KERESÉS search-close

Való világ powered by big brother

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Való világ powered by big brother"

Mi történt az egykori villalakókkal?

A harminchat millió forintos főnyereményért még nyolcan versenyben vannak. Őket már úgy ismerjük, mint a tenyerünket. Ahogyan annak idején a korábbi szériák játékosainak is minden lépéséről tudtunk. De vajon mi lehet most velük?

Elszabadultak az indulatok a VV párbaján

Nem volt még hasonlóra példa a ValóVilág párbajok sorában. Istenes Bence sokat tapasztalt műsorvezetőként is nagyon nehezen uralta a helyzetet. Krisztián és Tivy a szünetben kis híján egymásnak esett, ami pedig az élő műsorban történt, az egész egyszerűen pusztító.

Szürreális kiszavazóshow


szerző:
2016.11.14. 17:25
Szürreális kiszavazóshow

Istenes Bencének nem volt könnyű dolga vasárnap a Való Világ powered by Big Brother Tivi, Krisztián párbaján. A stúdióban a nézők és a párbajozók között is pattanásig feszült a hangulat. Míg Krisztián viszonylagos nyugalommal üldögélt és próbált válaszolni a műsorvezetői kérdésekre. A Youtube sztár Tiv Tivy úgy érezte a tánc és a stúdió angyalozás az, ami igazán segíthet a szavazatok növelésében.

Ki nevet a végén?


szerző:
2016.10.28. 17:25
Ki nevet a végén?

Ismét felpörögtek az események a Való Világ Powered by Big Brother villájában. A héten a luxusbörtön-töltelékek –a nézőknek köszönhetően- összebilincselve jártak-keltek, ami több kapcsolatra is pozitív hatással volt.

Ilyen még nem fordult elő a ValóVilág történetében

Nem várt fordulatot vett a ValóVilág párbaja, amikor Lóri mindenkit meglepve feladta a játékot. Vajon miért hozta meg a fiú ezt a döntést? És mi lesz ezután?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való