KERESÉS search-close

VV Gina

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Gina"

Exvillalakók nosztalgiáznak a megújuló villában

Nádai Anikó körbevezette az egykori valóságshow-hősöket, Somát, Ginát, Zsoltit, Vikit és Dorkát a luxusbörtönben, akikből megállíthatatlanul törtek elő az emlékek. A villa éppen átalakulóban van, ugyanis hamarosan jön a ValóVilág9 powered by Big Brother!

 

Kattints IDE és jelentkezz, hogy te legyél a ValóVilág9 powered by Big Brother győztese!

Kvíz- és villámkérdésekre válaszoltak a valóságshow-hősök

„Levééél!” – újra felpezsdült az élet a ValóVilág villában, ami jelenleg átalakulóban van, ugyanis hamarosan kezdődik a következő, 9. évad. A postaládába feladat érkezett, amit az exlakók örömmel teljesítettek. A játék végére pedig Nádai Anikó is tartogatott egy kis meglepetést. Habár az összegyűlt valóságshow-hősök közül csak Soma VV győztes, egytől egyig mindenki a műsor nyertese, hiszen mindannyian megtalálták a számításaikat a médiában.

Kattints IDE és jelentkezz, hogy te legyél a ValóVilág9 powered by Big Brother győztese!

Hoppá! Az ő karjaiban kötött ki VV Gina

A ValóVilág powered by Big Brother utolsó beköltözője sármos hírességgel találkozott. A lány nem vesztegette az idejét - amikor megpillantotta az ismerős arcot, azonnal a nyakába ugrott. 

Gina Miciről és Krisztiánról vallott a kiesése után

A lány utolsóként költözött be a Villába, és egészen a Fináléig jutott. A győzelem küszöbén azonban véget ért számára a játék. Ezek a gondolatok és érzések kavarogtak Ginában közvetlenül kiesése után. 

Krisztián Ginától szeretett volna elbúcsúzni

Mindenkire büszke a kiesett fiú, és a jótanácsa az Ginának, hogy itt az ideje, hogy végre egy igazi spártai nő legyen, jelentsen ez bármit is...

Gina esete a csúnya rántott sajttal

Hiába, a lány túl makacs volt ahhoz, hogy megfogadja Krisztián és Dávid tanácsát. A fiúk előre látták, borzasztó nagy butaságra készül Gina, és kedvesen figyelmeztették is a bajra, de a formabontó „szakács” nem tágított a tervétől.

Gina végre találkozhatott az apukájával

Ginát meglátogatta az édesapja, aki nem érkezett üres kézzel, és némi feltöltődést is nyújtott lánynak, aki nem győzte őt a kinti dolgokról faggatni.

Vivi Ginának:

Vivi megelégelte, hogy Gina állandóan kölcsönkéri tőle a sminkcuccait, és hangot is adott mindennek. Gina azonban visszavágott!

Mennyire megközelíthetetlen csaj Gina?

Ti kérdeztetek: Íme a villalakó válasza!

Soma úgy döntött, jól megszívatja Ginát

A fiúk nem tudnak napirendre térni afölött, hogy Gina nem érti, mi is az a „porszívózás”, így hát előjöttek a jobbnál jobb ugratások. Soma például egyáltalán nem bírt magával…

Gina rossz kislány volt?!

A csinos fiatal lány elmesélte Dávidnak a piszkos szerelmi légyottjait. Aztán a fiú egy óvatlan pillanatban kikotyogta a társaság előtt, melynek az lett a vége, hogy Soma gyorsan rá is vetette magát a témára: "szétszívatta" vele Ginát.

Elköltötte Gina a 36 milliós főnyereményt!

Lehetőséget kaptak a villalakók, hogy megszabaduljanak a sok-sok milliótól, ami a győztesnek jár.

A pénz nem tesz boldoggá! Vagy mégis?

Gina elárulta, hogy miért lenne szüksége a 36 millió forintra...

KvízKedd: TOP 6 és a próbababa kihívás

Ha nyomon követed a ValóVilág powered by Big Brother adásait, ezt a kvízt pont neked találták ki! Minden kedden próbára teheted tudásod! Ha rajongsz a műsorért, és alig várod az esti összefoglalókat, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire figyeltél!

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 6. felvonás

Kiderült, hogyan buktatták le a Mikulást a villalakók!

Riszaviadallal ünnepelték a villalakók a 100. napot

A villalakók megünnepelték a játék 100. napját, és azt, hogy a legjobb öt közé jutottak. Volt partyszemüveg, konfettiágyú, és persze temérdek alkohol. A TOP5 még egy lufit is útnak eresztett, egy különleges üzenettel.
 

Gina:

A villalakók az asztalnál elmondták, hogy melyek voltak a legszebb pillanataik a Villában. Ati, Vivi és Dávid barátságot kaptak a játéktól, Soma és Krisztián szerelmet, Gina pedig az álmait éli a Villában.

 

Gina:

A lány bevallotta, szerinte undik a herezacskók, főleg azok, amik olyan lelógósak. Dávid nem tudott mit hozzáfűzni a témához, de Krisztián elárulta, ő már sokat beszélt erről nőkkel, akik szerint sem a túl nagy, sem a túl kicsi nem előnyös. A beszélgetés azonban nem állt itt meg, hamar szóba került a szex...

Soma:

Soma bevallotta Viviennek, hogy szerinte nem volt a Villában egy igazán jó csaj sem, pedig az előző szériákban mindig akadt legalább egy. Úgy tűnt, a lány nem sértődött meg, így hát tovább folytatták a gondolatmenetet Micivel és Ginával kapcsolatban.

Ati KO-val diadalmaskodott Gina felett

A párbajozók ringbe szálltak, hogy minden kérdésre választ kapjanak ellenfelükkel kapcsolatban, azonban Ati kicsit túlzásba esett, és Gina inkább feladta a küzdelmet...

Soma és Vivi együtt álmodozott a Fináléba jutásról

Miután Vivi és Gina a zuhany alatt megmutatták énektudásukat, a szőke lány a Sufniba vonult Somával, hogy megbeszéljék, hogyan tovább, és ki mire számít a finálét illetően.

Gina teljesen elérzékenyült Vivi és Soma ajándékától

Vivien és Soma elhatározták, hogy megajándékozzák Ginát, ám nem csupán egy kőbe vésett meglepetéssel, hanem egy komplett produkcióval is készültek a lánynak.

Playback Párbaj a Villában!

Ati egy Prodigy klipet adott elő csapatával, míg Gina a Flashdance egyik ikonikus dalát playbackelte Somával és Vivivel a Párbajon. Szerinted kinek volt jobb a produkciója?

Így zajlott a felkészülés a Playback Párbajra!

A két párbajozó azt a feladatot kapta, hogy még a vasárnapi Párbaj előtt mérkőzzenek meg egymással. Míg Gina a Flashdance ikonikus dalának szövegét próbálta megtanulni, addig Ati a Prodigy klipjét tanulmányozta.

Ati és Gina egy ártatlannak tűnő játékból is balhét generáltak

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy folytassák a papírra írt mondatokat. Míg Soma és Krisztián vicces megjegyzéseket tettek egymásra, addig Ati és Gina keményen egymásnak estek.

Az X-Faktor a Villába költözött?

Vivi és Gina kieresztette a hangját, Soma pedig egyedüli közönségként csendben és egy buddha nyugalmával tűrte a rögtönzött előadást…

Meglepő fordulatok a csapatválasztásnál!

Megalakult Ati és Gina csapata, majd összeültek a párbajozók saját támogatóikkal, hogy megbeszéljék, hogyan tovább!

Gina tudja, hogy valójában miért őt hívta ki Ati

A Kihívást követően Soma és Gina az udvaron tárgyalták meg, hogy miért dönthetett így Ati, a lány számára pedig egyértelművé vált, hogy miért ő lett a kihívott.

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 2. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Soma vagy Gina? Ati átadta a kék kendőt!

A döntés nem volt túl nehéz Ati számára, és az is biztos, hogy izgalmas Párbaj elé nézünk.

Ati megfordítja a szemét

Eljött ismét az igazság órája. Ati a villalakók kérdéseinek kereszttüzébe került, de legkitartóbban Gina ostromolta.

Soma Gináról:

A szőke srác úgy gondolja, végre eljött az ideje, hogy egy kicsit megnevelje a Villa utolsó beköltözőjét.

Vivien könnyei komoly vita-lavinát indított el

A villalakóknak ismét el kellett dönteniük, hogy veszélyben vagy biztonságban érzik magukat a közelgő Kihívás miatt. Vivien hosszasan kifejtette, mit érez mostanában, de ez csak a jéghegy csúcsa volt.

Parázsvita: Ati Gina külsejét is

Konfórtálódni és degenerálni: ezek röpködtek a vita hevében a Villában. A végére Gina nyelve teljesen bepörgött, illetve Krisztián és Soma is egymásnak feszült...

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 1. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Különös élményben volt részük a villalakóknak

A ValóVilág powered by Big Brother ex-lakója csak a kezdet volt. Sok mindent kellett kibírniuk a játékosoknak...

Vivi: „Én lennék az egész börtönnek a csicskája”

Gina és Vivi elképzelték, mi történne akkor, ha teljesen véletlenül egy börtön kellős közepén találnák magukat. A képzelőerőből nem volt hiány, és a végére annyira belemelegedtek a beszélgetésbe, hogy Vivi már azt is elképzelte, hogy biztosan sírva könyörögne az életéért.

Vivien megtagadta Zsoltitól Gina melleit

A lányok általában rivalizálnak egymással, pláne akkor, ha sokáig össze vannak zárva. Vivient ismét a zöldszemű szörny gyötörte, de ez elegendő indok a tettére?!

Gina szerint Mulan szembeszeállt a kunokkal vagy a hunokkal

A lány haja állítólag olyan, mint Mulannak. Soma ezzel viszont nem ért egyet, pedig Gina meg is indokolta a kunokkal vagy a hunokkal. De hagyjuk a történelmet! Lehet, hogy inkább olyan a frizurája, mint Selena Gomeznek?

Ők a Villalakók hasonmásai?

Biztos, hogy mindenki ismeri azt a legendát, vagy hívjuk inkább szóbeszédnek, hogy minden embernek él egy ikertestvére a Földön. Mi most megpróbáltuk megkeresni a villalakók hasonmásait. Íme!

Ati (sárkány)farokcsapásokat mért Vivien fenekére

Sok jó ember kis helyen is elfér. Így volt ez a Villa fürdőszobájában is, ahol Ati lecsapott áldozatára. A gyanútlan Vivienre éppen a kezét mosta, amikor a srác mögé lopakodott...

Ajjajj! Ez lett a Gina&Mici főzőshow eredménye...

A lányok megmutatták, hogy mit tudnak a konyhában. A kis trükkjeik lehet, hogy nem váltak be, ugyanis elimserés helyett valami egészen mást kaptak.

Mici vs. Zsolti: Amit a nézők eddig nem láthattak!

Miután felkerült a zöld kendő Micire, azonnal akcióba lendült. A villalakók nem győzték kapkodni a fejüket az események váratlan alakulása miatt.

Zsolti:

Mici, Krisztián, Gina és Zsolti is elárulta, hogy számukra mit jelentene a finálé és a főnyeremény. Lehet, hogy itt nem a 36 millió a legnagyobb tét?

Soma és Gina tükröt tartott Mici és Krisztián elé?

A mesék sokszor társadalomkritikát is rejtenek magukban, így egy jól megkomponált bábjátékban bizony szépen bele lehet csempészni az aktuális, Villán belüli problémákat. Szerencsére Krisztiánék jól vették a poénokat, így legalább ebből nem lett egy újabb konfliktus.

Selena Gomez és Taylor Swift a Villában!

A lányok nagyon élték az esti bulit. Vivien ledobta a textilt, szokásához híven, Gina pedig egy szexi miniruhában rázta a poppolóját.

Párbaj: Soma vs. Gina

Gina merész kijelentést tett a buli hevében. Két pörgés között konkrétan párbajra hívta Somát, aki egyálalán nem riadt vissza a lány bátorságától!

Mici horkolásán szórakozott Gina és Krisztián

A nappaliban ejtőztek a villalakók, amikor Mici mély álomba szenderült. A szőke bombázó hangot is adott álmainak, amit Gina nem tudott röhögés nélkül végighallgatni.

Ginának smink nélkül f*sz feje van?

A Villa fiúi próbálták meggyőzni a szerintük piperkőc lányt, hogy nem kéne annyit foglalkozni azzal, hogyan is néz ki. Gina azonban úgy érezte, a fiúk nem értik meg őt, sőt, szerinte Zsolti sokkal több időt foglakozik magával...

Zsolti:

Míg Gina és Soma a Sufniban "alkotott", addig Zsolti inkább ajánlatot tett a fiúnak, hogy menjenek a szaunába! Somának csak egy gongjába került volna...

Újabb szexi zuhanyzós felvételek a villa lányairól

Lesd meg azokat a zuhanyzós felvételeket, amin Gina, Mici, Vivi és Zsolti meztelenül vagy lenge öltözetben látható!

Vivien meztelenül bújt be a szintén hiányos öltözetű Gina mellé

Gina meglepődött, amikor Vivien egyszercsak ruha nélkül bújt be mellé az ágyba. Ám a legnagyobb ijedtséget nem a szőke lány okozta, hanem inkább Soma, aki szó szerint lerántotta a "leplet" a meztelenkedő lányokról.

(18+) Végre! Gina meztelenül élvezte a forró zuhanyt

A lány eddig fürdőruhában oldotta meg a tusolást, ám most úgy tűnik, felhagyott a bajlódással: bikini nélkül állt a zuhanyzóba!

A sors döntött Tivy helyett?

A nagyszájú fenegyerek képtelen volt beismerni, hogy hibázott mikor a többiek intelme ellenére kimondta annak a nevét, akit Párbajra akart hívni. Tivy szerint ilyen a sors: "ha hibázol, megbüntet!"

Ilyen egy igazi szexi fürdőzés!

Gina és Mici még talán sosem élvezték ennyire a közös fürdőzést. Hogy mi lelte őket, nem lehet tudni, de mint két pajkos kislány, úgy súrolták magukat a forró vízben. A végén ne csodálkozz, ha te is kedvet kapsz hozzá…

Gina telefonon beszélhetett az apukájával és a kisöccsével

Ginát szavazták meg a többiek, hogy hazatelefonálhasson, és beszélhessen a családtagjaival...

Vivien és Zsolti csak úgy habzsolják az élvezeteket

A nézői szavazatok alapján bulit tarthattak a villalakók a demokráciahét lezárásaként. Íme egy kis ízelítő, a szombati adásban pedig ettől többet is láthattok!

Eljött a nagy szerelmi vallomások ideje

Voltak, akik nem okoztak nagy meglepetést, viszont olyan is akadt, akire talán eddig még senki sem gondolt...

Somával együtt sírtak a villalakók

A nézők szavazatai alapján a szőke srác lett a legszorgalmasabb diák a múlt heti teljesítményét látva. Ezért természetesen nyereményt is kapott, ami nem más volt, mint egy üzenet. Figyelem: Megható pillanatok következnek!

Tivy szabálysértést követett el a Villában!

A nézők kezébe került Tivy, pontosabban a következő Párbaj sorsa, ugyanis a villalakók nagyon komoly szabályt sértett meg, ami nem maradhat következmények nélkül.

A fiúk virsli bemutatót tartottak a lányoknak!

Nemcsak a legszexibb diáklányt választották meg a Villában, a hölgyek - közülük is leginkább Vivi - örömére a fiúk is bedobták magukat!

Mici kezd féltékeny lenni Ginára

Micinek feltűnt, hogy Gina az utóbbi időben túl kedves Krisztiánnal, ráadásul becézgeti is őt, és bár Mici nem érzi ellenfelének a lányt, mégis kicsit féltékeny rá.

Gina nem jönne vissza Tivy ellen?

Nem maradt kérdés megválaszolatlan az őszinteség óráját követően. Hogy miért gondolja Gina, hogy nem jönne vissza Tivy ellen, és Krisztián után ki áll a legközelebb Micihez, kiderül a videóból!

Gina könnyek közt mesélt édesanyja haláláról

Gina nem bírta tovább magában tartani a könnyeit, és Micinek mesélt lelki gondjairól, és arról a szomorúságról, amit édesanyja elvesztése okozott neki.

Krisztián szerelmet vallott Ginának?

Úgy látszik, egy pár Villalakót magával ragadott az irodalom óra, azon belül is a versmondás. Krisztiánról például kiderült, hogy tud szavalni, és nem is akárhogy! Úgy mondták egymásnak a verseket, mintha nem is a szaunában, hanem egy irodalmi kávéházban ücsörögnének.

Igazi tehetségekre bukkantunk a zuhany alatt!

Biztos mindenkinek ismerős lesz a dolog. Nem kell hozzá más, csak egy csábító forró zuhany és már mehet is a dalolászás. Micinek is Ginának koncertezni támadt kedve, miközben a meleg víz csak folyt, folydogált szépen… a végén pedig Krisztián és Tivy hoppon maradt.

Gina és Mici szexi idomaikkal próbálták lenyűgözni a tanár bácsit

Ha mással nem is, mellbedobással biztosan sikerül jó osztályzatot szerezniük a csajoknak. Legalábbis Gina és Mici ezt tűzték ki célul...

Szexi diáklányok próbálták elcsábítani Krisztiánt

A villa izmos lakója vette át a tanári szerepet, amit a lányok gyorsan ki is használtak. Mici és Gina megmutatta, miket tennének meg Krisztiánnak a jobb jegy érdekében. Ezt már Vivien se nézhette tétlenül...

Kvíz – Milyen válaszokat adtak a villalakók?

Elkezdődött az iskolahét a Villában, amit természetesen egy szintfelmérővel indítottak a villalakók. Emlékszel még, hogy miket válaszoltak a tanárok kérdéseire?

Dávid és Soma kikészítették Ginát

Soma és Dávid kipécézték maguknak Ginát, és elkezdték piszkálni őt, majd Dávid olyat mondott a lányra, amit nagyon rosszul fogadott Gina...

Tivy és Gina vitája sírásig fajult

Tivy addig szólogatott be Ginának, míg a lány sírva nem fakadt. A többiek köpni-nyelni nem tudtak a veszekedés láttán...

Mici megosztotta Ginával az érzéseit

Gina külső szemlélőként azt látja, hogy Krisztián kezd szerelmes lenni Micibe, a lány azonban ezt tagadja. Vajon mit érez Mici?

Mi borította ki ennyire Ginát?

A Villában mindig zajlik az élet. Most se volt ez másként, aminek meg is lett az eredménye: az utolsó beköltöző könnyeivel küszködött a hálóban. Az adásból az is kiderül, hogy mi vezetett idáig...

Evelin gondoskodott Gina formás idomairól

Ginának egy kis "szépészeti beavatkozásra" volt szüksége, amihez Evelin készségesen asszisztált. Reméljük, a lány elégedett villatársa munkájával.

Így ostromolta Tivy Ginát!

Íme a fiú udvarlási stratégiája: bántsuk meg a lányt azzal, hogy lekezelő a stílusa, aztán szálljunk magunkba és próbáljuk meg kigyúrni magunkat öt perc alatt, ha pedig ez sem válna be, még mindig ott a popsi simi, majd ha minden kötél szakad, kérjük fel táncolni!

Tivy Ginának: „Olyan a hangod, mint Anettkának!”

A mókamester most sem tudja kihagyni, hogy ne poénkodjon Ginával. Csak egy kérdésünk van: vajon csak saját magát szórakoztatja, vagy így akar udvarolni a lánynak?

Evelin és Gina hamisan esküdözött a felbőszült srácoknak

A villa legutolsó beköltözője különös csínyt eszelt ki Evelinnel. Sikerült is megvalósítaniuk, de vajon számítottak Krisztián és Tivy reakciójára?

Gina fordítva hordja bal és jobb kezét?

A lányok most egy időre kénytelen élvezni egymás társaságát. Az összeláncolás kicsit problémás volt, ugyanis Evelin nem találta Gina jobb kezét. Végül pedig egy velős beszélgetés vette kezdetét.

Tivy:

A Villa srácai pozitív üzenetekkel bombázták a lányokat. Így Dávidról kiderült, hogy Evelin egyből levette a lábáról, amikor beköltözött, és hogy észrevette, hogy Ginának van feneke. Tivy viszont egészen más szempontokat helyezett előtérbe.

(+18) Gina első cici villantása

A legújabb villalakó is megmutatta bájait, de szerencsére a többiek sem rejtik el a természet adta adottságaikat a kíváncsi tekintetek elől.

Íme a Kiválasztás utáni lelkifröccsök

Soma teljesen kiborult attól, hogy Evelinnek kell párbajoznia a hétvégén. Tivy és Zsolti pedig megbeszélték a jelrakás fájdalmait.

Evelin őrjöngve Micinek:

Egy békés beszélgetésnek indult, de hatalmas vita kerekedett belőle. Evelin és Gina próbálta megbeszélni kapcsolatukat, majd Mici is csatlakozott hozzájuk az udvaron. A szőke bombázó hamar kihozta a sodrából Evit, aki őrjöngve hagyta el a csacsogás helyszínét.

Neked melyik ruhaköltemény tetszett a legjobban?

Újabb kreatív feladatot kaptak a villalakók. Párossával újrahasznosítható holmikból ruhakölteményeket kellett alkotniuk, majd egy divatbemutató keretében felvonulniuk. Lássuk az eredményt!

Valami alakul Tivy és Gina között?

Tivy kitartóan ostromolja a lányt, aki eleinte úgy tűnt, hogy ellenáll, de mostanra olyan, mintha valami változott volna...

Soma eltüntette Gina szexepiljét?

A szőke srác ismét Gina körül legyeskedett. Habár nem túl kedves gesztus Soma részéről, hogy szerette volna vonzóbbá alakítani a lányt, de mentségére szóljon, hogy végül mégis kicsúszott egy bók a száján. Ajaj... mi lesz, ha Evelin ezt megtudja?

Hoppá! Egy óvatlan pillanatban Gina megvillantotta melleit

Épp átöltözni készült a Villa legutolsó beköltözője, amikor megtörtént a dolog. Gina próbálta gondosan rejtegetni kebleit a kamerák elől, ám ez most nem jött össze neki...

Ginát bevonnák a fiúk egy gruppenbe

Tivy, Ati és Dávid arról fantáziáltak, hogyan tennék magukévá Ginát, ráadásul mindezt a lány jelenlétében...

Gina ki nem állhatja a heréket

Vivien szerint nagyon viccesek a herék, Gina azonban undorítónak találja őket. Tivy pedig elárul egy titkot a saját nemiszervével kapcsolatban!

Evelin teljesen kiakadt Somára

Evelin A-t mondott, Soma is A-t mondott, azonban ebből végül B lett, és ezt nem hagyhatta szó nélkül Evelin... Hogy mi okozta köztük a konfliktust? Nézd meg a videót, és kiderül!

Dávid megfenyegette Tivyt

Miután Zsolti és Dávid biciklizéssel járultak hozzá a reggeli elkészítéséhez, Dávid egy komoly kijelentést intézett Tivy felé. Tivynek ezután százszor meg kell gondolnia, hogy mikor szól Ginához...

Segíts Ginának!

Komoly fejtörést okozott a villalakónak az egyik feladat. Próbált információkhoz jutni, de sajnos senki sem felelt Gina kérdésére, így most rajtad a sor!

Tivy ölelve vígasztalta Ginát

A ValóVilág powered by Big Brother utolsó beköltözője könnyeivel küszködött, de Tivy végig mellette volt...

Gina forró zuhanyt vett Tivyvel és Somával

A srácok korábban Dinát viccelték meg különböző nedves trükkökkel, most azonban Ginán a sor. A lány elég jól vette az első akadályt...

Döntsd el te, melyik cirkuszi produkció sikerült a legjobban!

Hétfőn kezdetét vette a Cirkusz hét. Peppinó egy hatalmas macskával érkezett a Villába, hogy bejelentse: a villalakók közül fogja kiválasztani a legjobbakat, ugyanis az ő társulata sajnos megszűnt. A lakók egész héten gyakoroltak Mentoraikkal, és teljes gőzzel készültek a szombati előadásra! 

Soma szemügyre vette a lányok idomait

Most kiderül, melyik lány milyen idomokkal rendelkezik, ugyanis Soma megleste őket zuhanyzás közben!

Soma kiakadt, amikor meglátta a fellépőruháját

Soma azt hitte, hogy öltönyben fog táncoli Ginával, és egyáltalán nem számított egy testhez simuló jelmezhez... De Tivy és Ati bohócruhája sem semmi!

Tivy megcsókolta Ginát

Tivy nem bírta türtőztetni magát, és lesmárolta Ginát, aki bár próbált ellenkezni, nem tudott szembeszállni a fiúval. Vajon mit szól ehhez Zseraldin?

Evelin és Gina kibékültek!

A két lány csúnyán hajba kapott előző nap, de úgy tűnik, hogy sikerült megbeszélniük a problémáikat, még ha Gina szerint nem is volt túl őszinte Evelin.

Heti klasszikusok 7. felvonás - Cirkuszolnak a villalakók

A ValóVilág powered by Big Brother hat hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Evelin és Gina cicaharca

Evelin szerint Ginának vissza kéne fognia magát, mert még csak néhány napja költözött be a Villába, Ginának pedig nem tetszik, ahogy Evelin viselkedik vele. A legjobb az egészben, hogy Soma azt hiszi, mindez miatta történik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való