KERESÉS search-close

Vajda Pierre

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vajda Pierre"

Pierre már a kérdéseivel frászt hozott a versenyzőre

Zsolt óriási harcot vívott a konyhában, ami sok hibát eredményezett a tányérján. Mentora után Pierre és Ákos is aprólékosan vizsgálta a tányérjait.

Rácz Jenő kidobta a saját versenyzője ételét

A séf elkeseredett, amikor megkóstolta Vini szufléját, de a maradék két étellel is volt némi problémája. Vajon Pierre, Zé és Ákos is így gondolták?

Rozina, Bea és Pierre megtisztelőnek érezték, hogy visszatérhettek!

A Finálé napján újra kiegészült a háromtagú zsűri, hiszen Rozina, Bea és Pierre is segítettek nekik meghozni a nehéz döntést, hogy ki is legyen a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája győztese.

Kóstold végig Király Peti finálés menüsorát

Kíváncsi vagy milyen ételekkel készült a Fináléra Király Peti, és arra, hogyan értékelte ezeket a zsűri? A videóból minden kiderül!

Kóstold végig Risztov Évi finálés menüsorát

Kíváncsi vagy milyen ételekkel készült a Fináléra Risztov Évi, és arra, hogyan értékelte ezeket a zsűri? A videóból minden kiderül!

Mindenki rettegett Vajda Pierre kritikáitól

Vajda Pierre visszatért, és mindenki rettegett! Azonban azzal még Zét is meglepte, hogy negatív kritikái mellett, rengeteg pozitívumot is kiemelt a tányérokról.

Szétloccsant agy a zsűripulton?

Kovács Dóri bízott benne, hogy a desszertjén megköt a zselé, azonban amikor Rácz Jenő leszedte a tálaláógyűrűt a tányérról, furcsa látvány tárult eléjük.

Sárközi Ákos Somának: „Ebben a versenyben legyőztél mindent!”

A séf nagyon büszke volt mentoráltjára, amiért le tudta győzni saját magát. Vajon zsűritársai is értékelik ezt a küzdelmet?

Egykori zsűritagok segítik a Konyhafőnök VIP ítészeit!

A héten eldől, kik juthatnak be a gasztro reality döntőjébe, a legjobb hat közé. Fördős Zé és a két séf mellé éppen emiatt vendégek érkeznek, hogy segítsenek a nehéz döntésben.

Ezen a héten minden nap érkezik egy negyedik zsűritag

A Konyhafőnök VIP - A séfek csatájában most már elkél egy kis segítség, így a zsűri a héten minden nap más taggal bővül. Hogy ki mikor érkezik a konyhába, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatunk: a vendég zsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a következő célhoz, a séfkabáthoz.
Extra Konyhafőnök videóért kattintson ide.

VENDÉG ZSŰRIK: minden nap érkezik egy negyedik zsűritag

Hogy ki mikor érkezik a konyhába, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatunk: a vendég zsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a következő célhoz, a séfkabáthoz. 

Új kihívás: Vajda Pierre megint valami újban próbálta ki magát!

Jessica Alba, Drew Berrymore, Christiano Ronaldo és George Clooney sem ül a babérjain és herdálja cél nélkül dollár millióit. Ők azok a világsztárok, akik a szakmájuk mellett szívesen vágják új kihívásokba a fejszéjüket. Akárcsak a Konyhafőnök egykori zsűritagja, Vajda Pierre. A gasztro mogul időről-időre megújul. Most éppen könyvet ír, de tudták róla, hogy a 90-es években nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a plasztikai sebészet fellendülhessen Magyarországon?!

Négytagú, meglepetés zsűri várta a versenyzők ételeit!

Wossala Rozina, Zsidai Roy, Vajda Pierre és Gerendai Károly döntöttek róla, hogy melyik versenyző kolbászkái sikerültek a legjobban. A rendhagyó kóstolásra egyenként léphettek be a középdöntősök.

Rozina és Pierre visszatért a Konyhafőnök zsűri pultja mögé

Rég nem látott arcok térnek ma vissza a Konyhafőnök zsűri pultja mögé! De mi visszatérésük oka, mire számítanak a versenyzőktől, mit szólnak az új évadhoz, és mit gondolnak, mi a Konyhafőnök sikerességének titka?

 

Vendégséf 2018-01-07


szerző:
2018.01.07. 11:30

Vendégséf 2018-01-06


szerző:
2018.01.06. 13:25

Story Extra 2017-12-20


szerző:
2017.12.20. 15:40

Vendégséf 2017-12-17


szerző:
2017.12.17. 10:25

Vendégséf 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 13:30
Mit ne csináljunk karácsonykor a konyhában?

Vajda Pierre főzés közben mesélte el, melyek azok az apróságok, amiket muszáj betartani!

Vendégséf 2017-12-10


szerző:
2017.12.10. 10:20

Vendégséf 2017-12-09


szerző:
2017.12.09. 13:20

Vendégséf 2017-12-03


szerző:
2017.12.03. 10:40

Vendégséf 2017-12-02


szerző:
2017.12.02. 13:25

Újra vendégeskednek a séfek!


szerző:
2017.11.27. 07:40
Újra vendégeskednek a séfek!

Útjára indult a Vendégséf 2. évada. Vajda Pierre ismét séfeket küld családokhoz, akik így újabb recepteket, praktikákat tanulhatnak a profiktól. Az idei évad különlegessége, hogy főételek mellett desszerteket is készíthetnek a családok.

Vendégséf 2017-11-26


szerző:
2017.11.26. 10:50

Vendégséf 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 13:25
Vajda Pierre az Oltári csajokban!

Hajnal újabb kihívás előtt áll. Karola benevezte a Bürót, és ezáltal a fiatal séfet is egy versenyre. És akinek mérvadó lesz a véleménye, az nem más, mint a híres ételkritikus, Vajda Pierre! 

Portré - Vajda Pierre


szerző:
2017.07.04. 00:00
Vajda Pierre megőrül az autentikus spanyol tapasokért!

Június 15-én van a tapas világnapja! Vajda Pierre és Heiszler Olivér azért érkeztek a stúdióba, hogy erről a különleges ételről meséljenek, a Michelin csillagos séf pedig egy isteni tapaszt is elkészített a Reggeli konyhájában.

Vendégséf 2017-06-11


szerző:
2017.06.11. 10:30
Elindult Vajda Pierre új műsora a Vendégséf!

A műsorban Pierre, séfeket küld olyan családokhoz, akiknek nehezen megy bizonyos ételek elkészítése. Az ételkritikus pedig azt is elárulta, honnan jött az új műsor ötlete és hogy miben tér el az eddigiektől!

Vajda Pierre:

Ezúttal az ételkritikus alapanyagaiból, Szabó Győzőnek kellett főznie, de nem maradt segtség nélkül, hiszen a Michelin-csillagos séf, Heiszler Olivér is a segítségére volt. Ám a színésznek így is meggyűlt a baja a tűzhellyel, de vajon mit szólt végül az elkészült fogáshoz Pierre?

Vendégséf 2017-05-07


szerző:
2017.05.07. 10:55

Vendégséf 2017-04-30


szerző:
2017.04.30. 10:55
Vasárnap indul az RTL új gasztro reality-je, a Vendégséf!

Visszatér az RTL klub képernyőjére Vajda Pierre. A Hagyjál főzni zsűrijét hátrahagyva, ezúttal műsorvezetőként tündököl majd.  Terve az, hogy főzni szerető családok segítségére siet vendégséfjeivel. Akik új dimenziókat nyitnak a vállalkozó kedvű famíliák életében. A kritikusnak nem titkolt szándéka megreformálni a magyar gasztrokultúrát, amely véleménye szerint igencsak megkopott a rendszerváltás után.

Story Extra 2017-04-28


szerző:
2017.04.28. 16:55
Hagyjál főzni!: Akasztják a hóhért?!

Ezen a napon, pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a főzőműsor nézői egy igen izgalmas „különkiadást” láthattak a tévében. A nagyszájú Istenes Bence, és a szigorú ételkritikus, Vajda Pierre ugyanis, nem kis feladatra vállalkoztak. A cél nem volt más, csak annyi, hogy bebizonyítsák: együtt bárkit képesek lefőzni.

Spenót fasírttal hagymás törtburgonyával

A fasírtban megfordultak az arányok: sok benne a zsömle, kevés benne a fűszer, és hús sincs benne túl sok. A spenót valójában spenóttal ízesített liszt, és a hagymás burgonya inkább burgonyás hagyma, tehát elmondható, hogy a tányéron minden arány megfordult!

Eredményhirdetés: Bacsi család vs. Heckmann család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A spenót fasírttal hagymás törtburgonyával vagy a rozé kacsamell hagymás, majonézes babsalátával, petrezselymes krumplival? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Így készül a spenótos liszt Heckmann-módra

A fasírt kicsit megégett, Imi pedig elkezdte behabarni a spenótot. Mivel a spenót állaga olyan volt, mint egy levesé, Imi liszttel sűrítette be, de a liszt annyira meglódult, hogy az egész egy ragadós spenótos lisztes kotyvalék lett.

Az utolsó adásban Kati is a pulton keresztül mászott be a konyhába

Mariann után Kati is a pulton keresztül kerülte ki a pánikgombot, így bent tölthetett a konyhában 30 másodpercet. Bár szerette volna pótolni a hiányzó alapanyagokat, csak a tej jutott eszébe, így gyorsan visszamászott a pultba.

Kati:

Kati jól érezte magát, bár úgy érzi, kicsit szétestek, ugyanis nagyon sokféle dolgot kellett egyszerre csinálni. Az ikrek mindent össze-vissza csináltak, de annak örülnek, hogy nem üres tányért küldtek Pierre-nek.

Karcsi és Imi megismerkedtek néhány konyhai robotgéppel

A főzés alapból nem egyszerű művelet, de ha még konyhai robotgépeket is kell használni, az alaposan megnehezíti a dolgot. Az étel elkészítése közben Karcsi megismerkedett a húsdarálóval, az aprítóval, Imi pedig a botmixerrel, bár a fiúk korábban sosem használtak hasonló eszközöket.

Rozé kacsamell hagymás, majonézes babsalátával, petrezselymes krumplival

A tálalás csúnya lett, a kacsamell pedig nem rozé. Pierre nem értette, hogy a majonézes salátába miért tettek tejfölt, és bár az ételkritikus nem ért egyet a tányér összetevőiből, nagyjából minden elem elkészült.

Zita:

Zita megpróbálta sléhen vágni a kacsamellet, aztán elkezdett tálalni. Mindent oda akart adni Pierre úrnak, Bencének pedig nagyon tetszett, hogy így hívja Pierre-t. Végül mindhárman jó étvágyat kívántak Pierre úrnak, és elküldték neki az ételt.

Mariann bemászott a pultba, és kikerülte a pánikgombot

Bence felajánlotta Mariannak, hogyha a "titkos" járaton keresztül mászik be a pultba, nem kell pánikgombot nyomnia. A belevaló anyuka még ezt is bevállalta a győzelem érdekében, így nyert 10 mp-et.

Zita:

Rita és Zita most nyugodtabban mozogtak a konyhában, bár Mariann egy kicsit idegesebb volt, mint eddig. Az anyuka még a szekrénybe is bemászott a siker érdekében, és tök jól érezte magát.

Ikrek csatája: Vajon ki a jobb krumplipucolásban?

Istenes Bence rögtönzött krumplipucoló versennyel készült az ikreknek. A Heckmann ikrek késsel, a Bacsi ikrek pedig pucolóval estek neki a burgonyáknak. A Heckmann ikrek végül gyorsabbak voltak, így a főzést a vesztes Bacsi család kezdte.

Hagyjál főzni! 2017-04-21

Második évadával folytatódik az RTLII népszerű műsora, a Hagyjál főzni! A szórakoztató családi főzőműsorban kétfős csapatok mérik össze főzőtudásukat a konyhában. Az idei év újdonsága, hogy testvérek és házaspárok is jelentkezhettek a műsorba. Az első évadhoz hasonlóan pedig idén is feltűnnek sztárok a családi főzőműsor stúdiójában. A Hagyjál főzni! műsorvezetője: Istenes Bence egészen új szerepkörökben próbálta ki magát az új évadban. A versenyzők a kedvenc családi receptjeiket készítik el, és most is az idő lesz az egyik legnagyobb ellenfelük. Ráadásul a konyhában a tapasztalatlan „szakács” ügyködik, a főzni jól tudó csapattárs csak a konyhapult mellől irányíthat, de tevékenyen nem vehet részt a főzési folyamatban. Csupán a főzésre adott idő felétől avatkozhat be, ha megnyomja a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla sebességgel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, A Konyhafőnökből megismert Vajda Pierre ételkritikus dönti el, kinek a főztje jobb. A nyertes páros nemcsak 200 ezer forinttal lesz gazdagabb, hanem a lehetőséggel is, hogy a következő adásban is lefőzzék ellenfeleiket.

Heckmann család


szerző:
2017.04.21. 20:30
Istenes Bence fogta magát, és bemászott a pultba

Amíg Zita és Rita főzőcskéztek, Bence fogta magát, és bemászott a pultba. Mikor kimászott, köszönt az ikreknek, és nagyon jót mulatott azon, milyen jó a humorérzéke.

Ma este az első és a második évad ikrei csapnak össze!

Elérkeztünk a Hagyjál főzni! második évadának utolsó hetéhez. Ezen a héten az első és a második évad nagyágyúi csapnak össze, pénteken pedig eldől, melyik évad arat győzelmet! Ma este az első évadból megismert Heckmann család, és a második évadban látott Bacsi család méri össze a tudását!

Eredményhirdetés: Vince család vs. Caversaccio család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A sushi ropogós rákkal, omlettel, kacsamellel és avokádóval vagy harcsapörkölt juhtúrós, kapros galuskával? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Harcsapörkölt juhtúrós, kapros galuskával

A harcsával az a szerencse, hogy túl lehet főzni, de egy elég kötött szövetű teremtmény, ezért sokáig ellenáll. A kapros ízesítés nem rossz, csak finomabbra kellett volna vágni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való