a Villán kívül

Béka kapott egy napot, amikor átléphette a Villaajtót, a családja várta egy étteremben. De nagy bánatára a szerelme nem volt ott. Ő egész máshol bújt el.

Laci ellen fordultak a villalakók?

Eljött az újabb Kiválasztás ideje, minden a papírforma szerint alakult. Lacit nem érte meglepetés és biztos benne, hogy azok közül választ majd, akik rátették a jelet.

Rita úgy érzi, Kismocsok után ő is távozni fog a Villából

A legutóbbi Párbaj végeredménye nagyon megviselte Ritát. Nem akar taktikázni, de vannak megérzései és fél attól, hogy neki kell kihívnia valakit.

Kismocsok érzelmes búcsút vett Lacitól és Zsoltitól is

A Párbaj előtt Laci szerette volna tisztázni a konfliktusokat és bocsánatot kért a lánytól, Zsolti pedig sírt, amikor elköszönt Kismocsoktól.

Meglepő eredménye született a Gábor-Kismocsok Párbajnak

Rita már a stúdió felé vezető úton sírva búcsúzott Kismocsoktól, Gábort kint várta a szerelme, aki a gyermekét hordja a szíve alatt.

Schobert Norbi jól megizzasztotta a ValóVilág 2 játékosait

Nincs menekvés a villalakóknak, ha az ország legismertebb fitneszguruja veszi őket kezelésbe. Norbi jött és máris beindult az alakformálás a Villában.

Eljött a zsarnokság napja a Villában

Levelet kaptak a Villa uralkodói. Olyan feladatokat kell adniuk a jobbágyoknak, amit utálnak és senkinek sem adhatnak kegyelmet.

Zsolti és Laci összevesztek a trónfosztás után

Zsoltit megfosztották királyi címétől, ami után tömlöcbe zárták, ami a riportszoba volt. Laci is bement vele és összeszólalkoztak azon, miért nem hajtották végre a jobbágyok Zsolti király utasításait, miközben Péternek nem mertek ellenszegülni?

Zsolti király Júliának nevezte ki Békát

Újfajta hierarchia állt fel a Villában, volt, aki király, míg mások jobbágyok lettek. Laci és Béka szórakoztatta az uralkodókat, előadták a Rómeó és Júliát is.

Sziszi szembesítette Pétert legrosszabb tulajdonságaival

Amíg Rita a hálóban sírdogált, mert félti a Párbajtól Kismocskot, addig Sziszi és Péter próbálták megbeszélni, mi a baj kettejük kapcsolatával?

Gábor élete legmeghatóbb hírét kapta a ValóVilág 2 alatt

Gábornak születésnapja volt, aminek apropóján a műsorkészítők kivitték a luxusbörtönből és találkozhatott mindenkivel, aki fontos neki. Még olyan hírt is kapott, amire nem számított, de könnyeket csalt a szemébe.

Virágot hoztak, táncoltattak és vetkőztek a villafiúk nőnap alkalmából

Alaposan megünnepelte a nőket Béka, Gábor, Péter, Laci és Zsolti. Az érzéki vetkőzős tánc után jöttek a virágcsokrok és az érzelmes lassúzás.

Pikáns filmet forgattak a villalakók a vágyakról

Korhatár nélküli oktatófilm készült a Villa falain belül. Volt benne többféle udvarlás, vetkőzés, ágyjelenet... Mindenki kivette a részét a forgatásból.

Egymás nyakába borult Laci és Kismocsok

Laci már gyűjtötte egy ideje magába a sérelmeket és eljött az ideje, hogy tisztázza a problémáit Kismocsokkal.

Forr a levegő Laci és Kismocsok között, ami Lacinak fáj jobban

Kismocsok és Laci között egyre több a feszültség. Laci ki is borult Zsoltinak, mert úgy érzi, állandóan beszólásokat kap és soha semmi nem jó, amit csinál.

Kevés jel is elég volt a Kiválasztottsághoz

Újabb Párbaj közeleg, előkerültek a jelek és a tábla, meg a lakók között lappangó feszültségek. Három jel eldöntötte a sorsát a Kiválasztásnak.

Fiú- és lánycsapatokká álltak össze a villalakók

Laci és Rita felkészítette újonnan alakított együtteseit a show-ra, jöhettek a hamisítatlan csajos és pasis csípőrázások és a kissé hamis éneklések.

Sziszi sírva fakadt a Párbaj után

Anikó nyitotta ki a Villaajtót, aminek nem mindenki örült a lakók közül. Sziszi nem rejtette el az érzéseit.

Eljött az idő, hogy Anikó és Elvis egymásnak feszüljön

A magas, szőke szexbomba és a tetovált lázadó megküzdött a nézők kegyeiért, miközben kiderült, mi volt egymással a legnagyobb problémájuk.

Laci levezetett egy Villán belüli beszavazó show-t

Stohl András bőrébe bújt a villalakó, aki egyre több társánál húzza ki a gyufát a viselkedésével. Ezúttal Pétert és Zsoltit ültette a székbe, hogy újra megversenyeztesse őket.

Elvis alig várja, hogy megmérkőzzön Anikóval

Eldőlt, ki menjen harcba Anikóval, közben szerelmi drámák zajlanak a Villában, elsősorban Sziszi és Péter kapcsolata a központi téma.

Rita visszalépne a románcból Kismocsokkal?

Egy idegentől, újságon keresztül érkezett üzenet miatt Rita újra hűvös lett Kismocsokkal. Akinek viszont elege van abból, hogy folyton ő fut a lány után.

Kiderült, ki a legönzőbb és legpletykásabb a Villában

Sok feszültséget okozott egy Villába küldött feladat: pontozniuk kellett egymást a lakóknak belső tulajdonságaik szerint és nem mindenki örült az eredménynek.

Rita érzelmes búcsút vett Sziszitől a Párbaj előtt

Korábban Kismocsok miatt Sziszi féltékeny volt Ritára, de a lány olyan gesztust tett felé, amit először el sem mert fogadni tőle. Rita belekönnyezett Sziszi szavaiba.

Mónika nem akarta, hogy Sziszi párbajozzon, de rátette a jelet

Elérkezett a dögös vörös villalakó és a cuki szőke Mónika összecsapásának ideje. Kiderült, hogy Sziszi sokat támogatta Mónikát, aki viszont nem gondolta végig, hogy az ő jele is hozzásegítheti Sziszit a Párbajhoz.

Rita eddig mindenkinek csak fájdalmat okozott?

Ütött az igazság órája a Villában. Bármit kérdezhettek egymástól a lakók, így kiderült, mitől lenne boldog Rita és akar-e gyereket vagy esküvőt Zsolti?

Kismocsok egyszerre boldog és szenved is Rita miatt

A villalakó teljesen elképzelhetetlennek tartotta, hogy valaki iránt gyengéd érzelmeket tápláljon, aki nem a barátnője. De a villalét mindent megváltoztatott, és ez jó és rossz neki egyszerre.

Szerelmi drámák és beteljesülések éjszakája volt a ValóVillában

Amíg Solya és Laci próbált rájönni, hol húzzák meg a határt úgy, hogy közben az összebújások is megmaradjanak, addig Sziszi és Péter nem dilemmázott. Valami történt a takaró alatt...

Szexi ruhákban csúszkáltak a jégen a villalakók

Jégtáncgálát tartottak a ValóVilág 2 játékosai, az előadások szórakoztatóra sikerültek, bár volt, akin végül kifogott a gravitáció.

Kismocsok kiborult kinti szerelme üzenetétől

Rita és Kismocsok suttogtak éjjel a takaró alatt, később egy újságban olvasott üzenet teljesen padlóra küldte a villalakót, aki Ritához is kötődni kezdett.
 

VillaRítusTáncot jártak a lakók, miközben nemet cseréltek

Béka, Elvis és Laci női ruhába bújtak, Sziszi, Rita és Anikó szakállat rajzoltak maguknak, így játszották el, hogyan szednék fel egymást tánc közben. Kismocsoknál mindenki bepróbálkozott.

Sziszi tényleg nem volt szomorú a zöld kendő miatt?

A második Kiválasztás nem Sziszinek kedvezett, de elmondása szerint nem haragudott és mindenkinek szíve joga arra tenni a jelet, akire akarja. 

Kismocsok és Rita dilemmázik, Péter és Sziszi viszont nem vár tovább

Az éjszaka sötétjében mindig történnek érdekes dolgok, de amíg a két lány a köztük kialakult érzelmeket próbálta megfejteni, addig Péternek és Sziszinek nagyon melege lett a takaró alatt...

Furcsa fogadalmat tett egymásnak Sziszi és Péter

Esküvő volt a Villában, Sziszi nagyon izgult, azt mondta, ha ez ilyen, soha nem akar férjhez menni. Zsolti vezette a szertartást, a fogadalom szövege pedig jelentősen eltért a megszokottól.

Csöpke elsírta magát a nézők döntése miatt

A második ValóVilágban még két Kihívottat választhatott a Kiválasztott és a nézők döntötték el, hogy közülük ki menjen párbajozni. Elvis és Csöpke voltak veszélyben.

Csöpke tele van sérelmekkel Lacival szemben

A Kihívás után a korábbi konfliktusok csak egyre kiélezettebbé válnak, Csöpke Laci egyik jóbarátjával, Solyával és Sziszivel beszélte meg, mi a legnagyobb gondja Lacival.

Mi baja Lacinak Csöpkével és Elvisszel?

Az első Kihívás után Laci a teraszon mondta el a többieknek, miért döntött így, közben Csöpke a kanapén sírt, majd Elvis is csatlakozott a benti beszélgetéshez.

VV Laci megnevezte Párbaj-ellenfeleit

A valóságshow második szériájának első Kiválasztása után Lacinak kellett döntenie, hogy kivel akar menni párbajozni. Egy fiút és egy lányt nevezett meg.

Felpezsdítette a Villát a gyilkosjáték

Izgalmas feladatot kaptak a villalakók: egy gyilkos és egy álgyilkos ólálkodott a Villában, akik beikszelték áldozataikat. Ki kellett nyomozni, vajon ki az elkövető?

VV Zsolti elmesélte, hogyan kapott gyűrűt a szerelmétől

Zsolti Anikó ölében ülve mesélt romantikus történeteket a párjáról, akitől már gyűrűt is kapott, de ő is vett kettejüknek egy közöset.

Amíg Sziszi és Kismocsok romantikáztak, Csöpke és Zsolti összebalhézott

A lányok a kanapén fekve simogatták egymást, amíg a teraszon és a hálóban pattogtak a szikrák Zsolti és Csöpke között, akik a főzésen vesztek össze, a többiek pedig próbálták lecsitítani őket.

Szerelmi ügyekről lelkiztek a villafiúk

Ha eddig azt hitted, a férfiak az egyéjszakás kalandokat élvezik a legjobban, hallgasd meg ezt a beszélgetést és rájössz, mekkorát tévedtél.

VV Sziszi teljesen kiborult a falra kitett pucér fotójától

Felkerültek a falra korábban, a beköltözés előtt készült fotók a lakókról. Szisziről gyönyörű portrét választottak, de hiába tetszett mindenkinek, a vörös szexbomba elsírta magát.

Hoppá! Solya be akar feküdni Péter mellé?

Hatalmas bulival fogadták Solyát a villalakók. Amíg ők a kertben táncoltak, Zsolti megmutatta a szőkeségnek a hálószobát.

Alaposan átverték a régi villalakók VV Zsoltit

Üres Villa várta a ValóVilág 2 legújabb beköltözőjét, VV Zsoltit. Vajon hol lehetnek a többiek?

VV Sziszi: „Nem téged vártunk, de jó, hogy itt vagy!”

A vörös szexbomba nem tudta leplezni ellenszenvét, a fiúk azonban rögtön körülvették Ritát és megszavaztatták vele, melyik ágyban akar aludni? Majd Rita Csöpkénél ki is húzta a gyufát.

Így fogadták társai a 10. villalakót, Ritát

Egyre több játékosnak kell osztozni a helyen és a játékon, ezúttal Rita csatlakozott a már bent lakókhoz ördögszarvakkal felvértezve.

Kismocsok mondta el szerelme édesanyjának, hogy a lánya nőt választott

A ValóVilág 2 lakója többször beszélt már őszintén a másságáról, ezúttal sem köntörfalazott. De nem maga miatt vállalja a történetüket, hanem hogy az olyan lányokat, mint ő, elfogadja a társadalom.

Senki nem várta a lakók közül Lacit a ValóVilág 2 Villájába

Elérkezett egy újabb beszavazó show, ahol Laci Peruval és Szabinával mérkőzött meg. Bár a villalakók Perut várták, a nézők inkább Lacit akarták látni a játékban.

Béka és Kismocsok őszintén vallottak szerelmi életükről

Miközben a bikinis Sziszi fürdette az anyaszült meztelen Pétert, Béka és Kismocsok komoly lelkizésbe kezdtek a nappaliban. Kiderült, hogy Kismocsok korábban egy férfivel képzelte el az életét, Béka pedig rájött, hol rontotta el gyermeke anyjával.

Erotikus táncot lejtett Csöpke és Sziszi

Zenés produkciókat kellett előadni a 6 villalakónak, végül Béka döntötte el, hogy ki volt a legjobb. Ebben a részletben a két bombázó rázza csupasz hassal és Péter is megtette, amit lehetett - hiányos öltözetben.

VV Gáborékat nem hagyja nyugodni, Kismocsok miért a nők mellett döntött?

A második ValóVilág egyik legrejtélyesebb figurájának tarthatták a többiek Kismocskot, aki próbálta elmagyarázni Villatársainak, hogyan is működnek az érzelmei, de nem mindenkinek ment át a lényeg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való