KERESÉS search-close

VV Zsuzsa

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Zsuzsa"

Ez volt a ValóVilág9 leghevesebb párbaja!

A hétvégi boxgála után is volt párbaj és a villalakók száma már ötre fogyatkozott. Két szívbéli barátnő viharos szócsatáját követhették a nézők. Zsuzsu és Reni három hónapja a beköltözés után tényleg egymásra talált, aztán az összezártságból is adódó mindenféle feszültség miatt a végére elegük lett egymásból. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mennyire sokkolta a villalakókat a párbaj eredménye, akkor azt ITT nézheted meg!

ValóVilág: Tragédia érte a valóságshow egyik játékosát!

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra egyik játékosát, VV Zsuzsit rettenetes tragédia érte. A fiatal lány szülés közben veszítette el édesanyját. Érthető módon, nem tudott sírás nélkül beszélni a történtekről. Zsuzsi azt remélte, nem volt hiábavaló anyukája halála.

VV Zsuzsa a mezőgazdaságban próbál szerencsét

A ValóVilág 7 egykori játékosa, VV Zsuzsa volt már műsorvezető és modell, sőt, miután kijött a villából, az énekléssel és a DJ-zéssel is megpróbálkozott. Az utóbbi hónapokban eltűnt a nyilvánosság elől.

Reflektor 2015-11-02


szerző:
2015.11.03. 01:55
Agrárforradalom: VV Zsuzsát bezavarták a málnásba

Korábban beszámoltunk arról, hogy a VV7 stratégája belevágott a traktorvezetésbe. Zsuzsa most csattanós választ adott azoknak, akik nem hitték el, hogy valóban a mezőgazdaság mellett kötelezi el magát. Legújabb fényképein éppen málnát ültet. Nézze, hogyan műveli meg az egykori Villalakó az anyaföldet!

Bréking: VV Zsuzsa letette a traktorvezetői vizsgát

Fogadjunk, Ön sem gondolta volna, hogy Zsuzsa életének és a Földművelésügyi Minisztériumnak lesz valaha metszéspontja, de eljött ez a pillanat is. Zsuzsa a VV7-ben már kijárta Az Élet Iskoláját, mostantól viszont mezőgazdasági betakarítógépet is vezethet! Nézze csak!

Velünk történt


szerző:
2015.05.11. 10:50
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Velünk történt


szerző:
2015.05.04. 12:00
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

VV Zsuzsa énekesi karrierről álmodozik

A ValóVilág történetében több játékos is kipróbálta már magát a popszakmában, volt, aki sikerrel járt, és volt, akinek néhány nap alatt szertefoszlott az álma. A legújabb vállalkozó nem más, mint VV Zsuzsa, akinek szintén régi vágya, hogy énekesnő legyen.

VV Zsuzsa elárulja, mire készül a ValóVilág után

De itt lesz velünk Rippel Feri is, aki bemutatja nekünk kedvesét a csütörtöki 8:08-ban.

Reflektor 15-02-25


szerző:
2015.02.26. 00:25
Reflektor 15-02-25

Reflektor: Kudarcba fulladt Edina és Zsuzsa békülési kísérlete. Istenes Bence az anyósülésre kényszerült.

BeleValóVilág 7 15-02-23

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Szerelem vagy háború?


szerző:
2015.02.13. 17:07
Szerelem vagy háború?

A ValóVilág történetének talán legszívszorítóbb Párbajának nézünk elébe: szerelmesek küzdenek egymás ellen, rádasul valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhetik a fennálló helyzetet. Hollósi Szandra riportja.

Reflektor 15-02-05


szerző:
2015.02.06. 01:35
Reflektor 15-02-05

Reflektor: Kudarcba fulladt Zsuzsa és Dani békülési kísérlete. Tápai Szabina kisfia otthonosan mozog a vízben.

Reflektor 15-01-19


szerző:
2015.01.20. 01:55
Reflektor 15-01-19

Reflektor: Laci nyerte a negyedik Párbajt. Pirner Alma Srí Lankán fogadott örök hűséget a párjának.

Fókusz 15-01-19


szerző:
2015.01.19. 19:20
Fókusz 15-01-19

Fókusz: Párizs a terrortámadás után. VV Zsuzsának másodszorra nem sikerült a bravúr. Miért kellett meghalnia a féléves kisfiúnak?

Tóth Andi meghódítja a fővárost!

Dr. Tóth pedig az olasz lejtőket! Vendégünk volt még VV Zsuzsa, akinek tegnap kellett elhagynia a Villát, de készítettünk még egészséges gumicukrot, és beszélgettünk a terrorveszélyről is a hétfői 8:08-ban. S hogy mi volt még, az tovább olvasva kiderül!

Zsuzsának kellett elhagynia a Villát

Tegnap este egy nagyon szoros párbajban, de Zsuzsa maradt alul, így ő lett a ValóVilág7 negyedik kiesője.

Vajon kit hív ki VV Zsuzsa?

Latolgattunk VV Renivel és Ádámmal, és sok más érdekes témáról is beszélgettünk a szerda reggeli 8:08-ban. Stresszevésről, csuklásról is szó volt, és a copfokat is újragondoltuk. S hogy mi volt még, az tovább olvasva kiderül!

Kit visz magával a Párbajra VV Zsuzsa?

Ma este tartják a ValóVilág7 negyedik Kihívását, ahol Zsuzsának kell párbajellenfelet választania. Hogy vajon mi alapján hozhatja majd meg a döntését és kik lehetnek a veszélyzónában, arra VV Ádámmal és VV Renivel próbáltunk rájönni.

Fókusz 14-12-08


szerző:
2014.12.08. 19:25
Fókusz 14-12-08

Fókusz: Halálos rémület - A hétvégén a II. kerületben lövöldözött egy férfi. Mit tegyünk, ha fegyveres ámokfutóval találkozunk? Tönkretették az életét - A Fekete Sereg tartotta rettegésben, majd hét évet ült jogtalanul. Egy férfi megrendítő vallomása meghurcoltatásáról. Szerelem az X-Faktorban? - Tényleg a Spoon egyik tagjával jár Palvin Barbara? Mi az igazság a pletykákból?

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 14-12-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: Heves szócsaták, szuperképességek, érvek és félérvek csaptak össze a VV7 első Párbaján, amely óriási különbséggel zárult. Egyikük fölényes győzelemmel térhetett vissza a Villába.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való