KERESÉS search-close

VV Gábor

50 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Gábor"

Megvan a ValóVilág 2 összes Finalistája!

A széria utolsó Párbaján Gábor és Péter mérkőzött meg egymással. Péterért Laci, Gáborért pedig Anikó izgult a Villában.

Közeledik a ValóVilág 2 utolsó Párbaja!

A nézők már döntöttek, de Laci és Péter még nem tudja, hogy melyiküknek kell menni párbajozni Gáborral.

Eljött az ideje az utolsó Kiválasztásnak

Már csak négyen vannak a Villában, hamarosan eldől, ki jut be a Fináléba. Utoljára került zöld kendő valaki csuklójára.

Sziszi bezavar Gábor kapcsolatába?

Visszautaztak az időben a villalakók és készítettek egy kisfilmet, amiben Sziszi bárénekesnő, Laci rendőr, Gábor és Anikó pedig egy csempész-házaspár bőrébe bújt.

Szokatlan és hiányos öltözékben sétálgatott Laci a Villában

Csak egy hosszú, test köré tekert madzag és jó pár palacsinta fedte Lacit, amikor Sziszivel vonult fel a nappaliban, akár egy kifutón.

Újra meglepetést okozott a Kiválasztás a Villában

Anikó épphogy visszajött egy Párbajról, amit ráadásul nagy fölénnyel nyert, most mégis visszaküldik a csatatérre a társai.

Törzsi bulit tartottak a Villában

Hiányos öltözékbe bújtak a villalakók, majd érkezett hozzájuk egy autentikus afrikai zenészekből álló csapat, akik fokozták a buli hangulatát.

Lilu és Balázs a ValóVillában töltötték az éjszakát

Nemcsak egy rövid látogatásra érkezett a két műsorvezető, azon kívül, hogy bent aludtak, jól ki is faggatták a villalakókat a benti viszonyokról és az érzéseikről.

Laci átlátott a szitán, de újra őt kérték számon a reakciójáért

A Kiválasztáson lefolytatott taktikázáson Laci rendkívül jól szórakozott, tudta, mi miért történik, ami feldühítette az összebeszélő Békát, Anikót és Gábort.

Laci hangosan kacagott a Kiválasztás eredményén

A Villa legmegosztóbb lakója imádta, ahogy alakultak az események a jelrakásnál, és ennek hangot is adott. Hárman ugyanannyi jelet kaptak, ezért Sziszinek kellett eldönteni, hogy Gábor, Béka vagy Anikó menjen párbajozni.

Solya megalázva érezte magát Laci poénja miatt

A Párbaj előtt két részre szakadt a Villa, Sziszi és Laci drukkerei álltak egymással szemben. A kampány pedig nem sikerült túl elegánsra, Béka be is olvasott Lacinak miatta.

Nagy meglepetés érte a villalakókat anyák napján

Mind a hét villalakó megölelhette az anyukáját és megmutathatta nekik a Villát belülről. De ami ennél is fontosabb, hogy nagyon hasznos tanácsokat és sok energiát kaptak tőlük.

Solya és Gábor hiába várta, hogy kiderüljön, melyikük párbajozik Sziszivel

Majka és Oki visszaköltözött a Villába, de nem miattuk jelentkezett be a műsorvezető élőben. A két kihívott nagyon várta a nézői döntést a Párbajról.

Laci és Péter összeverekedett Sziszi miatt

Szakítós jeleneteket láthattunk a Villában, Béka Solyával mutatott be egy kiabálós összeveszést, Anikó Gáborral szakított. De a legnagyobb balhé Sziszi és Péter között zajlott le, mert kiderült, hogy Laci is belekerült a képbe...

Kemény katonai kiképzésben vesznek részt a villalakók

Katonai egyenruhát kaptak a ValóVilág 2 játékosai, egy kiképzőterepen mentek végig, ahol kúszni, futni, húzódzkodni és lőni is kellett.

Sziszi és Péter kezdi kihúzni a gyufát a közös hálóban szexeléssel

Amíg a szerelmespár egymás társaságát élvezte, a többi villalakó a teraszon beszélte meg, kinek mi a véleménye arról, hogy Sziszi és Péter mindenki előtt bújik ágyba egymással. Végül Zsolti elálmosodott és befeküdt a szeretkező páros mellé aludni...

Péter férfiasságán viccelődtek a villalakók!

Mivel három új lakó érkezett a Villába, a fiúk kiszorultak a nappaliba, ahol igen humoros pillanatokat éltek át.
 

Vizespóló és vetkőzős szauna partyt rendeztek a villalakók

Elengedték magukat a ValóVilág játékosai, vízzel locsolták egymást és táncoltak a medence szélén, majd a szaunában a melltartók is lekerültek...

Semmiségen balhézott össze Anikó és Gábor

Egy májkrém miatt robbant ki a vita, ami Gábor sértettségéhez és Anikó csalódottságához vezetett. De Sziszi szerint más is van a pakliban...

Vicces vagy szexis feladatokkal szerezték vissza személyes tárgyaikat a villalakók

Csenő manók napja volt a Villában, a játékosoknak titokban el kellett emelniük valamit a többiektől, és annak, hogy személyes tárgyaikat visszakapják, megvolt az ára...

Mindenki Zsolti küldetését szabotálta a Villában

Zsolti kapott egy levelet a riportszobában, arra kellett rávennie az összes lányt, hogy tetőtől talpig öltözzenek át. Csak azt nem tudta, hogy erről mindenki tud.

Laci ellen fordultak a villalakók?

Eljött az újabb Kiválasztás ideje, minden a papírforma szerint alakult. Lacit nem érte meglepetés és biztos benne, hogy azok közül választ majd, akik rátették a jelet.

Meglepő eredménye született a Gábor-Kismocsok Párbajnak

Rita már a stúdió felé vezető úton sírva búcsúzott Kismocsoktól, Gábort kint várta a szerelme, aki a gyermekét hordja a szíve alatt.

Eljött a zsarnokság napja a Villában

Levelet kaptak a Villa uralkodói. Olyan feladatokat kell adniuk a jobbágyoknak, amit utálnak és senkinek sem adhatnak kegyelmet.

Gábor élete legmeghatóbb hírét kapta a ValóVilág 2 alatt

Gábornak születésnapja volt, aminek apropóján a műsorkészítők kivitték a luxusbörtönből és találkozhatott mindenkivel, aki fontos neki. Még olyan hírt is kapott, amire nem számított, de könnyeket csalt a szemébe.

Virágot hoztak, táncoltattak és vetkőztek a villafiúk nőnap alkalmából

Alaposan megünnepelte a nőket Béka, Gábor, Péter, Laci és Zsolti. Az érzéki vetkőzős tánc után jöttek a virágcsokrok és az érzelmes lassúzás.

Pikáns filmet forgattak a villalakók a vágyakról

Korhatár nélküli oktatófilm készült a Villa falain belül. Volt benne többféle udvarlás, vetkőzés, ágyjelenet... Mindenki kivette a részét a forgatásból.

Forr a levegő Laci és Kismocsok között, ami Lacinak fáj jobban

Kismocsok és Laci között egyre több a feszültség. Laci ki is borult Zsoltinak, mert úgy érzi, állandóan beszólásokat kap és soha semmi nem jó, amit csinál.

Kevés jel is elég volt a Kiválasztottsághoz

Újabb Párbaj közeleg, előkerültek a jelek és a tábla, meg a lakók között lappangó feszültségek. Három jel eldöntötte a sorsát a Kiválasztásnak.

Fiú- és lánycsapatokká álltak össze a villalakók

Laci és Rita felkészítette újonnan alakított együtteseit a show-ra, jöhettek a hamisítatlan csajos és pasis csípőrázások és a kissé hamis éneklések.

Peti egyre furcsábban viselkedik a villalakókkal

Amíg a riportszobában Gábor arra panaszkodott, milyen megnyilvánulásai vannak mostanában Péternek, Laci négy lánnyal, Anikóval, Ritával, Solyával és Sziszivel bulizott a hálóban.

Elvis alig várja, hogy megmérkőzzön Anikóval

Eldőlt, ki menjen harcba Anikóval, közben szerelmi drámák zajlanak a Villában, elsősorban Sziszi és Péter kapcsolata a központi téma.

Modernizált, pikáns meséket adtak elő a villalakók

Teljesen másképp festett Piroska és a farkas a Villaszínház előadásában, mint ahogy a könyvekből ismerjük. Egy herceg Piroskát kereste, de a nagyi ágyában kötött ki...

Anikó párbajozni fog, de harcolni nem

Anikó a Kiválasztás után Ritával és Gáborral beszélte meg, hogyan élte meg, hogy rá került a zöld kendő. Rita nagyon nem akarta, hogy így alakuljon.

Lesújtotta Anikót a Kiválasztás eredménye

Sziszi visszatérése után újabb Párbaj van a láthatáron. A jelrakás döntetlennel végződött, ezért Béka döntött arról, kettejük közül ki menjen csatába.

Kiderült, ki a legönzőbb és legpletykásabb a Villában

Sok feszültséget okozott egy Villába küldött feladat: pontozniuk kellett egymást a lakóknak belső tulajdonságaik szerint és nem mindenki örült az eredménynek.

Rita érzelmes búcsút vett Sziszitől a Párbaj előtt

Korábban Kismocsok miatt Sziszi féltékeny volt Ritára, de a lány olyan gesztust tett felé, amit először el sem mert fogadni tőle. Rita belekönnyezett Sziszi szavaiba.

Rita eddig mindenkinek csak fájdalmat okozott?

Ütött az igazság órája a Villában. Bármit kérdezhettek egymástól a lakók, így kiderült, mitől lenne boldog Rita és akar-e gyereket vagy esküvőt Zsolti?

Ilyenek az igazi vészhelyzetek a Villában

Kórház-sorozatot forgattak a villalakók, a kétezres évek elejének legnépszerűbb szériája, a Vészhelyzet mintájára. Persze nem vették magukat túl komolyan.

Szexi ruhákban csúszkáltak a jégen a villalakók

Jégtáncgálát tartottak a ValóVilág 2 játékosai, az előadások szórakoztatóra sikerültek, bár volt, akin végül kifogott a gravitáció.

Kiszolgáló személyzet lett a villafiúkból a lányok örömére

Izgalmas feladatot kaptak a villalakók. A lányok babát vártak, a melléjük kirendelt apukának pedig lesni kellett minden kívánságukat.

VV Zsolti elmesélte, hogyan kapott gyűrűt a szerelmétől

Zsolti Anikó ölében ülve mesélt romantikus történeteket a párjáról, akitől már gyűrűt is kapott, de ő is vett kettejüknek egy közöset.

Hoppá! Solya be akar feküdni Péter mellé?

Hatalmas bulival fogadták Solyát a villalakók. Amíg ők a kertben táncoltak, Zsolti megmutatta a szőkeségnek a hálószobát.

Alaposan átverték a régi villalakók VV Zsoltit

Üres Villa várta a ValóVilág 2 legújabb beköltözőjét, VV Zsoltit. Vajon hol lehetnek a többiek?

VV Sziszi: „Nem téged vártunk, de jó, hogy itt vagy!”

A vörös szexbomba nem tudta leplezni ellenszenvét, a fiúk azonban rögtön körülvették Ritát és megszavaztatták vele, melyik ágyban akar aludni? Majd Rita Csöpkénél ki is húzta a gyufát.

Így fogadták társai a 10. villalakót, Ritát

Egyre több játékosnak kell osztozni a helyen és a játékon, ezúttal Rita csatlakozott a már bent lakókhoz ördögszarvakkal felvértezve.

Senki nem várta a lakók közül Lacit a ValóVilág 2 Villájába

Elérkezett egy újabb beszavazó show, ahol Laci Peruval és Szabinával mérkőzött meg. Bár a villalakók Perut várták, a nézők inkább Lacit akarták látni a játékban.

VV Gáborékat nem hagyja nyugodni, Kismocsok miért a nők mellett döntött?

A második ValóVilág egyik legrejtélyesebb figurájának tarthatták a többiek Kismocskot, aki próbálta elmagyarázni Villatársainak, hogyan is működnek az érzelmei, de nem mindenkinek ment át a lényeg.

Így költöztek be az első játékosok a Villába

Gábor, Sziszi és Csöpke léphették át először a luxusbörtön küszöbét, majd a negyedik villalakót, Kismocskot is kellőképpen fogadták...

Gábor lett a ValóVilág2 első lakója!

A 26 éves fiú őszinte és vagány srácnak tartja magát, és bár az elején nem ő vezette a szavazást, végül mégis elnyerte a nézők szívét.  

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való